Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Επιστροφή στον/ην ΠΡΩΗΝ;;;;

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

Zelda

# 61 στις 2/4/2004
author
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 174
'Aρεσαν+: 0%
Ξαναζεσταμένη σούπα;... Δεν τρώγεται.Είμαι που είμαι ιδιότροπη στο φαγητό, άστο καλύτερα...

# 62 στις 2/4/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δεν μου αρεσουν τα ξαναζεσταμενα φαγητα!!!! Τα απεχθανομαι!!!!
Εξαλλου οπου φτυνω δεν γλυφω παλι οπως ειπε και η φιλη μου η sun rain...
Εμεις ναμαστε καλα και απο εδω παν και αλλοι!!!!!

Chris_Rea

# 63 στις 3/4/2004
author
Ανδρας / 49 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Οινόη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 74
ποτε μην κανετε το λαθος να γυρισετε πισω!!!
θα ειναι μια επαναληψη του οτι εγινε την πρωτη φορα..
οποτε δεν αξιζει...
θελο ενα κορμη αθικτο

gallidoula

# 64 στις 24/4/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Μόνο αν υπάρχει πραγματική αγάπη αξίζει τον κόπο να παλέψεις και να ξαναπροσπαθήσεις....
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

evans

# 65 στις 24/4/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
Μόνο αν υπάρχει πραγματική αγάπη αξίζει τον κόπο να παλέψεις και να ξαναπροσπαθήσεις....

Πιστεψε με gallidoula οτι η αγαπη (πραγματικη η μη... ) δεν παιζει κανενα ρολο. Καποιο μελος εγραψε αμα ραγισει το γυαλι.....Χμ!
Οσο δυνατη κι αν ειναι η κολα...Το ραγισμα θα υπαρχει!
Ειμαι απ' αυτους που γυριζουν σελιδα....

bilias2003

# 66 στις 4/6/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 90
Και ας υποθέσουμε ότι πίσω δεν γυρνάμε, τι σχέση κρατάμε μαζί του;;;

Γιορτές, γενέθλια, κοινωνικές εκδηλώσεις... Αυτός παίρνει τηλέφωνο, με τις σχετικές ευχές, εσύ τι κάνες;;;; Ανταποδίδεις στη δική του;;;

Τι προσπαθεί με αυτή τη συμπεριφορά;; Απλώς να είναι τυπικός και να δώσει ολόψυχα τις ευχές του;;;

Ειλικρινά οι σχέσεις είναι δύσκολες και κατά τη διάρκεια της σχέσης αλλά και μετά όταν ο ένας δεν εννοεί να αποχωρήσει από τη ζωή του άλλου...

DG1964

# 67 στις 4/6/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να γυρίσει κανεις πίσω , εκτος κάτω απο κάποιες προυποθέσεις και κάποιες καταστάσεις..
Παντα θα έχεις την αμφιβολία μέσα σου να σε τρώει και να σε βασανίζει,

gallidoula

# 68 στις 4/6/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 646
Στην περίπτωση που φταίγαμε εμείς κι όχι εκείνος,θα γυρίζατε?
Κάθε τι που ζεις, είτε σε κάνει ευτυχισμένο, είτε δυστυχισμένο, είναι κέρδος... Χαμένος χρόνος, είναι τα διαστήματα που δεν έζησες κάτι...

bilias2003

# 69 στις 5/6/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Εγώ πιστεύω ότι σε μια κατάσταση δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας, πάντα έχουν και οι δύο το μερίδιό τους, άλλος λίγο άλλος πολύ... πάντως το έχουμε...

Και όταν λες φταίγαμε εμείς τι εννοείς καλή μου;

katia3

# 70 στις 5/6/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 12

???

οταν χανεις κατι συνηθως μονο τοτε βλεπεις τι αξιζει.....
συνηθως ομως οταν ραγισει το γυαλι δεν ξανακολαει αλλα αν κολησει μπορει τα πραγματα να γινουν προς το χειροτερο γιατι ο ανθρωπος δεν αλλαζει και απλα ολα ειναι μια επαναληψη,,,

strange_gr

# 71 στις 9/6/2004
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 73

Παράθεση:
Originally posted by bilias2003
Αληθεια αξιζει τον κοπο να γυρισεις πισω;; οι λογοι που τον/ην αφησες ηταν σημαντικοι;;; ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ξερεις, εσυ αλλαξες απο τοτε;;;; ειναι στα αληθεια πρωην ή ποτε δεν επαψε στην καρδια σου να ειναι νυν..... Εκανες αλλη σχεση, εκανε αλλη σχεση γιατι να γυρισει πισω;;; γιατι να ανοιξει την καρδια του/της και να σου πει πραγματα που ποτε δεν στα ειχε πει και εσυ τα περιμενες;;;; η νεα σχεση τι ηταν για σενα;;;

