Παράθεση:
Originally posted by katia3
οταν χανεις κατι συνηθως μονο τοτε βλεπεις τι αξιζει.....
συνηθως ομως οταν ραγισει το γυαλι δεν ξανακολαει αλλα αν κολησει μπορει τα πραγματα να γινουν προς το χειροτερο γιατι ο ανθρωπος δεν αλλαζει και απλα ολα ειναι μια επαναληψη,,,
Παράθεση:
Originally posted by gallidoula
Στην περίπτωση που φταίγαμε εμείς κι όχι εκείνος,θα γυρίζατε?
Παράθεση:
Originally posted by Zelda
Ξαναζεσταμένη σούπα;... Δεν τρώγεται.Είμαι που είμαι ιδιότροπη στο φαγητό, άστο καλύτερα...
Παράθεση:
Originally posted by bilias2003
Τα αισθήματα όμως όσο δυνατά και αν είναι μπορούν να διορθώσουν καθημερινές δυσκολίες ή να τις βοηθήσουν να ξεπεραστούν;;
Νοιώθεις ότι σε αγαπάει και ότι συνειδοτοποιείς ότι τον αγαπάς κι εσύ...
Αρκεί αυτό;;
Παράθεση:
Originally posted by genie
Επιστροφή στον πρώην?
Από το παρελθόν και τις προηγούμενες σχέσεις μου κρατώ σα γλυκιά ανάμνηση τις όμορφες στιγμές και σα διδάγματα για το μέλλον τις άσχημες. Και με νέα αποθέματα στις αποσκευές της καρδιάς μου παίρνω το μονοπάτι για το αύριο. Κάποιος εκεί έξω με περιμένει. Δε θέλω να τον αφήσω μόνο άλλο πια...
![]()
Παράθεση:
Originally posted by siena
παντα θα υπαρχει αυτο το φαντασμα που λες αλλα παντα θα κανεις ενα βημα μπροστα για κατι καινουριο.![]()
Παράθεση:
Originally posted by excel
Και ξέρεις ποια είναι η μοίρα;
Εγώ τη φαντάζομαι σαν τη Lyv Tyler που πήρε μια τέλεια ομορφιά παρόλο που γεννήθηκε από κάτι πολύ άσχημο (τον κόσμο εννοώ // μοίρα <-> κόσμος // δεν κάνω υπαινιγμούς).
Η μοίρα λοιπόν έρχεται με ένα λευκό αραχνούφαντο φόρεμα και τα μαλλιά επιμελώς ατιμέλητα, εσύ την κοιτάς (μη ξεχνάς, είναι η Lyv) και τρέμεις αν θα σταθείς αντάξιος στην κρισιμότητα της στιγμής και εκείνη σου λέει με σοβαρή φωνή και μια ώχρα προσταγής:
"ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ"
Αυτό ακριβώς είναι για μένα η μοίρα. Είναι να μην την συναντήσεις, ειδικά αν έρχεται για την πρώην!
Παράθεση:
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη σε παρακαλώ;
Παράθεση:
Η ζωή είναι σαν το τρένο, έχει αετηρία, κάνει σταθμούς αλλά φτάνει στο τέρμα, που είναι και η αρχική επιθυμία!!!!
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media