Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Απαιτείς και σεβασμό από πάνω;
Λοιπόν, άκου:
Εχεις ένα 'θέμα' λοιπόν. Θες να κάνεις ένα πάρτυ. Τράβα λοιπόν έξω, πήγαινε σε ένα καφέ και βρες ένα τραπέζι με 10 άτομα π.χ.
Και ρώτα τους με σπαστά και ψευδά ελληνικά σαν καθυστερημένο (greeklish):
Γκιά σας, τέλω να κάνω ένα πάρτυ κε τέλο ιντέες γκια ντιακόσμηση.
ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑΝ, ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ για να σε πάρουν στα σοβαρά?
Να είσαι σίγουρος ότι θα εισπράξεις πολύ περισσότερο χλευασμό και κοροϊδία!
Εδώ μέσα είμαστε μια παρέα που έχουμε πολλές φορές ανταλλάξει απόψεις σε πολύ σοβαρά θέματα μα και σε πολύ πιο χαλαρά. (Ολα χρειάζονται).
Ξέρουμε από πείρας ότι υπάρχουν μέλη-κομήτες που, μπαίνουν, ρωτάνε και εξαφανίζονται!
Οχι λοιπόν, δεν είμαστε ευαγές ίδρυμα ούτε απόφοιτοι θεολογικής σχολής!
Είμαστε μια παρέα ζωντανή που ότι πρόβλημα ή θέμα έχει ο κάθε ένας από εμάς τρέχουμε όλοι μας να μιλήσουμε σοβαρά, αφού γνωρίζουμε ότι όλοι μεταξύ μας έχουμε συνυπάρξει με καλές και άσχημες στιγμές και συμπαρασταθεί, ο κάθε ένας με τη δική του προσωπική νότα του 'μαζί σου'..
Το έχω 'γευθεί' και εγώ πολλές φορές και ευχαριστώ όλα τα μέλη για αυτό..
Γίνε λοιπόν πιο κοινωνικός και να κάνεις κριτική εκεί που σε παίρνει και γνωρίζεις!
Επειδή το πάρτυ, για να γίνεις πιο κοινωνικός το οργανώνεις.
Επειδή προφανώς την αδυναμία σου την ξέρεις..
Και αυτό που σου λέω τώρα σε πονάει...
ΥΓ:
Θα μπορούσες να το 'διαχειρισθείς' αλλιώς το όλο θέμα αντί να βρίζεις εκ του ασφαλούς όλα τα μέλη εδώ.
Η λέξη κλειδί είναι διπλωματία. Ενιωσες χλευασμό; Απάντησε στο κλίμα αυτοσαρκαζόμενος! Αλλά μάλλον δεν το αντέχεις. Θέλει κότσια.
Επειδή να ξέρεις πως όσο πιο πολύ χιούμορ καλό έχει κάποιος, τόσο πιο πολύ στα σοβαρά τον αποδέχονται και τον εκτιμούν ΟΛΟΙ!.
Παράθεση:
Originally posted by tromokratimeni
Αμα δε σ αρεσει το πως εγραψε ο Πανος μην ασχολεισαι και εσυ και η παρεα σου οπως δεν ασχολεισαι με αλλες παρεες οταν βρισκεστε σε καφε και πινετε την φραπεδια σας.Αμα ερθει καποιος και ρωτησει και δεν του απαντησει η δικια σου παρεα θα ρωτησει και σε αλλες και θα του απαντησουν.
Παράθεση:
Και το οτι δεν γραφει κατα τα γουστα σου και αυτος και οποιοσδηποτε αλλος μπαινει και γραφει εδω ποιος σου ειπε οτι σου δινεται εσενα το δικαιωμα να τον βριζεις και να τον αποκαλεις καθυστερημενο;;;;;;
Παράθεση:
Και ποιος σου εδωσε επισης το δικαιωμα να μας ζαλιζεις τον ερωτα σε καθημερινη βαση, με την διαφωνια σου για τα greeklish? Το πες το ξαναπες το κατανοησαμε οπως σου εγραψαν και αλλου.Αν οι αντμινς θελουν, θα τα απαγορευσουν μεχρι τοτε ΧΑΛΑΡΩΣΕ .
Παράθεση:
Εντελως αστοχος ο παραλληλισμος σου περι παρεας σε καφε και παρεας σε ενα σαιτ.Η μπα και σου ειπαν οτι εσυ εισαι προνομιακο μελος επειδη εχεις περισσοτερο καιρο εδω μεσα;
Παράθεση:
****Να κανω μια διορθωση μια ωρα μετα το αρχικο μου ποστ. τωρα ειδα οτι εχει και ενδιαμεσο ποστ στο οποιο οντως βριζει ( αυτη η καθυστερηση λογω προεγκρισης των ποστς δημιουργει πολλα μπερδεματα, ειδικα αν κανει το ποστ ολοκληρη μερα να εμφανιστει).Εγω στην θεση του το ιδιο θα εκανα, χωρις τις λεξεις που χρησιμοποιει βεβαια. αλλα εγω ειμαι γυναικα και 28 και εκεινος 19 χρονος.οταν καποιος εκνευριζεται -δικαιως κατα την γνωμη μου- θα εκφραστει αναλογα με την τρεχουσα ιδιοσυγκρασια του.
Παράθεση:
Originally posted by elena9779
Τι το θελες βρε Τρουφακι?
Περαστικα σου τωρα....![]()
Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Στους έξυπνους τα λέμε μια φορά.
Δε θα στο κάνω και νιανιά για να το καταλάβεις εσύ!
Εξήγησα ένα φαινόμενο σε γενικότερο πλάνο. Εσύ ότι ΗΘΕΛΕΣ διάβασες.
Αλλά μάλλον επειδή εσύ περιστρέφεσαι γύρω γύρω από εμένα ζαλίστηκες από το γύρω γύρω και παραντουράς απ τη ζαλάδα.
Να πίνεις πολλά υγρά να σου περάσει.
Αντε, γιατί πολλούς έχεις ζαλίσει εδώ μέσα.
Και υπάρχει θέμα με το νερό τελευταία στο πλανήτη.
Παράθεση:
Οπως ειδες ανοιξα ενα θεμα οφφτοπικ επιτηδες για να μην εμπλακω με το θεμα του παιδιου.
αρα γιατι κανω οτι και οι αλλοι;
Παράθεση:
Ξερω οτι τα greeklish απαγορευονται.
Αλλο λεω ομως.
Οτι αφου οι αντμινς εδω δεν θελουν να εφαρμοσουν αυτη την απαγορευση, εμεις τι θα κανουμε;.
Και εγω διαφωνω και οπως βλεπεις ελληνικα γραφω. Και επισης με ενοχλουν τα κεφαλαια και γιατι δειχνουν ατομο που φωναζει και γιατι ειναι δυσαναγνωστα και κουραστικα.
Αλλα τι πρεπει να κανω; να μπαινω και να βριζω καθεναν που τα χρησιμοποιει;
Αν ημουν αντμιν θα το εκανα η θα εκανα αλλα. Τωρα δε μου πεφτει λογος.
Παράθεση:
Και εκεινο που λεω με λιγα λογια ειναι οτι δεν ειναι σωστο καθε νεο μελος επειδη καποιοι δεν το ξερουν να το αντιμετωπιζουν απαξιωτικα επειδη δεν τους αρεσει αυτο που γραφει η το κρινουν για γελιο η ανοητο.
Παράθεση:
και οπως λες πρεπει να υπαρχει αλληλοσεβασμος και οντως δεν εχει να κανει με την ηλικια αλλα στην πραξη ξερουμε ολοι οτι αλλα περιμενουμε απο εναν εφηβο και αλλα απο ατομα που εχουν παιδια εφηβους η και μεγαλυτερα αν θες ακομα και απο την πλευρα του με ποση ψυχραιμια μπορουν να εκφρασουν αυτο τον σεβασμο που οφειλουν.
Παράθεση:
Originally posted by LeftOut81
Παράθεση:
Ολο επιχειρηματα αυτο το κοριτσι...
Μας κακομαθαινεις εδω μεσα μικρη!![]()
Παράθεση:
ΥΓ και αν δεν πατε εμενα που δε σας κανω καλη εντυπωση ως νεα και μη ενσωματωμενη απο το κλειστο σας κυκλωμα. διαβασε την απαντηση της sergina που ειναι παλιο μελος εδω στο κανονικο θεμα <idees gia garden party>.
Παράθεση:
Originally posted by LeftOut81
Παράθεση:
Ολο επιχειρηματα αυτο το κοριτσι...
Μας κακομαθαινεις εδω μεσα μικρη!![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media