Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πόση αγάπη χρειάζεται για να κρατήσει η σχέση μια ζωή?

Σελίδα : 1

trelopapitsa

# 1 στις 10/1/2004
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 17
'Aρεσαν+: 0%

Πόση αγάπη χρειάζεται για να κρατήσει η σχέση μια ζωή?

Πολλές φορές αναρωτιέμαι.. είναι αγάπη αυτό που νιώθω.. όταν είμαι μακριά του ζώ μια ρουτίνα.. όταν βρίσκομαι μαζί του ζώ πραγματικά.
Αυτό που νιώθω ξέρω πώς ειναι πολύ δυνατό, τρομάζω μην μου φύγει, τρελαίνομαι όταν τον χάνω κι όταν γυρίζει νιώθω να ξαναγεννιέμαι.
Όταν όμως χαθεί εντελώς ο έρωτας ..η ανυπομονησία να ειδωθούμε, ή να τα ξαναβρούμε μετά απο τσακωμό, όταν μείνει απλά η αγάπη .. τότε τι γίνεται?

split

# 2 στις 10/1/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Originally posted by trelopapitsa
Αυτό που νιώθω ξέρω πώς ειναι πολύ δυνατό...

Aν έχεις τη τύχη να ζεις μια Μεγάλη Αγάπη, μην σκέφτεσαι... Απλά ΝΟΙΩΣΕ...
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

koyrsaros

# 3 στις 10/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
H αγάπη δεν μετριέται με τη μεζούρα τρελοπαπίτσα μου. Την νιώθεις ???...Απλά την δίνεις, απλόχερα χωρίς συμβιβασμούς και πρέπει. Και ''όταν όμως χαθεί εντελώς ο έρωτας'' όπως λές, όταν (το τονίζω) θα συμβεί αυτό σε μέλλοντα χρόνο που κανεις μας δεν ξέρει, ουτε και εσύ, τότε εδώ είμαστε πάλι. Μέχρι όμως να έρθει αυτο το ''όταν'', αν ερθει, απλά νοιώσε όπως λέει και η φίλη μας η Σπλίτ. Απλά όπως ακούγεται. Η αγάπη ειναι απλή και η βεντάλια της όταν είναι ανοιχτή πανέμορφη, άσχετο αν εμείς την έχουμε κάνει πολύπλοκη.

Κάποτε οι παλιοί Πιλότοι της RAF έλεγαν :
''The simple is the Best''.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

eternalway

# 4 στις 10/1/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 51
ετσι koyrsare!
H αγαπη ειναι απλη και πανεμορφη!Εμεις την καναμε κουβαρι , εμεις την μουτσουρωσαμε με θαμπα χρωματα και δεν την αφησαμε να μας μαγεψει και να μας ταξιδεψει!Βαζουμε πρεπει και σταθμα και τσακιζουμε οτι πιο ομορφο μπορει να ζησει ο ανθρωπος.Ας το αφησουμε να κυλησει και οπου παει, μονο του , σε δικη του τροχια.Η Αγαπη ξερει και ξερει πολλα!
μεσα στο σκοταδι ενα φως ...και εσυ ο ηλιος ο καυτος!

# 5 στις 10/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τρελοπαπίτσα,

σαν καψούρα μου ακούγεται εμένα!!!

Αν ήταν αγάπη θα αισθανόσουν τέλεια και μακριά του κι ας σου έλειπε.

Οπως και να χει όμως , ζήσε το τώρα, αφήσου, απόλαυσε ό,τι αισθάνεσαι και μη βάζεις φραγμούς με τα αν... όταν..θα ....

Βρήκες κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι έντονα, μοναδικά ... αυτό αξίζει!!! Μη το χαλάς με παρα πέρα ψαξίματα.

split

# 6 στις 11/1/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος

Παράθεση:
Originally posted by sun-rain

Η ύπαρξη της Αγάπης δεν αποκλείει τον Έρωτα και το Πάθος.

# 7 στις 11/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by split

Παράθεση:

Η ύπαρξη της Αγάπης δεν αποκλείει τον Έρωτα και το Πάθος.

Ναι, αλλά η αγάπη δεν σου παρέχει αίσθημα ασφάλειας?? εμπιστοσύνης???
Δεν σε γεμίζει ολοκληρωτικά και δε σε καθησυχάζει????

Δεν διαφέρει και για τα παραπάνω από το έντονο κόλλημα, την καψούρα που λέμε???

split

# 8 στις 11/1/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος

Παράθεση:
Ναι, αλλά η αγάπη δεν σου παρέχει αίσθημα ασφάλειας?? εμπιστοσύνης???
Δεν σε γεμίζει ολοκληρωτικά και δε σε καθησυχάζει????

