Παράθεση:
Originally posted by jojefine6
Παράθεση:
Και τώρα το μεγάλο θέμα είναι ο άντρας μου.
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Παράθεση:
Νομιζω πως ηδη ξερεις τι πρεπει να κανεις.
Προσωπικα εχω δει γυναικες του περιβαλλοντος μου να καταστρεφονται απο κακες σχεσεις με συζυγους, να στερουν απο τα παιδια τους το δικαιωμα στην ηρεμια, και εκεινες να χανουν τον εαυτο τους μεχρι και το μυαλο τους. Μια θεια μου ειναι σε αυτην ακριβως την κατασταση, και αναρωτιεμαι πολλες φορες,γιατι; δεν ειχε κανενα λογο να το ανεχτει τοσα χρονια, ειχε επιλογες και διεξοδους, εστω και δυσκολες. το να μην στερησει τον πατερα απ' τα παιδια της, (που πολλες αξιωνουν) ειναι μια ουτοπια τις περισσοτερες φορες. αυτος που ειναι καταλληλος για πατερας και νοιαζεται για τα παιδια του, θα συνεχισει να ειναι και μετα απο εναν χωρισμο.
Αν εχεις ηδη κρουσει τον κωδωνα στον αντρα σου και σε αγνοησε..αν του εχεις ηδη μιλησει και εχεις ηδη κανει την προσπαθεια σου, τοτε λαβε δραση. Δεν εισαι υποχρεωμενη να ανεχεσαι καμια τετοια καταπιεση απο συζυγο και συγγενεις. Αν ο αντρας σου νοιαζοταν και ηθελε να σε προστατευσει, θα το ειχε κάνει. Εφοσον δεν υπαρχει ουτε διπλα σου, ουτε διπλα στα παιδια σου, ποιος ο λογος να ζειτε μαζι;
Παράθεση:
..ο πατέρας του πέθαινε (έπειτα από μία εβδομάδα). Λόγω αυτού του γεγονότος
δεν είχα επαφές με τη μητέρα του και την αδερφή του, ούτε αισθανόμουν ότι
είμαι μέρος του πόνου τους καθώς τον πατέρα του δεν είχα προλάβει να τον γνωρίσω και θεώρησα υποκριτικό το οτιδήποτε άλλο εκτός από το να συμπαρασταθώ στον άντρα μου και να μην του δημιουργήσω πρόσθετα προβλήματα...
Παράθεση:
Originally posted by Syrup
Παράθεση:
Και τώρα το μεγάλο θέμα είναι ο άντρας μου.
...το μεγάλο θέμα ήταν από την αρχή ο άντρας σου, jojefine.. και το ξέρεις κι εσύ
..και η οικογένειά του, που χρειάζονται όλοι μαζί ψυχοθεραπεία... για να μην πω ψυχιατρική παρακολούθηση...
...ούτε έκανε, ούτε κάνει, ούτε πρόκειται να κάνει τίποτα για την οικογένειά του... απορώ κιόλας που ανέχτηκες τόσα χρόνια μια τέτοια αρρωστημένη κατάσταση..φυσικά και έπαθες κατάθλιψη, καλό είναι αυτό στην περίπτωσή σου... σημαίνει ότι ο οργανισμός σου αντέδρασε... αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι πώς μέσα από την ψυχοθεραπεία δεν δυνάμωσες ώστε να πάρεις την απόφαση ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.. και το συζητάς ακόμα..
...γιατί μένεις;
...ξέρεις;
....από κει ξεκινάνε όλα... και η ψυχοθεραπεία κανονικά θα' πρεπε να σε έχει βοηθήσει να απαντήσεις σε αυτό και να πας παρακάτω..![]()
Παράθεση:
Originally posted by morgoth
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Παράθεση:
Νομιζω πως ηδη ξερεις τι πρεπει να κανεις.
Προσωπικα εχω δει γυναικες του περιβαλλοντος μου να καταστρεφονται απο κακες σχεσεις με συζυγους, να στερουν απο τα παιδια τους το δικαιωμα στην ηρεμια, και εκεινες να χανουν τον εαυτο τους μεχρι και το μυαλο τους. Μια θεια μου ειναι σε αυτην ακριβως την κατασταση, και αναρωτιεμαι πολλες φορες,γιατι; δεν ειχε κανενα λογο να το ανεχτει τοσα χρονια, ειχε επιλογες και διεξοδους, εστω και δυσκολες. το να μην στερησει τον πατερα απ' τα παιδια της, (που πολλες αξιωνουν) ειναι μια ουτοπια τις περισσοτερες φορες. αυτος που ειναι καταλληλος για πατερας και νοιαζεται για τα παιδια του, θα συνεχισει να ειναι και μετα απο εναν χωρισμο.
