Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ρωσικη ρουλετα!

Σελίδα : 1

-blond-amazona-

# 1 στις 25/1/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
'Aρεσαν+: 0%

Ρωσικη ρουλετα!

Τελικα τι αγαπη,ερωτας και συναισθημα.....μια καλη και υγειης σχεση ειναι θεμα τυχης!
Ολα εχουν να κανουν με την τυχη....απλα παιρνεις ενα οπλο και ξεκινας να παιξεις ρωσικη ρουλετα.
Αρχιζεις και πατας την σκανδαλη....κλικ(οχι αυτος/η),κλικ(οχι αυτος/η),κλικ(οχι αυτος/η).
Ποσες φορες γνωρισαμε ανθρωπους πιστευοντας οτι ειναι το αλλο μας μισο.....?
Ποσες φορες πατησαμε την σκανδαλη και τελικα η θαλαμη ηταν αδεια?
Ειχαμε 1/6 πιθανοτητες να μας *βαρεσει* στο κεφαλι η σφαιρα που θα μας ταιριαζε.....και ομως εμεις πολλες φορες κολλαγαμε στις κουφιες σφαιρες!
Ενταξει σε αγαπω.....αλλα ησουν αυτος/η? η αν ειχα την τολμη να συνεχισω να παταω την σκανδαλη θα πετυχαινα το πραγματικο μου μισο?
Μαλλον μου παει ο τζογος....επεσα στην σωστη σφαιρα και ημουν αρκετα τυχερη γιατι τον πετυχα με το πρωτο κλικ......ποσοι αλλοι ομως δεν ειχαν την τυχη μου....και ποσο τους λυπαμαι που σταθηκαν ατυχοι και συνεχιζουν και πατανε....και πατανε......και πατανε.....!!!
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

koyrsaros

# 2 στις 25/1/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by MANSUMBOL

Για καθέναν απο εμάς υπάρχει το άλλο του μισό.Κάποια στιγμή θα βρεθεί μπροστά μας το έτερον μας ήμισυ και συνήθως αυτή η στιγμή θα είναι όταν δεν το περιμένουμε και δεν το ψάχνουμε.Τότε έρχετε ξαφνικά μπροστά μας και συμφωνώ ότι το timing παίζει πάρα πολύ συμαντικό ρόλο όπως και πάρα πολλές άλλες συγκηρίες.

απο το σχετικό άρθρο : ...το έτερον ήμισυ...
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.