Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γαιτί έχουμε θυσιάσει τον ερωτισμό μας στο βωμό του οργασμού και της εύκολης ηδονής ?

Σελίδα : 1

izambella

# 1 στις 13/2/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260
'Aρεσαν+: 0%

Γαιτί έχουμε θυσιάσει τον ερωτισμό μας στο βωμό του οργασμού και της εύκολης ηδονής ?

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα.ενός αγίου ξενόφερτου που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εδώ και πάμπολλα χρόνια.Ενώ ο μιρός θεούλης κερδίζει συνεχώς σε έδαφος στα καταστήματα δώρων ,στα λουλουδάδικα και στα ΜΜΕ,από την άλλη δείχνει να χάνει συνεχώς το παιχνίδι με τος καρδιές αλλά και με τα κορμιά των ανθρώπων.
Βρισκόμαστε πια σε μια εποχή που έχουν ξεθωριάσει τα πάντα.Η συνεχής αγωνία να αποδείξουμε ότι είμαστε απελευθερωμένοι,γνήσια παιδιά μιας πετυχημένης σεξουαλικής επανάστασης, χωρίς ταμπού και αναστολές δημιουργεί γυναίκες επιθετικές σε ένα συνεχές κηνύγι του οργασμού,που εντέλει φέρνει αντίθετα αποτελέσματα,αφού, πέφτοντας από τη μια αποτυχία στην άλλη,απογοητεύονται ,με αποτέλεσμα να απορρίπτουν συλλήβδην το άλλο φύλο.Και οι άντρες,ευνουχισμένοι από τη μόνιμη αγωνία και να κρατούν ψηλά τον "Τζακ",φοβισμένοι από την αλλαγή των ρόλων,που πολλές φορές τους έχει μετατρέψει από κυνηγούς σε θηράματα,ολοένα και περισσότερο αδυνατούν να σταθούν"στο ύψος των περιστάσεων".Τριάντα χρόνια από αυτή την επανάσταση της σάρκας και ο έρωτας φαίνεται να έχασε τον προσανατολισμό του.Ο μικρός θεούλης ζητά να ξεφύγει από το σφιχταγκάλιασμα του νεοσυντηρισμού και της υστερίας για σεξ και να αφήσει τους ανθρώπους να φλερτάρουν ελεύθερα,να επικοινωνούν άνετα ,χωρίς φόβους και υπεκφυγές .Ήρθε η ώρα να δώσουμε περισσότερη προσοχή σε ένα φλερτ,στην προετοιμασία ενός ραντεβού ,σε ένα δώρο, σε μια έξοδο.Να σκεφτούμε λίγο παραπάνω πως θα κάνουμε μια βραδιά πραγματικά ερωτική,φλερτάροντας,κοιτώντας τον άλλο στα μάτια,χαιδεύοντας ή κρατώντας του το χέρι.Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε λίγο παραπάνω το κορμί που προσφέρεται με ανιδιοτέλεια στη διαδικασία μιας ερωτικής στιγμής,για να φτάσει σε ανώτερα σημεία ηδονής και ευχαρίστησης.Αποδεσμευμένοι από το άγχος ενός οργασμού διεκπαιραιωτικού και αγχωμένου,που θέλει μόνο να αποδείξει την σεξουαλικότητα μας, την απελευθέρωση και την επιτυχία.Ας ψάξουμε για ένα οργασμό που θα είναι απαύγασμα μιας ερωτικής πορείας,έκφραση προσφοράς στον ερωτικό μας σύντροφο,μέγιστη ικανοποίηση από την ελεύθερη ένωση δύο κορμιών.Μακριά από πρότυπα και νόρμες που καθορίζουν κάποιο άλλοι,μακριά από γκάλοπ,έρευνες και στατιστικά στοιχεία,αφού η ερωτική ένωση δύο ανθρώπων κάθε φορά είναι ένα μοναδικό ταίριασμα συναισθημάτων,αγγιγμάτων,ψιθύρων και φιλιών,οσμών και γεύσεων,γνώσεις του κορμιού του άλλου,αλλά και αγάπης και σεβασμού.Μακριά λοιπόν από λογικές επιβήτορα,ερωτικού παντογνώστη και sex machine, ας αφήσουμε την ερωτική διάθεση να έλθει αβίαστα,αυθόρμητα, χωρίς πίεση ,μέσα από εκείνα τα συναισθήματα που κάνουν τις αισθήσεις να αναστατώνονται,και τα αγγίγματα να μοιάζουν με ηλεκτρικές εκκενώσεις.
Η ερωτική σχέση είναι μια ερωτική χημεία,που κάνει αυτή την ερωτική διαδικασία μοναδική και μαγική.Κυρίως όμως η επιθυμία να φλερτάρουμε, να δώσουμε και να πάρουμε, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε,να κάνουμε έρωτα.Γιατί έχουμε θυσιάσει τον ερωτισμό μας στο βωμό του οργασμού και της εύκολης ηδονής.

