Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Κρίση στο Γάμο??

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

ermisj

# 1 στις 26/8/2010
author
Ανδρας / 52 / Παντρεμένος
Ν. Χανίων / Χανιά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Κρίση στο γάμο??

Μάλλον έχω πρόβλημα. Ύστερα από 10 χρόνια Γάμου και χωρίς να το καταλάβω έχει τραβήξει την προσοχή μου μια άλλη κοπέλα. Δεν έχουμε προχωρήσει σε ερωτική σχέση, προσπαθούμε να το αποφύγουμε και οι δυο, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει. Δεν ξέρω τι μου γίνετε. Δεν μπορώ να το αποβάλω, να το σταματήσω. Δεν ξέρω πως την πάτησα έτσι. Όλα έγινα εντελώς ξαφνικά. Σε όλα αυτά τα 10 χρόνια δεν είχα κανένα παράπονο από την γυναίκα μου. Όλα ήταν κανονικά μεταξύ μας. Δεν ξέρω τι έγινε. Τα έχω κάνει σαλάτα. Δεν θέλω να το μάθει. Η άλλη κοπέλα ξέρει ότι είμαι παντρεμένος. Μήπως ο γάμος μου βρίσκετε σε κρίση???

aseglio

# 2 στις 26/8/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μπα. Φυσιολογικό ειναι. Επειδή παντρευτηκες δεν σημαινει ότι έπαψες να εισαι άντρας. Αφου επέλεξες τον γάμο πρεπει να καταπιέσεις την φύση σου. Αλλα δεν μπορεις να το κάνεις πάντα.

# 3 στις 27/8/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κουλαρε..
Σε κριση εισαι εσυ..

Τι να σου πω.. Θα σου προτεινα να κανεις "κρατι" (απο τα Χανια εισαι ξερεις τι σημαινει).. Το παθος ειναι μια κατασταση που μπορει να συμβει εκει που ολα βαινουν καλως..

Κερδισμενος απο το παθος παντως δεν εχει βγει κανεις. Το οτι εχεις να κανεις μια επιλογη τωρα δεν εισαι ο μονος που το περναει ή που το εχει περασει... Πολλοι το περνανε. Αλλοι προσπερνανε, αλλοι το ζουν και ζουν και τις συνεπειες. Σκεψου τι ειναι σημαντικο για σενα. Αν δεν το εκολαψεις, θα φυγει οπως ηρθε.. αν το εκολαψεις θα φυγει αλλά χωρις να ξερεις τη συνεχεια που ισως να μη σου αρεσει.

Climentini

# 4 στις 27/8/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μωρε, δε δοκιμάζεις να το συζητήσεις με τη γυναίκα σου? Πού ξέρεις, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.

Να σου πει, ας πούμε "Ξέρεις, Νεκτάριε, με ανακουφίζει πολύ αυτό που μου λες, γιατί κι εμένα μου έχει γυαλίσει ένα μαναράκι και δεν ήξερα τί να κάνω, η γυναίκα. Να προχωρήσω, να μην προχωρήσω... Οχι οτι έχω κανένα παράπονο μαζί σου... Φωτιά να πέσει να με κάψει!!! Λαμπάδα αναμένη μου έχεις σταθεί. Καλός, πονετικός, κουβαλητής, αλλά τί να κάνω κι εγώ, μωρέ Νεκτάριε, σάμπως το ήθελα? Ηρθε μια μέρα να διορθώσει το καζανάκι που έτρεχε, και μου γύρισε το μάτι!!. "

Ε, και μετά, θα πράξετε και οι δυο (μη σου πω οι τέσσερεις) αναλόγως.

Από την άλλη, και επειδή μπορεί να μη σου βγει το σενάριο και αντ' αυτού να φας τη γλάστρα με το φίκο στο κεφάλι, μήπως να κάτσεις να σκεφτείς τί είναι αυτό που πραγματικά σου λείπει? Επιβεβαίωση είναι, περιπέτεια είναι, επικοινωνία είναι, καλό σεξ είναι...
Αν είναι να το ρισκάρεις, τουλάχιστον, να ξέρεις το λόγο ρε αδερφέ!

Dardana

# 5 στις 27/8/2010
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by Climentini
Μωρε, δε δοκιμάζεις να το συζητήσεις με τη γυναίκα σου? Πού ξέρεις, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.

Να σου πει, ας πούμε "Ξέρεις, Νεκτάριε, με ανακουφίζει πολύ αυτό που μου λες, γιατί κι εμένα μου έχει γυαλίσει ένα μαναράκι και δεν ήξερα τί να κάνω, η γυναίκα. Να προχωρήσω, να μην προχωρήσω... Οχι οτι έχω κανένα παράπονο μαζί σου... Φωτιά να πέσει να με κάψει!!! Λαμπάδα αναμένη μου έχεις σταθεί. Καλός, πονετικός, κουβαλητής, αλλά τί να κάνω κι εγώ, μωρέ Νεκτάριε, σάμπως το ήθελα? Ηρθε μια μέρα να διορθώσει το καζανάκι που έτρεχε, και μου γύρισε το μάτι!!. "

Ε, και μετά, θα πράξετε και οι δυο (μη σου πω οι τέσσερεις) αναλόγως.

Από την άλλη, και επειδή μπορεί να μη σου βγει το σενάριο και αντ' αυτού να φας τη γλάστρα με το φίκο στο κεφάλι, μήπως να κάτσεις να σκεφτείς τί είναι αυτό που πραγματικά σου λείπει? Επιβεβαίωση είναι, περιπέτεια είναι, επικοινωνία είναι, καλό σεξ είναι...
Αν είναι να το ρισκάρεις, τουλάχιστον, να ξέρεις το λόγο ρε αδερφέ!

ολα μ'αρεσαν, αλλά πιο πολυ το boldαρισμένο..
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

inioxos52

# 6 στις 27/8/2010
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281
Loipon dike mou, den kserw an o gamos sou vrisketai se krisi, ekeino omws pou katalavainw, einai pws 8es na ksenopidikseis alla me ais8ima, kai psaxneis allo8i gia tin periptwsi pou 8a se kanei tsakwto i dikia sou.

Oute o prwtos eisai, oute o teleutaios. Egw 8a soulega na vevaiw8eis gia tin amoivaiotita twn ais8imatwn me tin gkomena, kai meta omorfa kai wraia na ksigi8eis me tin sumvia sou, legontas tis pws o gamos sas elave telos.

Kai sta lew auta, giati gia na se provlimatizei i fasi toso polu, simainei pws prokeitai gia kati sovaro, kai oxi gia enan aplo pidoulo tis stigmis, pou oloi kaname i kanoume kata kairous.

Katalaves?
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

# 7 στις 27/8/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52
Loipon dike mou, den kserw an o gamos sou vrisketai se krisi, ekeino omws pou katalavainw, einai pws 8es na ksenopidikseis alla me ais8ima, kai psaxneis allo8i gia tin periptwsi pou 8a se kanei tsakwto i dikia sou.

Oute o prwtos eisai, oute o teleutaios. Egw 8a soulega na vevaiw8eis gia tin amoivaiotita twn ais8imatwn me tin gkomena, kai meta omorfa kai wraia na ksigi8eis me tin sumvia sou, legontas tis pws o gamos sas elave telos.

Kai sta lew auta, giati gia na se provlimatizei i fasi toso polu, simainei pws prokeitai gia kati sovaro, kai oxi gia enan aplo pidoulo tis stigmis, pou oloi kaname i kanoume kata kairous.

Katalaves?

Αντρες γουρουνια δολοφονοι και απιστοι... !!

"Ολοι οι αντρες κανουμε".. μη ξερασω.. εγω ξερω αντρες που δεν παει καν το μυαλο τους σε διλημμα.. σεβονται τη συμβια ή ακομα καλυτερα σεβονται τον εαυτο τους..

Αλλα συμφωνω με το να σκεφτει τι θελει και αν ειναι να διακοψει με τη συμβια. (αν του παει η καρδια - γιατι ως γνωστον οι αντρες θελουν και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο)

morgoth

# 8 στις 27/8/2010
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes

εγω ξερω αντρες που δεν παει καν το μυαλο τους σε διλημμα.. σεβονται τη συμβια ή ακομα καλυτερα σεβονται τον εαυτο τους..

είσαι στο κρεβάτι τους?? :> μη παιρνεις και ορκο...