Δεν διαφέρει και για τα παραπάνω από το έντονο κόλλημα, την καψούρα που λέμε???

Το ''καθησυχάζει'' κάπου δεν μου αρέσει. Η Αγάπη δεν είναι συμβόλαιο κατοχύρωσης ιδιοκτησίας. Δεν ζητά εγγυήσεις. Η Αγάπη είναι ΑΓΑΠΗ!!!! Πρώτα απ' ολα ΔΩΣΙΜΟ!!!

trelopapitsa

# 9 στις 12/1/2004
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Απαντήσεις: 17
χμμ.. νομίζω πως θα συμφωνήσω μαζί σου Split, η Αγάπη δεν είναι συμβόλαιο κατοχύρωσης ιδιοκτησίας. Δεν ζητά εγγυήσεις. Η αγάπη είναι απλά αγάπη.
Εγώ αναρωτιόμουν τι θα γινόταν αν χαθεί ο έρωτας σε μια σχέση.. η αγάπη μετά για να κρατήσει τους δυο ανθρώπους μαζί θα πρέπει να είναι πάρα μα πάρα πολύ δυνατή! Πώς καταλαβαίνει κανείς πόσο δυνατή μπορεί να είναι η αγάπη που νιώθει για κάποιον?

# 10 στις 13/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
.......ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ........
ΖΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ,ΜΗΝ ΤΟ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ,ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΖΟΥΝ.......

PROBLEM

# 11 στις 28/1/2004
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Όταν τα αισθήματα είναι αμοιβαία, δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει η αγάπη.

Λίγη και αληθινή από το κάθε ένα μέλος αρκεί για να κρατήσει η σχέση μια ζωή.

Απόστολος.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα

gallidoula

# 12 στις 28/1/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646

Παράθεση:
Originally posted by galazia_sfaira
.......ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΑΓΑΠΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ,ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ........
ΖΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ,ΜΗΝ ΤΟ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ,ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΖΟΥΝ.......

+Φωνώ.Ποτέ δεν εκτιμάς και δεν καταλαβαίνεις κάτι απόλυτα αν δεν το χάσεις πρώτα....Κι αυτό πονάει..
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

fegarahtida

# 13 στις 28/1/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Στην αγάπη δεν έχει λίγο ή πολύ, η αγάπη δεν αρκείται σε ημίμετρα... δίνεις όλη την αγάπη σου σε μια σχέση για να έχει διάρκεια... Η αγάπη δεν έχει τελειωμό.. δεν δίνεται με δόσεις.. Έτσι η σχέση συνεχώς αναπτύσσεται, εξελίσσεται μεταμορφώνεται, διαρκεί.. Αν και πιστεύω ότι ποτέ δεν αγαπάμε στην αρχή μιας σχέσης,είμαστε απλώς ερωτευμένοι και στην συνέχεια αγαπάμε, ωστόσο πρέπει να τα δίνεις όλα..
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

mara_

# 14 στις 3/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 59
Αρκεί η αγάπη να ναι αληθινή, να διεκδικείς τον άλλον και να μην τον θεωρείς δεδομένο....να προσπαθείς συνεχώς να τον κερδίσεις...να τον κατατήσεις...μικρές εκπληψούλες...ακόμη και ένα γλυκό φιλί όταν δεν το περιμένει είναι πολύ σημαντικό...μην αφήνεις την ρουτίνα να μπεί στη σχέση και....μη ζητάς συνεχώς περισσότερα...εκτίμησε αυτό που έχεις...γιατί ίσως να το "πιέσεις" και αθελά σου να το χάσεις....

womanbi

# 15 στις 3/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Απαντήσεις: 332
Οταν ειναι μακρια μου,μου λειπει πολυ και συνεχεια σκευτομαι αυτον...οταν ειμαστε μαζι η ωρα περναει γρηγορα.Οταν με αγγιζει τρεμω...οταν μου ψιθυριζει σ'αγαπω ανακαλυπτω την ομορφια την γαληνη και την ευτυχια του παραδεισου ....ειναι τα παντα για μενα και το ξερω.Αλλα ζω το τωρα το μετα δεν θελω να το σκευτομαι...θα αντεξουμε αραγε?Δεν μπορουμε να το ξερουμε απλα το ελπιζουμε...

Οσο για τον τιτλο του θεματος!!!Οταν ανακαλυφθει μετρητης της αγαπης ειδοποιηστε και εμενα
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.