Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Επιστροφή στον/ην ΠΡΩΗΝ;;;;

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

bilias2003

# 1 στις 14/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 90
'Aρεσαν+: 0%

Επιστροφή στον/ην πρωην;;;

Αληθεια αξιζει τον κοπο να γυρισεις πισω;; οι λογοι που τον/ην αφησες ηταν σημαντικοι;;; ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ξερεις, εσυ αλλαξες απο τοτε;;;; ειναι στα αληθεια πρωην ή ποτε δεν επαψε στην καρδια σου να ειναι νυν..... Εκανες αλλη σχεση, εκανε αλλη σχεση γιατι να γυρισει πισω;;; γιατι να ανοιξει την καρδια του/της και να σου πει πραγματα που ποτε δεν στα ειχε πει και εσυ τα περιμενες;;;; η νεα σχεση τι ηταν για σενα;;;

morelli

# 2 στις 14/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Eνα ξαναζεσταμενο μπιφτεκι δεν παυει ποτε να ειναι ξαναζεσταμενο..........

η

στο ραγισμενο τζαμι οσο καλα και αν κολληθει υπαρχει παντα ο κινδυνος να....κοπεις , και ειναι μεγαλος.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

gallidoula

# 3 στις 14/1/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Οταν αλλάξει,θα μείνει έτσι.Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγίνει αυτός που ήξερες,αυτός που σ'αγάπησε τότε..Οσο κι αν προσπαθείς εσύ...
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

lactaki

# 4 στις 14/1/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317
Επιστροφη στον πρώην!???? Φτου κακά!! Α πα πα πα πα!! Μακριά από μας τέτοια πράγματα!! Χτύπα ξύλο! Φάε τη γλώσσα σου!! Κουνήσου από τη θέση σου!! Και μόνο που το σκέφτηκα θα πάρω προληπτικά ένα DEPON γιατί αν το ξανασκεφτώ και μάλιστα σοβαρά ή θα πρέπει να πάρω τα βουνά ή όλοι εσείς μια βρεγμένη σανίδα και να με βαράτε να συνέλθω!!!
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

aisiodoxi

# 5 στις 14/1/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

Χμ...σχετικα ειναι ολα...

Σε γενικες γραμμες συμφωνω πως οχι....αλλα επειδη εχω φιλη μου που οχι μονο ξανα"ζεσταθηκε" η σχεση αλλα εχουν παντρευτει εδω και χρονια και εχουν μια απιστευτα ευτυχισμενη οικογενεια....απλα εχω να πω πως ολα ειναι σχετικα

Προσωπικα αν θα με εβαζαν σε τετοιο διλημμα...χμ...εξαρταται παλι απο το τι νοιωθεις...ποσο εχεις ξεπερασει η οχι τον πρωην...και κυριως...τι θελει αυτη τη φορα απο σενα...Φυσικα με καποια χρονικη περιοδο με συζητηση και διερευνηση εαν τα πραγματα ειναι οντως ετσι και πραγματι θελει να ειστε μαζι.....ισως μια δευτερη ευκαιρια να την εδινα...πιστευω πως μετα το χωρισμο που εχουν πεσει πολλες μασκες....ειναι πιο ευκολο να δεις τυχον ασχημη κινηση απο μακρια...Τωρα αν ο αλλος θελει για 2η φορα να παιξει μαζι σου και εχει κανει εξτρα μαθηματα ηθοποιιας που δεν μπορεις να μυριστεις Χριστο....ε, τι να πω πια....Μετα τον προτεινεις και για oscar.....
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

ntolmadofilo

# 6 στις 14/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 46
Όλα είναι σχετικά μπορεί η επιστροφή σε πρωην να είναι πάλι άσχημη μπορεί και να
είναι και καλή αυτό εξαρτάται από τις επιθυμίες του καθένα και κατα πόσο είναι έτοιμος να προσπαθήσει και να μη ξανακάνει τα ίδια λάθη.

blossom

# 7 στις 14/1/2004
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766

Παράθεση:
Originally posted by bilias2003

Επιστροφή στον/ην ΠΡΩΗΝ;;;;

Αληθεια αξιζει τον κοπο να γυρισεις πισω;; οι λογοι που τον/ην αφησες ηταν σημαντικοι;;; ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ξερεις, εσυ αλλαξες απο τοτε;;;; ειναι στα αληθεια πρωην ή ποτε δεν επαψε στην καρδια σου να ειναι νυν..... Εκανες αλλη σχεση, εκανε αλλη σχεση γιατι να γυρισει πισω;;; γιατι να ανοιξει την καρδια του/της και να σου πει πραγματα που ποτε δεν στα ειχε πει και εσυ τα περιμενες;;;; η νεα σχεση τι ηταν για σενα;;;

Να γυρίσεις πίσω; Εξαρτάται. Οι λόγοι που τον άφησες σίγουρα είναι σημαντικοί. Οταν δεν είναι πραγματικά πρώην στην καρδιά σου αλλά νυν σημαίνει ότι το γυαλί δεν έχει ραγίσει πραγματικά. Και νέα σχέση να έχεις κάνει μάλλον την έκανες νωρίς και δεν τον έχεις ξεπεράσει οπότε δεκανίκι θα είναι. Αν εκείνος έχει αλλάξει και σου πει αυτά που θες να ακούσεις (όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη) θα αφήσεις να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να πάρεις την απόφαση αν θα είσαι μαζί του και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τι είναι η νέα σχέση για σένα.

MANSUMBOL

# 8 στις 14/1/2004
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Αν μιλάμε για έναν χωρισμό μερικών ώρων ή λίγων ημερών και εσυ πιστεύεις ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία το άλλο άτομο και νιώθεις αισθήματα για εκείνον-η τότε ναι αξίζει τον κόπο να γυρίσεις πίσω.
Αν όμως μιλάμε για έναν χωρισμό όπου έχει περάσει ένα σχετικά μεγάλο διάστημα τότε όχι μόνο δεν αξίζει τον κόπο να ξαναπροσπαθήσεις αλλά ούτε καν αξίζει να κοιτάς πίσω.Μένωντας κολημένος-η στο παρελθόν χάνεις το παρόν με το ρίσκο να περάσει κάτι αξιόλογο απο την ζωή σου και εσύ να το αφήσεις να περάσει απαρατήρητο.

neo-yio

# 9 στις 15/1/2004
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 45
Απαντήσεις: 204
Ποτε μα ποτε, δεν προκειται να ξαναγυρισω στον ΝΥΝ (και ΑΥΝ)...
Αυτα που περασα μαζι του, αυτα που εζησα, αυτα που κράτησα, αυτα που περασα, δεν θελω και ουτε ζητω να τα ξαναπερασω-παρω πίσω...

Την πίκρα μου την πηρα, τι θελω αλλο?
Να σκοτωθώ για εκεινον ή να χωρίσω για να τον παρω???..

Οταν με είχε ΑΣ με προσεχε... Το πουλακι πετασε!!!

Φιλακια στα ελευθερα πουλακια!
Και η ζωή συνεχίζεται...

Pandoras_Box

# 10 στις 15/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 298
Δυστυχώς κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό όταν ξαναγυρίζουμε στα παλιά..........πάλι τα ίδια γίνονται..........
Βέβαια υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις......αλλά από προσωπική εμπειρία........ΑΣ'ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!

-maria-

# 11 στις 15/1/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 770
Ποτέ, να είναι καλά εκεί που είναι .....και εγώ.....καλύτερα!