Ένας απολογισμός των τριάντα και περίπου χρόνων της παραστρατημένης σεξουαλικής επανάστασης κι ένα μανιφέστο για να πάρουμε πίσω το χαμένο μας ερωτισμό!!!!

# 2 στις 13/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
κουμπαρα μου
συμφωνω απολυτως μαζι σου

ΜΑΚΙΑ.
YASSMINE

# 3 στις 13/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μια τέτοια σχέση να βρώ, έστω και για λίγο καιρό, και τι στόν κόσμο...

Ελεγχόμενο πάθος και απο τους δύο...

Διάκριση τής ψυχολογικής κατάστασης του συντρόφου με αντίστοιχη αντίδραση...

Ωριμότητα στα συναισθήματα και στήν εξωτερίκευσή τους...

Μωρό μου...γυναίκα μου...

....δύσκολο...ισως ουτοπία...

Όμορφο όμως.

Μ'έφτιαξες.

Κρίμα.

izambella

# 4 στις 13/2/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση

απαντηση στον cumpuman...

φίλε μου..δεν είναι ουτοπία..θέλει βουτιά ο έρωτας!!!

xaram

# 5 στις 13/2/2004
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
Συμφωνώ με την Ιζαμπέλα.
Αλλά όλοι έχουμε ευθυνη γιατί άλλα θέλουμε και άλλα κάνουμε ή ζητάμε τελικά.
Ενώ διψάμε για φλέρτ και παιχνίδι ενώ έχουμε ανάγκη να δώσουμε και να πάρουμε προσοχή αφηνόμαστε στο εύκολο σεξ και στην αναζήτηση της εύκολης ηδονής.
Λίγη αντίσταση δεν κάνει κακό.΄Ισως ταρακουνηθούν και εκείνοι που ζουν μόνο έτσι.
Καλό θα ήταν επιτέλους να αναζητήσουμε την ποιότητα και το βάθος στη σχέση που θέλουμε. Αλλιώς όλα μοιάζουν κακιές απομιμήσεις που σύντομα ξεφουσκώνουν και διαπιστώνουμε την κενότητα τους.

# 6 στις 14/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απλά υπέροχα αυτά πους μας γράφεις ιζάμπέλλα, φαντάζουν όμως τόσο ουτοπικά για τους περισσότερους.

Στην εποχή του βομβαρδισμού των ερωτικών προτύπων κάποιοι προσπαθούν να διεισδύσουν αυτά όλο και βαθύτερα μέσα στο μυαλό μας ασκώντας καθημερινά μεγαλύτερη πίεση.

Και ξάφνου μέσα στο σκοτάδι μια ηλιαχτίδα.

Ο συναισθηματικός κόσμος σου για τον ερωτισμό ας γίνει οδηγός για όλους μας.

# 7 στις 17/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
<<οταν κατι γινεται καλοπροαιρετα αξιζει τον κοπο>>

kameron

# 8 στις 17/2/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Ιωαννίνων / Μέτσοβο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 10
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα....Δεν βλέπω όμως πουθενά, μια απάντηση..στο "Γιατί"..όπως επίσης δεν βλέπω γενικά απαντήσεις...Κι αυτό γιατί είναι δύσκολο, ν'απαντήσεις, γιατί συμβαίνει αυτό...(Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια μικρή προσπάθεια)
Ίσως γιατί δεν μας αρέσουν τα δύσκολα...Δεν έχουμε την υπομονή να βρούμε τη χαρά, μέσα από την προσμονή...
Φοβόμαστε, να δώσουμε και να δωθούμε...
Προτιμούμε την "εύκολη", πρόσκαιρη χαρά της στιγμής, απ'το να ψάξουμε και να βρούμε την "πραγματική" τον "αληθινό" έρωτα...
Και περισσότερο εμείς οι γυναίκες, φαίνεται ότι μπαίνουμε σ'αυτό το παιχνίδι!Απομεινάρια μιας ξεπεσμένης ισότητας..?Ίσως...

lagga

# 9 στις 17/2/2004
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ηρακλείου / Προφήτης Ηλίας
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
Izampela, συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις στο άρθρο σου. Θα ήθελα όμως να επισημάνω κάτι σχετικά με τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, ενός ξενόφερτου Αγίου όπως γράφεις. Εδώ στην Κρήτη έχομε τον αντίστοιχο Έλληνα Άγιο της αγάπης τον Άγιο Υάκινθο. και μάλιστα υπάρχει εκκλησάκι μικρό αλλά γραφικό στον Ψηλορείτη, εορτάζεται το καλοκαίρι, πολύ καλύτερα από την εορτή στις 14 Φεβρουρίου και μάλιστα διοργανώνονται και εκδηλώσεις γνωστές σαν Υακίνθεια

izambella

# 10 στις 18/2/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση

Αγαπητή λάγκα...

Το θέμα δεν αναφέρεται για το ποιος Άγιος είναι ο προστάτης του έρωτα και της αγάπης αλλά για τον ξεπεσμό της ανθρώπινης υπόστασης που βομβαρδίζεται συνεχώς από συνταγές και αφιερώνονται ολοσέλιδα για να μας περιγράψουν πως θα πρέπει να ζούμε τον αληθινό έρωτα λες και ο καθένας μας δεν αποτελεί μοναδική και ανεπανάληπτη προσωπικότητα....Το άρθρο αυτό αποτελεί προβληματισμό στον καθένα από εμάς να σκεφτεί και να προβληματιστεί..να διαφωνήσει ή να δώσει το δικό του στίγμα στο πως ο καθένας από εμάς βιώνει τον έρωτα...και γιατί τελικά κυνηγάμε τον εύκολο δρόμο της ευχαρίστησης χωρίς να προχωρούμε περισσότερο στο να βιώσουμε το αληθινό νόημα του έρωτα!

Φιλικά
Χριστίνα!!
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

# 11 στις 18/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Χριστίνα μου ίσως η απάντηση που θα σου δώσω την έχεις ξανακούσει από εμένα φυσικά αλλά πιστεύω ότι είναι η μόνη που μπορώ να δώσω . Χαλαρά θα σου πω και πάλι χαχαχα αλλά το εννοώ δεν χρειάζεται σε κάτι τόσο όμορφο και ξεχωριστό για τον καθένα μας να ακολουθούμε πρότυπα και επαναστάσεις είμαστε ο εαυτός μας.
Εκτος βέβαια αν μιλάμε για καταστάσεις και σχέσεις της μιας βραδιάς που νομίζω ότι σε αυτό αναφερόταν το άρθρο σου.

# 12 στις 18/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by izambella
φίλε μου..δεν είναι ουτοπία..θέλει βουτιά ο έρωτας!!!

...Το ξέρω... θάλασσα να βουτήξω ψάχνω...

izambella

# 13 στις 3/3/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση

Απαντηση ...

Φίλε μου είναι απλά τα πράγματα...θάλασσα υπάρχει τριγύρω σου...μήπως δεν την βλέπεις?
Το θέμα δεν είναι να υπάρχει μόνο η θάλασσα αλλά να ξέρουμε και καλό κολύμπι...
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.