Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ερωτας-Αγάπη Αγάπη-Ερωτας

Σελίδα : 1

bilias2003

# 1 στις 19/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 90
'Aρεσαν+: 0%

Ερωτας-αγάπη αγάπη-ερωτας

Τα τελευταία χρόνια ειδικά από το φιλικό περιβάλλον μου ακούω :

"ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ"....

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ... ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ..."

"Ο έρωτας φεύγει η αγάπη μένει"

Τελικά μπορεί κανείς να προσδιορίσει τι είναι το ένα και τι το άλλο;;;

-blond-amazona-

# 2 στις 19/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
H συνιθησμενη σειρα αγαπημενη μου μπιλια εχει ως εξης....
Καψουρα,ερωτας,αγαπη!
Καψουρα=το σκιρτησμα της καρδιας,το μαζεμα στο στομαχι,η αγωνια να δεις-ακουσεις-χαιδεψεις το ατομο που στα προξενει αυτα,το ματι σου γαριδα στις 4.00 τα ξημερωματα καλπαζοντας ο νους σε εκεινον/η,το ..και δεν χτυπαει το τηλεφωνο....κτλ!
Ερωτας=Το παθος,η εννοια,η αρχη μιας σοβαρης σχεσης,το μονιμο χαμογελο,η ευτυχια,ολα γυρω σου ωραια κιας χαλαει ο κοσμος αρκει εσυ και αυτος/η να ειστε μαζι....κτλ!
Αγαπη......χωρις λογια!!!

Να μαθουμε οτι στη ζωη δεν μπορουμε να εχουμε τα παντα....η καψουρηδες θα ειμαστε η ερωτευμενοι η θα αγαπαμε η εστω και 2 απο τα τρια....
Σημασια εχει να νοιωσουμε εστω και ενα....να νοιωσουμε ζωντανοι!!!

bilias2003

# 3 στις 21/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Λες τελικά να έχουν δίκιο μ' αυτό που λένε ότι ο έρωτας είναι κάτι προσωρινό, κάποια στιγμή σβήνει ενώ η αγάπη είναι παντοτινή;

Luminosa

# 4 στις 21/1/2004
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 110
Ναι, και εγώ νομίζω ότι ο έρωτας είναι κάτι "επιφανειακό" και ότι μια μέρα ξυπνάς και δεν νιώθεις το ίδιο για τον άνθρωπό σου. Το να σκέφτεσαι π.χ. "αχ, τί ωραία μάτια που έχει..." είναι έρωτας και συνήθως μένει στα εξωτερικά χαρακτηριστικά κάποιου. Η αγάπη όμως δεν συγκρίνεται με τίποτα και αν τη νιώσει κάποιος αληθινά τότε είναι πολύ δύσκολο να του φύγει. Αγάπη είναι όταν αποδέχεσαι τον άλλον για αυτό που είναι και για αυτό που δεν είναι, όταν δεν σε ενοχλούν τα αρνητικά στοιχεία πάνω του, όταν μπορείς να δεις το αντικείμενο του πόθου σου να απομυθοποιείται και εσύ να εξακολουθείς να το θες.
Δεν με χωράει ο τόπος

ACE123

# 5 στις 21/1/2004
author
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 114
Η αγαπη διαφερει απο τον ερωτα ...στα φτερα. Και γι' αυτο αφτερουγη καθως ειναι, παραμενει πιστη και διατηρειται περισσοτερο χρονο.

koyrsaros

# 6 στις 22/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

bilias2003

# 7 στις 24/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Δηλαδή ο έρωτας είναι sex και μόνο sex;;;;

Η αγάπη δεν βρίσκει ολοκλήρωση και στην ερωτική συνύπαρξη;;;;

mara_

# 8 στις 8/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 59
Στην αρχή νοιώθουμε να μας αρέσει...σιγά σιγά τον ερωτευόμαστε...και καθώς τον γνωρίζουμε καλύτερα αρχίζουμε να τον αγαπάμε σαν άνθρωπο και μετά σαν συντροφό μας...

Η αλήθεια είναι οτι και γω έχω ακούσει ότι ο έρωτας φεύγει και τελικά η αγάπη είναι αυτή που μένει, αλλά θεωρώ οτι με το πέρασμα του χρόνου η αγάπη υπάρχει, αλλά και κάθε μέρα ξαναερωτευόμαστε το συντροφό μας, απο την αρχή κι ακόμη περισσότερο...

Αυτό, που μ' ενοχλεί εμένα, είναι όταν συνχέεται ο έρωτας και το έντονο πάθος, με την αγάπη...η αγάπη είναι κάτι ανώτερο...σημαίνει οτι βάζεις πίσω τον εγωϊσμό, υπάρχεις, ζείς και αναπνέεις για δύο...μπορείς να θυσιάσεις το κάθετι για ένα του χαμόγελο...αυτό είναι αγάπη...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost