Παράθεση:
Originally posted by observer1
Μην τις ακούς φιλαράκο.
Κι αυτές (εντάξει όχι όλες) λίγο-πολύ τα ίδια κάνουν.
Είναι αρκετά συνηθισμένος πια ο συνδυασμός 1 γυναίκα- 2 άντρες.
Κι ας το παίζουν αθώες περιστέρες.
Να θυμάσαι οτι πόλεμος χωρίς ζημιές και θύματα δεν υπάρχει. Στην αναζήτηση της μιας και ιδανικής θα πειραματιστείς, θα αδικήσεις, θα αδικηθείς και τελικά αν είσαι τυχερός θα την βρεις. Κανείς δεν είναι αρκετά έξυπνος και έμπειρος για να σου υποδείξει τον ασφαλή τρόπο που θα το πετύχεις αυτό. Και φυσικά η απόλυτη αποκλειστικότητα σωματικά και πνευματικά είναι κάτι το σχεδόν ακατόρθωτο. Κι αν δεν απλώσει το άτιμο το χέρι, θα παίξει το μάτι και ακόμα χειρότερα το μυαλό.
Μην νιώθεις άβολα λοιπόν.
Παράθεση:
Originally posted by horseman
Για σεβασμό του εαυτού σας και έπειτα των συνανθρώπων σας , σας έχει πει κανένας? Έτσι απλά ρωτάω κάποιους με τις πιο ανοιχτόμυαλες ιδέες τους!
Παράθεση:
Originally posted by sinister
Πρωτον:Ηρεμια μια ερωτηση εκανα!
δευτερον:Αφου εγινε μια φορα μπορει να ξαναγινει,πριν απ'αυτο εγω καταδικαζα τετοιου ειδους συμπεριφορες,αλλα τωρα εχω αρχισει να αναθεωρω τις αξιες μου.
και τριτον:Δεν εχω σκοπο να πληγωσω καμια απλως προσπαθω να μην ξαναπληγωθω εγω.Δεν μπορω να βρω καποιον αλλο τροπο,τουλαχιστον αν ειμαι και με τις 2 θα δεθω δυσκολοτερα μαζι τους,μπορει και καθολου!
Παράθεση:
Originally posted by spy26
Λετε .... να εννοει και εμενα ?
Επαναλαμβανω.....Συνεχισε, και μην τους αφηνεις να σου χαλανε την ρεντα !!!
Ολοι οι κριτες σου φιλε μου, που με ευκολια σε κραζουν παραπανω, καποια στιγμη τα εχουν κανει και αυτοι ολα αυτα, αλλα....μαλλον τα εχουν ξεχασει ή θελουν να δειχνουν οτι τα ξεχασαν !!! Ετσι δεν ειναι παιδακια ή μηπως θα μου πειτε οτι κανω και εγω λαθος ?
Αντε...γιατι πολυ κυριλε μου το παιζετε, και θα με ξενερωσετε πρωινιατικα !!! Ειμαι και χωρις καφε ο ερμος μετα απο ξενυχτι...και δεν κανει
![]()
Καλημερα σας !
Παράθεση:
Originally posted by bilacos
συρμα παιδια μας την πεσανε!!!!!!
χαλαρωστε λιγακι και σκεφτειτε αυτο....
αν η εμπειρια ηταν κατι σε μορφη ενεσης θα εμβολιαζομασταν ολοι και θα ηταν ο κοσμος καλυτερος(?) δυστυχως ομως η εμπειρια ερχεται μεσα απο καταστασεις, λαθος κινησεις και επιλογες και απο την επικοινωνια μας με τους υπολοιπους ανθρωπους!
δε λεω οτι συμφωνω με αυτα που λεει ο φιλαρακος μας αλλα για σκεφτειτε λιγο.....
αν σε καθε βλακεια που ειχαμε κανει στη ζωη μας μας πιανανε απο τα μουτρα και μας την πεφτανε με τετοιο τροπο θα ειμασταν ετσι οπως ειμαστε τωρα?
μαλον οχι....
χαλαρωστε λοιπον και προσπαθειστε αν θελετε να εξηγησετε στον ανθρωπο που ειναι το λαθος του με βαση τις εμπειριες σας και μην του την πεφτετε να τον φατε!
διεκρινα εδω μεσα πολλες απαντησεις που μου φερνουν καπως σε απελπισμενες προσπαθειες αυτοπροβολης στο αντιθετο φυλλο....
δεν γινεται ετσι φιλοι και φιλες μου....
πειτε οτι εχετε να πειτε χωρις καυγαδες και τσαμπουκαδες....
και αν μη τι αλλο δωστε σε ολο τον κοσμο την ευκαιρια να μεγαλωσει και να εξελιχτει μεσα απο τις εμπειριες του βοηθωντας τον αν θελετε με τις δικες σας εμειριες και οχι με την κατακραυγη σας!
αυτα τα ολιγα...
ξερω οτι σιγουρα τσαντισα αρκετουςες απο εσας αλλα δεν αντεξα
συχωρηστε με λοιπον η ριχτε μου κι εμενα κανενα μπινελικι!
φιλικα, Βασιλης!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media