Παράθεση:
Originally posted by bilias2003
Επιστροφή στον/ην ΠΡΩΗΝ;;;;
Αληθεια αξιζει τον κοπο να γυρισεις πισω;; οι λογοι που τον/ην αφησες ηταν σημαντικοι;;; ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ξερεις, εσυ αλλαξες απο τοτε;;;; ειναι στα αληθεια πρωην ή ποτε δεν επαψε στην καρδια σου να ειναι νυν..... Εκανες αλλη σχεση, εκανε αλλη σχεση γιατι να γυρισει πισω;;; γιατι να ανοιξει την καρδια του/της και να σου πει πραγματα που ποτε δεν στα ειχε πει και εσυ τα περιμενες;;;; η νεα σχεση τι ηταν για σενα;;;
Παράθεση:
Originally posted by bilias2003
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι από τα σχόλια των περισσότερων αφήνεται να εννοηθεί ότι έφταιγε ο άλλος/η και έγινε ότι έγινε, ότι τις ευθύνες για τήν άσχημη κατάληξη τις έχει ο πρώην, εμείς δεν φταίμε δηλαδή;;; εμείς ήμασταν ιδανικοί σε όλα;;; ή ότι κάναμε εμείς ήταν καλό και μόνο τα δικά του ήταν στραβά;;; ή αν κάναμε κάτι στραβό πάλι ήταν αποτέλεσμα από τη δική του συμπεριφορά;;; Ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς στον εαυτό μας, εντάξει είχαμε λόγους για να φύγουμε αλλλά μην τα ρίχνουμε όλα στον πρώην, κάπου έχουμε και εμείς ένα μικρό μερίδιο!!!! Σίγουρα η επιστροφή είναι δίκοπο μαχαίρι αλλά όλο και κάτι καλό θα έκανε και κείνος-η.
για έναν καβγά χρειάζονται πάντα δύο, τουλάχιστον έτσι μου έχει διδάξει η εμπειρία μου μέχρι σήμερα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media