Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ολυμπιακός Εθελοντισμός

Σελίδα : 1

nxatzidakis

# 1 στις 6/2/2004
author
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 47
'Aρεσαν+: 0%

Ολυμπιακός Εθελοντισμός

Είναι γνωστό ότι για να δημιουργήσει μια χώρα επιτυχημένους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πρέπει να έχει μεγάλο αριθμό εθελοντών που να συμμετέχουν, σε διάφορους τομείς.

Εσείς έχετε δηλώσει και είσαστε εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι στην πατρίδα μας;

Τι σας έκανε να είσαστε εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ή τι σας απέτρεψε από το να δηλώσετε συμμετοχή σαν εθελοντής;;;;

giorgos426

# 2 στις 6/2/2004
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 19
Δεν υπαρχει περιπτωση να μου περασουν το μηνυμα περι πατριδας και ολα τα σχετικα για να κονομησει η "ΚΥΡΙΑ" και το συναφι της με τη δικη μου πλατη αν θελουν Ολυμπιακους Αγωνες ας μαθουν καποια στιγμη να βαλουν το χερι στη τσεπη. Το χρεις προς τη πατριδα το εκανα αφιερωνοντας 26 μηνες απο τα καλυτερα χρονια της ζωης μου στο στρατο.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ;;;;;;;;
Οτι γουσταρει η αλεπου πηδαει και το πιανει

Luminosa

# 3 στις 7/2/2004
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 110
Τί να πω για αυτό το "τσίρκο" που λέγεται Ολυμπιακοί Αγώνες; Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή σαν εθελόντρια, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω και διακοπές εκείνη την περίοδο..
Δεν με χωράει ο τόπος
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.