Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τι θέλετε από την ζωή σας;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 18/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Τι θέλετε από την ζωή σας;

Θα ήθελα από τη ζωή να μου δώσει όσα μου οφείλει και τίποτε παραπάνω. Κάτι σαν Θεία Δίκη δηλαδή. Έχω επενδύσει τόσα πολλά και πήρα πολύ λίγα.-

# 22 στις 18/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να μου δωσει αυτα που μου χρωσταει επιτελους...................

anoikokirefth

# 23 στις 19/5/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 34
'Aρεσαν+: 0%
να μάθω τι λογαριασμούς έχει ανοιχτούς μαζί μου και τι της χρωστάω!!

# 24 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απλά και μόνο το δικαίωμα να ζήσω και εγώ μια φορά αυτό που ζητά η καρδιά μου χώρις να έχω αιώνιο εμπόδιο τις απαγορεύσεις της λογικής...
Γιατί Θεέ μου να είναι πάντα τόσο δύσκολο???

# 25 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να κανω επιτελους το ταξειδι που χρονια ονειρευομαι και σχεδιαζουμε κι ολο εμποδια βρισκουμε μπροστα μας.
Να παω στην Κινα ακολουθωντας εναν απο τους παλιους δρομους του μεταξιου!

# 26 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Ghteuths_Oneirwn
....Το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου...

...στο τέρμα να της να με βγάλει στον παράδεισο....
Πανεμορφο.................!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι υπαρχει παραδεισος και κολαση............
Γητευτής Ονείρων....

anoikokirefth

# 27 στις 23/5/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by Flymoon

Παράθεση:
Originally posted by Ghteuths_Oneirwn
....Το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου...

...στο τέρμα να της να με βγάλει στον παράδεισο....
μεγάλος ο στόχος και όχι μόνο δικός σου, αλλά είναι στόχο ή ευχή? όταν κάνουμε μία ευχή περιμένουμε να πραγματοποιηθεί μόνη της. όταν βάζουμε στόχους, καταστρώνουμε στρατηγικές και κάνουμε διάφορα πραγματα, που θα μας φτάσουνε στο στόχο μας... Αρα μήπως πρόκειται γιά ευχή και όχι γιά στόχο?

Πανεμορφο.................!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι υπαρχει παραδεισος και κολαση............
Γητευτής Ονείρων....

anoikokirefth

# 28 στις 23/5/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by astathmitos
Θα ήθελα από τη ζωή να μου δώσει όσα μου οφείλει και τίποτε παραπάνω. Κάτι σαν Θεία Δίκη δηλαδή. Έχω επενδύσει τόσα πολλά και πήρα πολύ λίγα.-

Μήπως δεν επένδυσες σωστά?? Μήπως η ζωή σου ζητούσε κάτι άλλο?? Συνήθως μας πάει όπου θέλει αυτή και όχι όπου θέλουμε εμείς! λένε πως έχει διαφορετική λογική από μας,,, γιά το καλό μας!

anoikokirefth

# 29 στις 23/5/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by aris_gr
Εκτος απο ενα εκχιονιστικο να καθαρισει το χιονι εξω απο το σπιτι σε ολο το δρομο γιατι ειμαστε και μεις αποκλεισμενοι.......να βρεθει και καποιος να ακουσει τα "προβληματα μου" χωρις να το βαλει στα ποδια........(Συμφωνεις Melique?)

κάποιος έγραψε ένα βιβλίο "γίνε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου", το διάβασα κάποτε και μου άρεσε αρκετά. Από παληά οι άνθρωποι ήξεραν οτι υπάρχει πάντα κάποιος που θα σε ακούει: ο καθρέφτης ή μία κόλα χαρτί που όταν τη ξαναδιαβάσεις μετά από λίγο καιρό θα έχει να σου πεί περισσότερα και πιό σωστά από τον καθένα, γιατί θα είναι το δικό σου μυαλό, η δική σου λογική, το δικό σου συνειδητό και ασυνείδητο, ο αλάθητος φίλος που έχεις μέσα σου και στον χάρισε η φύση!

# 30 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ανταπόκριση από άλλο πλανήτη ξανά...

Τι θέλω από τη ζωή μου;
Δεν είναι δα και δύσκολο να το σκεφτώ...
Μια και της ξεπλήρωσα ό,τι της χρωστούσα θάθελα έτσι για αλλαγή........
...................Να με αφήσει ήσυχη!!!!!!!!!!!

anoikokirefth

# 31 στις 23/5/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida
Τι θέλω απο την ζωή μου?? Χμμμ... Την ΖΩΗ μου να μην την καταπατούν.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει, είναι οι νόμοι της φύσης και της κοινωνίας έτσι φτιαγμένοι που πάντα κάποιοι δυστυχώς θα καταπατούν τις ζωές μας. ... και στο βαθμό που δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Alexandra21

# 32 στις 24/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Πάνω από όλα θέλω να έχω την υγεία μου και τα μυαλά στο κεφάλι μου...

Και κατόπιν έρχονται τα υπόλοιπα.

Να πάρω το πτυχίο μου...

Να βρω μια πολύ καλή δουλειά...

Να κάνω ένα μεταπτυχιακό...

Να κάνω ένα διδακτορικό...

Και τέλος να κάνω οικογένεια...

Όλα με τη σειρά...

Τα ιδανικά είναι σαν τ'αστέρια. Ποτέ δεν τα φτάνουμε, αλλά σαν τους ναυτικούς βασιζόμαστε σ'αυτά για να χαράξουμε την πορεία μας.

horseman

# 33 στις 24/5/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 317
Ήθελα μια όμορφη και ήρεμη ζωή!
Γεμάτη αγάπη, συναισθήματα, κατανόηση και επικοινωνία !
Ήθελα να δώσω! Που και γιατί ??Σε άτομα κούφια??
Η άτοπη αναζήτηση μου προκάλεσε βαθύτατα πλήγματα σε μία ψυχή που προσπάθησε να ζεστάνει λίγο τις παγωμένες καρδιές εκείνων που αποκαλούνται άνθρωποι !!!
Τώρα θέλω απλά η απόδραση μου να μείνει για πάντα
το σκοταδι μπροστα μας ειναι φωτεινο!!!Και εσεις με ενα φαναρι αναζητατε την ελπιδα?? Μα ποσο αστειο φανταζει?!

# 34 στις 25/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να ζήσω τα υπόλοιπα χρόνια μου ευτυχισμένη. Mου το χρωστάει η ζωή αυτό ! Αντε επιτέλους !

malvina

# 35 στις 26/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Ηρεμία, γαλήνη, ησυχία.

Ένα σπίτι μπροστά στη θάλασσα. Μεζονέτα. Κάτω, το σαλόνι με δυο επίπεδα, ξύλινο πάτωμα, μεγάλες τζαμαρίες και διάφανες άσπρες κουρτίνες. Στο δεύτερο επίπεδο θα έχει όλων των ειδών τα μουσικά όργανα και θα παίζω με τους φίλους και τους γνωστούς μου.
Στον δεύτερο όροφο κλασσικά όλα τα υπόλοιπα δωμάτια και επάνω, σοφίτα με μια τεράστια βιβλιοθήκη, έναν αναπαυτικό καναπέ, τον υπολογιστή μου και τις δουλειές μου, στούντιο κλπ.
Αυτό θέλω εγώ. Ένα σπίτι, κοντά στη θάλασσα. Εφικτό, και πολύ μα πολύ βολικό, καθότι μέχρι να το αποκτήσω θα είμαι ηλικιωμένη, οπότε θα μπορέσω να απολαύσω τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, ακούγοντας τα κυματάκια έξω και με καλές παρέες.

# 36 στις 26/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα ήθελα να κάνω ένα μεγάλο - μεγάλο ταξείδι ,κάτι σαν τον γύρο του κόσμου ..!!!!

Σε κάθε χώρα να μένω αρκετά , να ζω εκεί γνωρίζοντας μέρη και ανθρώπους που τα τουριστικά γραφεία δεν σε πάνε .
Να ζήσω το συναρπαστικό ταξείδι του τυχαίου ,με πλοηγό το ανέφικτο ,οπως έχω γράψει σ ένα ποιήμα μου !!!!!
Και μετά σ άλλη χώρα και σ άλλη ,φωτογραφίζοντας και γράφοντας στο χαρτί και στη μνήμη μου εικόνες και εμπειρίες .

Αυτό βέβαια είναι ένα όνειρο ,που γνωρίζω ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ,αλλά τι να κάνω ; Τα ονείρατα και τα ταξείδια είναι πάντα σύντροφοί μου ,οπως έλεγε και ο Καζαντζάκης .

Γμτ !!!! και ούτε καν παίζω λότο!!!!!!

somebody961

# 37 στις 27/5/2004
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Πάνω απ όλα υγεία, είναι η προυπόθεση για όλα τα θέλω μας.
Επιπλέον θα ήθελα να έχω τη σοφία να μπορώ να διακρίνω το τι αξίζει να ζήσω και τι όχι στα λίγα χρόνια που έχουμε σε σχέση με το τι μπορούμε να βιώσουμε. Και επίσης να υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου για να μπορώ να μοιράζω/μοιράζομαι εμπειρίες.
Αυτά τα λίγα θέλω μόνον.
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.