Παράθεση:
Originally posted by papapete
Απλά όταν σκέφτομαι τον εαυτό μου, πιο εύκολα θα μου έβαζα την ετικέτα χωρισμένος παρά παντρεμένος.
Παράθεση:
Originally posted by andromeda_
Πάντα θα είμαστε χωρισμένοι φίλε μου.
Οταν με ρωτάνε και απαντώ ελεύθερη, σπεύδω να διευκρινήσω "χωρισμένη".
Οπως κατάλαβες προσπαθώ να βγάλω την ταμπέλα αλλά δεν..............
Παράθεση:
Originally posted by andromeda_
Πάντα θα είμαστε χωρισμένοι φίλε μου.
Οταν με ρωτάνε και απαντώ ελεύθερη, σπεύδω να διευκρινήσω "χωρισμένη".
Οπως κατάλαβες προσπαθώ να βγάλω την ταμπέλα αλλά δεν..............
Παράθεση:
ποιό είναι το θέμα μου? Ότι έχω την αίσθηση πως αισθάνομαι πάντα χωρισμένος και όχι παντρεμένος. Μην με παρεξηγήσετε, είμαι μια χαρά με την γυναίκα μου, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Πολύ καλύτερη από τα τελευταία χρόνια της προηγούμενης...
Παράθεση:
Originally posted by why72
Παράθεση:
ποιό είναι το θέμα μου? Ότι έχω την αίσθηση πως αισθάνομαι πάντα χωρισμένος και όχι παντρεμένος. Μην με παρεξηγήσετε, είμαι μια χαρά με την γυναίκα μου, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Πολύ καλύτερη από τα τελευταία χρόνια της προηγούμενης...
Εγώ δεν θα σταθώ στην ταμπέλα, γιατί εμένα αγαπητέ θεματοθέτη με προβλημάτισαν τα λεγόμενα σου, στην παράθεση.
Συγκρίνεις την ποιότητα του τωρινού σου γάμου με βάση ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια του προηγούμενου σου γάμου (τα χειρότερα να υποθέσω). Αυτό κατά την άποψή μου δηλώνει ότι τα συναισθήματά σου για την πρώτη σου σύζυγο ήταν πολύ πιο δυνατά απ' ότι για την τωρινή. Ίσως και γι'αυτό η ταμπέλα "χωρισμένος" σου φαίνεται βαριά και πιο δυνατή απ' ότι αυτή του παντρεμένου.
Καλά έκανες και προχώρησες τη ζωή σου παρακάτω, δεν ξέρω όμως αν βιάστηκες λίγο. Μήπως δεν είχες ξεπεράσει στο μεγιστο βαθμό που θα μπορούσες τα συναισθήματα που έτρεφες (και ίσως τρέφεις) για την πρώην. Μήπως πέρασες πολύ σύντομα απο την μία κατάσταση (χωρισμένος) στην άλλη (ξαναπαντρεμένος)? Αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα.![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media