Παράθεση:
Originally posted by ELCHOCLO
Υ/γ (προς "συνποσταδόρους"): Λυπάμαι...αλλά μάλλον έχει κάποιο δίκιο... Οκ...κανείς δεν περιμένει -και δεν θα έπρεπε- αυστηρότητα στην "παραμονή εντός θέματος", ούτε αποστειρωμένο λόγο, πολλώ δε μάλλον σε "light" θέματα... ούτε εξετάσεις γράφουμε...ούτε μπαίνουμε εδώ γενικά για να καταθέσουμε την "αποψάρα" μας...
ΟΜΩΣ το συστηματικό "μπαχάλεμα" από σταθερούς παράγοντες παράγει συστήματα...και στελέχη... Που με σχεδόν υπαλληλική συνέπεια και εξαρτησιακή προσήλωση φτιάχνουν μικρόκοσμους, συχνά απωθητικούς για τους "απ' έξω"...
Παράθεση:
Originally posted by elena9779
Παράθεση:
Originally posted by tromokratimeni
Αρχικα μετακινησε διαφορα επιπλα και αντικειμενα στην ακρη ωστε να κινηστε ανετα.
Ειναι καλυτερα να μας πεις πιο πολλες λεπτομερειες παντως. ας πουμε τι ειναι αυτο που θελετε να πετυχετε με το παρτυ και πως ειναι η αυλη..μεγαλη μικρη..υπαρχουν δενδρα η πολλα φυτα κλπ.
ΥΓ μη δινεις σημασια σε αυτη την ελενα. ετσι κανει παντα. μπαινει και γραφει ασχετα η σου απανταει ειρωνικα και στο τελος το γυριζει στον εαυτο της και βρισκεσαι εσυ ξενος στο θεμα σου γιατι οι αλλοι απαντανε σε αυτην.
Κατι σαν τα παρασιτα δηλαδη..που κολλανε πανω σου και χρησιμοποιουν τους μηχανισμους σου για την δικη τους επιβιωση.
Τα ιδια εκανε και σε δικο μου θεμα.
Δες πως γυρισε το θεμα σου σε αυτην και να της απαντανε ...για την αυθεντικοτητα του λογου της αντι να σου δινιυν ιδεες για διακοσμηση.
Ιδεες για διακοσμηση εδωσες και εσυ τωρα???
Μπου....![]()
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Εδώ μέσα είμαστε μια παρέα που έχουμε πολλές φορές ανταλλάξει απόψεις σε πολύ σοβαρά θέματα μα και σε πολύ πιο χαλαρά. (Ολα χρειάζονται).
Ξέρουμε από πείρας ότι υπάρχουν μέλη-κομήτες που, μπαίνουν, ρωτάνε και εξαφανίζονται!
Οχι λοιπόν, δεν είμαστε ευαγές ίδρυμα ούτε απόφοιτοι θεολογικής σχολής!
Είμαστε μια παρέα ζωντανή που ότι πρόβλημα ή θέμα έχει ο κάθε ένας από εμάς τρέχουμε όλοι μας να μιλήσουμε σοβαρά, αφού γνωρίζουμε ότι όλοι μεταξύ μας έχουμε συνυπάρξει με καλές και άσχημες στιγμές και συμπαρασταθεί, ο κάθε ένας με τη δική του προσωπική νότα του 'μαζί σου'..
Το έχω 'γευθεί' και εγώ πολλές φορές και ευχαριστώ όλα τα μέλη για αυτό..
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Απαιτείς και σεβασμό από πάνω;
Λοιπόν, άκου:
Εχεις ένα 'θέμα' λοιπόν. Θες να κάνεις ένα πάρτυ. Τράβα λοιπόν έξω, πήγαινε σε ένα καφέ και βρες ένα τραπέζι με 10 άτομα π.χ.
Και ρώτα τους με σπαστά και ψευδά ελληνικά σαν καθυστερημένο (greeklish):
Γκιά σας, τέλω να κάνω ένα πάρτυ κε τέλο ιντέες γκια ντιακόσμηση.
ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ για να σε πάρουν στα σοβαρά?
Να είσαι σίγουρος ότι θα εισπράξεις πολύ περισσότερο χλευασμό και κοροϊδία!
Εδώ μέσα είμαστε μια παρέα που έχουμε πολλές φορές ανταλλάξει απόψεις σε πολύ σοβαρά θέματα μα και σε πολύ πιο χαλαρά. (Ολα χρειάζονται).
Ξέρουμε από πείρας ότι υπάρχουν μέλη-κομήτες που, μπαίνουν, ρωτάνε και εξαφανίζονται!
Οχι λοιπόν, δεν είμαστε ευαγές ίδρυμα ούτε απόφοιτοι θεολογικής σχολής!
Είμαστε μια παρέα ζωντανή που ότι πρόβλημα ή θέμα έχει ο κάθε ένας από εμάς τρέχουμε όλοι μας να μιλήσουμε σοβαρά, αφού γνωρίζουμε ότι όλοι μεταξύ μας έχουμε συνυπάρξει με καλές και άσχημες στιγμές και συμπαρασταθεί, ο κάθε ένας με τη δική του προσωπική νότα του 'μαζί σου'..
Το έχω 'γευθεί' και εγώ πολλές φορές και ευχαριστώ όλα τα μέλη για αυτό..
Γίνε λοιπόν πιο κοινωνικός και να κάνεις κριτική εκεί που σε παίρνει και γνωρίζεις!
Επειδή το πάρτυ, για να γίνεις πιο κοινωνικός το οργανώνεις.
Επειδή προφανώς την αδυναμία σου την ξέρεις..
Και αυτό που σου λέω τώρα σε πονάει...
ΥΓ:
Θα μπορούσες να το 'διαχειρισθείς' αλλιώς το όλο θέμα αντί να βρίζεις εκ του ασφαλούς όλα τα μέλη εδώ.
Η λέξη κλειδί είναι διπλωματία. Ενιωσες χλευασμό; Απάντησε στο κλίμα αυτοσαρκαζόμενος! Αλλά μάλλον δεν το αντέχεις. Θέλει κότσια.
Επειδή να ξέρεις πως όσο πιο πολύ χιούμορ καλό έχει κάποιος, τόσο πιο πολύ στα σοβαρά τον αποδέχονται και τον εκτιμούν ΟΛΟΙ!.
Παράθεση:
Originally posted by Lene_Marlin
Τι λεει καποιος για την Ελενα, που ειναι συμπαθεια μου?
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media