bilias2003

# 12 στις 15/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
πώς μπορείς να ξέρεις όμως τι συμβαίνει πραγματικά και σε σένα και σ' αυτόν;;; καμιά φορά οι καταστάσεις στη ζωή μας είναι λίγο μπλεγμένες, ταυτόχρονα με την προσωπική μας ζωή μπορεί η επαγγελματική και η οικογενειακή ζωή να βρίσκονται σε κάποια φάση, πώς μπορεί να ξέρει κανείς τι συμβαίνει πραγματικά;;; οι δοκιμασίες καμιά φορά είναι μαζεμένες και πρωτόγνωρες...είναι αυτό που λένε ή όλα ή τίποτα.. και πώς να λειτουργήσεις σε κάτι τέτοιο με λογική ή συναίσθημα;;; αντε βάλε στο ζύγι τι χρειάζεται περισσότερο και τι λιγότερο;;;; θέλω να πιστεύω ότι για να αναρωτηθεί κάποιος να επιστρέψει σε μια σχέση ότι υπήρξε κάτι καλό που τον κρατάει αλλά και κάτι κακό που τον ανάγκασε να φύγει... αν έφυγε τελικά... ή αν δεν ήξερε τι άλλο να κάνει και πώς να υπερασπίσει αυτό που είχε;;;;

endless

# 13 στις 16/1/2004
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Απαντήσεις: 153
Ισως , αναλογα ποια ειναι τα καινουργια δεδομενα!

bilias2003

# 14 στις 16/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι από τα σχόλια των περισσότερων αφήνεται να εννοηθεί ότι έφταιγε ο άλλος/η και έγινε ότι έγινε, ότι τις ευθύνες για τήν άσχημη κατάληξη τις έχει ο πρώην, εμείς δεν φταίμε δηλαδή;;; εμείς ήμασταν ιδανικοί σε όλα;;; ή ότι κάναμε εμείς ήταν καλό και μόνο τα δικά του ήταν στραβά;;; ή αν κάναμε κάτι στραβό πάλι ήταν αποτέλεσμα από τη δική του συμπεριφορά;;; Ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς στον εαυτό μας, εντάξει είχαμε λόγους για να φύγουμε αλλλά μην τα ρίχνουμε όλα στον πρώην, κάπου έχουμε και εμείς ένα μικρό μερίδιο!!!! Σίγουρα η επιστροφή είναι δίκοπο μαχαίρι αλλά όλο και κάτι καλό θα έκανε και κείνος-η.

για έναν καβγά χρειάζονται πάντα δύο, τουλάχιστον έτσι μου έχει διδάξει η εμπειρία μου μέχρι σήμερα

beba28

# 15 στις 16/1/2004
author
Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Απαντήσεις: 1
Το θέμα αγαπητέ billia δεν είναι να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας το θέμα είναι να μπορούμε να το παραδεχτούμε και ενώπιον του ενδιαφερομένου και στους γύρω...αλλά επειδή πάντα θέλουμε να το παίζουμε θύματα πίσω από την πλάτη του πρώην ή της πρώην ρίχουμε λάδι στη φωτιά και όταν θέλουμε κάποια στιγμή να επανορθώσουμε γιατί δήθεν και καλά αγαπήσαμε αυτό που είχαμε και μετανιώσαμε που το χάσαμε ή γιατι δεν αντέχουμε την μοναξιά ή δεν έχει βρεθεί κάτι καλύτερο (γιατί να μην ξαναφάμε το ίδιο φαί, πειράζει?) τότε όχι μόνο δεν παραδεχόμαστε τι έχουμε σούρει από πίσω του/της αλλά τα ρίχνουμε και στους γύρω μήπως είμαι λάθος? Κι όταν ο άλλος δεν μας δέχεται πίσω τότε του σέρνουμε τα καντήλια όλων των αιώνων και λέμε ααααααααααααααα!!!! εγώ προσπάθησα έτσι απλά για να μας λυπούνται οι άλλοι...ξέρεις τώρα το γνωστό παραμύθι φούρναρης.....

# 16 στις 16/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Και η γνωστή έκφραση
"όπου φτύνεις δεν ξαναγυρνάς" άδικα έχει μείνει διαχρονική?????

bilias2003

# 17 στις 17/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις "φτυσει" που σαν εκφραση δεν μου αρεσει καθολου, μπορει να σε εχουν "φτυσει" με την ιδια λογικη. Δεν χρειαζεται τετοια απεχθεια για τον/την πρωην γιατι μην ξεχνας οτι κατι μοιραστηκες μαζι του/της, αν σε κοροϊδεψε ή οχι ή αν κι εσυ το εκανες αυτο ειναι αλλη υποθεση... Γι' αλλωστε και τελειωσε.... Δεν χρειαζεται οτι και να περασεις με καποιον να το ξεφτυλιζεις οταν τελειωσει, κρατα τα καλα αν υπαρχουν και τις εμπειριες που απεκτησες και προχωρας... Αν ξεφτυλιζεις τη σχεση ξεφτυλιζεις και τον εαυτο σου... Δεν ειμαι υπερ και τοσο στο να γυριζει κανεις πισω αλλα ειμαι κατα ς' αυτο που γινεται σχεδον παντα, οι φοβερες κατηγοριες για τον/την πρωην, τα παλια καλα του γινονται στραβα και τα σχετικα που μετα γινονται θεμα συζητησης με τους γυρω μας... Δηλαδη τοσο καιρο που ησουνα μαζι του/της πως ανεχοσουν τετοια συμπεριφορα, πως κοιμοσουν με τετοιο ανθρωπο, πως συνυπηρχες μαζι του στον ιδιο χωρο;;; ο,τι εγινε εγινε, αν αξιζει και σε θελει και τον θελεις πραγματικα ξαναγυρνας, αλλιως προχωρας... Αυτο τουλαχιστον εχω δει στην πραξη!!!

Μετατροπη απο κεφαλαια by moo693

Astral

# 18 στις 17/1/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Απαντήσεις: 7

Γιατί έτσι;

Άκουσα πολούς να λένε:
"Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς" ή "όπου φτύνουμε δεν γλύφουμε" και άλλα τέτοια "διαχρονικά" ...

Σκεφτήκατε όμως ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο, τίποτα δεν είναι άσπρο-μαύρο.
Τέτοια στάση που βλέπω απο πολλούς και απο πολλές με στεναχωρεί πάρα πολύ. Ίσως είναι ότι βρήσκομαι σε μία τέτοια κατάσταση τώρα, δεν ξέρω...

Ένα ξέρω, ότι ο κόσμος στης μέρες μας κυριολεκτηκά είναι πια κορεσμένος απο τα πάντα... Έχει μπουχτήσει απο καλοπερασάκιδες και αυτό φένεται και σε όλα τα επίπεδα συμπεριφοράς ενός ατόμου...

tabula_rasa

# 19 στις 17/1/2004
author
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 60
Απαντήσεις: 384
" - Που! κακα!
Να γυρισω πισω εκει που ειπα οτι τελειωσε... να παραδεχτω οτι εκανα " μα......α"
Οχι ποτε... ειμαι εγωιστης και τα λαθοι μου δεν τα αναγνωριζω...

Ασε που φοβαμαι... ναι σου λεω τρεμω στην ιδεα της μικροψυχιας μου ...να παραδεχτω οτι εκανα λαθος... εγω ποτε... πρεπει να ειστε τρελοι...

Δεν μου εμαθε κανεις να αγαπω περα απο κανονες και κατι τετοιο θα μ εκθεσει...

ασε που δεν ξερω τι θα πουνε οι αλλοι...

Οι φιλοι και οι γνωστοι...

- ρε γυρισε πισω...
Μα θυμασαι τι ελεγε ... τι ασχημα που περναγε... και τωρα παλι γυρισε...με την ουρα στα σκελια...

Οχι μονος ... μονος 1000 φορες εκει να επιμενω στα δικα μου ... ακομη και αν ξερω οτι το παρατραβηξα η εφταιγα...

Ανθρωπους καλους και σωστους βρισκω καθε μερα ... ειναι τοσοοο ευκολο που απλα να κουνισω το δακτυλακι μου θα ερθουν τρεχωντας ... γιατι εγω δεν ειμαι εγωιστης... ειμαι τελειος και αγαπω ....

τον εαυτο μου πανω απ ολα και τον προστατευω ακομη και αν αυτο δεν μ αφηνει στα χερια του Μορφεα καθε βραδυ...

Ειμαι ελευθερος ... αλλα να μη γινω και ρεζιλι ...στους αλλους.

και αν φαω χυλοπιτα... πωπω!!χαμος!!
θα κατακερματιστει ο εγωισμος που εθρεψα τοσα χρονια ... θα πουνε οτι εχς καρδεια και ακομη αγαπω αυτον τον ανθρωπο...

Τι λετε ρε τρελοι ... εγω να αγαπησω...

εγω δεν ειμαι ανθρωπος για να αγαπησω...ειμαι ... τι ειμαι ρε γαμωτο?

ουτε ξερω !!!
μονο οταν ειμουν με τη συντροφο μου ηξερα τι ειμαι ...

ειμαι η αγαπη της... ναι ναι μονο τοτε...

αλλα δεν πειραζει... γιατι τωρα εγω ξερω οτι αυτο που κανω ειναι το σωστο και παρ οτι περασε απ το μυαλο μου να γυρισω πισω ...οοοχι ποτε!!!

Που!! κακα!!! σας λεω ...

αν παω μπορει και να γινω ευτυχισμενος ...

Που !! κακα!!Ποιος παιρνει τετοιο ρισκο ... πατε καλα?

ρε ειστε τρελοι...

ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΩ ΠΟΤΕ!!! ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛ......Σ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ....

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ!!!

Ειμαι ενα ανθρωπακι που δεν τολμα ... καθομαι σπιτι , βλεπω τ.v ολα καλα σας λεω....

Οχι πισω ....
ειναι κακο να πω συγνωμη να παραδεχτω τα λαθοι μου και να αφησω τον εαυτο μου στη κριση του αλλου...
... εστω αυτο να ξερω οτι ο ανθρωπος που ειχα διπλα μου εχει μια καλη γνωμη πια για μενα...

Οχι σου λεω ...που κακα!!

Εγω ειμαι τελειος και θα βρω αλλους τελειους...
να μαι καλα... και πορτοκαλιες πολλες

τι να πω ομως ... τι να τα κανω τα πορτοκαλια... ανθρωπο θελω...

Που!!! Κακα!!! σας λεω ... αστα φιλε σκατα τα εκανα...

Ασε θα παω και ας μου βγει και σε κακο ....

το ειπε και ο Παπαζογλου πριν απο μενα...

και εκεινος μαλλον γυρισε...

# 20 στις 17/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by bilias2003
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι από τα σχόλια των περισσότερων αφήνεται να εννοηθεί ότι έφταιγε ο άλλος/η και έγινε ότι έγινε, ότι τις ευθύνες για τήν άσχημη κατάληξη τις έχει ο πρώην, εμείς δεν φταίμε δηλαδή;;; εμείς ήμασταν ιδανικοί σε όλα;;; ή ότι κάναμε εμείς ήταν καλό και μόνο τα δικά του ήταν στραβά;;; ή αν κάναμε κάτι στραβό πάλι ήταν αποτέλεσμα από τη δική του συμπεριφορά;;; Ας είμαστε και λίγο ειλικρινείς στον εαυτό μας, εντάξει είχαμε λόγους για να φύγουμε αλλλά μην τα ρίχνουμε όλα στον πρώην, κάπου έχουμε και εμείς ένα μικρό μερίδιο!!!! Σίγουρα η επιστροφή είναι δίκοπο μαχαίρι αλλά όλο και κάτι καλό θα έκανε και κείνος-η.

για έναν καβγά χρειάζονται πάντα δύο, τουλάχιστον έτσι μου έχει διδάξει η εμπειρία μου μέχρι σήμερα

Πολύ σωστά . . .
Η αλήθεια βρίσκεται πάντα στην μέση και πάντα πρέπει να ακούς και τις δυό πλευρές αν σαν τρίτος θέλεις να βγάλεις συμπέρασμα.

Παρ όλα αυτά ούτε εγώ πιστεύω ότι η επιστροφή στον/ην πρώην είναι καλή λύση . . .

Οταν ραγισει το γυαλί . . .

(((*_*)))
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.