Παράθεση:
Originally posted by perfetta
Ναι, να φύγεις απο το σπίτι...
(Προσεχε, δε λέω να χωρίσεις... )
Ασ' τον να χάσει τη βόλεψη και τη σιγουριά του!!
Ασ' τον να καταλάβει τις μaλakιες του.
Ασ' τον να ανοιξει τα μάτια του και να δει οτι η άλλη τα κάνει απο ζήλια!!
(συγχύστηκα)
Παράθεση:
Originally posted by sergina
και αυτοι οι αντρες δεν ειναι ικανοι να καταλαβουν τα κολπα των γυναικων
που παρουσιαζονται σαν αθωα - τυχαια περιστατικα.
Σου συνιστω -αν αντεχεις - υπομονη και σιγα -σιγα να ποσπαθησεις να κατανοησει ορισμενα πραγματα παραπανω για τις γυναικειες πονηριες.
Αν οντως ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα παρουσιαζεις, αργα η γρηγορα, με τη δικη σου βοηθεια θα καταλαβει πως η πρωην ζηλευει και γι αυτο φερεται ετσι.
αν ομως γινεις υστερικη με φωνες και παραπονα, θα χασεις το δικιο σου
και η ζυγαρια θα κλινει προς εκεινη.
.
Παράθεση:
Originally posted by cerise
Φυσικά ξέρεις ότι σ αυτές τις περιπτώσεις δεν φταίει η πρώην αλλά ο δικός σου.
Γιατί μάλλον δεν έχει πάρει απόφαση ότι εσύ είσαι πλέον η γυναίκα της ζωής του. Γιατί αν σ αγαπούσε δεν θα ρισκάριζε να σε χάσει.
Εδώ όμως το ρισκάρει. Και τα υπόλοιπα περί συμπαράστασης στη πρώην είναι μούσια. Μάλλον δεν τη ξεπέρασε ποτέ και τη θέλει πίσω.
Νομίζω ότι το πάλεψες αρκετά κερδίζοντας την αγάπη των παιδιών και προσφέροντας τις υπηρεσίες σου με το παραπάνω. Αυτό δεν εκτιμήθηκε μάλλον.
Η αξιοπρέπειά σου είναι εκείνη που θα σε οδηγήσει σ όποια απόφαση.
Οπως και να έχει το πράγμα είναι μια οικογένεια. Και απ ότι καταλαβαίνω η φλόγα δεν έσβησε στο ζευγάρι.
Κι αν υπάρχει ελπίδα να ξανασμίξουν ......μην πιστέψεις ότι αν τα παιδιά το αντιληφθούν και τους το πει η μητέρα τους θα συνεχίσουν να σε εκτιμούν βλέποντάς σε να αγωνίζεσαι όπως ρωτάς.
Ξέρω πως είναι σκληρό μετά από τόσο αγώνα να μείνεις με τα χέρια άδεια. Καμμιά φορά όμως οι αποφάσεις μας όσο και να πονάνε πρέπει να λαμβάνονται αξιοπρεπώς. Αλλοστε κι εσύ δικαιούσαι μια καλύτερη μοίρα νομίζω...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media