Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by compuman
Εγώ θα καταστρεφόμουν!
Και εσείς θα καταστρεφόσασταν.
Και όποιος νομίζει ότι θα έκανε αυτό ή εκείνο ή το άλλο, το ίδιο τέλος θάχε.
Άν καθήστε και σκεφτήτε λογικά, θα δείτε ότι τα προβλήματα που θα μας διμιουργούσαν τα (πολλά και ξαφνικά )χρήματα, θα ήταν αξεπέραστα.
Π.χ
Οι συγγενείς. Οι φίλοι. Το εγώ μας.
Και για να είμαι κάπως πιό συγκεκριμένος. Σίγουρα θα βρεθούν κάποιοι συγγενείς μας που άν δέν τους δώσουμε ...μερίδιο θα μας βρίζουν. Ακόμα και να τους δώσουμε μερίδιο, πάλι λίγο θα τους φανή και πάλι θα βρίζουν...
Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα αποκτήσουμε πολλούς φίλους. Και όσο περνάει ο καιρός περισσότερους.Μέχρι να μας τελειώσουν τα κερδισμένα. Μετά θα εξαφανιστούν απότομα ΟΛΟΙ. Και θα βρίζουν κι αυτοί.
Η σχέση μας θα γίνει κομμάτια.Σίγουρα.
Θα αποκτήσουμε ακριβές συνήθειες και όταν τελειώσουν τα χρήματα, θα βρούμε τόν μπελά μας να ισσοροπήσουμε πάλι.
Μπορώ να σκεφτώ και άλλα πολλά, αλλά αφήνω να τα πούν και κάποιοι άλλοι...
Με επιασε η καρδια μου....καλυτερα να μην κερδισω ποτε

Χαχαχαχαχα
Εγω παντος αποκλειεται να κερδισω...μια φορα τον χρονο παιζω καθε πρωτοχρονια και φετος σκεφτητε το ξεχασα!!!λετε να μου ερθουν απο το πουθενα?

Αλλωστε ποιος εχασε την τυχη του να την βρω εγω....ειμαι πιο ρεαλιστικος ανθρωπος

Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 44
500.000.000/6=83.000.000 δρχ.
βγαίνω στη σύνταξη στα 60, αρα θα πρέπει να συντηρηθώ άλλα 20 χρόνια,
83/20=4.15... χρειάζομαι γύρω στα 3.000.000 δρχ το χρόνο γιά μία συντηρητική ζωή, χωρίς να πληρώνω ασφάλιστρα και σέρβις αυτοκινήτου, 3*20=60 εκ, άρα βαράω παραίτηση και κρατάω και το αυτοκίνητο!
# 23
στις 13/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αφου θα τελειωνα το σπιτι που ξεκινησε να φτιαχνει ο πατερας μου πριν μερικα χρονια,θα εβγαζα ενα διπλωμα οδηγησης επιτελους για μενα και φυσηκα και ενα καλο αυτοκινητακι. Με τα υπολοιπα θα εκανα ταξιδια στο κοσμο μαζι με την οικογενεια μου και κυριως με τη μητερα μου που τα αγαπαει τοσο...α και να μην ξεχασω να παρω και μια μικρη βαρκα για το πατερα μου για να ψαρευει ανετα και με τις ωρες....
Ωραια τα ονειρα δεν λεω αλλα .....
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
χαχαχα
...καλα ας κερδισω εγω πρωτα....και μετα να στε σιγουροι πως θα σας πω πως θα τα διαχειριστω...
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260
Ονειρα θερινης νυχτος!!
Γιατί το λέω ? Γιατί απλούστατα δεν παίζω μόνο την Πρωτοχρονιά αγοράζω ένα λαχειάκι...λέτε να μου τύχει από εκεί?

Πάντως αν...θα έχτιζα μια εκκλησιά..θα βοηθούσα σε διάφορα ιδρύματα...αλήθεια..μη με πιστεύετε...και θα αγόραζα ένα σπίτι για μένα και ένα αυτοκίνητο...τα υπόλοιπα?Θα τα σκορπούσα δεξιά και αριστερά...κάνοντας δώρα,βοηθώντας ανθρώπους...Λέτε να μου έμεναν πολλά μετά από όλα αυτά?
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!
# 26
στις 24/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
"Τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις φραγκο"
Παλια Μαδαγασκαρινη παροιμια.
Γυναίκα / 62 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 341
Επειδή ως γνωστόν το χρήμα και μάλιστα το πολύ, μόνο την φτωχεια δεν μπορεί να αγοράσει, θα φροντιζα να κάνω πράγματα που μόνο στα πιο τρελά ονειρα μου φανταζόμουν !!!!
θα μου επιτρεψετε να μη σας πω λεπτομέρειες