Αν εχεις ηδη κρουσει τον κωδωνα στον αντρα σου και σε αγνοησε..αν του εχεις ηδη μιλησει και εχεις ηδη κανει την προσπαθεια σου, τοτε λαβε δραση. Δεν εισαι υποχρεωμενη να ανεχεσαι καμια τετοια καταπιεση απο συζυγο και συγγενεις. Αν ο αντρας σου νοιαζοταν και ηθελε να σε προστατευσει, θα το ειχε κάνει. Εφοσον δεν υπαρχει ουτε διπλα σου, ουτε διπλα στα παιδια σου, ποιος ο λογος να ζειτε μαζι;
έτσι ακριβώς. όταν έρχεται φθορά στη σχέση πρέπει να παίρνουμε γενναίες αποφάσεις. τα παιδιά δεν είναι απο μονα τους ικανά να κρατήσουν έναν άνθρωπο κοντά μας.
Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Παράθεση:
..ο πατέρας του πέθαινε (έπειτα από μία εβδομάδα). Λόγω αυτού του γεγονότος
δεν είχα επαφές με τη μητέρα του και την αδερφή του, ούτε αισθανόμουν ότι
είμαι μέρος του πόνου τους καθώς τον πατέρα του δεν είχα προλάβει να τον γνωρίσω και θεώρησα υποκριτικό το οτιδήποτε άλλο εκτός από το να συμπαρασταθώ στον άντρα μου και να μην του δημιουργήσω πρόσθετα προβλήματα...
Egw diavazontas to 8ema sou, kanw mia diaforetiki anagnwsi.
Ksekinises tin sxesi sou me tin pe8era sou entelws la8os, pragma pou dimiourgise tin ex8rotita tis pros esena.
Kai eksigoumai.
Einai dunaton i mana tou na pen8ei, kai esu na stekeis adiafori, dioti to provlima den se afora opws les, epeidi den gnwrizes ton 8anonta? Kai loipon?
An8rwpina kai mono, kai logw tou oti eisoun nufi, eprepe nasai konta stin oikogeneia kai na dineis kouragio kai stin pe8era sou, kai stin kouniada sou, kai ston antra sou.
Etsi denontai oi an8rwpoi, etsi dimiourgountai oi kales sxeseis me tis pe8eres, otan tis kaneis me ton tropo sou na skeftontai: "ti kalo koritsi, mas steketai san dikous tis an8rwpous".
Afou loipon ekanes to terastio kat' eme la8os tis apostasiopoiisis apo to gegonos tis apwleias, upegrapses tautoxrona kai tin arxi twn ex8ropraksiwn, pou se odigisan eides pou.
Moni sou edwses opla stin pe8era sou na gkriniazei enantion sou, kai o antras sou na apodexetai autes tis sumperifores tis apenanti sou, logw tis adiaforias tin opoia epedeikses, stin wra tou 8anatou.
Ean eixes fer8ei diaforetika, me an8rwpia, estw me diplwmatia vre adelfe, den 8a zouses pistevw auta pou zeis simera, mias kai i prwti entupwsi stis perissoteres autwn twn periptwsewn, einai ka8oristiki.
8a se sumvouleva loipon, twra pou ta vriskeis siga siga me tin kouniada sou, na katseis mia mera apenanti stin pe8era sou, kai na kaneis mia suzitisi ek va8ewn, opou 8a paradexteis ta la8i sou, kai eimai sigouros pws 8a paradextei kai ekeini ta dika tis.
Isws etsi, do8ei ena telos stin diamaxi tin opoia ksekinise mia askefti sumperifora sou, kai isws iremisoun ta pragmata me ton antra sou, efoson 8axeis summaxo pleon kai tin pe8era sou.
Θα το προσέγγιζα διαφορετικά το θέμα.
Υπήρχα διακριτικά, άφησα όλο το θέμα να το χειριστεί ο άντρας μου με τους
δικούς του που τους ήξερε καλύτερα, συμπαραστεκόμουν όταν μπορούσα,
δεν απαίτησα τίποτα για το γάμο μου, που κι εγώ μία φορά ονειρευόμουν να
παντρευτώ, στο γάμο έκλαιγαν κι ήταν με ηρεμιστικά αλλά χωρίς να τεθεί
προηγουμένως θέμα να μη γίνει (έγινε 5 μήνες μετά), δηλαδή θεώρησα πιο
σωστό να τους αφήσω να ζήσουν και να μοιραστούν τον πόνο τους χωρίς
να δημιουργώ προβλήματα. Και δεν έγραψα ότι ήμουν αδιάφορη.
