Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%
Ποιός θα θέλατε να Κυβερνήσει την Ελλάδα ?
Ποιός θα θέλατε να Κυβερνήσει αυτή την χώρα ??
Υ.Γ : Το παλιό σχετικό άρθρο έχει κλειδωθεί
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 519
Ποιος αγαπαει την ελλαδα...???
Ναι αυτον θελω να κυβερνησει.....αυτον που πρωτα απο ολα θα αγαπαει την ελλαδα μας.....την πατριδα μας .....και υστερα ας μου δωσει υποσχεσεις ....και αυξησεις στους μισθους.....!!!
Απλα πανω απο ολα να ειναι ελληνας .....οχι στην ταυτοτητα ....αλλα στην ψυχη.....και να εχει την δυναμη αυτα που νιωθει .....να τα κανει πραξη.....!!!!
# 3
στις 14/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εγώ! Γιατί είμαι εγωιστής...Έλληνας...και αν κυβερνήσω θα απολάυσω την εικόνα των υπολοίπων εγωιστών...και Ελλήνων..που θα '''τρώω''' εγώ και αυτοί θα με κοιτούν στα μάτια!!!!!!
Κακά τα ψέματα βρε παιδιά. Το έχουμε πει πολλές φορές, η εξουσία έπρεπε να ανήκει στο λαό κι όχι σε κάποια μεμονομένα άτομα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο δις να μη διαφθαρθεί κάποιος που θα κυβερνήσει μια χώρα, πόσο μάλλον όταν αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα, της μίζας και του ρουσφετιού!!!!!!!
Άντε καλή μου εκλογή...αγαπημένοι μου ψηφοφόροι!!!!!!
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 114
Ως γνωστον, οταν ιδρυθηκε το ελληνικο κρατος μετα την επανασταση του '21, οι μεγαλες Δυναμεις προσπαθουσαν να επηρεαζουν η καθε μια για λογαριασμο της τους πολιτικους. Ετσι ειχαν τα πραγματα, οταν καποιος ρωτησε τον Θεοδωρο Κολοκοτρωνη: "Εσυ, στρατηγε, εισαι αγγλοφιλος;" "Οχι", αποκριθηκε ο γερος του Μωρια. "Τοτε, θα 'σαι γαλλοφιλος". "Ουτε". "Εισαι μηπως ρωσοφιλος;" "Ουτε". "Μα, λοιπον, τι εισαι;" Κι ο γερος του Μωρια, με τη συνηθισμενη του θυμοσοφια, απαντησε: "Εγω ημουν και μενω Θεοφιλος. Γιατι σαν τον ΘΕΟ κανεις δεν αγαπα την ΕΛΛΑΔΑ".
ΥΓ: Δεν θα θελατε τετοιους ηγετες;
(Προς σκεψη και προβληματισμο).
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Παράθεση:
Originally posted by ippeas
Κακά τα ψέματα βρε παιδιά. Το έχουμε πει πολλές φορές, η εξουσία έπρεπε να ανήκει στο λαό κι όχι σε κάποια μεμονομένα άτομα. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο δις να μη διαφθαρθεί κάποιος που θα κυβερνήσει μια χώρα, πόσο μάλλον όταν αυτή η χώρα είναι η Ελλάδα, της μίζας και του ρουσφετιού!!!!!!!
Άντε καλή μου εκλογή...αγαπημένοι μου ψηφοφόροι!!!!!!
Συμφωνώ μαζί σου ιππέα.. στην θεωρία είναι ολοι καλοί.. στην πράξη τα χαλάνε..
κι εμείς ακολουθούμε χωρίς πολύ σκέψη θα έλεγα..
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Παιδια μην σας ανησυχει τιποτα, τελικα με επεισαν να μην βαλω υποψηφιοτητα σε αυτες τις εκλογες.
Οποτε και θα αφησω τους αλλους να κονομησουν -συγνωμη - κυβερνησουν.
Παντως και ο Λεωνιδας 300 ειχε και κερδισε ,αυτοι οι 300 δεν μπορουν να καταστρεψουν τελειως αυτο το κρατος που λεγετε ΕΛΛΑΔΑ ,και το κανουν σιγα σιγα;
Παντως εαν η ψηφος ΔΕΝ ηταν υποχρεωτικη ,ο πρωτος που θα απειχε θα ημουν εγω ,ετσι γιια να διαμαρτυρηθω ,λιγο και εγω ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 519
Παράθεση:
Originally posted by morelli
Παντως εαν η ψηφος ΔΕΝ ηταν υποχρεωτικη ,ο πρωτος που θα απειχε θα ημουν εγω ,ετσι γιια να διαμαρτυρηθω ,λιγο και εγω ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
Και εγω μαζι σου φιλεεεεεεεεε..............!!!
Ας ημουν δευτερος......μετα απο σενα.....!!!
Οι λογοι παρα πολλοι......σας παραπεμπω στα φορουμ......<ΕΛΠΙΔΑ>.......<ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ>..........(εκει θα βρητε μονο μερικους).........!!!
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Και όμως αληθινό...!!!
Ατομα με δεξιές αποκλίσεις στην πολιτική ιδεολογία τους βλέπουν πιο συχνά εφιάλτες και τα όνειρά τους περιέχουν μεγαλύτερη επιθετικότητα, βία και καταστροφή απ΄ ότι τα όνειρα των αριστερών, σύμφωνα με μια έρευνα. Είναι η πρώτη του είδους και διεξήχθη από την Ένωση για τη Μελέτη των Ονείρων, η οποία ερεύνησε τι βλέπουν στον ύπνο τους άτομα με διαφορετικές πολιτικές απόψεις. Και οι εκλογές πλησιάζουν......
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
# 9
στις 27/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας δεν με εκφράζει. Όσο και αν προσπαθούνε οι σύγχρονοι πολιτικοί να με πείσουν, θεωρώ ότι όλο το σύστημα είναι τόσο σάπιο όσο τα τελευταία στάδια της αποσύνθεσης. Δεν μπορώ βλέποντας τους παραθυρικούς μαϊντανούς να καταλάβω τα όρια των παρατάξεων που εκπροσωπούν και τους άξονες πολιτικής αυτών αφού είναι ίδιοι με διαφορετικό περιτύλιγμα. Μου προκαλεί αηδία το γεγονός της συγκέντρωσης χιλιάδων πολιτών κατά την διάρκεια των ομιλιών των πολιτικών, αφού εάν περπατήσετε μερικά τετράγωνα γύρω από τον χώρο που γίνεται η ομιλία θα δείτε εκατοντάδες λεωφορεία από γειτονικές πόλεις-χωριά. Απλά για να δείξουνε στα δελτία την κοσμοσυρροή που προκάλεσε ο Χ πολιτικός. Μου προκαλεί αηδία πως τα μόνα νομοσχέδια που ψηφίζονται με απόλυτη πλειοψηφία είναι α) Αύξηση των μισθών των βουλευτών β) Αύξηση των επιχορηγήσεων για τα κόμματα. γ) Δωρεάν αυτοκίνητο πολυτελείας σε όλους τους βουλευτές. Στα υπόλοιπα ως δια μαγείας γίνονται κοκορομαχίες.
Θεωρώ πως οι κομματικές παρατάξεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Πλέον οι πολιτική σκηνή είναι προσωποκεντρική. Νομίζω πως ένα ποσοστό σημαντικό (δεν γνωρίζω πόσο) στις εκλογές θα ψηφίσει πρόσωπο και όχι κόμμα.
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Να κυβερνήσει την Ελλάδα ένας Έλληνας ρε παιδία και όχι ένα Αμερικανάκι που είναι δίθεν Έλληνας.Πότε επιτέλους θα βρεθεί ένας πολιτικός που να κοιτάξει το καλό της χώρας μας και τών Ελλήνων?
Κάποιος που δεν θα ακολουθεί τις εντολές των μεγάλων δυνάμεων αλλά θα κοιτάει το συμφέρων του τόπου του και των πολιτών του.
Τότε θα ψηφίσω αυτό τον πολιτικό ανεξαρτήτου κόμματος.Μέχρι τότε Βασίλης Λεβέντης έτσι για να μην πάει σε κανέναν απο αυτούς που μας κυβερνούν ή θελουν να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο.Είναι και αυτός ένας τρόπος αντίδρασης στο κατεστημένο.
# 11
στις 17/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ποιός θα θέλατε να Κυβερνήσει αυτή την χώρα ?
Διστυχώς δεν υπάρχει κανένας. Ένας ήταν και αυτός .....πέθανε.
Η Πολιτική και οι Πολιτικοί είναι ότι το σαράκι στο ξύλο, και ότι οι ποντικοί στο τυροκομείο.
στα social media