Προσωπικα θα ελεγα ναι ... εφοσον ξεκαθαριστει τι ακριβως θελει ο ενας και ο αλλος. Επισης αυτο εχει να κανει παντα με τους λογους που οδηγησαν την σχεση εκει που ειναι.
Ειμαι στην παρομοια φαση αυτην την στιγμη , και ξεκαθαριζω απο εμενα οτι δεν ειναι το θελω αλλα το τι νιωθω πραγματικα.

aris1397

# 72 στις 10/6/2004
author
Ανδρας / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 31
Πίσω στον/στην πρώην;
Ποτέ.
Μην ξαχνάς ότι τα λάθη είναι για να διδασκόμαστε όχι για να επαναλαμβάνονται.
αρισ1397

poniroula_1980

# 73 στις 10/6/2004
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 50

Ποτέ το ίδιο φαγητό..

όταν ήταν άγευστο.Είναι λύση απελπισίας και μεγαλη κατάντια.Θα το έκανα μόνο εάν με είχε πονέσει και ήθελα εκδίκιση και μονο για να παίξω.αλΛίώς ΟΧΙ

bilias2003

# 74 στις 10/6/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by strange_gr

Παράθεση:
Originally posted by bilias2003
Αληθεια αξιζει τον κοπο να γυρισεις πισω;; οι λογοι που τον/ην αφησες ηταν σημαντικοι;;; ειναι ο ιδιος ανθρωπος που ξερεις, εσυ αλλαξες απο τοτε;;;; ειναι στα αληθεια πρωην ή ποτε δεν επαψε στην καρδια σου να ειναι νυν..... Εκανες αλλη σχεση, εκανε αλλη σχεση γιατι να γυρισει πισω;;; γιατι να ανοιξει την καρδια του/της και να σου πει πραγματα που ποτε δεν στα ειχε πει και εσυ τα περιμενες;;;; η νεα σχεση τι ηταν για σενα;;;

Προσωπικα θα ελεγα ναι ... εφοσον ξεκαθαριστει τι ακριβως θελει ο ενας και ο αλλος. Επισης αυτο εχει να κανει παντα με τους λογους που οδηγησαν την σχεση εκει που ειναι.
Ειμαι στην παρομοια φαση αυτην την στιγμη , και ξεκαθαριζω απο εμενα οτι δεν ειναι το θελω αλλα το τι νιωθω πραγματικα.

Αυτό που νοιώθουμε πραγματικά είναι αρκετό για να διορθωθούν τα όποια κακώς κείμενα στη σχέση;;; Έχουν τόση δύναμη τα συναισθήματά μας...

strange_gr

# 75 στις 11/6/2004
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 73
Οταν κατι το θελουμε αληθινα , ειναι το μονο πια που πιστευω οτι εχει δυναμη.

Εχω αμφισβητισει τα παντα!!! προσπαθω να οδηγησω το μονοπατι της ζωης μου οπως το νιωθω εγω. Αλλα παλι θα σου θυμισω εξαρταται τι ειναι αυτο που οδηγησε την σχεση εκει που ειναι, και τους λογους που την εχουν κανει ετσι.

Εαν εχεις δει την ταινια 'ο αρχοντας των δαχτυλιδιων' θυμισου την βασσιλισα των ξωτικων που ενω την προοριζαν να φυγει οταν εγκαταλειπαν την πολυ , ειδε ενα οραμα , ειδε τον γιο της που θα ειχε με τον Αραγκον.
Εμπιστευθηκε αυτο που ενιωσε και ειδε ενω ηξερε οτι η ζωη της θα ηταν πια σαν θνητη.
Δεν θελω να πιστεψω μια ταινια οχι ειμαι ρεαλιστης και αληθινος. Στα γραφω αυτα ζωντας το προσωπικο μου αγωνα και πονο. Ισως γιατι θελω να πιστευω σε κατι διαφορετικο ...
Ομως ειναι γεγονος οτι τα συναισθηματα ειναι πολυ δυνατα οταν ειναι ΑΛΗΘΙΝΑ.
Και αυτο το ακους με την φωνη της καρδια και την ψυχουλας σου.

antoulina

# 76 στις 14/6/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 119
Πολλοί λένε........
ΌΧΙ!!

ξανά ζεσταμένο φαγητό δε τρώγεται!!

Εγώ ομως διαφωνώω!!
Οταν εχει γίνει μπέρδεμα η οταν εχεις αμφιβολίες για αυτή την αποφασή σου ξαναπροσπάθησε!!

Γιατί οχι..
οταν εχεις καλές αναμνήσεις και αγαπας πραγματικα τον αλλον................
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΙ!!

Η μόνη αμφιβολία σε αυτο το ναι που λεω ειναι μήπως πληγωθείς πολυ περισσοτερο!!!

bilias2003

# 77 στις 15/6/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by strange_gr
Οταν κατι το θελουμε αληθινα , ειναι το μονο πια που πιστευω οτι εχει δυναμη.

Εχω αμφισβητισει τα παντα!!! προσπαθω να οδηγησω το μονοπατι της ζωης μου οπως το νιωθω εγω. Αλλα παλι θα σου θυμισω εξαρταται τι ειναι αυτο που οδηγησε την σχεση εκει που ειναι, και τους λογους που την εχουν κανει ετσι.

Εαν εχεις δει την ταινια 'ο αρχοντας των δαχτυλιδιων' θυμισου την βασσιλισα των ξωτικων που ενω την προοριζαν να φυγει οταν εγκαταλειπαν την πολυ , ειδε ενα οραμα , ειδε τον γιο της που θα ειχε με τον Αραγκον.
Εμπιστευθηκε αυτο που ενιωσε και ειδε ενω ηξερε οτι η ζωη της θα ηταν πια σαν θνητη.
Δεν θελω να πιστεψω μια ταινια οχι ειμαι ρεαλιστης και αληθινος. Στα γραφω αυτα ζωντας το προσωπικο μου αγωνα και πονο. Ισως γιατι θελω να πιστευω σε κατι διαφορετικο ...
Ομως ειναι γεγονος οτι τα συναισθηματα ειναι πολυ δυνατα οταν ειναι ΑΛΗΘΙΝΑ.
Και αυτο το ακους με την φωνη της καρδια και την ψυχουλας σου.

Τα αισθήματα όμως όσο δυνατά και αν είναι μπορούν να διορθώσουν καθημερινές δυσκολίες ή να τις βοηθήσουν να ξεπεραστούν;;

Νοιώθεις ότι σε αγαπάει και ότι συνειδοτοποιείς ότι τον αγαπάς κι εσύ...
Αρκεί αυτό;;

# 78 στις 15/6/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γιατί να πονάς;

Συνήθως συμβαίνει στους περισσότερους δεσμούς, ο ένας μόνο από τους δύο να αγαπάει αληθινά!!!
Είναι σπάνια περίπτωση η ταυτόχρονη αγάπη και μάλιστα μακροχρονίως!!!
Γι αυτό, να μην μελαγχωλείς, σε όλους μας ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

# 79 στις 15/6/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by antoulina
Πολλοί λένε........
ΌΧΙ!!

ξανά ζεσταμένο φαγητό δε τρώγεται!!

Εγώ ομως διαφωνώω!!
Οταν εχει γίνει μπέρδεμα η οταν εχεις αμφιβολίες για αυτή την αποφασή σου ξαναπροσπάθησε!!

Γιατί οχι..
οταν εχεις καλές αναμνήσεις και αγαπας πραγματικα τον αλλον................
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑΙ!!

Η μόνη αμφιβολία σε αυτο το ναι που λεω ειναι μήπως πληγωθείς πολυ περισσοτερο!!!

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά έχω να σου πω ότι το να πληγωθεί κανείς, λιγότερο ή περισσότερο δεν έχει σημασία. Γι αυτό, να μην μελαγχωλείς, σε όλους μας ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Γιατί κάθε χωρισμός, είναι πληγή, γι' αυτόν που δεν θέλει να χωρίσει. Για τον άλλον, είναι μάλλον ανακούφιση!!!

# 80 στις 15/6/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by poniroula_1980
όταν ήταν άγευστο.Είναι λύση απελπισίας και μεγαλη κατάντια.Θα το έκανα μόνο εάν με είχε πονέσει και ήθελα εκδίκιση και μονο για να παίξω.αλΛίώς ΟΧΙ

Θα μου επιτρέψεις να σου πω, ότι το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν είναι πάντα άγευστο. Μπορεί π.χ. να του ρίξεις επιπλέον ΑΛΑΤΙ, χαχαχα
Ούτε για την απελπισία και την κατάντια συμφωνώ, ίσως μόνο αν πρόκειται για άτομα ανασφαλή εκ φύσεως!!!
Υ.Γ. Anyway, θα θελα να σου ανταπωδώσω τις ευχαριστίες σου, στο προσωπικό μνμ που ανταλλάξαμε και διαλέγω να το πράξω από εδώ.
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.