TAKHS1

# 9 στις 27/8/2010
author
Ανδρας / 66 / Ελεύθερος
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 4.258
Δεν είναι απαραίτητο αν του συμβεί τελικά...

να είναι σε βάρος της διατήρησης του γάμου του...

Μπορεί να είναι κι η καλύτερη διαδρομή για να τον σώσει...

Η αλήθεια είναι πως έτσι που το περιγράφει, θα γίνουν όλα δύσκολα...

και πιθανότατα τα τόσο έντονα συναισθήματα...

να αρχίσουν να είναι επώδυνα... για την κύρια ως τώρα σχέση...

aseglio

# 10 στις 27/8/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by inioxos52

Katalaves?

Χμμ...εγώ θα έλεγα ότι κάτι επιπόλαιο ειναι μάλλον. Απλα ειναι το πρώτο του κέρατο και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Αυτά που νιώθει τον εχουν βγάλει απο τα νερά του.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μάθει...

# 11 στις 27/8/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μπορεί να λένε ότι "ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις έναν πειρασμό είναι να ενδώσεις" αλλά τις συνέπειες εσύ πάλι θα τις υποστείς. Ουδεν κρυπτόν υπο τον ήλιον.

Κάστε και σκέψου σοβαρά τί θα κερδίσεις και τί θα χάσεις. Πάρε τις αποφάσεις σου, όλα να είναι υπέρ σου δεν γίνεται.

Όλη μας η ζωή είναι γεμάτη διλλήματα - σε όλους τους τομείς- και πάντα καλούμαστε να διαλέξουμε μία εκ των δύο επιλογών. Έχεις δει ποτέ να διαλέγουμε δύο επιλογές στις δύο????

Το πάθος, η έλξη, ο έρωτας αν θες, είναι μία μεγάλη φούσκα που γρήγορα και εύκολα φουσκώνει αλλά και ξεφουσκώνει. Μπορείς δε να παθιαστείς - ερωτευτείς χιλιάδες φορές στη ζωή σου. Το μόνο συναίσθημα που είναι βαθύ, διαχρονικό, μοναδικό ίσως και λίγο ... μονότονο, είναι η αγάπη!!!

Βάλε το μυαλό σου σε τάξη και πράξε. Καλά και "σωστά" ξεμπερδέματα σου εύχομαι

quien

# 12 στις 27/8/2010
author
Ανδρας / 57 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Απαντήσεις: 842
Kοίτα φίλε μου προσπαθησε να συγκρατηθεις και θα σου περασεισε σε κανενα δυο μηνες.

Κυρίως αν βλέπεις οτι θα εμπλακείς συναισθηματικά μην κουνηθείς καθόλου!!!. Δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει όλο αυτο. Δεν ελέγχεται. Οταν θα το μετανιώσεις θα είναι αργά. Απο οτι φαινεται εχεις μια χαρα σχεση με την γυναικα σου κλπ και θα ειναι έγκλημα να την χαλασεις.

Τώρα άμα δεν θα εμπλακείς συναισθηματικά, της ρίχνεις κανενα δυο "μανικια"

Πως θα καταλάβεις αν θα εμπλακείς?
Εύκολο
Οταν την σκέφτεσαι, τι σκέφτεσαι ακριβώς? Τα β υ ζ ι α της, τον κ ώ λ ο της, να σκύβει να γεμίσει το φωτοτυπικό?
ή το πρόσωπο, τα μάτια, το χαμόγελο της, τον τρόπο που τινάζει τα μαλλιά της.

Δεν χρειάζεται να σου πω τι είναι τι!

inioxos52

# 13 στις 27/8/2010
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Παράθεση:
Originally posted by sunnyeyes
.. εγω ξερω αντρες που δεν παει καν το μυαλο τους σε διλημμα.. σεβονται τη συμβια ή ακομα καλυτερα σεβονται τον εαυτο τους..

Aaaaaaaaaaaa........ gia autin tin mikri omada les e?

Vre tous exoume olous tous katagegrammenous, me onomata, tilefwna, kai dieu8unseis!!!

Kai min 8umwneis vre Sunny, den ennouousa ton diko sou, o opoios safws kai 8a eksaireitai!!!
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

quien

# 14 στις 27/8/2010
author
Ανδρας / 57 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Απαντήσεις: 842
επειδη ξαναδιαβασα την απάντηση που σου εγραψα και δεν μου αρεσει το νόημα που βγαζει, θα ηθελα να διευκρινίσω οτι ειμαι απόλυτα αποτρεπτικος σε καθε περιπτωση. . Απλα αφηνω ενα παραθυρακι στην περιπτωση που δεν μπορεις να κανεις αλλιως.

sak67

# 15 στις 27/8/2010
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 38
Φιλε μου θα σου ελεγα να μην το συνεχισεις. Θα σε οδηγησει οντως σε κριση του γαμου σου. Καποια στιγμη θα μαθευτει και οι συνεπειες καταλαβαινεις ποιες θα ειναι. Και καλο θα ηταν να μας αναφερεις σε τι κατασταση ηταν ο γαμος σου πριν γνωρισεις τη συγκεκριμενη κοπελλα. Γιατι αυτο που λες οτι δεν ειχες κανενα παραπονο απο τη γυναικα σου ειναι πολυ γενικο. Σκεψου πως περνατε, αν ειστε ευχαριστημενοι, αν μαλωνετε, αν εσυ την νοιωθεις κοντα σου ή αρχισες να βαριεσαι κτλ. Και ψαξτο βαθια και οχι επιφανειακα.

Mystik_Male

# 16 στις 27/8/2010
author
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 2.599

Παράθεση:
Originally posted by ermisj
Μάλλον έχω πρόβλημα. Ύστερα από 10 χρόνια Γάμου και χωρίς να το καταλάβω έχει τραβήξει την προσοχή μου μια άλλη κοπέλα. Δεν έχουμε προχωρήσει σε ερωτική σχέση, προσπαθούμε να το αποφύγουμε και οι δυο, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει. Δεν ξέρω τι μου γίνετε. Δεν μπορώ να το αποβάλω, να το σταματήσω. Δεν ξέρω πως την πάτησα έτσι. Όλα έγινα εντελώς ξαφνικά. Σε όλα αυτά τα 10 χρόνια δεν είχα κανένα παράπονο από την γυναίκα μου. Όλα ήταν κανονικά μεταξύ μας. Δεν ξέρω τι έγινε. Τα έχω κάνει σαλάτα. Δεν θέλω να το μάθει. Η άλλη κοπέλα ξέρει ότι είμαι παντρεμένος. Μήπως ο γάμος μου βρίσκετε σε κρίση???

Τελείς υπό σύγχυση...
Ο γάμος σου δε βρίσκεται σε καμία κρίση.

Τί περιμένεις να σου πούμε;

Θα ήμασταν τρελλοί να σου πούμε να απατήσεις τη γυναίκα σου από τη στιγμή που δε σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα κι ο γάμος σου είναι γερός εδώ και 10 χρόνια.

Αν σου συμβεί κάτι, δε θέλουμε να είμαστε εμείς υπόλογοι.

Είναι σα να μας ρωτάς αν πρέπει να πάρεις ναρκωτικά για να φτιάξεις κεφάλι, εμείς να σου πούμε "ναι", κι όταν σε πιάσει η τσιμπίδα του Νόμου να πεις "εγώ δεν ήθελα, είμαι καλό παιδί, αυτοί με παρότρυναν".

Και στο φινάλε, αν αυτό το δίλημμα που έχεις εσύ τώρα το είχε η γυναίκα σου και απηύθυνε την αντίστοιχη ερώτηση και την έβλεπες εσύ, τί θα της απαντούσες;

Σε συμβουλεύω να επισκεφτείς έναν ειδικό σε περίπτωση που δεν είσαι σε θέση να λύσεις το πρόβλημά σου μόνος σου.

