Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ιστοριες Ταξιτζηδων.....

Σελίδα : 1

just a girl

# 1 στις 23/1/2004
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 154
'Aρεσαν+: 0%

Ιστοριες Ταξιτζηδων...

Σας εχει τυχει ποτε να εχετε πιασει κουβεντα με τον ταξιτζη που σας πηγαινει στον προορισμο σας και να σας λεει παραξενα περιστατικα, καταστασεις που εχουν δει τα ματια του.........
Λειτουργει σαν μινι επικαιρη συζητηση παντος περιεχομενου.......πολιτικης, οικονομικης, ερωτικης.........
Χωρια που μερικες φορες βγαζει ο ιδιος δικα του προβληματα στην επιφανεια..........
Δεν ξερω εαν ενδιαφερει κανεναν σαν θεμα αλλα μερικες φορες κατι τετοιες ιστοριες εχουν πλακα........

MANSUMBOL

# 2 στις 23/1/2004
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ιστορία να σας πώ γιατί χρησιμοποιώ σπάνια ταξί.Ζήτημα 4-5 φορές στην ζωή μου.Πάντως εκείνο που έχω παρατηρήσει αυτές τις ελάχιστες φορές είναι ότι η πλεοψηφία δεν βάζει γλώσσα μέσα απο την στιγμή που μπαίνεις μέχρι την στιγμή που θα βγείς.Σε ρωτάνε κάτι απλό και απο την κάθε απάντηση σου ανοίγουν ολόκληρη συζήτηση και σου εν συντομία σου λένε την ιστορία της ζωής τους
Αλλά λογικό δεν είναι?Είναι συνέχεια κολημένοι σε ένα τιμόνι αν δεν μιλάνε κιόλας θα τους πάρει ο ύπνος ειδικά σε κανένα απο τα γνωστά στην Ελλάδα μποτιλιαρίσματα.Απλά σαν ανθρώποι και αυτοί το παρακάνουν λίγο

observer1

# 3 στις 24/1/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Μην κάνεις το λάθος και πιστέψεις αυτά που λένε οι ταξιτζήδες. Μαζί με τους κυνηγούς και τους ψαροτουφεκάδες είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες.
Ειδικά στα ερωτικά, αν είχα πιστέψει το 10% όσων έχω ακούσει από ταρίφες, θα τα είχα παρατήσει όλα και θα είχα πάρει κι εγώ ταξί.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

# 4 στις 25/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ταξιτζηδες;;;

Η φθορα της ζωης στην Αθηνα.

morelli

# 5 στις 25/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Παράθεση:
Originally posted by moikan
Η φθορα της ζωης στην Αθηνα.

Φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου, και θα προσθεσω :
Η αιτια του κυκλοφοριακου προβληματος στην Αθηνα.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

# 6 στις 26/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στη ζωή μας τίποτε δέν είναι τυχαίο.
-----------------------------------------------------

Ουτε είναι τυχαίο που τα ΤΑΧΙ έχουν χρώμα κίτρινο.

Να κάνω μία επισύμανση λίγο σκληρή αλλά θα τήν πώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι ένα επέγγελμα που δέν θα ήθελα να κάνω ποτέ στή ζωή μου ,γιατί είναι συνόνυμο του νταβατζής.

Ο βραχνάς και η κατάρα του δρόμου γιά όλο τόν κόσμο.Με ενοχλεί αφάνταστα η έλειψη ΣΕΒΑΣΜΟΥ στόν υπόλοιπο κόσμο που κυκλοφορεί,λές και ο δρόμος είναι μόνο γιά αυτούς.

just a girl

# 7 στις 26/1/2004
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Μωρε και εγω μαζι σας ειμαι...........
μια φορα πριν απο χρονια γυριζα με μια φιλη μου απο ενα μαγαζι στα σπιτια μας και ο τυπος που οδηγουσε το ταξι ηταν μαστουρεμενος....σε καθε στροφη που επαιρνε ελεγα, να εδω θα γινω αφισα ωραια και μεγαλη............χαλια μαυρα.......

