Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 114
'Aρεσαν+: 0%
Το λακωνίζειν εστί...
Ο πασιγνωστος Γαλλος συγγραφεας Βικτωρ Ουγκω, φημιζοταν για τις λακωνικες του επιστολες. Καποτε, οταν πρωτοτυπωθηκε το εργο του "Οι Αθλιοι" κατεχομενος απο αγωνια για την κυκλοφορια του, εστειλε μια επιστολη στον εκδοτη με ενα απλο ";". Και ο εκδοτης με τη σειρα του απαντησε με μια επιστολη στην οποια ειχε σημειωσει "!".
Ποσα δεν θα ειχε η ακροτητα αυτη να διδαξει, σε τοσους και τοσους πολυλογαδες;
# 2
στις 17/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Χμμ, απλό και περιεκτικό... με ένα σύμβολο ρωτάει όσα θέλει να μάθει και με άλλο ένα παίρνει την απάντηση του.
Πολύ καλή αναφορά για πολλούς... και για μένα

που αδυνατώ να εκφραστώ με λίγα λόγια... λέω πάντα πολλά (για να σιγουρευτώ ότι δεν ξέχασα τίποτα

) και στο τέλος μπερδεύομαι και η ίδια !!! Ή ξεχνάω που ήθελα να καταλήξω
Κάποιος από το sxeseis.gr που χρησιμοποίει το λόγο όπως ο Ουγκώ είναι ο Evans! Με μια πρόταση τα λέει όλα!
Βέβαια, μην ξεχνάμε πως οι Άθλιοι είναι ένα έργο 3 τόμων...
Αν ηταν γραμμένο κάπως έτσι:
...?!...??.!! ".....".....??????(!).....?<>?...?!?!?!??!???????!!!!!!!!!
Τι λέτε, το ίδιο θα'ταν?
..χμμ, όλα σχετικά είναι, λοιπόν...
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Παράθεση:
Originally posted by ACE123
Ο πασιγνωστος Γαλλος συγγραφεας Βικτωρ Ουγκω, φημιζοταν για τις λακωνικες του επιστολες. Καποτε, οταν πρωτοτυπωθηκε το εργο του "Οι Αθλιοι" κατεχομενος απο αγωνια για την κυκλοφορια του, εστειλε μια επιστολη στον εκδοτη με ενα απλο ";". Και ο εκδοτης με τη σειρα του απαντησε με μια επιστολη στην οποια ειχε σημειωσει "!".
Kαι ο ενοχος καπως ετσι γραφει..
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.
# 4
στις 17/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by morelli
Παράθεση:
Originally posted by ACE123
Kαι ο ενοχος καπως ετσι γραφει..
χαχαχαχαχαχαχαχα morelli !!!!
Έτσι ακριβώς !!!!!!!!!!!!!
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Σαν Λάκωνας κι από τους 2 γονείς μου θα σας αναφέρω κάτι που μου έλεγε η γιαγιά μου:
" Ο καλός Θεούλης μας έδωσε δύο αυτιά κι ένα στόμα. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να ακούμε δύο φορές και να μιλάμε μία".
Εγώ θα πω οτι κι αν ακόμα το Λακωνίζειν δεν εστί φιλοσοφείν, με βάση το νόμο των πιθανοτήτων, όσο πιο λίγα λες τόσο λιγότερο κινδυνεύεις να πεις βλακείες και να εκτεθείς. Και να πλατιάσεις επίσης.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
# 6
στις 17/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by observer1
Εγώ θα πω οτι κι αν ακόμα το Λακωνίζειν δεν εστί φιλοσοφείν, με βάση το νόμο των πιθανοτήτων, όσο πιο λίγα λες τόσο λιγότερο κινδυνεύεις να πεις βλακείες και να εκτεθείς. Και να πλατιάσεις επίσης.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..
Και νομίζω πως αυτό ακολουθώ στη ζωή μου .
Αλλωστε η σκέψη μου είναι τόσο γεμάτη με χρώματα και εικόνες που μόνο με αυτές μπορώ να εκφράζομαι τέλεια .
. . . και τα πολλά λόγια καταντούν ανούσια για μένα .
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Παράθεση:
Originally posted by observer1
Σαν Λάκωνας κι από τους 2 γονείς μου θα σας αναφέρω κάτι που μου έλεγε η γιαγιά μου:
" Ο καλός Θεούλης μας έδωσε δύο αυτιά κι ένα στόμα. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει να ακούμε δύο φορές και να μιλάμε μία".
Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω μαζί σου πόσο μάλλον που είμαστε και συμπατριώτες..
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
στα social media