Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τι θέλετε από την ζωή σας;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

melique

# 1 στις 7/2/2004
author
Γυναίκα / 48 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 69
Απαντήσεις: 412
'Aρεσαν+: 0%

Τι θέλετε από την ζωή σας;

Μιλάμε για όνειρα, για επιθυμίες, για στόχους......

Εσείς τι θέλετε από την ζωή σας;

Ένα αστέρι είναι μια ελπίδα, μια ελπίδα είναι μια ευχή, μια ευχή είναι μια αλήθεια, μια αλήθεια είναι μια ζωή...

Giabbass

# 2 στις 8/2/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ιλιον
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 617
Ό,τι θέλω από τη ζωή μου θα πρέπει να πω ότι το έχω...

...ένα αγαπημένο σύντροφο και σύζυγο...

...μια υπέροχη σχέση μαζί του...

...την υγεία μας...

...δεν πεινάμε, δε διψάμε, δε κρυώνουμε...

...έχουμε το δικό μας σπίτι...

Ναι, θα έπρεπε να πω ότι τα έχω...

Όμως, τα όνειρα δε σταματούν και νέεοι στόχοι ολοένα γεννιούνται καθώς πολλοί έχουν επιτευχθεί...

Παιδιά, αυτό είναι το όνειρό μου, θέλω να γίνουμε μια ολοκληρωμένη οικογένεια, όπου οι φατσούλες των παιδιών μας θα συμπληρώνουν την ευτυχία μας...

Θέλω να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να φύγουμε από την Αθήνα, να ζήσουμε κάπου αλλού, πιο ανθρωπινά...

Θέλω και θα το κάνω, όπως πάντα το έκανα...σε ό,τι με έχει κουράσει, να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω....κι αυτός ο στόχος όπου να' ναι θα γίνει πραγματικότητα...

Όνειρά μου, στόχοι μου, σας ονειρεύομαι κάθε ώρα κι όπου να' ναι θα συναντηθούμε...
ωινε δαρκ σεα

iRiDa

# 3 στις 8/2/2004
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 51
υγεία και μια καλή δουλειά για το μέλλον...

morelli

# 4 στις 10/2/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Oνειρα, επιθυμίες, στόχοι...... και οχι μονον.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

# 5 στις 15/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Η ευτυχία που ζώ να κρατήσει για πάντα.

conscientious

# 6 στις 15/2/2004
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 111
Να αγαπήσω και να με αγαπήσουν πραγματικά...Όλα τα αλλα ερχονται κ δημιουργούνται με την παροδο του χρόνου...

Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

quite

# 7 στις 16/2/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
να μπορω να ΕΙΜΑΙ

# 8 στις 16/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να έχω αυτά που δέν έχω,αυτά που δέν θα με αλοτριώσουν σάν άνθρωπο,που θα με βελτιώσουν ,αυτά που θα με κάνουν ποιό αγαπητό στόν κόσμο.

Να κάνω όνειρα και να μου βγαίνουν.
Να έχω υγεία,εγώ η οικογένειά μου.
Μα πάνω από όλα να έχω το ΘΕΟ κοντά μου.

horseman

# 9 στις 16/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 317
ρε παιδια ξερετε τι θελω εγω τωρα
ενα εκχιονιστικο να καθαρισει το χιονι εξω απο το σπιτι σε ολο το δρομο γιατι ειμαστε
ακομα αποκλεισμενοι - ενα στουβαλι αλευρι να ζημωνουμε ψωμι , α μην ξεχασετε τη μαγια , και λιγο νερακι γιατι ειναι κομενο 4 μερες μαζι με τη ΔΕΗ,και να μου βρειτε και το σκυλο μου καπου χωμενος στο χιονι θα ειναι ...........
το σκοταδι μπροστα μας ειναι φωτεινο!!!Και εσεις με ενα φαναρι αναζητατε την ελπιδα?? Μα ποσο αστειο φανταζει?!

aris_gr

# 10 στις 16/2/2004
author
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 183
Εκτος απο ενα εκχιονιστικο να καθαρισει το χιονι εξω απο το σπιτι σε ολο το δρομο γιατι ειμαστε και μεις αποκλεισμενοι.......να βρεθει και καποιος να ακουσει τα "προβληματα μου" χωρις να το βαλει στα ποδια........(Συμφωνεις Melique?)

# 11 στις 16/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
συγνωμη εαν νομιζετε οτι τα ελαχιστα που ζητησα ειναι λιγο πεζα για πολλους αλλα εαν ζησετε αυτα που τραβαω τωρα και μια βδομαδα εδω πανω βλεποντας τους πιτσιρικαδες να σου λενε παλι ΄'' παλι μακαρονια θα φαμε''? και η γυναικα σου να προσπαθει να μαγειρεψει με ξυλα -ευτυχως που υπηρχαν και αυτα - ε τοτε δεν σου μενει χρονος να το φιλοσοφησεις το πραγμα . ετσι δεν ειναι φιλε aris _gr
τουλαχιστον μαθαμε να εκτιμουμε αυτα που εχουμε --. φιλε αρη αν εισαι κοντα κερναω μακαρονια βραστα .........

evans

# 12 στις 16/2/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Πραγματα απλα , αξιολογα , λιγα.
Αισθηματα γερα , αξιοπιστα , πολλα!

aris_gr

# 13 στις 17/2/2004
author
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 183
Θελω να κανω τα ονειρα μου πραγματικοτητα γιατι πιστευω οτι δεν εχω πραγματοποιησει πολλα απο αυτα ακομη.Αυτα οσον αφορα εμενα.Οσον αφορα τους γυρω μου,να παψουν τα λογια να ειναι ασχετα με τις πραγματικες τους σκεψεις.Επισης πιστευω πως καθε μερα που περναει μας δινει καινουργια ερεθισματα και επιδιωξεις.Για παραδειγμα,αλλα ηθελα στα εικοσι μου και αλλα θελω τωρα.Τωρα πιστευω πως συμπληρωνω τα "θελω" μου με επιπλεον θελω.Ισως τωρα να γινονται πιο ποιοτικα απο πριν.Σε λεπτομερειες δεν μπορω να αναφερθω γιατι θα γινω κουραστικος.Ασε που ειναι και "θελω" που δεν λεγονται δημοσια.Αυτα........

# 14 στις 17/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Την αιωνιότητα......μαζί με όλα όσα αγαπώ και με ευχαριστούν, χωρίς στεναχώριες, χωρίς αρρώστιες και γεμάτη απέραντη αγάπη και ελευθερία.

biolgeo

# 15 στις 17/2/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Απαντήσεις: 26
Τιποτα περισσότερο από αγάπη, τίποτα λιγότερο από αγάπη...
Τίποτα περισσότερο από ειλικρίνια και αληθινά αισθήματα...
Τίποτα περισσότερο από μικρές ευτυχισμένες καθημερινές στιγμές που δίνουν νόημα στην βραχέα και μοναδική ζωή μας
Μα πανω απο όλα να ζήσω όπως μου αξίζει και να φτάσω κάποτε στην ηλικία να αναπολήσω και να πω..Δεν εχω παραπονο απο την ζωή μου, ειμαι πλήρης, ειμαι γεμάτη απο ευτυχισμενα στιγμιότυπα και αληθινούς ανθρώπους κοντα μου και τώρα ειναι η στιγμή που αν κλείσω τα ματια μου θα τα κλεισω με ευτυχία και ολοκλήρωση...
"Όταν θα ξαναβρώ τη φωνή μου, όλες οι κραυγές που σίγησαν μέσα μου τον καιρό της σιωπής, θα γίνουν κρύσταλλο σε μία λέξη... ΥΠΑΡΧΕΙΣ..."

# 16 στις 25/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by biolgeo
Τιποτα περισσότερο από αγάπη, τίποτα λιγότερο από αγάπη...
Τίποτα περισσότερο από ειλικρίνια και αληθινά αισθήματα...
Τίποτα περισσότερο από μικρές ευτυχισμένες καθημερινές στιγμές που δίνουν νόημα στην βραχέα και μοναδική ζωή μας
Μα πανω απο όλα να ζήσω όπως μου αξίζει και να φτάσω κάποτε στην ηλικία να αναπολήσω και να πω..Δεν εχω παραπονο απο την ζωή μου, ειμαι πλήρης, ειμαι γεμάτη απο ευτυχισμενα στιγμιότυπα και αληθινούς ανθρώπους κοντα μου και τώρα ειναι η στιγμή που αν κλείσω τα ματια μου θα τα κλεισω με ευτυχία και ολοκλήρωση...

Λόγια μεγάλα, λόγια σοφά.. Φαντάζομαι όλοι μας λίγο πολύ κάτι τέτοιο θέλουμε.. Ίσως η διάρκεια μιας ζωής δεν φθάνει για να τα ισχυριστείς αυτά, ανάλογα βέβαια και που έχεις βάλει εσύ τον πήχη στην ζωή σου.. Στην περίπτωση της melique βάλτε και τα milshake σοκολάτα και είστε μέσα!!

fegarahtida

# 17 στις 25/2/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Απαντήσεις: 675
Τι θέλω απο την ζωή μου?? Χμμμ... Την ΖΩΗ μου να μην την καταπατούν.
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

Μυρτώ

# 18 στις 26/2/2004
author
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744

Απλά πράγματα...

να είμαι πάντα κοντά στον άνθρωπο που αγαπάω και να είμαστε καλά και εμείς αλλά και οι δικοί μας άνθρωποι, ηρεμία , μια όμορφη οικογένεια...και πολλή δουλειά να με κρατάει ζωντανή και να με κάνει να σκέφτομαι!

Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

observer1

# 19 στις 18/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Εγώ από τη ζωή μου θέλω να ορθοποδήσει η επιχείρησή μου. Είναι ένα πρώτο βήμα.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

Ghteuths_Oneirwn

# 20 στις 18/5/2004
author
Ανδρας / 44 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Τριανδρία
Απαντήσεις: 131
....Το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου...

...στο τέρμα να της να με βγάλει στον παράδεισο....
Γητευτής Ονείρων....
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.