Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Νέα στοιχεία - Είναι άσχημο;

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

anatritos

# 41 στις 18/10/2010
author
Ανδρας / 61 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βριλήσσια
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 1.311
'Aρεσαν+: 0%
Εγω λεω να κανεις αλλη εμμονη για να αποφυγεις την υπαρχουσα: Ας πουμε, πλακωσου να βγαλεις κοιλιακους.

Mary_Poppins

# 42 στις 18/10/2010
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 866

Παράθεση:
Originally posted by krasis
Κι αυτό πήγε να γίνει αλλά η γυναίκα δείχνει να μην εννοεί.

Μάιστα, άρα έχουμε δύο ενδεχόμενα: ή είναι χαζούλα, αφελής και ελαφρόμυαλη ή έχει εμπιστοσύνη στον άντρα της, επιλέγει να ζει στην αφέλεια και απλώς συνεχίζει να κάνει παρέα με τη συγκεκριμένη κοπέλα γιατί κερδίζει άλλα από αυτή τη σχέση μαζί της. Το δεύτερο το λέω γιατί κι εγώ σε κάποια περίοδο της ζωής μου είχα μια φίλη που και ζηλιάρα απέναντί μου ήταν και νευρική ήταν και καμία εμπιστοσύνη δεν μπορούσα να της έχω, αλλά ήταν από τους λίγους ανθρώπους που τα βρίσκαμε στο σινεμά, στο χορό, στις συναυλίες, στα θέατρα και λοιπά, ώστε έκανα τα στραβά μάτια σε όλα τα άλλα προκειμένου να απολαμβάνω τα υπόλοιπα (ώσπου βέβαια κάποια στιγμή δεν άντεξα και προτίμησα να θυσιάσω αυτά που απολάμβανα μαζί της).

Αν ισχύει η πρώτη εκδοχή, δεν μπορεί να κάνει και πολλά ο krasis (τώρα έχω μπλέξει τα μπούτια μου και δεν ξέρω σε τι πρόσωπο να μιλήσω, β' ή γ' ενικό, τέλος πάντων απευθύνομαι στο φίλο του krasis αυτή τη στιγμή!), γιατί τι να κάνει? Να της κάνει μεταμόσχευση εγκεφάλου? Δε γίνεται. Αν ισχύει η δεύτερη εκδοχή, μπορεί να της μιλήσει και να της ζητήσει ξεκάθαρα πια να σταματήσει τις επαφές με τη συγκεκριμένη κοπέλα και γιατί φυσικά του την πέφτει, οπότε δεν είναι φίλη της, αλλά και γιατί στήνει όλη την ώρα γκομενικές ίντριγκες και άρα η "φιλία" αυτή υποσκάπτει το ζευγάρι. Καλό είναι να αποφασίσει, λοιπόν, με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει.
...είπε και χάθηκε στον ουρανό με την ομπρέλα της...

krasis

# 43 στις 19/10/2010
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 28
To παλαβό είναι ότι ο δικός μου και κοιλιακούς έχει και από όλα έχει! Απάντηση στο φίλο πιο πάνω που λέει για εμμονές (έχει ο έρμος και γυμνάζεται και καλός έιναι στη δουλειά του και ωραίος είναι και οι γυναίκες γουστάρουν - το κουνάει το κεφάλι του τώρα που γράφω).
Θα μπορούσα να συνεχίσω να λέω παραδείγματα συμπεριφοράς της γυναίκας του αλλά μετά θα γινόταν κουτσομπολιό, δεν θα ήταν κουβέντα. Δηλαδή με τρώει το στόμα μου αλλά τέσπα...
Το σημείο που θέλει προσοχή για μένα είναι ότι έχει μεταπτώσεις και σε ψυχολογία και σε λογική: δηλαδή συμφωνεί σε κάτι μαζί σου και μετά παό 2 μέρες αν έχει νεύρα, σου το γυρνάει διαφωνόντας! Έχει τύχει και σε κουβέντα μου μαζί της και δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Το πιο τρελό; Λϊγο καιρό μετά και αφού της περάσουν τα νεύρα ξαναγυρνάει στην πρώτη άποψη. Παιδικές χαζομάρες ή θέλει βοήθεια;
Λοιπόν θα πω κάτι τελευταίο ενδεικτικό και μετά στοπ.