Αυτή είναι η δική μου άποψη. Σέβομαι και τη δική σου. Αν εσύ καταδικάζεις
κάποιον από την αρχή και τον σταυρώνεις μετά ό,τι κι αν γίνει μάλλον το ίδιο
θα κάνεις και στη συνέχεια.
Δεν είναι λίγο βαρύ όλο αυτό το υπέγραψες την καταδίκη σου κι ότι καλά σου
κάνει ο άντρας σου? Μιλάμε για ανθρώπους και συναισθήματα και λάθη.
Βεβαίως και έχω κάνει όλες αυτές τις προσπάθειες που γράφεις με την
κουνιάδα μου και με την πεθερά μου. Όταν της είχα ζητήσει συγνώμη μου είπε
"ψύχρα κάνει" κι όταν επέμεινα και της εξήγησα πώς νιώθω μου είπε να πάρεις
τα παιδιά και να φύγεις.
Παράθεση:
Originally posted by menia35
H ψυχοθεραπεία μπορεί να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση.
Στη συνέχεια πρέπει να την υπερβείς.
Διαβασα στο προφιλ σου ότι περιμένεις κι αλλο παιδί.
Άκου κοριτσάκι μου.
Σαν κι εσένα και ίσως σε χειρότερη μοίρα υπάρχουν πολλές γυναίκες. Εκμηδενισμένες απο αδιάφορους συζύγους, και συχνα κακοποιημένες σωματικά και ψυχικά.
Η τρομοκρατημενη σου περιγράφει πως η μητερα της δεν μπόρεσε να σταθει στα πόδια της ακόμα και μετα απο το διαζυγιο της και την απομάκρυνση απο το βιαιο άντρα της.
Θα μου επιτρέψεις να σου πω κάποιες απο τις επιλογές που έχεις.
ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Παίρνεις τα παιδια και φεύγεις. Ενημερώνεις τον άντρα σου που θα βρίσκεσαι και τους ξεχνας δια παντός.
ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Παραμένεις αφανταστα δυστυχής, μέχρι η κατάθλιψη να σε αποτελειώσει αφήνοντας τα παιδια σου ερμαια αυτών των ανθρώπων που δε συμπαθεις και Χωρις τη μάνα τους.
Τρίτη λύση και φαρμακερή. Εφόσον δεν έχεις φύγει τόσο καιρό αποφασίζεις ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
Αυτο όμως προϋποθέτει να μεγάλωσεις και να ωριμάσεις. Διότι αποτελεις μέρος του προβλήματος.
Ολοι μας θέλουμε έναν τέλειο σύντροφο που να μας αγαπάει, να μας καταλαβαινει, να είναι ο σωστος πατέρας για τα παιδιά. Παρεπιπτόντως θελουμε να προέρχεται απο μια σωστη οικογένεια που θα μας λατρεψει και θα μας εκτιμήσει...... Αμ δε!!!!
Δεν τα'χεις αυτα.
Και δυστυχώς δεν το έχεις αποδεχτεί. Θεωρεις ότι αδικηθηκες απο όλους. Εχεις υοθετήσει τη στάση του θύματος και περιμένεις αξιολύπητη και αξιοπρεπης να σου αναγνωριστουν οι θυσίες σου απο τις Αρβανίτισσες κια τον άντρα σου. Κάνε όρεξη!!!
Θα σου πω τι έκανε μια άλλη γυναίκα που βρέθηκε ακριβώς στη θέση σου και που -για τους δικούς της λόγους- δεν ήθελε να χωρίσει τον άντρα της. Γιατι και αυτο σεβαστό είναι, δεν είναι υποχρεωτικό να βουτάς δυο παιδια στην αγκαλια και ένα στην κοιλια και να παίρνεις τους δρόμους.
Επιτρεψέ μου όμως να στο πω θεωρητικά. Αντι να είσαι μέρος του προβληματος ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΒΕΙΣ....
Η συγκεκριμένη γυναίκα, νεωτερή σου αρκετά και λιγώτερο καλλιεργημένη, αποφάσισε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
Ετσι πήρε την κατάσταση στα χέρια της.
