Ωραίε και Μόνε συνδίκτυε.
Μάλλον άφησες πολλές λεπτομέρειες στην άκρη...σαν υπόλοιπα για συζητήσεις εκ του σύνεγγυς.
Καταλαβαίνω ότι πιθανή οικονομική δυσχέρεια σε αποτρέπει να ζητήσεις τις υπηρεσίες κάποιου νομικού και γι αυτό ίσως απευθύνεσαι εδώ ζητώντας δωρεάν συμβουλές πάρα το σοβαρό ..και επείγον του προβλήματος σου.
Ομως μήπως είναι σκόπιμο να γράψεις αυτές τις λεπτομέρειες εδώ, για την περίπτωση που κάποιος με υπεύθυνες γνώσεις θελήσει να σε συμβουλεύσει;
Σε εμένα που δεν είμαι δικηγόρος...δημιουργήθηκαν διάφορες απορίες.
Ας πούμε σε ποιά χώρα έγινε το δικαστήριο;
Μετά τι θα πεί "δέχτηκε να παίρνω τα παιδιά.." στην διακριτική της ευχέρεια είναι;
Απ ότι έγραψες υπάρχει δικαστική απόφαση στην οποία οφείλει να συμμορφωθεί.
Πως έφυγε με τα παιδία;
Αφού ο τόπος κατοικίας τους ήταν η Ελλάδα, αν τα έβγαλε χωρίς την έγγραφη άδεια σου...απο ότι γνωρίζω η πράξη της θεωρείται αρπαγή και ομηρία ανηλίκων και θεωρείται κακούργημα.
Αν κάνω λάθος ας το διορθώσει κάποιος.
Και γιατί δεν το χρησιμοποιείς αυτό σου το πλεονέκτημα αν όντως υφίσταται, μέσω της πρεσβείας της χώρας της κυρίας;
Οτι και άν ισχυρίζεται σαν εμπόδιο για να αφήσει τα παιδιά να έρθουν σε εσένα θα πρέπει και να το αποδεικνύει.
Αν μιλά για ψυχολόγο, θα πρέπει ίσως να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία τόσο γνωματεύσης του θεράποντος αλλά και στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το παιδί βρίσκεται σε εξέλιξη θεραπείας η οποία δεν πρέπει να διακοπεί.
Οπως εγγραφές σε βιβλίο ασθενών, αποδείξεις παροχής υπηρεσιών για τις επισκέψεις που έχουν εκτελεστεί ή ό,τι ισχύει επίσημα στην χώρα της γυναίκας σου.
Δεν μπορεί με δικηγόρο θα έχεις μιλήσει κάποια στιγμή..αφού γράφεις για 1ο δικαστήριο και αναβολή άλλου. Δε σου έχει προτείνει κάτι;
Επίσης μιλάς για αγωγές με ανυπόστατα επιχειρήματα.
Τόσο δύσκολο είναι να ανατρέψεις ψευδείς δηλώσεις;
Μιλάς για θέμα ύψους διατροφής. Απ` όσο γνωρίζω..τα δικαστήρια αποφασίζουν βάσει των εισοδημάτων του κάθε γονιού και στηρίζονται σε φορολογικές δηλώσεις και όχι τόσο σε έμενα που μπορεί να έρθω να πω..ότι σε βλέπω να κυκλοφορείς καθημερινά με Φερράρι ( εννοώ ψευδομάρτυρες γενικώς...όχι εμένα προσωπικά) .
Αν εσύ είσαι εντάξει και έχεις αποδείξεις για τα έξοδα σου..αποδεικτικά απο το ταμείο ανεργίας και ό,τι άλλο σου ζητηθεί τι φοβάσαι;
Αυτά με τις απορίες μου!
A blind man once asked a wise man: "can there b anything worse than losng ur eye sight?" The wise man replied: yes.. Losing your vision..
στα social media