krasis

# 44 στις 19/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα

Παράθεση:
Από το μέλος Mary_Poppins - 18/10/10 12:59
... Αν ισχύει η δεύτερη εκδοχή, μπορεί να της μιλήσει και να της ζητήσει ξεκάθαρα πια να σταματήσει τις επαφές με τη συγκεκριμένη κοπέλα και γιατί φυσικά του την πέφτει, οπότε δεν είναι φίλη της, αλλά και γιατί στήνει όλη την ώρα γκομενικές ίντριγκες και άρα η "φιλία" αυτή υποσκάπτει το ζευγάρι. Καλό είναι να αποφασίσει, λοιπόν, με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. ...

Παράθεση:

Λοιπόν η Mary Popins έπεσε στην περίπτωση! Ακούστε και φρίξτε!
Για ένα χρονικό διάστημα η γυναίκα του και η φιλενάδα αυτή δεν έκαναν παρέα. Ο δικός μου το συνειδητοποίησε κάποια στιγμή, ρώτησε πως κι έτσι και η σύζυγος του είπε ότι δεν έιχε καμία δουλειά να κάνει παρέα με γυναίκες που καμακώνουν δύο άντρες ταυτόχρονα. Κάγκελο ο Κράσις. Φυσικά τη ρώτησε τι εννοεί και υτή επανέλαβε το προηγούμενο. Παιδιά, ήταν η φάση με τους δύο τύπους που ήμουνα μπροστά και την πήγα στα ταξί (δεν ήμουν ακόμη παντρεμένος και έτυχε να έιμαι στο μαγαζί, ήμουν στα 2 μέτρα από το σκηνικό).
Φέρθηκε εντάξει, έφυγε έξαλλη, βρίζοντας την άλλη αλλά δεν είπε όλο το σκηνικό στον άντρα της, εγώ παλι δεν το ανέφερα γιατί φυσικά νόμιζα ότι το είπε! Ρε σεις, ο άνθρωπος κάτι δεν του καθόταν, το ξαναφέρνει στο προσκήνιο ρωτώντας τι ακριβώς έγινε και όταν τρώει όλη την περιγραφή μένει κάγκελο!
Η λεγόμενη φιλενάδα έφερε δυο τύπους, ειπε το όνομα της γυναίκας του χωρις να τη ρωτήσει αν ήθελε συστάσεις και τα ''ρέστα'' και όταν έφυγε της είπε και ναζιάρικα ''κάτσε που πας;'' δηλαδή εδώ έφερα άντρες θα περάσουμε καλά κι εσύ φεύγεις;
Έμεινε ο Κράσις διότι η κυρά του έιχε ξαναρχίσει παρέες με τη λεγάμενη με την αιτιολογία ότι τώρα είναι και αυτή παντρεμένη και δεν κάνει ότι έκανε!
Να το χοντρύνω;
Λϊγο καιρό πριν το σκηνικό αυτό - προσέξτε τι θα διαβάσετε! - η λεγόμενη φιλενάδα είχε ''κοιμηθεί'' με ανηψιό του Κράσις που μολις έιχε ενηλικιωθεί!!!! Το παίδί το είχε γνωρίσει στην κυριολεξία παιδί και το περίμενε να μεγαλώσει λίγο για να το ..... Τι άνθρωπος είναι αυτή; Εκπλήσομαι κι εγώ που την ξέρω - έβαλε στο μάτι ότι ανήκει στη γυναίκα του δικού μου αλλά και τον δικό μου!
Ο Κράσις εξήγησε στη γυναίκα του τι ήθελε η φιλενάδα, της είπε σαν να μιλούσε σε μικρό παιδί ο΄τι είναι κακιά και έχει δόλο, η γυναίκα του κατάλαβε (επιτέλους!) και έμεινε με ένα ύφος που ούτε ο γιός μου στα 3 του δεν παίρνει και μετά από 15 μέρες που είχε νεύρα, ενώ ο Κράσις προσπαθούσε να της πει κα΄τι σχετικο με το να ξεκόψει (ξεφτίλα ρε σεις: ο άνθρωπος ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ να μιλήσει στη γυναίκα του!) η σύζυγος του τα γυρνάει και του λέει να μην μπλέκεται σε μια φιλία (!) και ότι δεν τον πείραξε κανένας και οτι το όνομα της η φιλενάδα το είπε στους τύπυς από ευγένεια (!) και ότι δεν είχε δόλο ως φίλη αλλά μαλλον ήθελε να γνωρίσει κάποιον γκόμενο απλά!!!!! Τότε ρε κυρά μου το ''κάτσε που πας'' γιατί το είπε;
Ο Κράσις αρρώστησε παίδες! Δεν είναι αυτός που ήξερα, και ξαναλέω δεν είναι τυχαίος, τουλάχιστον για εμάς που τον ξέρουμε. Η λογική του έγινε χάλια και όσο για τα feelings βράσε όρυζα! Μας έβαζε σε ταξη με δυο λογικές κουβέντες και τώρα σε κοιτάει σαν να ζητάει συνεχώς βοήθεια.
Τέλος. Θα μπορούσα να πω κι άλλα αλλά δεν σώνει. Κι αυτός πολλά έγραψε αλλά δεν γινόταν αλλιώς.
Αν πιστέυεται ότι η γυναίκα θέλει βοήθεια από ειδικό να το πείτε, στην τελική δεν είναι ντροπή.

