Παράθεση:
Originally posted by VLEMMA
Παράθεση:
Originally posted by meandothers
Να παρατήσω δυο παιδιά κι έναν άντρα γιατί μου φαίνονται...
καταναγκαστικά έργα??
τι πα να πει "παρατησω"???
να παρατησεις τι???
να φτιαχνεις φαγητο;;;
να στρωνεις τα κρεβατια;;
να εκπληρωνεις τα συζυγικα;;;
να διαβαζεις τα παιδια;;;
να τους δινεις φιλακι πριν κοιμηθουν;;
να "εισαι" εκει οταν φωναζουν..μαμαααα;;
αστο ....
ΠΑΡΑΤΑΩ κατι...με τον τροπο που λες..
σημαινει
οτι αναγνωριζεις την "αξια της παρουσιας" σου...
θεωρεις οτι οι αλλοι σε εχουν αναγκη
για να μην "ξεφυγουν" απο την ρουτινα τους....
ή
μηπως ΕΣΥ..απο την δικη σου;;;;;![]()
Παράθεση:
Originally posted by lila_4
Το έκανα για να έχει το παιδί μου πατέρα, όχι για να έχω εγώ άντρα επειδή εχουμε παιδι ..! Δεν ξερω αν καταλαβαίνεις τη διαφορά...
Φυσικά και την καταλαβαίνω! Εξ ου και η αντίδρασή μου lila.. Το ίδιο λέμε ακριβώς, μόνο που εσύ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ αυτή τη συμπεριφορά, ενώ εγώ την ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ.
Πίστευα ότι δε διάλεξα τον άντρα που θα με κάνει ευτυχισμένη αλλά τον καλύτερο πατέρα για το παιδί μου!! Πόσο έξω έπεσα.....![]()
Ωπ! εδώ είμαστε!
Αυτό ακριβώς κατάλαβε κι αυτός και την έκανε όχι με ελαφριά, αλλά με άλματα.
Ξέρεις οι άντρες σ' αυτά είναι πιο μπρουτάλ. Δεν κάθονται σπίτι Κύριοι (που λες κι εσύ) και Πατέρες των παιδιών τους. Βγαίνουν για κυνήγι και διεκδικούν αυτή που θα την κάνουν ευτυχισμένη, κι αυτή το ίδιο με τη σειρά της.
Τώρα αν θες να τον πυροβολήσεις που αυτός τουλάχιστον αποφάσισε να υπηρετήσει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ και να αναλάβει Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, τι να σου πω?! πυροβόλα τον..
Παράθεση:
Originally posted by Syrup
...ώπα βρε Ηνί!
...δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος εγκατέλειψε το παιδί του.. πιθανολογώ πώς όχι.. αλλά όταν σκάει τέτοια βόμβα σε ένα σπίτι για κάποιο διάστημα τα πράγματα είναι έκρυθμα.. από την άλλη... επιτέλους πρέπει να καταλάβουν όλες οι γυναίκες, ότι με ένα παιδί δεν κρατάμε κάποιον κοντά μας, με το ζόρι... όχι πια τουλάχιστον!! έλεος μ'αυτή την ιστορία............ να τρίβουν στη μούρη του άλλου τις ευθύνες και να απαιτούν να ανταποκριθεί σ' αυτές επειδή και μόνο ΠΡΕΠΕΙ... λες και επειδή παντρεύτηκε και έκανε παιδί πρέπει να ζει σε καταναγκαστικά έργα...
Παράθεση:
...το εννοώ 100%..
...αλλά ας εξηγήσω ΤΙ εννοώ ακριβώς.. και μετά το ξανασυζητάμε..
...θα επαναλάβω ότι η ευθύνη μιας σχέσης είναι 50-50
...το οποίο σημαίνει.. δεν μπορώ να κάνω σημαία τα παιδιά κάθε φορά που αδυνατώ να συννενοηθώ μαζί του για να φέρω τον σύντροφό μου εκεί που πρέπει.. δηλ. να απαιτώ να λειτουργεί ΜΟΝΟ ψυχαναγκαστικά καθώς χέστηκα για το πώς νιώθει...
...όσα ζευγάρια ακολουθούν αυτό το μοντέλο, βλέπουμε όλοι πώς καταλήγουν... εκείνος παίζει on-line games, βρίσκει γκόμενα, το ρίχνει στο τζόγο κοκ. η δε κυρία τα φτιάχνει με τη Μενεγάκη, κάνει κοσμικά πάρτυ ή φιλανθρωπίες, δεν αφήνει μοναστήρι για μοναστήρι απάτητο κοκ.
...προσωπικά, δεν θα άντεχα ούτε λεπτό να ζω με έναν άνθρωπο επειδή έχουμε παιδιά και ο καθένας είναι πέρα βρέχει... θεωρώ πραγματική Ευθύνη Μας να τα βρούμε ή να χωρίσουμε, γιατί εκτός από Μάνα είμαι και Άνθρωπος με ανάγκες και επιθυμίες, τις οποίες δεν είμαι διατεθειμένη να εγκαταλείψω πέραν των λογικών απαιτήσεων που έχει ένα ή δύο ή πέντε παιδιά.
Παράθεση:
Originally posted by lila_4
Syrup ισως έχεις δίκιο... Από τη στιγμή που ουτε εγώ ούτε αυτός είμαστε ερωτευμένοι καλύτερα να μη ζουμε μαζι....