Δεν περίμενε τίποτα και απο κανέναν πια.
Δεν περιμενε απο τον άντρα της να την καταλαβει, ουτε την πεθερα ούτε τη νύφη ούτε κανεναν.
Αντι να την καταλαβουν προτίμησε να τους καταλάβει αυτή. Και να τους βγάλει απο το τέλμα.
Όταν η πεθερα σου κάνει παράπονα στις γυναίκες που σου καθαριζουν το σπιτι, αυτό κοπελα μου είναι ο τροπος της να σου πει πως θελει να έχετε καποια επικοινωνια. Οχι γιατι σε αγαπήσε αλλα γιατι θέλει τα εγγονια της και το γιο της. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΏΣΕΙΣ, να δείξεις ανωτερότητα, ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ και να επικοινωνησεις μαζι της. Οπως θα επικοινωνούσες με ένα παιδι απο το οποίο δεν απαιτεις τίποτα. Εσυ να εισαι η ώριμη, εκείνη που ξέρει τα χουγια και τα κομπλεξ της και μπορεις να τα ανεχτεις.
Δε λεω να γίνεις το ίδιο μαζί τους και πρόσεξε.
Λέω όμως πως κάποιος πρέπει να δώσει τόπο στην οργη. Να τους προσεγγίσει χωρις μικροπρέπεια. Και όχι με μεγαλεπιβολο σχεδιασμο. Ζητησε της ένα αυγο για τα παιδια σου, πες της μια καλημερα, κανε πως δεν ακους τις μαλ@κιες που λέγονται. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ.
Δωσε τους και εσύ κάτι.
Η μητερα του αντρα σου είναι κι αυτη μέρος της οικογενειας. Λυπαμαι αλλα και η ηλιθια μανα είναι το ίδιο, δεν αλλαζει. Εξηγησε σε αυτο το χριστιανο πως δεν χρειαζεται να διαλεξει αναμεσα σας και μην τον κάνεις Ανωτερο Δικαστή στις διαφορές σας με τη μάνα του.
Αν ο ιδιος δεν έχει την ωριμοτητα να καταλάβει ποσο προβληματικη είναι η οικογενεια του ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πρέπει να το καταλαβεις Εσυ. Πως ειναι μια προβληματική οικογενεια και θέλουν αντιμετώπιση προβληματικής οικογενειας ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ οικογενειας.
Ελπίζω πως κατάλαβες τι σου λέω.
Το τι θα κάνεις και το πόσα μπορεις να κάνεις είναι δική σου επιλογη. Συγνώμη που δεν σου γράφω λόγια συμπαραστασης αλλά κάποτε τα λόγια συμπαραστασης δεν βοηθούν οσο μπορει να βοηθήσει η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by menia35
H ψυχοθεραπεία μπορεί να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση.
Στη συνέχεια πρέπει να την υπερβείς.
Διαβασα στο προφιλ σου ότι περιμένεις κι αλλο παιδί.
Άκου κοριτσάκι μου.
Σαν κι εσένα και ίσως σε χειρότερη μοίρα υπάρχουν πολλές γυναίκες. Εκμηδενισμένες απο αδιάφορους συζύγους, και συχνα κακοποιημένες σωματικά και ψυχικά.
Η τρομοκρατημενη σου περιγράφει πως η μητερα της δεν μπόρεσε να σταθει στα πόδια της ακόμα και μετα απο το διαζυγιο της και την απομάκρυνση απο το βιαιο άντρα της.
Θα μου επιτρέψεις να σου πω κάποιες απο τις επιλογές που έχεις.
ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Παίρνεις τα παιδια και φεύγεις. Ενημερώνεις τον άντρα σου που θα βρίσκεσαι και τους ξεχνας δια παντός.
ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Παραμένεις αφανταστα δυστυχής, μέχρι η κατάθλιψη να σε αποτελειώσει αφήνοντας τα παιδια σου ερμαια αυτών των ανθρώπων που δε συμπαθεις και Χωρις τη μάνα τους.
Τρίτη λύση και φαρμακερή. Εφόσον δεν έχεις φύγει τόσο καιρό αποφασίζεις ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
Αυτο όμως προϋποθέτει να μεγάλωσεις και να ωριμάσεις. Διότι αποτελεις μέρος του προβλήματος.
Ολοι μας θέλουμε έναν τέλειο σύντροφο που να μας αγαπάει, να μας καταλαβαινει, να είναι ο σωστος πατέρας για τα παιδιά. Παρεπιπτόντως θελουμε να προέρχεται απο μια σωστη οικογένεια που θα μας λατρεψει και θα μας εκτιμήσει...... Αμ δε!!!!
Δεν τα'χεις αυτα.
Και δυστυχώς δεν το έχεις αποδεχτεί. Θεωρεις ότι αδικηθηκες απο όλους. Εχεις υοθετήσει τη στάση του θύματος και περιμένεις αξιολύπητη και αξιοπρεπης να σου αναγνωριστουν οι θυσίες σου απο τις Αρβανίτισσες κια τον άντρα σου. Κάνε όρεξη!!!
Θα σου πω τι έκανε μια άλλη γυναίκα που βρέθηκε ακριβώς στη θέση σου και που -για τους δικούς της λόγους- δεν ήθελε να χωρίσει τον άντρα της. Γιατι και αυτο σεβαστό είναι, δεν είναι υποχρεωτικό να βουτάς δυο παιδια στην αγκαλια και ένα στην κοιλια και να παίρνεις τους δρόμους.
Επιτρεψέ μου όμως να στο πω θεωρητικά. Αντι να είσαι μέρος του προβληματος ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΒΕΙΣ....
Η συγκεκριμένη γυναίκα, νεωτερή σου αρκετά και λιγώτερο καλλιεργημένη, αποφάσισε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
Ετσι πήρε την κατάσταση στα χέρια της.
Δεν περίμενε τίποτα και απο κανέναν πια.
Δεν περιμενε απο τον άντρα της να την καταλαβει, ουτε την πεθερα ούτε τη νύφη ούτε κανεναν.
Αντι να την καταλαβουν προτίμησε να τους καταλάβει αυτή. Και να τους βγάλει απο το τέλμα.
Όταν η πεθερα σου κάνει παράπονα στις γυναίκες που σου καθαριζουν το σπιτι, αυτό κοπελα μου είναι ο τροπος της να σου πει πως θελει να έχετε καποια επικοινωνια. Οχι γιατι σε αγαπήσε αλλα γιατι θέλει τα εγγονια της και το γιο της. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΏΣΕΙΣ, να δείξεις ανωτερότητα, ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ και να επικοινωνησεις μαζι της. Οπως θα επικοινωνούσες με ένα παιδι απο το οποίο δεν απαιτεις τίποτα. Εσυ να εισαι η ώριμη, εκείνη που ξέρει τα χουγια και τα κομπλεξ της και μπορεις να τα ανεχτεις.
Δε λεω να γίνεις το ίδιο μαζί τους και πρόσεξε.
Λέω όμως πως κάποιος πρέπει να δώσει τόπο στην οργη. Να τους προσεγγίσει χωρις μικροπρέπεια. Και όχι με μεγαλεπιβολο σχεδιασμο. Ζητησε της ένα αυγο για τα παιδια σου, πες της μια καλημερα, κανε πως δεν ακους τις μαλ@κιες που λέγονται. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ.
Δωσε τους και εσύ κάτι.
Η μητερα του αντρα σου είναι κι αυτη μέρος της οικογενειας. Λυπαμαι αλλα και η ηλιθια μανα είναι το ίδιο, δεν αλλαζει. Εξηγησε σε αυτο το χριστιανο πως δεν χρειαζεται να διαλεξει αναμεσα σας και μην τον κάνεις Ανωτερο Δικαστή στις διαφορές σας με τη μάνα του.
Αν ο ιδιος δεν έχει την ωριμοτητα να καταλάβει ποσο προβληματικη είναι η οικογενεια του ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πρέπει να το καταλαβεις Εσυ. Πως ειναι μια προβληματική οικογενεια και θέλουν αντιμετώπιση προβληματικής οικογενειας ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ οικογενειας.
Ελπίζω πως κατάλαβες τι σου λέω.
Το τι θα κάνεις και το πόσα μπορεις να κάνεις είναι δική σου επιλογη. Συγνώμη που δεν σου γράφω λόγια συμπαραστασης αλλά κάποτε τα λόγια συμπαραστασης δεν βοηθούν οσο μπορει να βοηθήσει η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Επίσης, όταν λες
καλημέρα και σου γυρίζουν την πλάτη πόσες φορές μπορείς να το
επαναλάβεις? Μήπως μπαίνοντας στην λογική του προβληματικού καταλήξεις
να γίνεις κι εσύ προβληματικός και να χάσεις τον ευατό σου?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media