Παράθεση:
Originally posted by Eli1990
Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη ηλικια για να παντρευτεις κανεις,να κανεις παιδια;
Εγω νομιζω οτι γυρω στα 30 και ισως πιο μετα καλα ειναι.Πιο πριν ειναι μαλλον νωρις.Εσεις τι λετε;Αλωστε εχω διαβαζει οτι οσο πιο νεος παντρευεται κανεις τοσο μεγαλυτερες ειναι οι πιθανοτητες να χωρισει κανεις.
Θελω περισσοτερη συμμετοχη στο θεμα μου σε σχεση με την συμμετοχη σας στα υπολοιπα θεματα μου
Παράθεση:
Και κατι αλλο που ειμαι σχεδον σιγουρη ειναι οτι συνηθως ειναι οι ανδρες που θελουν να παντρευονται και οι γυναικες ειναι αυτες που δισταζουν.Γενικοτερα νομιζω οτι οι ανδρες θελουν να βρουν μια για να βολευτουν.οι γυναικες επιθυμουν πιο πολυ να ειναι ανεξαρτητες και αν δεν φτασουν τα 30 δεν βλεπουν με πολυ καλο ματι το γαμο.Παντα σχεδον ειναι ο αντρας που κανει την προταση γαμου.
Παράθεση:
Originally posted by Therion
Τοp ντεμέκ μπούρδας και κοτσάνας.
Παράθεση:
Θελω περισσοτερη συμμετοχη στο θεμα μου σε σχεση με την συμμετοχη σας στα υπολοιπα θεματα μου
Παράθεση:
Originally posted by modexristos
Παράθεση:
Ασε μας καλη μου να παρουμε καμια ανασα !
Με 40 βαθμους εξω και 22 μεσα, μην μας βομβαρδιζεις ετσι ασυστολα,
γιατι ειναι και μεγαλα παιδγια εδω μεσα.
Παράθεση:
Ποια πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη ηλικια για να παντρευτεις κανεις,να κανεις παιδια;
Παράθεση:
Εχω την αισθησηοτι οι περισσοτεροι ανδρες θελουν να παντρευονται γυρω στα 30 και μαι γυναικα που ειναι γυρω στα 25 η 26 με 27.
Οι γυναικες απο την αλλη εχουν το αγχος να παντρευτουν οταν φτανουν τα 30 με αποτελεσμα να κανουν συμβιβασμους που δεν θα εκαναν εαν ηταν νεωτερες.
Και κατι αλλο που ειμαι σχεδον σιγουρη ειναι οτι συνηθως ειναι οι ανδρες που θελουν να παντρευονται και οι γυναικες ειναι αυτες που δισταζουν.Γενικοτερα νομιζω οτι οι ανδρες θελουν να βρουν μια για να βολευτουν.οι γυναικες επιθυμουν πιο πολυ να ειναι ανεξαρτητες και αν δεν φτασουν τα 30 δεν βλεπουν με πολυ καλο ματι το γαμο.Παντα σχεδον ειναι ο αντρας που κανει την προταση γαμου.
Αντιθετως στο θεμα της αποκτησης παιδιου νομιζω οτι οι ανδρες δισταζουν πιο πολυ και δεχονται πιεση απο τις γυναικες για να κανουν μαζι παιδι.
Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Παράθεση:
Εχω την αισθησηοτι οι περισσοτεροι ανδρες θελουν να παντρευονται γυρω στα 30 και μαι γυναικα που ειναι γυρω στα 25 η 26 με 27.
Οι γυναικες απο την αλλη εχουν το αγχος να παντρευτουν οταν φτανουν τα 30 με αποτελεσμα να κανουν συμβιβασμους που δεν θα εκαναν εαν ηταν νεωτερες.
Αντιθετως στο θεμα της αποκτησης παιδιου νομιζω οτι οι ανδρες δισταζουν πιο πολυ και δεχονται πιεση απο τις γυναικες για να κανουν μαζι παιδι.
Πολύ μεστή ανάλυση ... (αν και ξέρω κάτι χωριά στην Ινδία που κάνουν πρόταση γάμου οι γυναίκες...)
Έχεις σπουδάσει κοινωνιολογία ?
Παράθεση:
Originally posted by anatritos
Το πολυ στα 30, μια γυναικα και ενας αντρας πρεπει να εχουν τεκνοποισει, βιολογικα μιλωντας.
Η γονιμοτητα της γυναικας μειωνεται απο τα 30
και στους αντρες, η τεστοστερονη αρχιζει και μειωνεται κατα 1% καθε χρονο,
επισης μετα τα 30.
Τα υγιη παιδια πρεπει να εχουν νεους και υγιεις γονεις.
Η παραταση του οριου ειναι καπως... εγωιστικη.
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Παράθεση:
Η καλύτερη ηλικία είναι τα 20.
Καιρός λοιπόν κι εσύ να παντρευτείς και να αρχίσεις άλλου είδους αναρτήσεις!!!
(μπας και ηρεμήσουμε)
Παράθεση:
Γιατι θεωρεις οτι ειναι εγωιστικη;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media