Παράθεση:
Originally posted by morelli
Που κακα !
Καποιον μου θυμιζει αυτη η προτασουλα αλλα δεν μπορει το φτωχο μου μυαλο να θυμηθει ακριβως ποιον.
Φιλοσοφος ,ρητορας ,φιλος, εχθρος ;
Τελος παντων δεν θυμαμαι αλλα δεν πειραζει.
Φιλε μου !!!!
Πολυ ομορφα τα λες , αλλα θα ρωτησω κατι .........τα εχεις εφαρμοσει ποτε στον εαυτο σου ,και χωρις να προσπαθεις να ριξεις τα φταιξιματα αλλου ,η μηπως ο γ******ος ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει να δεχτεις οτι καποια στιγμη αγαπησες (ισως) και κατι εγινε και σε πειραξε;;;
ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ;;;; ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!!!!
Και λεω αγαπησες γιατι απο αυτα (και μονον) που διαβασα δεν νομιζω να εισαι αξιος να αγαπηθεις : εγωιστης ,μονοχνωτος ,εαυτουλακιας , στυγνος μισογυνης ,κλπ. κλπ.
Μηπως πρεπει να μεινεις μονος σου , ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ;
Εγω στη θεση της (ετσι οπως περιγραφεις τον εαυτο σου) δεν θα εμπαινα ουτε στο ιδιο λεωφορειο μαζι σου.
![]()
Παράθεση:
Originally posted by moo693
Ποιά "καινούρια δεδομένα" βρε endless;;;
Υπάρχει μια παροιμία που λέει:
"Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς"....
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ όμως !!!!!!!!
Μέσα τι γίνεται;
Παράθεση:
Originally posted by tabula_rasa
Εγω εχω τολμησει και τα λαθη μου ν αναγνωρισω και να γυρισω πισω σε ανθρωπους που ΑΞΙΖΑΝ.
Παράθεση:
ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΩ ΠΟΤΕ!!! ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΜΑΛ......Σ ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ....
Παράθεση:
Originally posted by kostaras28
Διαβασα ολες σας τις απαντησεις με προσοχη αλλα μου γεννηθηκε ενα ερωτημα.
Αποκλειεται καποιος να κανει καποια λαθη και οταν το καταλαβει να μετανοιωσει πραγματικα και να θελει να επανορθωσει?
Υπαρχει εστω και ενας αλανθαστος?Σιγουρα οχι γιατι αν υπηρχε τοτε δεν θα ηταν ανθρωπος!!!!
Θα πρεπει να κλεισουμε την πορτα σε καποιον ανθρωπο που ισως να ειναι οτι καλυτερο μας εχει τυχει?
Σταματηστε να ειστε απολυτοι στις αποψεις σας γιατι η ζωη ειναι εντελως απροβλεπτη και αυτη ειναι και η γλυκα της.
Μηπως καποτε στη ζωη μας θα ανακαλυψουμε ολοι εμεις οι μεγαλοι διδασκαλοι οτι ειμασταν απλως μαθητες της ζωης??
Διαβασα καποιες απαντησεις με εκφρασεις του τυπου φτου κακα,ραγισμενο γυαλι,για οπου φτυνεις μην ξαναγυρνας ποτε και αλλα σχετικα παντελως ανοητα κατα την αποψη μου.Μηπως θα επρεπε να ειστε πιο διαλακτικοι σε ορισμενες αντιδρασεις και αποψεις σας???
Στο ερωτημα που εθεσε η φιλη μας εγω απαντω ειλικρινα ακουσε την καρδια σου και οχι το μυαλο σου.Και μην ακους κανεναν ξενο,γιατι ξενοι ειμαστε ολοι εμεις.Ψαξε μεσα σου και μονο μεσα σου να βρεις απαντησεις!!!!!!!!
Γεια το ερωτημα σου αν η ευτυχια μπορει να ειναι αποτελεσμα ενος συμβιβασμου απαντω πως ναι μπορει και θα σου δικαιολογησω την απαντηση μου.Σε ολες τις σχεσεις της ζωης μας ειτε ερωτικες ειτε φιλικες χρειαζεται να κανουμε καποιους συμβιβασμους οπως απαιτουμε και απο τους αλλους να τους κανουν βεβαια εως ενα σημειο που εμεις θα ορισουμε θα κανουμε συμβιβασμους.Οταν ξεπεραστει αυτο το σημειο τοτε σταματαμε να συμβιβαζομαστε και απαιτουμε το δικο μας κοματι στην ευτυχια που μπορει να βρισκεται σε μια αλλη τουρτα
Ελπιζω να βοηθησα με τα οσα ειπα!!!!!!
Φιλικα κωστας!!!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by womanbi
Αγαπητε gianini θα ηθελα απλα σε ολα αυτα που γραφεις να βαλω μια παρενθεση που ισως απλα σου διεφυγε!!!
Τι γινεται στην περιπτωση που εχεις γυρισει και εχεις ξαναγυρισει και παντα παλι τα ιδια και τα ιδια και παντα με την ελπιδα οτι θα αλλαξει κατι?
Και εκει εξακολουθεις να ακολουθεις την καρδια και οχι το μυαλο?Δεν το θεωρω σωστο....ποσο ακομα δηλαδη θα πρεπει καποιος ανθρωπος να κουρελιαζει τον εαυτο του....να ειναι χαλια απλα με την ελπιδα οτι αυτος που αγαπαει θα αλλαξει?Υποτιθεται οτι κανουμε σχεσεις για να ειμαστε καλα ετσι δεν ειναι?
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι καποια στιγμη πρεπει το τελος να το οριζει καποιος και οτι δεν πρεπει να πηγαινουμε αποκλειστικα με την καρδια γιατι στην διαδρομη υπαρχουν πολλοι επητηδιοι την οποια μπορουν να ποδοπατησουν(και δεν μιλαω αποκλειστικα για τον ερωτικο τομεα).
Εμενα η συμβουλη μου θα ηταν στο να ακολουθουμε την καρδια μας πολυ σωστα οπως ανεφερες αλλα με καποια ορια.(το πιο λογικο ειναι να μου πεις οτι στα ζητηματα καρδιας δεν μπαινουν ορια αλλα πλεον δεν ξερω κατα ποσο συμφωνω)Τα παντα στην ζωη θελουν φραγμους...ισως στον συναισθηματικο τομεα να ειναι η πιο λαθος κινηση...αλλα αναλογα την περισταση μπορει και η πιο σωστη.Το να περπαταμε στον αερα δεν μας βγαζει πουθενα...
Να ξαναγυρισουμε λοιπον στον πρωην μας η την πρωην μας γιατι???Εαν βλεπουμε οτι πραγματικα δεν οδηγει πουθενα?Επειδη τον/την αγαπαμε?Η αγαπη ειναι το μεγαλυτερο πραγμα που μπορει να αισθανθει ενας ανθρωπος.Αν ομως αυτη η αγαπη δεν βγαζει πουθενα τι γινεται????Προτειμω λοιπον να τον θυμαμαι και να τον αγαπαω ετσι οπως τον γνωρισα παρα να μπουν ολλες οι κακες αναμνησεις στην μεση....Τουλαχιστον ξερω οτι προσπαθησα....
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media