# 17 στις 27/8/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ενα θα σου πω φιλε μου, διαβασε λιγο πρωτα αυτο τι λεει ενας αλλος φιλος μας εδω κ πως εγινε η ζωη του μετα απο την μ@λ@κι@ που εκανε

http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=31381

σου ευχομαι να εισαι σοφοτερος και να μην κανεις το ιδιο λαθος κ καταστρεψεις την ζωη σου- οικογενεια σου για κατι που σου καρφωθηκε στο μυαλο!!!!!!!
απομακρυνσου απο την κοπελια αυτη για το καλο το δικο σου κ της οικογενειας σου!!

tsonhs

# 18 στις 29/8/2010
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1

γεια σου φιλε

αν αγαπας την οικογενεια σου παρατατην το συντομοτερο αν οχι κανε του κεφαλιου σου

somebody961

# 19 στις 30/8/2010
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Originally posted by ermisj
Μάλλον έχω πρόβλημα.
Σε όλα αυτά τα 10 χρόνια δεν είχα κανένα παράπονο από την γυναίκα μου.
Όλα ήταν κανονικά μεταξύ μας. Δεν ξέρω τι έγινε. Τα έχω κάνει σαλάτα. Δεν θέλω να το μάθει.
Η άλλη κοπέλα ξέρει ότι είμαι παντρεμένος.

Μήπως ο γάμος μου βρίσκετε σε κρίση???

Ο γάμος σου ΔΕΝ βρίσκεται σε κρίση. ΕΣΥ βρίσκεσαι.
Το ενδεχόμενο η άλλη κοπέλα να έχει πρόβλημα επιβεβαίωσης, και ζητάει από έναν παντρεμένο για να την πάρει, σκεφτόμενη ότι στη σύγκριση εσύ επέλεξες εκείνην, το σκέφτηκες;;
Η ακόμα, να ζητάς ΚΑΙ εσύ επιβεβαίωση, και να γυρεύετε και οι δύο το ίδιο πράγμα..
Μόνο που το ψάχνετε σε λάθος κατευθύνσεις..

Το ενδεχόμενο να κυλάει η ζωή με τη γυναίκα σου πολύ καλά, χωρίς προβλήματα, μπορεί να σημαίνει ότι τα πράγματα απλώς 'τσουλάνε και πάνε' χωρίς κάτι 'συνταρακτικό' να σπάσει τη ρουτίνα το σκέφτηκες επίσης;;

Αλλαξε σε παρακαλώ ρόλο στη γυναίκα σου και δώσε της το ρόλο της καλύτερης ..γκόμενας που τη διεκδικείς ξανά!

Βγάλε την έξω, διασκέδασε την, κάντης εκπληξούλες, μικροδωράκια που ξέρεις ότι τα λατρεύει, φλερτάρησε την (ξανά), πήγαινε την στα καλύτερα μπαρ, όπως παλιά..!
ΣΠΑΣΕ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!

Και τότε θα δεις ότι το "κρίση στο γάμο σας" μπορεί,
έτσι μαγικά και ξαφνικά να αλλάξει και να γίνετε και οι δύο

ΚΡΟΙΣΟΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ ..
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

mathilda

# 20 στις 30/8/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εμ, δεν κανετε το απαραιτητο risk assessment σε τετοιες περιπτωσεις!
Εισαι παντρεμενος 10 χρονια λες. Εχεις παιδια; Εχεις στεγαστικο; Εισαι καλα οικονομικα;
Γιατι αμα ειναι να την κανεις την κουτσουκελα, πρεπει να αναγνωρισεις πρωτα τον πιθανο κινδυνο και την σοβαροτητα των συνεπειων του.
Αμα σε παρει χαμπαρι η συζυγος, θα σε διωξει απο το σπιτι, θα πληρωνεις ενοικιο, θα σου παιρνει ενα σωρο λεφτα σε διατροφες, δεν θα βλεπεις τα παιδια σου, θα πληρωνεις το στεγαστικο για ενα σπιτι που δεν θα χαιρεσαι, χωρια οι απειλες, οι αντεγκλησεις, οι δικηγοροι, η πικρια, η φασαρια κτλ.
Επισης λες οτι δεν εχεις κανενα παραπονο απο οτι λες απο τη γυναικα σου, αρα πιθανον να σου λειψει καποιες στιγμες η αγκαλια της, η κουβεντα της, το "μαζι" σας. Καποια στιγμη, μεταγενεστερα βεβαια, οταν η πιτσιρικα θα βαρεθει τα τσιλιμπουρδισματα με μια "τελειωμενη υποθεση", με εναν τυπο που εχει μπλεξιματα με δικηγορους, διαζυγια κτλ.

Τωρα, αν αξιζει να παρεις το ρισκο για ενα γκομενακι που σου κουνηθηκε στη δουλεια και σε παιζει, τι να πω.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.