Παράθεση:
Originally posted by lila_4
. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ! ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ... !!!
Παράθεση:
Θέλω να βρω΄νέο σπίτι και δε μου απαντάει ! Να βρω ένα μικρό για τις δυο μας ή μεγαλύτερο για όλους! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!!! Το μόνο που λέει είναι αυτό!!!!
Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes
Αληθειες ψιλομεγαλες.
1ον: Αυτος ο κοσμος ειναι πλασμενος ιδανικα για τους αντρες.
2ον: Οι γυναικες ειναι πρηξες
3ον: Οταν περιμενεις απο εναν αλλο να αποφασισει για τη ζωη σου, τοτε περνας αυτο που περναει η Lili. Λολα δηλαδη.
Παράθεση:
Σορρυ για το τοοοοοσο μεγάλο μηνυμα........... Σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου....!!
Παράθεση:
Originally posted by Syrup
κι έχω και παράδειγμα δικό μου ζευγάρι που αναφέρω σε άλλο θέμα, που έγινε της κακομοίρας χωρίς ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.. γιατί όταν νιώθεις ότι ο άλλος απομακρύνεται ή και φεύγει ακόμα, αντί να σκεφτείς ότι έχετε πρόβλημα το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι έχει γκόμενα..![]()
...τέσπα.. (θα επανέρθω)
Παράθεση:
Παντρευτήκαμε πριν 6 μήνες... Εχουμε μωρό 8 μηνων..
Η αλήθεια είναι ότι μας έπεσαν όλα μαζί... σπίτι, γαμος, παιδί, χρέη.. Χαθήκαμε!
Υπήρξαν πολλοί καυγάδες (άσχημοι)... και γενικά, μια αδιαφορία, μια ρουτίνα! Εκείνος πάντα κουρασμένος κ εγώ απογοητευμένη από τη στάση του, κουρασμένη από το παιδί..
Τελευταια είχα υπόνοιες ότι κάτι τρεχει με κάποια στο χωρο εργασίας του. Τελικά, έτσι ήταν! Αποκαλύφθηκε από ενα τηλεφωνημα. Δεν ξερω πόσο σοβαρο ήταν ή μεχρι που ειχε φτασει.... το θεμα είναι ότι υπήρχε άλλη! Τσακωθήκαμε κ τον εδιωξα από το σπίτι!
Πήγε στους γονείς του. Εκείνοι, ενώ έδειχναν καλοί, έβγαλαν όλο το δηλητήριό τους...
Εγώ, παρόλο που νιώθω αδικημένη, προδωμένη... παρόλο που ήμουν δυστυχισμένη μαζί του, του ζήτησα να γυρίσει! Για το παιδί μου το έκανα! Μόνο γι αυτό! Δεν αντέχω να μεγαλώσει χωρίς πατέρα... να νιώσει μείον μπροστά σε άλλα παιδάκια! Ζήτησα συγγνώμη για όλα τα λάθη μου (ενω εκείνος δεν παραδεχτηκε ακομα τιποτα) και του είπα ότι θελω πίσω τον αντρα μου και τον πατερα του παιδιού μου. Οτι ακόμα και άλλη να υπήρξε ίσως εγώ τον έσπρωξα και να κάνουμε μια νέα αρχή για το παιδί μας! Εκείνος μου είπε ότι φοβάται ότι θα ξαναγίνουν τα ίδια σκηνικά και ότι με αγαπάει αλλά δεν είναι ερωτευμένος! (Ουτε εγώ΄είμαι) Του είπα ότι χαθήκαμε με τα προβλήματα και ότι αν βάλουμε άλλες προτεραιότητες και νέες βασεις στη σχέση μας θα ξαναγεννηθεί ο έρωτας αφού υπάρχει αγάπη.
Εκλαιγε, έκλαιγα... Μου είπε ότι είναι πολύ μπερδεμένος και ότι χρειάζεται χρόνο. Εκείνος είναι σπίτι των γονιών του να τον ζαλίζουν όλη μερα να μη γυρισει, κάνει τη ζωούλα του και.... σκέφτεται....!!
Εγώ προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και ταυτόχρονα να βρίσκω το χαμόγελο που έχει ανάγκη το παιδί μου!! Νιώθω ότι δεν έχω δυναμη να το μεγαλώσω...! Το σπίτι το έχω αφήσει στη μοιρα του.... Ταϊζω το μωρό, το αλλάζω, το κοιμίζω, το κάνω μπάνιο αντε και να του σκάσω κανενα ψευτικο χαμόγελο όταν μου "μιλάει"!!
Τί να κάνω;;;;;; Να περιμένω;; Να το πάρω απόφαση και να κάνω νέα αρχή;;; (νεο σπίτι, δουλειά και αυτοπεποιθηση)
Τι θα κάνω; Νιωθω πως θα τρελαθω!!!
Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Στο μεταξυ απο τοτε που ανεβηκε το ποστ μεχρι σημερα που ξαναεμφανιστηκε, το παιδι της κυριας Γιαννουλας περασε περιοδευον και οπου να'ναι θα παρουσιαστει για φανταρος στα τεθωρακισμενα στην Αυλωνα.
Αντε και καλο απολυτηριο!
Παράθεση:
Originally posted by Racina
ανευ σημασιας . ...
ερχονται πετανε ενα θεμα και εξαφανιζονται
σημασια εχει η συζητηση που κανουμε απο κατω.
Διαβαζουμε αποψεις, μπαινουμε στον πειρασμο να δουμε τι θα καναμε εμεις σε αντιστοιχες περιπτωσεις κλπ
Μονο απο περιεργεια θα μας ενδιεφερε η εκβαση της ζωης του εκαστοτε θεματοθετη...
![]()
Παράθεση:
Εγώ χώρισα όταν η κόρη μου ήταν 14 μηνών σήμερα είναι 20 χρονών και πριν λίγο συζητούσαμε ακριβώς για το αν και κατα πόσον είμασταν ως τώρα καλοί γονείς ποιά πιστεύει πως ήταν τα λάθη μας και γενικά αν έχει κάποιο παράπονο(κάνουμε συχνά τέτοιες κουβέντες).
Το μόνο που την ενόχλησε όλα αυτά τα χρόνια και κατά περιόδους μου το έχει ξαναπεί αλλά και εγώ το έβλεπά,είναι πως δεν μπορούσε να μας έχει και τους δύο μαζί κάτω από την ίδια στέγη.
Παραδέχεται όμως ότι ήταν προτιμότερο έτσι από το να ζούμε μαζί και να υπάρχουν συνεχώς καυγάδες και γενικά ένταση.
Μια κατάσταση που σίγουρα θα είχε επιπτώσεις στην ψυχική της υγεία και όχι μόνο!!
Αν αγαπάει και ενδιαφέρεται για το παιδί του ο πατέρας θα συνεχίσει να το κάνει και εκτός γάμου,το καλύτερο πάντως για το παιδί σίγουρα ΔΕΝ είναι να μένει μαζί το ζευγάρι για χάρη του !!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media