# 28
στις 24/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα ταξίδευα σε όλο τον κόσμο.
Μπορεί και σε άλλον πλανήτη.
Θέλω να τα δω και να τα ζήσω όλα πριν "φύγω"
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 634
Θα έπαιρνα ένα μεγαλύτερο σπίτι και ένα HONDA που θέλει ο άντρας μου!!!
Θα αγόραζα ακόμα ένα σπίτι για να το νοικιάζω.. (εεε να έχουμε και ένα extra εισόδημα...)
Θα έκανα απο ένα μεγάλο δώρο στα μέλη της οικογένειάς μου...
Θα πηγαίναμε επιτέλους το ταξίδι στην Αίγυπτο...
Θα προσπαθούσα να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους που ξέρω...
Πότε είπαμε ότι κληρώνει......????????
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 82
τι θα κανατε αν κερδιζατε..?
παιρνοντας την επιταγη με τα κερδη,μια επισκεψη σε μια τραπεζα(πειραιως)καταθεση, θα μου εβγαζαν μια χρυση πιστωτικη με οριο τους τοκους μιας χρονιας ,ενα σημειωμα στην πορτα του σπιτιου μου ''επιστρεφω καποτε'' και κατευθειαν στο αεροδρομιο!!(η πρωτη πτηση που παει...εφυγα....)!!
ψαπονε.
# 31
στις 24/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
χμμμ
θα εκανα αγορες ακινητων ωστε να εξασφαλισω απο ενα εισοδημα στα παιδια μου, και θα διεθετα οσα χρειαζονταν για να συνεχισουν σπουδες στο εξωτερικο, θα βοηθουσα να τελειωσει το σπιτι της αδελφης μου, θα εριχνα καποια χρηματα για να ανασκευασω το δικο μου και θα εφτιαχνα εναν ξενωνα παραδοσιακο στο νησι μου, αν εμενε κατι θα το διεθετα σε ταξιδια.....
και μετα.....ξυπνησα ανασκελα............
# 32
στις 24/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ένα μεγάλο ποσοστό θα έδινα εκεί που πρέπει(...)...τα υπόλοιπα θα τα επένδυα ανάλογα έτσι ώστε να μου εξασφαλίσει ένα μέλλον άνετο..θα συνέχιζα τίς σπουδές μου και θα άνοιγα μία γκαλερί με έργα τέχνης που προς το παρόν λόγω οικονομικών δυσχερειών είναι αδύνατον να εμπορευτώ..
Αλλα το πρώτο πράγμα που θα έκανα..ένα ταξίδι στο Μεξικό που τόσο το έχω ανάγκη..(και μία Καραιβική στο καπάκι)....

# 33
στις 24/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα έβγαινα από την φυλακή...
Και θα πατούσα,
εις γην Ελληνικήν...
Και μετά εκεί... ας πέθαινα.
SYREN
# 34
στις 24/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα προσλάμβανα ΑΜΕΣΩΣ προσωπικό διαιτολόγο και γυμναστή για να χάσω τις χίλιες μύριες θερμίδες που θα έπαιρνα τρώγοντας πατατάκια... γαριδάκια.. σοκολάτες μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με τα μπικικίνια..
Μέχρι τότε συνεχίζω με την τούρτα... μαρούλι!
# 35
στις 25/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
θα πηγαινα στη Χιο,θ'αγοραζα ενα κτημα με μαστιχοδενδρα και θα εμενα για παντα εκει!
# 36
στις 25/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μυροβολος χιος!
Προς το παρον μονο τσιχλες Χιου μπορω ν'αγορασω απ'το περιπτερο!

# 37
στις 25/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το ξέρω ότι θα σας απογοητεύσω αλλά...
Δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως!!
Λατρεύω τι ζωή μου έτσι όπως είναι.
Απλά θα αγόραζα το σπίτι που ψάχνω για να ενοικιάσω (για να μη μου λένε για το σκυλάκι μου) και θα έπαιρνα ένα labtop για να γράφω όπουδήποτε.
Τίποτα άλλο!
# 38
στις 25/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
"Αχ να σε κερδιζα μια βραδια στο lotto..." Ν.Γκατσος.
# 39
στις 26/5/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα έφτιαχνα την πιο τέλεια φάρμα, που τόσο ονειρεύομαι!

Και θα ασχολιόμουν το υπόλοιπο της ζωής μου κυρίως μ αυτό!!
Με τα υπόλοιπα, θα βοηθούσα φίλους , γνωστούς......
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Κίνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 94
Θα έλεγα στο αφεντικό μου να βάλει τα δικά του εκεί που ξέρει.
Θα ξεκίναγα από ένα χλιδάτο spa.
Μια βδομαδούλα να με τρίβαν και να χαλάρωνα.
Θα συνέχιζα ταξιδεύοντας στα μέρη που τριγυρνάω όταν ονειρεύομαι.
Και όταν βαριόμουν θα γύριζα σπίτι μου κάνοντας μου δώρο το τζιπάκι που ονειρεύομαι επίσης.
Θα χτύπαγα και μια παράγκα να βλέπει Αιγαίο, και Χρόνια Πολλά στην εξουσία!
Τη βρήκα την υπογραφή μου επιτέλους:
Ο,τι γουστάρω ζάλη και παρενέργεια
Η ζωή
στα social media