Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

με τον καλυτερο σας φιλο;

Σελίδα : 1

hip_hop_rap

# 1 στις 14/2/2004
author
Ανδρας / 37 / Ελεύθερος
Ν. Πρέβεζας / Πάργα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 13
'Aρεσαν+: 0%

με τον καλυτερο σας φιλο;

αν ο καλυτερος-η σας φιλος-η σας ζητουσε να τα φτιαξετε μαζι του-ης
τι θα απαντουσατε; θα επεζε ρολο ο τροπος που θα σας το ζητουσε; θα μπορουσατε να τον-ην δειτε ερωτικα?
τυσ

daydreamer21

# 2 στις 15/2/2004
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 17

εξαρτάται...

Η γνώμη μου;
κάθε φιλία είναι διαφορετική, οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν εφικτό ανάμεσα σε 2 οποιουσδήποτε φίλους. Εξαρτάται και από το είδος της φιλικής σχέσης που υπάρχει!(αν υπήρχαν στο παρελθόν κάποια σημάδια). Από προσωπική μου πείρα όμως σου λέω πως μπορεί να γίνει γιατί εγώ εδώ και 9 μήνες τα έχω με τον επί 4 χρόνια κολλητό μου! Η σχέση είναι πολύ καλή, γιατί σαν φίλοι ξέραμε από την αρχή πως μπορούμε να συμβιώσουμε μαζί! Το μόνο «κακό» που μπορεί να υπάρξει είναι πως επειδή γνωρίζεστε ήδη τόσο καιρό δεν θα υπάρχει η «μαγεία» του να ανακαλύψεις τον άλλον! Αλλά πάντα εξαρτάται και από το τι άνθρωπος είναι ο καθένας και πως, και πόσο θα προσπαθήσει να κρατήσει την σπίθα ζωντανή! Ο τρόπος που θα το ζητήσει πιστεύω δεν έχει μεγάλη διαφορά απo το να ζήταγες από οποιονδήποτε να τα φτιάξετε με την διαφορά πως πρέπει να προσέξεις να μην χαλάσει η υπάρχουσα φιλία! Γιατί μετά από κάτι τέτοιο, αν ο άλλος αρνηθεί, μπορεί να γίνουν λίγο άβολα τα πράγματα.

# 3 στις 15/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μπααααααααααα.......

Σαν να μου το ζητουσε ο αδερφος μου δηλαδη......

Δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει υγιειης σχεση.

thalia20gr

# 4 στις 15/2/2004
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 54
μου εχει συμβει και πραγματικα εχω νιωσει πολυ αβολα..
στην αρχη νομιζα οτι νιωθω και εγω κατι..αλλα πραγματικα δε ξερω τι θελω..
δεν μου αρεσει οταν τα εχει με μια κοπελα..αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα,θα δοκιμαζα μια σχεση μαζι του..αλλα ειναι μακρια..σουδαζει εκτος θεσσαλονικης και δεν βλεπομαστε σχεδον καθολου..αρα λοιπον καταλαβαινετε οτι ειναι αρκετα δυσκολο..
μου φτανει που ειναι ο καλυτερος μου φιλος..και τον αγαπω παρα πολυ..

quite

# 5 στις 16/2/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
μια δοκιμη για ενα μηνα θα σας πεισει.

bilias2003

# 6 στις 16/2/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 90
Για να φτάσει να τεθεί ερωτική σχέση μεταξύ δύο φίλων, τότε σίγουρα δεν πρόκειται για δύο φίλους αλλά για δυο ανθρώπους, που ο ένας βλέπει τον άλλο φιλικά και ο άλλος ερωτικά άρα δεν υφίσταται καθαρή φιλία. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο δύο "φίλοι" να γίνουν ζευγάρι και να κρατήσει γιατί αλλιώς ήταν τα πράγματα πριν τη σχέση και αλλιώς μετά, άλλα ζητάμε από τον κολλητό μας και άλλα από το σύντροφό μας, οι ελευθερίες του ενός και του άλλου περιορίζονται εκ των πραγμάτων, οι ισσορροπίες είναι λεπτές, αλλάζουν όλα μετά.

evans

# 7 στις 16/2/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Παιδια το θεμα εχει απασχολησει κατα καιρους τα forums .
Καντε τον κοπο να δειτε και αυτα
http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1500

http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1499

mara_

# 8 στις 19/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 59
Ο.Κ. με τους φίλους όλα τα μοιραζόμαστε...αλλά και την πρώην σχέση μας...

Δεν ξέρω ίσως αν δεν είχε καμία συναισθηματική βαρύτητα σε εμάς...

Αλλά και πάλι σκέψου να ταιριάζαν με τον φίλο μας και να κολλούσαν..την στιγμή που θα "τύχαινε" να βγούμε όλοι μαζί έξω...δεν θα ήταν κάπως και για τους 3;

Θα μπορούσες να δείς την πρώην σχέση σου αποκλειστικά και μόνο σαν έναν ξένο άνθρωπο, να ξεχάσεις τις κοινές σας αναμνήσεις...το "κρεβάτι" που κάνατε και όλα αυτά...

Τότε ΟΚ, μπράβο σου...είσαι αρκετά προοδευτικός...

Αλλά και πάλι δεν θα ένοιωθες κάπως "χαζούλης", δηλαδή όσο είχατε σχέση ο φίλος-η σου σκεφτόταν τον δεσμός σου...και σε συμβούλευε στα προβληματά σου μαζί της...ξέρω γώ...

Φίλος είναι ή σου έσκαβε τον "λάκο" για προσωπικό του όφελος...

Πρόσεχε πάντως μην είναι όντως πραγματικός φίλος και αυτή σας χωρίσει...
Είναι δίκοπο μαχαίρι, ρίσκο...

izambella

# 9 στις 20/2/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260
Με τον καλύτερο μου φίλο?άρα δεν ήταν φίλος μου...άρα υπήρχε κάτι άλλο πέρα από φιλία που αιωρούνταν στον αέρα...Δεν μπορεί να υπάρξει καθαρά αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας αν ο ένας ή ο άλλος βλέπει τον άλλο ερωτικά....
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

# 10 στις 20/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ναι στο Sex δια μεσου της φιλιας!!! )
Παμε καλα ρε παιδια????
Ο φιλος/η ειναι αδελφος!!!!
Και η επιστημη εχει αποδειξει οτι η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ προκαλει ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ!!!!!
Οπότε....παρτο αλλιως....θα βρεις!!!

# 11 στις 22/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by izambella
Με τον καλύτερο μου φίλο?άρα δεν ήταν φίλος μου...άρα υπήρχε κάτι άλλο πέρα από φιλία που αιωρούνταν στον αέρα...Δεν μπορεί να υπάρξει καθαρά αληθινή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας αν ο ένας ή ο άλλος βλέπει τον άλλο ερωτικά....

ΣΩΣΤΗ!! Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω... και σε κάποιες που μας πούλαγαν τρέλα... καλά ξεμπερδέματα μωρό μου!!!!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.