# 8 στις 26/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον χρησιμοποιω ταξι κατ ελαχιστο δυο φορες την ημερα.

Βρισκω αρκετα υπερβολικα τα οσα "σουρνουν" στους ταξιτζιδες.

Οπως σε καθε επαγγελμα υπαρχουν οι "καλοι" και οι "κακοι" υπαρχουν και στους ταξιτζηδες,ομως στην πλειοψηφια τους και οι ταξιτζηδες πια ειναι ευγενικοι, τωρα ως προς τα προβληματα που δημιουργουν στο κυκλοφοριακο νομιζω οτι τις ευθυνες πρεπει αλλου να της αναζητησουμε.

Φυσικο ειναι οταν καποιος ειναι 12 και πλεον ωρες σε ενα αυτοκινητο να "πιανει" κουβεντα με τους πελατες του.
Το ιδιο δεν κανουμε και εμεις οι υπολοιποι αλλωστε στην καθημερινοτητα μας στις δουλειες μας?
Συγκεκριμενη ιστορια δεν μπορω να πω οτι θυμαμαι για να διηγηθω αλλα μπορω να πω οτι τις περισσοτερες φορες ειτε με αφορμη το κυκλοφοριακο, ειτε με αφορμη κατι που ακουγεται στο ραδιοφωνο,ειτε με καποια αλλη αφορμη ξεκιναει η σχετικη κουβεντουλα κατα την διαρκεια της διαδρομης.

# 9 στις 28/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by arsinoi
Εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον χρησιμοποιω ταξι κατ ελαχιστο δυο φορες την ημερα.

Βρισκω αρκετα υπερβολικα τα οσα "σουρνουν" στους ταξιτζιδες.

Οπως σε καθε επαγγελμα υπαρχουν οι "καλοι" και οι "κακοι" υπαρχουν και στους ταξιτζηδες,ομως στην πλειοψηφια τους και οι ταξιτζηδες πια ειναι ευγενικοι, τωρα ως προς τα προβληματα που δημιουργουν στο κυκλοφοριακο νομιζω οτι τις ευθυνες πρεπει αλλου να της αναζητησουμε.

Φυσικο ειναι οταν καποιος ειναι 12 και πλεον ωρες σε ενα αυτοκινητο να "πιανει" κουβεντα με τους πελατες του.
Το ιδιο δεν κανουμε και εμεις οι υπολοιποι αλλωστε στην καθημερινοτητα μας στις δουλειες μας?
Συγκεκριμενη ιστορια δεν μπορω να πω οτι θυμαμαι για να διηγηθω αλλα μπορω να πω οτι τις περισσοτερες φορες ειτε με αφορμη το κυκλοφοριακο, ειτε με αφορμη κατι που ακουγεται στο ραδιοφωνο,ειτε με καποια αλλη αφορμη ξεκιναει η σχετικη κουβεντουλα κατα την διαρκεια της διαδρομης.

Συμφωνώ τώρα έχουν αναβαθμισθή βάζουν τούς πελάτες στο πορτ-παγκαζ,μπερδεύουν τα ρέστα,διαλέγουν κούρσες,του λές να σε πάει στόν Ωρωπό να περάσεις απένατι, και σε πηγαίνει στό Πέραμα κου σου λέει εδώ είναι ο Ορωπός(έγινα σε τουρίστα).

Όμως δέν θέλω να είμαι άδικος αυτά είναι μεμονομένα χιλιάδες καθημερινά περιστατικά.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morelli

# 10 στις 30/1/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Πως ηταν και πως καταντησε το επαγγελμα.

Θα ξεκινησω λεγοντας οτι μεγαλωσα ,σπουδασα ,και εγινα οτι σημερα ειμαι απο το ΤΑΞΙ.

Ο πατερας μου (αειμνηστος ) ηταν οδηγος ταξι απο το 1947 ,εως και το 1987 που πεθανε , (αριθμος αδειας οδηγησης τετραψηφιος).
Ενθυμουμαι ,οτι ΠΟΤΕ δεν εμπαινε στο αυτοκινητο ,να παει για δουλεια ατιμελητος ,αξυριστος κλπ διοτι η τροχαια τους εγραφε ,ποτε δεν υπηρχε περιπτωση ΔΙΠΛΗΣ μισθωσης , το αυτοκινητο παντα επρεπε να ειναι πεντακαθαρο και αλλα πολλα .

Σημερα το πρωτο πραγμα που κοιτανε ειναι πως θα ΚΛΕΨΟΥΝ τον πελατη ,πως θα παρουν δυο και τρεις κουρσες μαζι , πως θα φτιαξουν το ρολοι να γραφει οτι αυτοι θελουν ποια κουρσα θα διαλεξουν ποτε θα σταματησουν μπροστα σου για να διαλεξουν πελατη κλπ κλπ .

Αυτοκινητα χωρις κανονικους δασμους (για αυτο ολοι παιρνουν ακριβα )
Θελουν να κινουνται ξεχωριστα απο τους υπολοιπους Ελληνες ,που σημειωνω οτι το Ι.Χ το εχουν πληρωσει κανονικα και πληρωνουν τελη κυκλοφοριας κανονικα ,και δεν κανουν απεργια για να κυκλοφορουν στους λεωφοριοδρομους.
Ασχετα που ολοι οι αλοδαποι , αμφιβολου διπλωματος ,εχουν βρει και δουλευουν ταξι ,οδηγοι αξυριστοι (ισως ειναι της μοδας) με σορτσακια , σαγιοναρες ,αθλητικες φορμες...................
Οχι ρε παιδια
πληρωσα το αυτοκινητο μου χρυσο,

πληρωνω την βενζινα χρυση,

πληρωνω τελη κυκλοφοριας και σταθμευσης,

κυκλοφοραω τις μισες μερες (μονα ,ζυγα βλεπεις)

και οι κιτρινη αυτη φυλη να εχει απαιτησεις (τρελες) ,οι οποιες τελικα ειναι εναντιον μου.
Υ.Γ
Αγανακτησα πια...........

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

koyrsaros

# 11 στις 30/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Πριν λίγες μέρες σε ταξί στη Θεσνικη...
Μπαινω λοιπόν, 2πλή κούρσα βέβαια δεν το συζητάμε και στο πίσω κάθισμα ηλικιωμένο ζευγάρι. Δεν περνάει 1' και ακουω τον ηλικιωμένο να λέει στη κυρά του:
- Ετσι που λες το εργαλείο, 0-100 σε 10''
(1ο σόκ εγώ και ο ταξιτζής που με κοιτά αποσβωλομένος σαν την γελάδα το τρένο !!!)
- Με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ανταπαντά γεμάτη ερωτηματικά η γριούλα !!!!
(2ο σόκ και τα μυαλά στα κάγκελα !!!)

Γυρίζω και κοιτάζω πιο καλά και βλέπω το συμπαθέστατο κατά τα άλλα ζευγάρι να χαμογελά ο ένας στον άλλο τρισευτυχισμένοι για το νέο απόκτημα τους (το εργαλείο για τον παππού).

Η συνέχεια....τι 16άρες ζάντες με χαμηλό προφίλ, τι ελευθερη εξάτμιση που κάνει το κάρο να φεύγει με χίλια απο χαμηλά, τι,τι και τι...και εγω με τον ταξιτζή να τα έχουμε παίξει. Μάλλον τα πεθερικά του Σουμάχερ θα είναι αυτοί, μονολόγησα μέσα μου και έμεινα στο να ακούω το πως θα ''τσιπάρει'' μετά τα 10.000 ΚΜ το κάρο για τρελά γούστα. Τώρα θα ''ρίξει'' και τη γιαγιά στο πίσω κάθισμα σκέφτομαι και ΝΑΙ, μετά απο αυτό θα τα έχω δεί όλα στη ζωή μου...
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

# 12 στις 30/1/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by morelli
Θα ξεκινησω λεγοντας οτι μεγαλωσα ,σπουδασα ,και εγινα οτι σημερα ειμαι απο το ΤΑΞΙ.

Ο πατερας μου (αειμνηστος ) ηταν οδηγος ταξι απο το 1947 ,εως και το 1987 που πεθανε , (αριθμος αδειας οδηγησης τετραψηφιος).
Ενθυμουμαι ,οτι ΠΟΤΕ δεν εμπαινε στο αυτοκινητο ,να παει για δουλεια ατιμελητος ,αξυριστος κλπ διοτι η τροχαια τους εγραφε ,ποτε δεν υπηρχε περιπτωση ΔΙΠΛΗΣ μισθωσης , το αυτοκινητο παντα επρεπε να ειναι πεντακαθαρο και αλλα πολλα .

Σημερα το πρωτο πραγμα που κοιτανε ειναι πως θα ΚΛΕΨΟΥΝ τον πελατη ,πως θα παρουν δυο και τρεις κουρσες μαζι , πως θα φτιαξουν το ρολοι να γραφει οτι αυτοι θελουν ποια κουρσα θα διαλεξουν ποτε θα σταματησουν μπροστα σου για να διαλεξουν πελατη κλπ κλπ .

Αυτοκινητα χωρις κανονικους δασμους (για αυτο ολοι παιρνουν ακριβα )
Θελουν να κινουνται ξεχωριστα απο τους υπολοιπους Ελληνες ,που σημειωνω οτι το Ι.Χ το εχουν πληρωσει κανονικα και πληρωνουν τελη κυκλοφοριας κανονικα ,και δεν κανουν απεργια για να κυκλοφορουν στους λεωφοριοδρομους.
Ασχετα που ολοι οι αλοδαποι , αμφιβολου διπλωματος ,εχουν βρει και δουλευουν ταξι ,οδηγοι αξυριστοι (ισως ειναι της μοδας) με σορτσακια , σαγιοναρες ,αθλητικες φορμες...................
Οχι ρε παιδια
πληρωσα το αυτοκινητο μου χρυσο,

πληρωνω την βενζινα χρυση,

πληρωνω τελη κυκλοφοριας και σταθμευσης,

κυκλοφοραω τις μισες μερες (μονα ,ζυγα βλεπεις)

και οι κιτρινη αυτη φυλη να εχει απαιτησεις (τρελες) ,οι οποιες τελικα ειναι εναντιον μου.
Υ.Γ
Αγανακτησα πια...........

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου morelli εκείνο που λείπει σήμερα από τούς ταξιτζήδες είναι ο σεβασμός πρός τούς υπολείπους οδηγούς αλλά που να βρεθεί αφού αυτό το επάγγελμα το κατάντησαν ευκαιρειακό.
Σε ένα καφενείο εδώ στήν γειτονειά μου είναι στέκι ταξιτζήδων για κανένα ζάρι κλπ, μόλις κάποιος από τήν παρέα χάση πέρνει ένα ταχι και βγένει γιά καμιά αρπαχτή ,στήν συνέχεια ξανάρχεται και συνεχίζει.

just a girl

# 13 στις 30/1/2004
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
το γελιο το μεγαλο ειναι οταν πελατης και ταξιτζης πιανουν πολιτικες συζητησεις....και καλα να ειναι της ιδιας παραταξης..........σας εχει τυχει??.......εμενα μου ετυχε μια φορα (2η κουρσα βεβαια)......μιλουσαν μιλουσαν καποια στιγμη ανεβηκαν οι τονοι και προκειμενου να μεινει στην μεση της διαδρομης ο πελατης (τα ηθελε και εκεινος βεβαια) αποφασισε με σοφια και αλλαξε θεμα!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost