Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αν κερδισατε στο Λοττο η...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

pigassos71

# 21 στις 27/7/2010
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
'Aρεσαν+: 0%
Θα έκανα την υπέρβαση να πληρώσω ένα ακίνητο που θα το πάρω ούτως ή άλλως δωρεάν.

Θα άνοιγα ένα αθλητικό σύλλογο στη Σέρρες

Και ένα γυραδικο δίπλα στις εγκαταστάσεις αυτού για να περνώ την ώρα μου
Εποικοδομητικά.

Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

meandothers

# 22 στις 27/7/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Θα νομίζεται ότι λέω ψέματα, αλλά μα το σταυρό...
δεν θέλω να κερδίσω πολλά λεφτά...
Το έχω σκεφτεί άπειρες φορές.
Προτιμώ να ξέρω γιατί είναι δίπλα μου οι άνθρωποι.
Προτιμώ να δουλεύω και να περνάω καλά με όσα έχω...
Μεγάλα καράβια...μεγάλες φουρτούνες λένε...
και το είδα και με τα μάτια μου...

Mystik_Male

# 23 στις 27/7/2010
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Originally posted by Eli1990
Αν κερδισατε πολλα λεφτα καπου σε τυχερο παιχνιδι η απο καπου αλλου τι θα κανατε με αυτα τα χρηματα,τι θα αλλαζατε στην ζωη σας;

Ειλικρινες απαντησεις

Δε θα ήθελα να κερδίσω πολλά χρήματα.

Κι αυτό γιατί έχω δει από πρώτο χέρι πόσο "αγαπητό" σε κάνουν είτε στο στενότερο, είτε στον ευρύτερο περίγυρο.

Θα ήθελα απλά να εξασφαλίσω ένα extra εισόδημα, για να μπορώ να ζω λίγο πιο χαλαρά, να είμαι πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπώ, και να μην είμαι στους δρόμους για το μισθό μου 15 ώρες το 24ωρο.

livelusulina

# 24 στις 28/7/2010
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Οσσα
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 26.563

Παράθεση:
Originally posted by Eli1990
Αν κερδισατε πολλα λεφτα καπου σε τυχερο παιχνιδι η απο καπου αλλου τι θα κανατε με αυτα τα χρηματα,τι θα αλλαζατε στην ζωη σας;

Ειλικρινες απαντησεις

το πρωτο πραγμα που θα εκανα...θα ηταν να βαλω λυτους και δεμενους να ψαξουν τον &^%$%$^%#^ που μας αφησε τις ακαλυπτες ξεροντας την κατασταση μας...
και αφου μου τον φερνανε μπροστα μου θα εβγαζα ολο το αχτι και τον θυμο που εχω...
ειλικρινα αυτο θα εκανα ως πρωτο...να τον βρω..αυτο θελω

μετα εχω μια τεραστια λιστα με πραγματα που θα εκανα και που θα αγοραζα
οτι δεν λυνεται...κοβεται!

somebody961

# 25 στις 28/7/2010
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Μιας και βρίσκομαι σε διακοπές στο Πήλιο που είναι όνειρο, ένα ακόμα όνειρο δε με χαλάει!

Κατ αρχήν, δεν θα το μάθαινε κανένας, ακριβώς για να αποφύγω λυκοφιλίες και το 'για δες πόσους συγγενείς τελικά είχα'!
Και αυτό για μένα δεν είναι καθόλου δύσκολο επειδή δεν θα άλλαζα πολλά πράγματα στη ζωή μου ώστε να φανερωθώ.
Επειτα, θα εκπλήρωνα μερικά άχτια ετών που δεν είναι και πολλά. Οπως π.χ. το να έχω δύο αυτοκίνητα, ένα μικρό για μετακινήσεις χωρίς οικολογικές τύψεις και ένα ..κανονικό για εκδρομές και αποδράσεις που λατρεύω.

Σπίτι, αν και έχω δεν θα έπαιρνα με τίποτα!
Κοστίζει πολλά η φυλακή της ίδιας τοποθεσίας που βρίσκεται ως ..ακίνητο.
Αντί αυτού θα νοίκιαζα σε όποιο μέρος η διάθεση μου κάθε φορά θα με βγάζει.
Ισως αγόραζα ένα ακριβό και μεγάλο για ..οικονομία στα νοίκια!

Και θα εκπλήρωνα (ο λόγος που γράφω αυτό το ποστ) τους δύο μεγαλύτερους πόθους της ζωής μου.

Ο ένας θα ήταν -ίσως ο μεγαλύτερος- να ανοίξω επιχειρήσεις όπου θα επιχειρούσα να αλλάξω το μοντέλο αφεντικό-υπάλληλοι και, κάθε τέλος του μήνα ή έτους θα μάζευα όλα τα στελέχη (επειδή στελέχη είναι ΟΛΟΙ), από τη καθαρίστρια έως το αφεντικό, και θα μοιραζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ τα κέρδη.
Ναι, ΚΑΙ η καθαρίστρια είναι στέλεχος! Αν ο πελάτης μπει και είναι βρώμικα, ΔΕΝ θα ξανάρθει..
Και αν όλοι ξέρουν πως θα μοιραστούν τίμια τα χρήματα, θα δώσει ο καθένας ξεχωριστά τον καλύτερο του εαυτό για κέρδος και δικό του αλλά και όλων συνεπαγωγικά. (θυμάται κανείς τι είχα γράψει για την ερμηνεία της λέξης ubuntu?)