krasis

# 45 στις 19/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Τα έκανα λίγο αχταρμά στο τελευταίο αλλα΄διαβάζεται. Σόρρυ...

krasis

# 46 στις 19/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Και για να κλείνει και το θέμα: πιστεύται ότι εκείνο το διάστημα πήγα να του την παίξει η γυναίκα του ή μ@@@@ζόταν σαν μπεμπέκα με δημόσιες σχέσεις, προξενιά και τα τοιαύτα;
Πάντως σε κουβέντα που έγινε μπροστά μου, με τα στοιχεία που η ίδια του είπε για εκείνες τις φάσεις, όταν της είπε το τρομερό και αποκαλυπτικό (!) ότι εκείνος ο τύπος τη γούσταρε και έκανε και σχετικές κινήσεις, έπρεπε να δείτε τη φάτσα της! Βλέμα προς τον ουρανό και κενό αέρος. Σαν να της είπαν ότι οι πάπιες μιλάνε. Τα έπαιξε και εξ' ού το ερώτημα: μήπως χαζοφέρνει απλώς (που λέμε και στα μέρη μας

Mary_Poppins

# 47 στις 19/10/2010
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by krasis
μήπως χαζοφέρνει απλώς (που λέμε και στα μέρη μας

Το αν χαζοφέρνει ή το παίζει χαζή δεν ξέρω, αυτό μπορείτε να το ξέρετε μόνο εσείς που τη γνωρίζετε, εγώ όμως από όσα αφηγηθήκατε (και επειδή είμαι και λίγο συντηρούκλα και της παλιάς σχολής στο θέμα των σχέσεων) μπορώ να πω ότι μία γυναίκα τριάντα-φεύγα, απ' ό,τι κατάλαβα, παντρεμένη και πιθανόν μητέρα (έτσι λέει τουλάχιστον ο κράσις στο προφίλ του, αλλά και ας μην είναι μητέρα), που όταν βγαίνει μόνη της με τις φίλες της συμπεριφέρεται σαν 17χρονο κι εκείνη και οι φίλες, είναι τουλάχιστον ανώριμη. Κι εγώ βγαίνω μόνη μου με τις φίλες μου και κάποιες από αυτές είναι ελεύθερες, αλλά δεν έχουν μόνο το γκομενιλίκι στο μυαλό τους και εννοείται ότι δεν προσπαθούν να μου πασάρουν και εμένα γαμπρούς και φυσικά, αν ποτέ συνέβαινε κάτι τέτοιο, δε θα το ανεχόμουν.

Τώρα το αν και η ίδια φλέρταρε πάλι δεν μπορώ να το ξέρω, μάντης δεν είμαι ούτε έχω το κληρονομικό χάρισμα , αλλά σίγουρα το ότι η φίλη της είναι "έξω καρδιά" δε σημαίνει ότι είναι και η ίδια, δεν είμαστε πανομοιότυποι με τους φίλους μας έστω και αν το ρητό λέει όμοιος ομοίω αεί πελάζει, εγώ το αμφισβητώ αυτό Το εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι υποστηρίζει με θέρμη την ανερμάτιστη -απ' όσα λέτε- φίλη της και επιμένει να αγνοεί τις λογικές παραινέσεις του άντρα της. Τελικά, είτε μιλάμε για απόλυτη χαζομάρα είτε για εσκεμμένη, ο προβληματισμός είναι ένας: μπορεί ο κράσις να παραμείνει με μια σύντροφο, με την οποία έχει απόλυτη αδυναμία συνεννόησης?

krasis

# 48 στις 19/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Mary τα έσπασες πάλι! Μακάρι να μπορούσε να σε διαβάσει και η σύζυγος. Δεν το κουράζει ρε παιδί μου το μυαλό της!...
Σωστή είσαι.

Mary_Poppins

# 49 στις 19/10/2010
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Πάντως δεν ξέρω τι έχει εξαντλήσει τον κράσις πιο πολύ, η αγωνία ότι η γυναίκα του μπορεί να παρασύρεται από τη φίλη της ή η ατελέσφορη προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της

Σίγουρα ο άνθρωπος δε θέλει να χωρίσει, αλλά δεν μπορεί και να βασανίζεται από υποθετικά σενάρια σε κάθε τους έξοδο...αυτό που μπορεί να κάνει γι' αρχή είναι να δείξει στη γυναίκα του με σαφήνεια ότι η συμπεριφορά και της φίλης της αλλά και η δική της στάση απειλούν την αρμονία του γάμου τους. Αν και εκεί παραμείνει εκείνη άκαμπτη, τότε πρέπει να σκεφτεί κατά πόσο πραγματικά μπορεί να παραβλέπει το συγκεκριμένο θέμα για το καλό του ζευγαριού (να παραβλέψει δηλαδή το προσωπικό του δίκιο για χάρη του γάμου του) ή κατά πόσο τελικά η συγκεκριμένη κατάσταση τον ξεπερνάει και δεν μπορεί να την ανεχτεί, ακόμα και με τίμημα το χωρισμό.

(Δύσκολο, το ξέρω)

krasis

# 50 στις 19/10/2010
author
Ν. Λάρισας / Λάρισα
To θέμα μπορεί να γίνει μέχρι και ιατρικό δηλαδή, χωρίς πλάκα! Ξέρεις τι είπε η σύζυγος για υτή τη φίλη; ¨Οτι με αυτό που έκανε (τους 2 τύπους) ''τελείωσε'' μέσα της δεν ειναι φίλη, αλλά μέχρι ένα ποτό, ένα καφέ ΟΚ! Και συνεχίζει την παρέα, πολύ πιο αραιά γιατί είναι και μάνα πλέον και δεν έχει χρόνο. Πληροφοριακά η ''φίλενάδα'' έχει παντρευτεί ένα σατράπη, που δεν την αφήνει να βάλει ούτε μάξι φούστα! Τα γυρνάει η ζωή ε; Αυτό της έτυχε μετά από τόσα αμόρε!
Υπόψιν η γυναίκα του δικού μου ΔΕΝ γνωρίζει ότι η λεγάμενη υποστηρίζει ότι ουδέποτε θέλησε να γνωρίσει εκείνο τον τύπο του προξενιού!! Και ότι λέει στον Κράση ότι ήταν φλερτ της γυναίκας του!
Θέλω να δω τα μούτρα της συζύγου αν το μάθει - αν επιτέλους αφήσει τον δικό μου να της μιλήσει!!! Γλέντια! Και θα φανεί από τις αντιδράσεις αν λέει και την αλήθεια!
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.