..δεν μιλώ για έρωτα, lila.. μιλώ για ενδιαφέρον, αγάπη όπως θες πες το... που αν δεν υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι... κανένα παιδί δεν μπορεί να εξασφαλίσει.. και τότε καλό είναι να προσπαθούμε να ανακτήσουμε την ψυχραιμία μας και να είμαστε γονείς, κι ας μην είμαστε ζευγάρι...
Την πρόταση την έκανα γιατί με δεδομένο ότι έχουμε ένα παιδί, ο γάμος μας μόνο 6 μηνών και επειδή όντως μας έτυχαν πολλά που απ οτι φάνηκε ήμαστε ανώριμοι να αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, τα θεώρησα όλα αυτά ελαφρυντικά..
...τώρα μου φαίνεται ότι τα λες καλύτερα... και αυτά που μας λες είναι ότι έχουμε όλο κι όλο για να εκφέρουμε άποψη... άρα θέλουν προσοχή...
...ξέρεις, το διάστημα των 6 μηνών και με δεδομένο ότι θέλατε και οι δύο το παιδί, είναι ελάχιστο για να αλλάξει τόσο πολύ η συμπεριφορά κάποιου... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, αλλά λογικά δεν στέκει... πρέπει να ακολούθησε ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ (επέτρεψέ μου και λίγο χιούμορ ε;) για να αντιδράσει κάποιος τόσο άσχημα... αφού <σας έτυχαν πολλά> όπως λες, ίσως κάπου να δικαιολογείς ότι ο άντρας σου τα' παιξε... όχι ότι βρήκε άλλη, αν και θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με το θέμα πρόκειται για αντανακλαστική αντρική αντίδραση στα ζόρια
αλλά να τον ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ κάπως καλύτερα τώρα...
Να μην ενδιαφέρεται για το τί κάνει το παιδί του όμως δεν το κατανοώ και δεν το διακαιολογώ με τίποτα!!
Σε αυτό θα με βρεις απόλυτα σύμφωνη. Όμως να ξέρεις ότι αν κάποιος δεν αισθάνεται Πατέρας δεν υπάρχει περίπτωση να συμπεριφερθεί ως τέτοιος και προσωπικά θα προτιμούσα να μείνει μακριά από το παιδί μου.
Λες : "αφού ο άνθρωπος είναι αλλού.. (ΑΝ ΕΙΝΑΙ που προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου)
Μπορείς να μου πεις τί εννοείς;;; Για τί πραγμα αμφιβάλλεις ακριβώς;;
Αμφέβαλλα για το αν όντως δεν ενδιαφέρεται για το παιδί του, αφού δεν είχες αναφέρει πουθενά μέχρι εκείνη τη στιγμή κάτι τέτοιο. Και μήπως αυτή είναι η δική σου ερμηνεία επειδή δεν θέλει να είστε μαζί και κάνεις προβολή και στο παιδί.
Παράθεση:
Originally posted by meandothers
Ε βέβαια δεν σε θέλει, αν από γυναίκα (ή άντρας αντίστοιχα)
που σε γνώρισε και έκανε σχέση μαζί σου, σήμερα έχεις γίνει…ρομπότ…
Κάτσε μαντάμ...κάτσε μεσιέ...δουλέψτε το λίγο πρώτα...
Αυτό. Τίποτα άλλο.
Παράθεση:
...ξέρεις, το διάστημα των 6 μηνών και με δεδομένο ότι θέλατε και οι δύο το παιδί, είναι ελάχιστο για να αλλάξει τόσο πολύ η συμπεριφορά κάποιου... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, αλλά λογικά δεν στέκει... πρέπει να ακολούθησε ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ (επέτρεψέ μου και λίγο χιούμορ ε;) για να αντιδράσει κάποιος τόσο άσχημα... αφού <σας έτυχαν πολλά> όπως λες, ίσως κάπου να δικαιολογείς ότι ο άντρας σου τα' παιξε... όχι ότι βρήκε άλλη, αν και θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με το θέμα πρόκειται για αντανακλαστική αντρική αντίδραση στα ζόρια
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Παράθεση:
αυτο το πραμα που "τους πεφτει βαρυς ο μουσακας" και σηκωνονται και φευγουν γιατι θελουν να σκεφτουν...πως μου τη δινει ρε φουστη μου. κεντρο εγκεφαλου βρισκει.
φυσικα και για ολες τις συμπεριφορες υπαρχει ενας λογος, μια αφορμη και μια δικαιολογια (του κωλου πολλες φορες) αλλά τι παει να πει αυτο;;; τα ' παιξε λεει..θα μπορουσε δηλαδη κάλλιστα να "τα παιξει" και η γυναικα του, γιατι της ηρθε κι αυτης 'βαρυς ο μουσακας', να φυγει κι αυτη για να "σκεφτει", και να μεινει το παιδι να μεγαλωνει μονο του!!!
τι λεμε τωρα..
για μενα παντως καποια πραγματα απλα ΔΕΝ σηκωνουν καμια δικαιολογια. αμα δε σ'αρεσει η επιλογη που κανεις ή δε σου "βγαινει" οπως την υπολογισες, να'χεις τα κοτσια - ειτε αντρας εισαι ειτε γυναικα - να το παραδεχτεις και ταυτοχρονα να προσπαθησεις να κανεις κατι γι αυτο, οχι απλα να γυρνας την πλατη σου και να περιμενεις να 'καθαρισουν' οι άλλοι οσο εσυ "σκεφτεσαι". Δεν εχουμε παντα αυτη την πολυτελεια.
μου τη σπανε απιστευτα οι ανευθυνοι ανθρωποι, αντρες και γυναικες. πολυ ομως..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media