Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αντρας για 24 ώρες

Σελίδα : 1

thalia20gr

# 1 στις 12/2/2004
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 54
'Aρεσαν+: 0%

Αντρας για 24 ώρες

Μετά από μία έρευνα που έγινε από την εταιρία FOCUS, τα παρακάτω ποσοστά δείχνουν τι ακριβώς απάντησε ένας αριθμός γυναικών (μεταξύ 18-44 ετών ) στο παρακάτω ερώτημα..
Εσείς τι θα απαντούσατε ???

Τι θα έκανα Αν γινόμουν ΑΝΤΡΑΣ για 24 ώρες???
46,1% θα πήγαινα στο Άγιο Όρος

37,4% θα έκανα σεξ για να δω πως είναι από την πλευρά του άντρα

35,9% θα έβγαινα έξω με αντροπαρέα

24,4% θα πετούσα τα ρούχα μου και τα παπούτσια μου μπαίνοντας στο σπίτι

18,5% θα εκτονωνόμουν βρίζοντας στο γήπεδο

12,9% θα πήγαινα σε στριπτιτζάδικο

12,5% θα την έπεφτα αδιακρίτως στις γυναίκες

11,5% θα έτρωγα μεγάλες μερίδες

9,5% θα έπαιζα ξύλο

7,1% θα έκανα καψόνια... με γυναίκες

6,1% θα έβαζα όλα τα προσωπικά αντικείμενα στην τσάντα της συνοδού μου πριν βγούμε έξω

# 2 στις 15/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ΔΥΣΤΗΧΩΣ όνειρο ήταν και πέρασε!!!!!!!!!!

Επειδή αυτό ουτε κάν ονειρεύεται η καλύτερη λύση είναι να το ζήσεις ,δίπλα σε ένα ΑΝΔΡΑ.

aisiodoxi

# 3 στις 15/2/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

Εγω παλι...

...Θα ηθελα ΜΟΝΟ να καταλαβω πως σκεφτεται ενας αντρας....και ΜΟΝΟ ετσι πιστευω οτι θα τα καταφερνα....
Υ.Γ....μα πως μας βασανιζετε.....???
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

# 4 στις 16/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Eγώ πάλι θάθελα για 24 ώρες την ευκολία να κατουράω όρθια και όπου νάναι . . .
αυτό μόνο ζηλεύω

# 5 στις 16/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αγαπητή aisiodoxi αυτό δείχνει ότι δέν έχεις ζήση δίπλα σε άνδρα,πάλεψέτο κατάφερέτο,και θα λύσεις τίς απορίες σου.

Όσο για τήν alismoniti θέλω να πώ ότι δέν το προσπάθησες,γιατί εγώ ξέρω ότι οι γυναίκες κατουράνε και όρθιες όταν θέλουν.

# 6 στις 16/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by aetios572002

Όσο για τήν alismoniti θέλω να πώ ότι δέν το προσπάθησες,γιατί εγώ ξέρω ότι οι γυναίκες κατουράνε και όρθιες όταν θέλουν.

Ισως αλλά οχι και ντυμένες φιλε αέτιε. . .

aisiodoxi

# 7 στις 16/2/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη

Φιλε μου aetie

απαντωντας...
"Αγαπητή aisiodoxi αυτό δείχνει ότι δέν έχεις ζήση δίπλα σε άνδρα,πάλεψέτο κατάφερέτο,και θα λύσεις τίς απορίες σου."

εχω να σου πω πως οι αποριες ΔΕΝ λυνονται ΤΟΣΟ ευκολα...ειτε εχεις ζησει με καποιον αντρα ειτε οχι.... Οσο δυσκολα μας καταλαβαινετε εσεις, αλλο τοσο δυσκολα σας νιωθουμε κι εμεις... Γι αυτο ειπα πως εαν θα μπορουσα να μπω στον εγκεφαλο σας...ΜΠΟΡΕΙ και να καταλαβαινα τον τροπο σκεψης σας ΑΠΟΛΥΤΑ και οχι στο περιπου....
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

# 8 στις 17/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αγαπτή aisiodoxi δέν καταλαβαίνω γιατί ένοχλήσε με αυτά που λέω.Δέν προσβάλω κανένα απλά τήν άποψή μου εκφράζω.Άν θέλεις όλοι να συμφωνούν μαζί σου τότε κακώς αναζητάς διάλογο μέσα από αυτό το θέμα.

Οι απορίες λύνονται με διάλογο αλλά καλοπροέρετο και όχι με θυμό.Άν χαλαρώσεις θα καταλάβεις ότι μέσα από αυτήν τήν επικοινωνία απόψεις ανταλάσουμε δέν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε.

Aγαπητή alismoniti και ντυμένες μπορούν ,αλλά με συγχωρείς το πρόβλημα είναι να κατουράς όρθια;

# 9 στις 17/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φίλε Αέτιε ,αν και το αρθρο δεν είναι στο χιούμορ ,απάντησα με χιουμοριστικό τρόπο ,αν κατάλαβες.
Κατά τ΄αλλα "ουδέν πρόβλημα"

observer1

# 10 στις 18/2/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Επίκαιρο:
Το να κατουράς όρθιος στο χιόνι και να ζωγραφίζεις διάφορα σχήματα είναι σκέτη απόλαυση.
Προς κυρίους:
Δοκιμάστε το έχει πλάκα, δεν είναι και λίγο να ζωγραφίζεις με το πουλί σου.
Προς κυρίες:
Λυπάμαι, αλλά αυτό δεν μπορείτε να το κάνετε.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

aisiodoxi

# 11 στις 18/2/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
"Φιλε μου aetie
απαντωντας...
"Αγαπητή aisiodoxi αυτό δείχνει ότι δέν έχεις ζήση δίπλα σε άνδρα,πάλεψέτο κατάφερέτο,και θα λύσεις τίς απορίες σου."
εχω να σου πω πως οι αποριες ΔΕΝ λυνονται ΤΟΣΟ ευκολα...ειτε εχεις ζησει με καποιον αντρα ειτε οχι.... Οσο δυσκολα μας καταλαβαινετε εσεις, αλλο τοσο δυσκολα σας νιωθουμε κι εμεις... Γι αυτο ειπα πως εαν θα μπορουσα να μπω στον εγκεφαλο σας...ΜΠΟΡΕΙ και να καταλαβαινα τον τροπο σκεψης σας ΑΠΟΛΥΤΑ και οχι στο περιπου....

"Αγαπτή aisiodoxi δέν καταλαβαίνω γιατί ένοχλήσε με αυτά που λέω.Δέν προσβάλω κανένα απλά τήν άποψή μου εκφράζω.Άν θέλεις όλοι να συμφωνούν μαζί σου τότε κακώς αναζητάς διάλογο μέσα από αυτό το θέμα.

Οι απορίες λύνονται με διάλογο αλλά καλοπροέρετο και όχι με θυμό.Άν χαλαρώσεις θα καταλάβεις ότι μέσα από αυτήν τήν επικοινωνία απόψεις ανταλάσουμε δέν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε."

Παραθετω και τις 2 απαντησεις για να τις δεις καλυτερα....αν εξακολουθεις να θεωρεις οτι με την απαντηση μου ειτε θυμωσα, ειτε προσβληθηκα, ειτε το πηρα κακοπροαιρετα...τοτε τι να πω...αφηνω τα σχολια σε ολους τους υπολοιπους..
Οσο για το "θελω ολοι να συμφωνουν μαζι μου", μπορεις να διαβασεις μερικες απο τις απαντησεις μου για να καταλαβεις πως δεν εχω καμια σχεση με ατομο που ΔΕΝ αναζητω το διαλογο....Απλα στεναχωριεμαι να βγαινουν ΛΑΘΟΣ συμπερασματα για το ατομο μου και το επισημαινω...

Φιλικα,
Αισιοδοξη

# 12 στις 19/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγώ για να το κλείσω <<θά χαμογελάσω για να μήν χαθούμε>>
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.