Επειδή το μοντέλο που υπάρχει τώρα είναι επιεικώς ανήθικο.
Επειδή υπήρξα χαμηλόμισθος υπάλληλος το 85 και ξέρω. (όχι ότι τώρα είμαι υψηλόμισθος, μια μέση κατάσταση).
Από τότε μου γεννήθηκε αυτή η σκέψη, από τότε ήθελα διακαώς να αλλάξω αυτό το μη μοντέλο..

Η άλλη επιθυμία είναι να έρχονται χρήματα εξ ουρανού σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνομαι σε καμμία περίπτωση εγώ.
Και αυτό για πολλούς λόγους. Ο ένας είναι επειδή θέλω οι άνθρωποι να μάθουν να ψαρεύουν αντί να τους δίνω ψάρια έτοιμα.
Αλλά μερικές φορές είναι τόσο πνιγμένοι και απελπισμένοι που το μόνο που θέλουν είναι μερικά ψαράκια..
Με τρόπους φυσικά που να νομίζουν ότι έκαναν κάτι και τα κέρδισαν.

Ολα τα άλλα τώρα που συχνά ακούω, ότι θα έπαιρνα βίλλες, θα είχα υπηρέτες, θα γίνω άρχοντας που λέμε, "θα τους δείξω εγώ ποιος είμαι" κλπ κλπ,
μου ακούγονται κάτι μεταξύ συνδρόμου μαντάμ σουσούς και νεοπλουτίδηδων που δεν έχουν επιθυμίες
παρά μόνον κενά περιεχομένου απωθημένα..
Α, και θα αγόραζα το sxeseis για να απαγορέψω από προσώπου γης τα greeklish!!!
Και για να χαρίσω στη Μυρτώ και τον Αλέξανδρο το χρόνο να χαρούν το μπεμπουλίνι τους αντί εμείς εδώ οι sxeseisbot να τους τα πρήζουμε!
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

Μυρτώ

# 26 στις 28/7/2010
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Somebody...
Περί εργασιακού μοντέλου... νομίζω ότι αν έβαζες ένα άλλο θέμα θα μπορούσαμε να κάνουμε φοβερή συζήτηση....

Τώρα... το Sxeseis...δεν το πουλάμε... δεν το πουλάμε... δεν το πουλάμε... για όλα τα λεφτά του κόσμου...

(Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί.... )

Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

somebody961

# 27 στις 28/7/2010
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Καλά, θα σας επιτρέψω να είσαστε VIP μέλη δωρεάν!

Μυρτώ

# 28 στις 28/7/2010
author

Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Καλά, θα σας επιτρέψω να είσαστε VIP μέλη δωρεάν!

Τι λες αγόρι μου , σκέφτεσαι τι λες ;;;

Aμφιβάλλω αν σε μια τέτοια περίπτωση θα πλησιάζαμε έστω και να γράψουμε κοντινή λέξη με το Sxeseis στον browser.....
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

somebody961

# 29 στις 28/7/2010
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ναι, λες και δεν έχουμε καταλάβει το πόσο πολύ λατρεύεις να μισείς το sxeseis!

Μυρτώ

# 30 στις 28/7/2010
author

Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Ναι, λες και δεν έχουμε καταλάβει το πόσο πολύ λατρεύεις να μισείς το sxeseis!

Ναι... ένα I love to hate it... ένα πράμα....

ioannalove

# 31 στις 28/7/2010
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Εκάλη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 32
Aν κέρδιζα θα έκανα ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό ,δεν θα είχα το άγχος να ψάχνω για μόνιμη δουλειά και θα έκανα κάτι part-time για να περνάω το χρόνο μου
Αλλά μάλλον στα όνειρα θα μείνει....

# 32 στις 28/7/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα αγοραζα ένα μεγάλο αγρόκτημα σε ένα όμορφο και ήσυχο μέρος στο οποίο θα έφτιαχνα τεχνητή λίμνη οπου θα ήταν πλούσια σε πανίδα-χλωρίδα ένας βιότοπος δηλαδή, επίσης θα είχα κάποια ζώα καθώς και μικροκαλλιέργειες..Φυσικά στο αγρόκτημα θα είχα και την αναλογη πολυτελης βιλα με το ανάλογο(πανω απο 2.500 λιτρα)εντυδρείο
......
Επίσης θα πηγαινα πολλες εκδρομες και θα έκανα πολλες δραστηριοτητες που σχετιζονται με τη φυση στα πιο ''παραξενα'' μερη...

ΥΓ Θα αγόραζα καμια ομορφη σχετικα μεγαλη βαρκα-κοτερο

# 33 στις 28/7/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
τιποτα

# 34 στις 29/7/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αρχικα θα βοηθουσα οσους δικους μου ανθρωπους εχουν αναγκη.Μετα θα εκανα πολλα ταξιδια και τελος θα αγοραζα το σπιτι των ονειρων μου στην εξοχη

# 35 στις 29/7/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Calculator
τιποτα

Γιατι μας τονιζεις την αξια σου????

# 36 στις 6/3/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
8a agoraza mia mezonera me kipo, dio amaksia , ena oikonomiko kai ena SUV to bmw x6, kai ta ypoloipa 8a ta eixa gia tis anagkes tis ka8imerinotitas. exw ma8ei na zw me poly liga lefta kai etsi den 8a ksodeva polla se vlakeies
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost