Παράθεση:
Originally posted by MAIRH2010
H λύση του εγγυητή είναι και αυτή παρακινδυνευμένη ...........
Παράθεση:
Originally posted by in_change
Παράθεση:
H λύση του εγγυητή είναι και αυτή παρακινδυνευμένη ...........
Δεν νομίζω πως είναι για εκείνη παρακινδυνευμένη όσο για τον εγγυητή
ποιος θα την εμπιστευτεί?
Παράθεση:
Originally posted by filomyla
α καλαααα
που τον ειδες χρυσε μου ανθρωπε τον θυμο και τον αλληλοσπαραγμο?
Εγω φταιω ομως που καθομαι και δινω σημασια και δεν σας αφηνω στην πλανη σας να χτιζετε ανωγια και κατωγια με ελπιδες ( για ανοιγμα λογαρισμου)που δεν εχουν βαση.
Εδω δεν μπορειτε να αναφερετε πως θα βρεθειτε για καφε γιατι εχει ευθυνη το σαιτ αν κανενας πατησει στο δρομο για τον καφε ..πινεζα και ζητησει τα ρεστα απο το σαιτ( δεν το κρινω ....απλα λεω πως ειναι το πραγμα) θα σας ευλογισουν και το ανοιγμα λογαρισμου?
...και μετα ηρθαν οι μελισσες.......
Παράθεση:
Τώρα καταλαβαίνω κι εγώ πως και που υπάρχει το πρόβλημα .........
Δεν πειράζει , θα σκεφτούμε κάτι άλλο .............
Παράθεση:
Originally posted by why72
Να πάρει δάνειο, για να καλύψει το δάνειο, εγώ προσωπικά το θεωρώ κουτό. Πάλι δάνειο θα πληρώνει χωρίς να έχει αυξήσει τα έσοδά της. Τί να γλυτώσει δηλαδή το κυνήγι απο πολλές τράπεζες? Ας βάλει τις οφειλές της σε μία όπως είπατε και προηγουμένως και να δίνει την κατώτερη δυνατή δόση.
Ούτε να δανειστεί απο φίλους - συγγενείς είναι λύση. Πρέπει η ίδια να συνειδητοποιήσει ότι ποτέ δεν ξοδεύουμε παραπάνω απο αυτά που έχουμε ή μπορούμε να καλύψουμε.
Αύξηση εσόδων, μειώση εξόδων άντε και κανένα τζόκερ, αυτά τη σώζουν.
Πρέπει να ζοριστεί και να πιεστεί. Δεν υπάρχει άλλη λύση, δυστυχώς.
Για τον λευκό γάμο, δεν το συζητώ. Άσχημα και επικίνδυνα μονοπάτια τα... φαινομενικά "εύκολα" χρήματα.
Παράθεση:
Originally posted by somebody961
Το θέμα αφορά φίλη μου με μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.
Αναζητώντας αγγελίες σε εφημερίδες, πάει συνεχώς σε συνεντεύξεις αφήνοντας και βιογραφικά.
Πήγε λοιπόν και σε ένα γραφείο όπου τυπικά είναι μεσιτικό, που όμως κάνει και 'άλλες' δουλειές. Για το πόσο καθαρές όμως είναι βάζω το θέμα.
Εκεί λοιπόν, της πρότειναν να συνάψει πολιτικό λευκό γάμο με έναν Νιγηριανό προκειμένου αυτός να πάρει την πολυπόθητη πράσινη κάρτα για τη συνέχιση της παραμονής του στην Αγγλία.
Θα πρέπει λοιπόν να πάει Αγγλία να 'παντρευτεί', και όταν όλα τα περί παραμονής του εκπληρωθούν, θα γίνει το διαζύγιο. (6 μήνες μετά).
Θα δηλώσει, όπως της είπαν, εγκατάλλειψη συζυγικής στέγης.
Εκείνο που θα έχει ως αντίτιμο θα είναι 2.500€, ποσόν που θα της επιτρέψει να ξοφλήσει τη μια της πιστωτική.
Και με όλα τα έξοδα (πήγαινε-έλα Αγγλία πληρωμένα).
Το ερώτημα μου και λόγος που βάζω το θέμα είναι το εξής:
Υπάρχει -και τι- περίπτωση να έχει κάποιο μπλέξιμο άσκημο;, κάποια απάτη, και ποιά/ποιές είναι αυτή;
Ποιές είναι οι παγίδες που ελοχεύουν σε κάτι τέτοιο;
Επειδή, όπως και οι Αγγλοι λένε, δεν υπάρχει τζάμπα γεύμα..
Παράθεση:
Originally posted by menia35
παρεπιπτόντως τα ίδια σκεφτηκα κι εγώ.....
.....μη βρεθεί σε καναν οίκο ανοχης με ξαναμμένους αφρικάνους......
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media