Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ποσο Χριστιανοι αισθανομαστε ;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

MaryJo

# 21 στις 23/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Δωδεκανήσου / Ρόδος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 41
'Aρεσαν+: 0%
Στην καθημερινότητά μου προσπαθώ κατά το δυνατόν, να ακολουθώ όσα η θρησκεία μας επιτάσσει. Από την άλλη πλευρά, ομολογώ ότι δεν πηγαίνω συχνά στην εκκλησία, ωστόσο έχω νιώσει πολλές φορές την ανάγκη να επισκεφθώ ένα εκκλησάκι και να ανάψω ένα κερί... Ξέρω ότι πιστεύω στο Θεό... Ξέρω επίσης ότι με απογοητεύει η εικόνα της σημερινής εκκλησία με την ευρύτερη έννοια του όρου, και αναφέρομαι στον κλήρο. Ξέρω επίσης ότι ναι, δεν είναι όλοι ίδιοι... Αυτό που σκέφτομαι πολλές φορές όμως είναι ότι, αν για παράδειγμα γεννιόμουν στην Τουρκία σαφέστατα και δεν θα χαρακτηριζόμουν Χριστιανή, αλλά μουσουλμάνα. Θα πίστευα όμως και πάλι στο Θεό και θα προσπαθούσα και πάλι να μην κάνω κακό οποιασδήποτε μορφής στον διπλανό μου... Αρα ουσιαστικά θεωρώ πως πάλι θα ήμουν Χριστιανή, διότι αυτό θεωρώ ότι είναι το βαθύτερο νόημα της θρησκείας μας ανεξάρτητα από τις θρησκευτικές ταμπέλες.. Να αγαπάμε τον διπλανό μας και να μην του κάνουμε κακό... Αισθάνομαι λοιπόν να αγαπώ το Θεό και αισθάνομαι την ανάγκη να είμαι, όσο η ανθρώπινη υπόστασή μου το επιτρέπει, καλός άνθρωπος. Υπό αυτήν την έννοια... ναι αισθάνομαι Χριστιανή.
Δεν μπορεί... Θα έρθουν και καλύτερες ημέρες...!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost