Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σχετικά με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

MAYBE

# 1 στις 12/2/2004
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 40
'Aρεσαν+: 0%

Σχετικά με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ...

Αισθάνεστε κατάθλιψη την ημέρα γιορτής των ερωτευμένων?

nebula

# 2 στις 12/2/2004
author
Γυναίκα / 61 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 14
φοβαμαι οτι φετος θα αισθανθω... αλλα θα το παλεψω!!

blossom

# 3 στις 12/2/2004
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766
Δεν ξέρω πως γίνεται αλλά κάθε φορά που είναι αυτή η γιορτή είμαι μόνη μου. Αν και δεν με στεναχωρούσε ιδιαίτερα φέτος ούτε να την ακούω δεν θέλω αυτή τη μέρα. Μάλλον φταίει το γεγονός ότι είμαι 30 χρονών και ότι η τελευταία σχέση μου που διαλύθηκε ήταν έρωτας κεραυνοβόλος και πονάει ακόμα ο άτιμος.

womanbi

# 4 στις 13/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Για πρωτη φορα μετα απο χρονια θα γιορτασω με τον αγαπημενο μου....Αλλες χρονιες απλα γελουσα γιατι τυχαινε η να κανω δεσμο μετα την ημερα αυτη η να εχω χωρισει λιγο πριν....Μαλλον δεν με ηθελε....
Παιδια διπλη γιορτη για μενα....13 επετιος και 14 η μερα του αγιου βαλεντινου....τι αλλο μπορει να θελω????

Αλλα περα απο την πλακα το σημαντικο ειναι να γιορταζουμε ολο τον χρονο και οχι μια μερα του χρονου!!!Παραυτα σε ολους τους ερωτευμενους να ευχηθω χρονια πολλα και καλα να περασετε με τα ταιρια σας!!!!
Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

MANSUMBOL

# 5 στις 13/2/2004
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 123
Μέχρι χτές πίστευα ότι θα γιόρταζα στις 14 Φεβρουαρίου αλλά σήμερα άλλαξαν τα δεδομένα.
Δεν πηράζει θα γιορτάσω στις 26 τα γενέθλια μου για 12 μέρες θα στεναχωρηθώ?

morelli

# 6 στις 13/2/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
ΠΟΤΕ !

Εγω γενικα δεν αισθανομαι καταθλιψη 365 ημερες τον χρονο να αισθανθω στις 14 Φεβρουαριου;

ΠΟΤΕ !

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

# 7 στις 13/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
καλησπερα!!
οχι δεν νοιωθω καταθληψη γιατι δεν την
πιστευω!! Οποιος ειναι ουσιαστικα ερωτευμενος γιορταζει καθε μερα!!!
Ειναι μια εμπορικη μερα για να κερδιζουν τα ανθοπωλεια και τα ζαχαροπλαστεια!!

Μακια
YASSMINE

Rafaella

# 8 στις 13/2/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 44

δεν μου λέει τίποτα...

Δεν μου λέει τίποτα το συγκεκριμένο πρόσωπο και η συγκεκριμένη μέρα. Ποιός ήταν αυτός ο άγιος, πως άγιασε και τι γιορτάζουμε? Στις εθνικές εορτές γιορτάζουμε την δημιουργία του ελληνικού κράτους ή την απελευθέρωσή μας από κατακτητές, την πρωτομαγιά τους αγώνες της εργατικής τάξης, των τριών ιεραρχών ένα σημαντικό κομάτι από την πνευματικότητα και την μόρφωση της εθνικής μας κληρονομιάς, την παιδεία, τον 15αύγουστο, τα θεοφάνεια, το πάσχα, τα χριστούγεννα κλπ γιορτάζουμε κάποια σοβαρά γεγονότα της θρησκείας μας, την ημέρα της γιορτής της μητέρα εορτάζουμε την μητρότητα.
Προτιμώ την Πρωτοχρονιά που είναι μία ευχή γιά να είσαι μαζί με τον αγαπημένο σου ολο το χρόνο ευτυχισμένη.
Τέλος, όπως έχουμε παγκόσμια ημέρα ειρήνης, πατέρα, παιδιού, κλπ κλπ, είναι καλό να έχουμε και μία μέρα γιά τον έρωτα, αλλά άγιος και έρωτας λίγο ασυμβίβαστα αν πρόκειται γιά έρωτα σαρκικό. Τώρα αν μιλάμε γιά ζευγάρωμα, -που επιβάλεται κι από την εκκλησία να είμαστε ζευγαρωμένοι γιατί ο αυνανισμός προκαλεί στην κυριολεξία δαιμονισμό όπως η γλωσσοφαγιά και η μαγία, τότε αν υπήρξε άγιος που δίδαξε κάτι τέτοιο να τον πανηγυρίζουμε και με αργία μάλιστα, αλλά να ξέρουμε και τι είπε αυτός ο άγιος και τι έκανε, να θυμηθούμε τα λόγια και την διδασκαλία ή τα έργα του, γιατί το μόνο που ξέρουμε είναι οι κόκκινες καρδούλες και τα σοκολατάκια!

# 9 στις 13/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η γιορτή των ερωτευμένων...είναι μια ψέυτικη γιορτή και ένα εμπορικό τρικ.
Όχι μόνο γιατί δεν υπάρχει άγιος...αλλά και γιατί ο έρωτας είναι κάτι πολύ πολύ μικρότερο, μπροστά στη μεγαλοπρέπεια της αληθινής αγάπης. Και θα ήταν ανοησία να νιώσει κάποιος μελανχολία, επειδή δεν είναι ερωτευμένος ή επειδή δε βρήκε ανταπόκριση η καψούρα του. Να στεναχωρηθώ για κάποιον-α που αγαπώ είναι φυσικό.
Η συμβουλή μου στους άντρες που κάνουν δώρα στις γυναίκες αυτή τη μέρα, είναι να προτιμήσουν κάποια άλλη, μια καθημερινή κι αν είναι δυνατόν πολλές καθημερινές...και να δείξουν αγάπη κι όχι έρωτα. -

# 10 στις 14/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γεια σας!! εμένα πάλι μου γεννήθηκε η εξής απορία....δηλαδή τη συγκεκριμένη ημέρα....γιορτάζουν μονάχα όσοι είναι τρελά ερωτευμένοι?? Η αγάπη από μόνη της δε γιορτάζει??

Rafaella

# 11 στις 14/2/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ελλάδα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 44

Παράθεση:
Originally posted by Christianna
Γεια σας!! εμένα πάλι μου γεννήθηκε η εξής απορία....δηλαδή τη συγκεκριμένη ημέρα....γιορτάζουν μονάχα όσοι είναι τρελά ερωτευμένοι?? Η αγάπη από μόνη της δε γιορτάζει??

Οχι, γιατι με ποιον θα ανταλλαξεις δωρο?? Δεν πουλαει!!!! Γι αυτο λεμε πως αυτη η γιορτη ειναι εμπορικο κατασκευασμα, της καταναλωτικης κοινωνιας που δημιουργει αναγκες για να της ικανοποιει. Αλλωστε δεν ειναι και το μονο... Το χριστουγεννιατικο δενδρο και ο αι βασιλης, οπως και αλλα, ειναι ιδιας προελευσης!
Μετατροπη απο κεφαλαια σε πεζα by moo693

xereis_esy

# 12 στις 14/2/2004
author
Γυναίκα / 65 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4

Αγιος Βαλεντίνος!!!

ρε....παιδια....τελος..οι αμπελοσοφίες......!!!!
μη δίνεται....περισσότερη....σκεψη,..ανάλυση...για μια μερα σαν αυτη!!!!
Κουυυυυυυυλλλλλλλλλλ...γιορταστε την....και χαρειτε την!
κανενας δεν μας υποχρεώνει.....
ας είναι εμπορικη......εμένα μ αρεσει που γεμιζει....χρώμα η αγορά, τα ζαχαροπλαστεία..., τα κουκλάκια που κυκλοφορουν.......
είναι όμορφο......αλλάζει την ατμόσφαιρα της καθημερινότητας.......
ενα κλικ......είναι !!!!χαρειτε το!!!
χρονια πολλα!!!!!!!!
καλη διασκέδαση........

SSofia

# 13 στις 14/2/2004
author
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Αγιος Κήρυκας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 194

Κατάθλιψη???

...κατάθλιψη όχι...είτε είμαι ερωτευμένη είτε όχι. Καταρχήν σήμερα γιορτάζουν οι ανθοπώλες και όσοι έχουν καταστήματα δώρων ( το γνωρίζω καλά από προσωπική εμπειρία).
Από κει και πέρα, ο έρωτας και η αγάπη δεν αρκούνται σε μια μέρα, γιορτάζουν κάθε μέρα! Αλίμονο αν περιμέναμε αυτή τη μέρα για να δείξουμε την αγάπη μας...
Όσοι είναι ερωτευμένοι, φαντάζομαι, συμφωνούν...
Όσοι τώρα δεν είναι....δεν χρειάζεται να νιώθουν "κατάθλιψη" μια τέτοια μέρα, αλλά να φροντίσουν να ερωτευτούν σύντομα!!!
Η ζωή είναι ωραία, ας μην την κάνουμε δύσκολη! Life is ours we live it our way...

hip_hop_rap

# 14 στις 14/2/2004
author
Ανδρας / 37 / Ελεύθερος
Ν. Πρέβεζας / Πάργα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 13
Γιορτη αγιου Βαλεντινου ε;
εχετε σκευτει ποτε οτι ειναι μαι καλη ημερα
γι'αυτους που ειναι χωρις σχεση αυτον τον καιρο να την πεσουν με χιλιες δυο δικαιολογιες;
εγω παντος εχω μια ψιλοκαταθλιψουλα γιατι ενω το εχω σκευτει δεν το εχω εφαρμοσει ποτε!!!!
τυσ

observer1

# 15 στις 15/2/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Αν είσαι ερωτευμένος η μέρα του Αγ.Βαλεντίνου είναι απλά η μέρα που οι δυό σας θα χαρείτε λίγο παραπάνω απ'ότι συνήθως.
Αν δεν είσαι ερωτευμένος είναι απλά μια μέρα που θα μελαγχολήσεις λίγο παραπάνω απ'ότι συνήθως.
Προσωπικά και μετά από πρόσφατο χωρισμό, συμπεριφέρομαι σαν να μην ισχύει αυτή ημέρα. Ποιός γιορτάζει τώρα με τέτοιο κρύο;
Υ.Γ.Και μην ξεχνάτε. Η μέρα αυτή είναι για τους πραγματικά ερωτευμένους. Οχι για τους εγκλωβισμένους σε σχέσεις.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

Pandoras_Box

# 16 στις 15/2/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 298
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να κυριαρχεί αυτό το συναίσθημα και γιατί αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα.....!

Είναι μια ημέρα όπως όλες οι άλλες......

Όπως και το μέγεθος της αξίας....το δίνουμε εμείς.....και κανένας άλλος !!!

Αν τώρα η μιζέρια βολεύει.....τότε δεν έχω τίποτα άλλο να πώ......

Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Para3eni

# 17 στις 15/2/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 118

Παράθεση:
Originally posted by irida38
ρε....παιδια....τελος..οι αμπελοσοφίες......!!!!
μη δίνεται....περισσότερη....σκεψη,..ανάλυση...για μια μερα σαν αυτη!!!!
Κουυυυυυυυλλλλλλλλλλ...γιορταστε την....και χαρειτε την!
κανενας δεν μας υποχρεώνει.....
ας είναι εμπορικη......εμένα μ αρεσει που γεμιζει....χρώμα η αγορά, τα ζαχαροπλαστεία..., τα κουκλάκια που κυκλοφορουν.......
είναι όμορφο......αλλάζει την ατμόσφαιρα της καθημερινότητας.......
ενα κλικ......είναι !!!!χαρειτε το!!!
χρονια πολλα!!!!!!!!
καλη διασκέδαση........

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!
Πρέπει να γιορτάζεις την αγάπη σου 365 μέρες το χρόνο αλλά δε το κάνεις !
Χαρείτε την αγάπη σας όπως την νιώθετε έστω και αν αυτή η μέρα είναι καθαρά εμπορική.. αν τα σκεφτόμασταν όλα εμπορικά τότε και τα χριστούγεννα θα είχαν αξία!
Να ζήσουν όλοι οι ερωτευμένοι, αυτοί που χαίρονται την αγάπη , αυτοί που έχουν πληγωθεί απ' την αγάπη και αυτοί που ακόμα παλεύουν γι'αυτήν!
Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..

