Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Νέα στοιχεία - Είναι άσχημο;

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

somebody961

# 21 στις 15/10/2010
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by krasis
ΠΡΟΣ MATHILDA:
Αραίωνε!

Πονάει ε? Αλήθειες λέει το εν λόγω μέλος.
Δε τη ξέρω ώστε να γράφω αυτό από 'συμπαράσταση' αλλά γμτ, μας τα κανες τούμπανο!
Και που να τα διάβαζα κιόλας, θα χαν εκραγεί!

Και η tromokratimeni τα ίδια σου έγραψε με άλλα λόγια..

Συμβουλή μου (επειδή κάπου σε καταλαβαίνω).
Γράψτα στο word ή σε όποιον επεξεργαστή κειμένου σου βρίσκεται πρόχειρος, εκτύπωσε τα, και
διάβασε τα προ-σε-κτι-κά,

και μετά, πότισε τα με βενζίνη και κάψτα με φλόγες δυνατές!

Θα ελαφρύνεις πολύ..

Είναι ψυχολογική μέθοδος ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

Αυτό βέβαια ισχύει εάν θέλεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να απαλλαγείς
αντί της εύκολης για πολλούς λύση
του να τρως τις σάρκες σου αυτομαστιγώμενος νομίζοντας πως ζεις...
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

krasis

# 22 στις 15/10/2010
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 28
Μη με διαβάζεις SOMEBODY!

somebody961

# 23 στις 15/10/2010
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Τι προσπαθείς να πεις με το να με 'διατάζεις' σε κάτι ήδη αποφασισμένο από εμένα?!!!

krasis

# 24 στις 15/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Δεν διατάζω brotha!
Σε στέλνω!
Αν θες να μείνεις μείνε αλλά μην κάνεις και σχόλια. Αυτό που λένε στην TV: άλλαξε κανάλι. Στο καλό , να μη σε κρατάω...

somebody961

# 25 στις 15/10/2010
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θα μπορούσα να στο μπαχαλέψω όπως skopima ekana se allo thema πρόσφατα μα δε θα το κάνω.

Υπάρχουν άλλα μέλη με μεταπτυχιακό σε αυτό!

Καλή δύναμη να σε αντέξεις. Γειά.

mathilda

# 26 στις 15/10/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δε φταιει κανενας αλλος.. εμεις φταιμε, που πληρωνουμε φορους για τον μισθο κατι τετοιων .
Στρατιωτικος λεει. Αρα αχρηστος , δεν εχει παραξει ουτε ενα ευρω στη ζωη του, καθεται ολη μερα σε ενα γραφειο και μιρμιλιζει για τον γκομενο της γυναικας του.
Και ο μισθος πεφτει! Καθε μηνα! Και τα επιδοματα!
Τουλαχιστον να κοιμομαστε ησυχοι τα βραδυα, αμα εισβαλει ο εχθρος θα βαλουν καμια εκατοσταρια τετοιους να κανουν τους εχθρους να πεθανουν απο βαρεμαρα.
Αντε τωρα, πηγαινε να πρωτοκολλησεις κανενα εγγραφο, να δωσεις καμια αγγαρεια σε κανενα φανταρο (μια και δεν μπορεις να ξεσπασεις τα νευρα σου αλλου), να δικαιολογησεις τελος παντων τον μισθο που παιρνεις.

krasis

# 27 στις 15/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
η σωστή λέξη είναι : αυτομαστιγούμενος !
Τι θα κάνεις; Να το μπαχαλέψεις; Γιατί ρε φίλε ξαδερφός του τύπου είσαι;
Το πήρες προσωπικά;
Πάντως για το καλή δύναμη σε ευχαριστώ, μου χρειάζεται!

krasis

# 28 στις 15/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
ΠΡΟΣ MATHILDA :
Γιατί καλό μου παιδί τα βάζεις μαζί μου;
Και γιατί τόση επιθετικότητα; Τι θέλεις να δείξεις; ¨Οτι σου είμαι αντιπαθής γιατί έχω ένα τόσο ευτελές πρόβλημα;
Το δικό σου ποιό είναι;

mathilda

# 29 στις 15/10/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γιατι εισαι 41 χρονων μαντραχαλος με δυο παιδια και καθεσαι και γραφεις λες και γραφεις στη σουπερ Κατερινα.
Μου ειπε, του ειπα, μου εκανε, του ειπα το αλλο, κτλ.
Σοβαρεψου.

krasis

# 30 στις 15/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Αν έχεις την υπομονή να διαβάσεις - δεν την έχεις - τότε ίσως να δεις και το λόγο που γράφω έτσι.
Από μένα ευχές για ένα καλύτερο αύριο.

loula22

# 31 στις 15/10/2010
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 321
και μου αρεσει που απορεις που σε αποκαλεσαν κατινο

somebody961

# 32 στις 15/10/2010
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση

Παράθεση:
η σωστή λέξη είναι : αυτομαστιγούμενος !
Τι θα κάνεις; Να το μπαχαλέψεις; Γιατί ρε φίλε ξαδερφός του τύπου είσαι;
Το πήρες προσωπικά;
Πάντως για το καλή δύναμη σε ευχαριστώ, μου χρειάζεται!

Χαίρομαι που δείχνεις σημάδια πως κατάλαβες τι ήθελα να σου πω απ την αρχή, και καλό κουράγιο σου εύχομαι από καρδιάς..

Του συγκεκριμένου, το μπαχάλεψα εντελώς επειδή ούτε μια ούτε δυο ούτε τρεις, τα έβαλε μαζί μου, με έβρισε χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.
Τα έβαλε με λάθος άτομο όμως..

Και δε ξεχνώ ποτέ και ούτε συγχωρώ. Μόνο ο Θεός. Και γω θεός δεν είμαι.
Περιμένω ΠΑΝΤΑ στη γωνία να τον 'κανονίσω' καταλλήλως..

Mary_Poppins

# 33 στις 15/10/2010
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 866

Παράθεση:
Originally posted by mathilda
Γιατι εισαι 41 χρονων μαντραχαλος με δυο παιδια και καθεσαι και γραφεις λες και γραφεις στη σουπερ Κατερινα.
Μου ειπε, του ειπα, μου εκανε, του ειπα το αλλο, κτλ.
Σοβαρεψου.

Καιρό είχα να γελάσω έτσι

krasis, η αλήθεια είναι ότι περιγράφεις με ανατριχιάστικες λεπτομέρειες πολλά γεγονότα που μέχρι τώρα φαίνονται επουσιώδη, αλλά πραγματικά εγώ θέλω να διαβάσω τη συνέχεια να δω τι σε έχει προβληματίσει τόσο πολύ τελικά.
...είπε και χάθηκε στον ουρανό με την ομπρέλα της...

# 34 στις 15/10/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Προσωπικά δίνω χίλια δίκια στην γυναίκα σου που έψαξε για κάτι άλλο

και το βρήκε και καλά κάνει για ότι και να κάνει..

Με το λίγο που σε γνωρίσαμε εδώ..

Μωρ' αδερφάκι μου..δεν αντέχεσαι ούτε με πιστόλι στον κρόταφο....

krasis

# 35 στις 18/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Λοιπόν, αναλαμβάνω εγώ, φίλος του Κράση, γιατί τα έχει παίξει και δεν έχει και τελείως άδικο. Ελπίζω να μην κάνω τίποτα τρομερά κακό διότι δυο μαζί σε ένα τσατ είναι και λίγο παράξενο. Γνωρίζει ΄τι γράφω.
Της τα είχε πει, τα είχαν συζητήσει, υποτίθεται είχε βγεί άκρη - αυτή παραδέχτηκε ότι έκανε αφέλειες με το να δίνει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν γνώριζε καλά, έγιναν και αγριες και ήρεμες κουβέντες γιατί - επειδή την ξέρω καλά - σηκώνει λάβαρα ηθικής και νομίζει αυτομάτως ότι και οι άλλοι θα την δουν αναλόγως πχ. εγώ είμαι παντρεμένη το ενδιαφέρον κάποιου είναι φιλικό γιατί ξέρει ότι είμαι παντρεμένη.
Κάπου είναι και για φάπες και που να τη δείτε να επιμένει, να τ α κάνει λαμπόγυαλο και σε 1 ημέρα ξαφνικά να της έρχεται το μυαλό και να ζητάει συγγνώμη. Έγινε ΚΑΙ μπροστά μου και η δική μου η γυναίκα δεν σταματούσε να απορεί με το μυαλό της. Την ξέρουμε χρόνια.
Στο ζουμί: ο Κράσης υποτίθεται τα είχε λύσει αυτά αλλά τώρα τελευταία έγιναν κουβέντες για και με την περίφημη φιλενάδα που προξένεψε η γυναίκα του στο άσχετο όσο άσχετο μπορεί να είναι ότι αυτή τον γούσταρε πάντα. Αυτή λοιπόν δεν παραδέχεται ότι ήθελε να γνωρίσει τον τύπο, ότι δεν ζήτησε προξενιό και ότι η γυναίκα του Κράση τον κουβάλησε έξω με αυτή για ''ξεκάρφωμα'' και ότι ίσως έπαιζε φλερτ.
Το θέμα είναι ότι αυτή η περίφημη φιλενάδα τον κυνηγάει χρόνια τον δικό μας και έχει κάνει κινήσεις για να του χαλάσει το σπίτι: πχ βράδυ σέ έξοδο με τη γυναίκα του Κράση προκάλεσε με βλέματα και τα σχετικά δυο τύπους και τους κουβάλησε είπε το όνομα της γυναίκας του και όταν αυτή σηκώθηκε να φύγει νευριασμένη της έλεγε να κάτσει. (Εκεί ήμουνα μπροστά και την πήγα να ποάρει και ταξί) Άλλη φορά που είχε μια σχέση την κάλεσε για καφέ έξω να γνωρίσει το αμόρε της αλλά της είπε ότι θα είναι και ένα φίλος του εργένης μαζί. Η γυναικα του δεν πήγε φυσικά. Τέτοια κουλά.
Το ζήτημα έιναι ότι η γυναίκα του είναιο εντάξει (99,9%) αλλά δεν εμβαθύνει, μένει στην επιφάνεια και αυτό που καίει είναι ότι πιθανότατα η φιλενάδα λέει ψέματα, ήθελε να γνωρίσει τον τυπο, προξενιό έγινε, απέτυχε αλλά τώρα τα ρίχνει στη γυναίκα του δικού μου με σκοπό να τους διακύσει γιατί δεν έχει αυτή τον Κράση.
Κατινιές και μπερδέματα; Φυσικά! Αφού η γυναίκα είναι ζωάκι και επειμένει σε καλή καρδιά και τα ρέστα.
Δύο ερωτήσεις: Πως κάνεις έναν άνθρωπο να ξυπνήσει (γιατί δικαιώματα έδωσε κι αυτή - τα παραδέχτηκε και ζήτησε και συγγνώμη), και πως διάολο κάνεις περά η/και ξεμπροστιάζεις εκείνη την υποτιθέμενη φιλενάδα.

krasis

# 36 στις 18/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Α! Υπόψιν: αν πας να της μιλήσεις της γυναίκας του και να της πεις δυο κουβέντες για κάτι που έκανε συναντάς αρχικά αντίδραση στυλ παιδιού. Εγώ λέω να την πάρει με το μαλακό μήπως και συνέρθει και όχι με το άγριο, γιατί θα μουλαρώσει. Εσείς;

tromokratimeni

# 37 στις 18/10/2010
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παπάγου
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 1.899
Εγώ λέω να την φέρετε να μας γράψει και αυτή την αναφορά της!
Αλλιώς πως θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ;
A blind man once asked a wise man: "can there b anything worse than losng ur eye sight?" The wise man replied: yes.. Losing your vision..

# 38 στις 18/10/2010
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Α! Υπόψιν: αν πας να της μιλήσεις της γυναίκας του και να της πεις δυο κουβέντες για κάτι που έκανε συναντάς αρχικά αντίδραση στυλ παιδιού. Εγώ λέω να την πάρει με το μαλακό μήπως και συνέρθει και όχι με το άγριο, γιατί θα μουλαρώσει. Εσείς;

Εγω λεω να μαζεψει την κυρια του σπιτι και να της κοψει τα πολλα τα παρε δωσε με φιλεναδες και κουμπαρους..μια και η ιδια δεν μπορει να σταθει αξιοπρεπως σαν κυρια του κυριου...(εστω και λογω αφελειας)
Κομμενα τα ξεπορτισματα ,τα σαββατοκυριακα ,οι διακοπουλες και τα ταχα μου προξενια..ανευ συζυγου!
Αιντε ....γιατι ο κυριος κρασις ειναι ο αφελης κι οχι η κυρια....
Α!!!! και προσεξε....οταν την παρει με το μαλακο ας της παρει καλου κακου και μια σοκολατα η κανενα γλυφιτζουρι ..που ξερεις ?..μπορει να την γλυκανει και να συμμαζευτει!!!!!!!!!!!!!!

Mary_Poppins

# 39 στις 18/10/2010
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 866

Παράθεση:
Δύο ερωτήσεις: Πως κάνεις έναν άνθρωπο να ξυπνήσει (γιατί δικαιώματα έδωσε κι αυτή - τα παραδέχτηκε και ζήτησε και συγγνώμη), και πως διάολο κάνεις περά η/και ξεμπροστιάζεις εκείνη την υποτιθέμενη φιλενάδα.

Η γυναίκα του krasis ξέρει (δηλαδή της έχει μιλήσει ο ίδιος) για το γεγονός ότι η φίλη αυτή γουστάρει και τέλος πάντων την πέφτει στον άντρα της?
...είπε και χάθηκε στον ουρανό με την ομπρέλα της...

krasis

# 40 στις 18/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Κι αυτό πήγε να γίνει αλλά η γυναίκα δείχνει να μην εννοεί.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.