# 18 στις 15/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δε μου λεει τιποτα αυτη η μερα...

Μα τιποτα...

Ειμαι εκτος τοπου και χρονου?

bilias2003

# 19 στις 15/2/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 90
Σκεφτείτε ότι:
α) χαίρεται αυτός που αγοράζει το δωράκι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

β) χαίρεται πολύ ο καταστηματάρχης που το πουλάει

γ) και πολυ περισσότερο χαίρεται αυτός που του το προσφέρουν!!!!

Τώρα αν δεν είμαστε κανένας από τους τρεις, εεεε δεν πειράζει βρε παιδιά, του χρόνου να 'μαστε καλά και όλο κάτι θα κάνουμε!!!

Αυτό δεν είναι άλλωστε το πνεύμα των γιορτών???

# 20 στις 15/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ειναι και αυτη η μερα "κατασκευασμενη" για εμπορικους κερδοσκοπικους λογους δεν θα διαφωνησω, οπως και πολλες αλλες ειναι κατασκευασμενες για τον ιδιο λογο η εχουν καταληξει πια να ειναι καθαρα κερδοσκοπικες- εμπορικες.

Και θα συμφωνησω πως οταν αγαπας τον ανθρωπο σου και εισαι ερωτευμενος δεν χρειαζετε μια μερα συγκεκριμενη για να δειξεις αυτη την αγαπη. Αυτο γινεται καθημερινα καθε στιγμη.

Ομως......εγω θελω να δω και μια αλλη διασταση.

Η ζωη μας ειναι ενα διαρκες πηγαινε-ελα μεσα σε αγχη, υποχρεωσεις, προβληματα, μια καθημερινοτητα πολλες φορες αχαρη και βαρια.....που και που χρειαζομαστε να ξεφευγουμε απο ολα τουτα.....να βαζουμε στη ζωη μας και λιγο...."παραμυθι" και δεν το λεω με την εννοια του ψευτικου αλλα του μαγικου.
Κατι τετοιες "γιορτες" λοιπον μας "σπρωχνουν" να κανουμε πραγματα που τις αλλες μερες μεσα στην τρελα της καθημερινοτητας τα αναβαλουμε.
Η τρελα του καταναλωτισμου εχει εισχωρησει ετσι κ αλλιως στο πετσι ολων μας και νομιζω οτι ειναι λιγακι υποκριτικο να θυμωμαστε να "αντισταθουμε" σε καποιες τετοιες περιπτωσεις.

Οποτε....γιατι να μην Χαλαρωσουμε λιγο και να χαρουμε τετοιες μερες....δεν χρειαζετε να τρεξουμε να αγορασουμε σοκολατακια, κουκλακια, και δεν ξερω τι αλλο....μπορουμε ομως να το δουμε σαν μια ευκαιρια να δημιουργησουμε μια ακομα ομορφη και μαγικη μερα η βραδια για μας και τον συντροφο μας.

Ο αγαπημενος μου ειναι μερικες εκατονταδες χιλιομετρα μακρυα....αν δεν υπηρχε αυτη η χιλιομετρικη αποσταση αυτο που θα εκανα την συγκεκριμενη μερα δεν θα ηταν ουτε να του αγορασω κουκλακια και καρδουλες ουτε σοκολατακια.
Θα φροντιζα να φτιαξω μια ομορφη προσκληση με τα χερια μου και να του την στειλω προσκαλοντας τον σε ενα σπεσιαλ δειπνο.
θα γεμιζα το σπιτι με λουλουδια και κερια θα εβαζα το "καλο" τραπεζομαντηλο και τα "καλα" μου σερβιτσια θα εφτιαχνα μονη μου σοκολατακια και το αγαπημενο του γλυκο και θα μαγειρευα τα αγαπημενα του φαγητα.
Θα γινοταν με αλλα λογια αυτη η "γιορτη" μια ευκαιρια ακομα για να κανω οτι περναει απο το χερι μου να περασουμε μαζι ενα ομορφο βραδυ αφηνοντας την τρελα της καθημερινοτητας τα προβληματα και τα αγχη απροσκλητα εξω απο την πορτα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.