Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ειναι κακό να παίζεις με δυο κοπέλες;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

sinister

# 1 στις 17/2/2004
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 29
'Aρεσαν+: 0%

Ειναι κακό να παίζεις με δυο κοπέλες;

Ειναι κακο να παιζεις με 2 κοπελες μονο και μονο για να περνας καλα και ισως επειδη καποια αλλη εχει κανει το ιδιο σε σενα???
(Θα ηθελα και τη γνωμη του γυναικειου πληθυσμου)

aisiodoxi

# 2 στις 17/2/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

Τη γνωμη μου???

ΑΣΕ καλυτερα....νομιζω και ΜΟΝΟ οι φατσουλες τα λενε ολα....

Απορω πως τολμας και το ρωτας....και μαλιστα λεγοντας πως πιθανον στο χουν κανει εσενα πριν καποιες αλλες....
Δηλαδη...το ζησες...ειδες πως ποναει...και θες να το βγαλεις σε ατομα που δε σου εφταιξαν σε ΤΙΠΟΤΑ!!!

Εγω θα ελεγα καλυτερα να μεινεις ενα διαστημα μονος μεχρι να τα βρεις με σενα και να συγχωρεσεις οτιδηποτε σου χει συμβει...να συμφιλιωθεις με τον εαυτο σου και να θεωρησεις ΑΠΛΑ οτι πηρες εμπειρια....αλλα ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ΠΑΙΞΕΙΣ και να ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ ατομα που δε σου φταινε σε τιποτα!!!

......νομιζω οτι εγινα αντιληπτη......
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

Para3eni

# 3 στις 17/2/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 118
Καλά τώρα μας δουλεύεις? Ποιά γυναίκα θα σου πει ναι παίζε με τις γυναίκες , το γουστάρουμε, δεν έχουμε αισθήματα!

Τώρα αν εννοείες να παίζεις με τις 2 γυναίκες και το ξέρουν και οι 2 και δεν τις νοιάζει (που το αποκλείω) και εννοείται πως συμφωνούν να περνάτε απλά καλά, τότε αυτό είναι μια άλλη υπόθεση!
Αλλά να εκμετάλλευεσαι μια γυναίκα που πιστεύω αυτό εννοείς στην ερωτησή σου το θεωρώ αισχρό. Αυτό φυσικά εννοείται και όταν μια γυναίκα εκμεταλλεύεται τους άντρες.

Αυτά!

Υ.Γ Επειδή σε εκμεταλλεύτηκαν εσένα δε σημαίνει πως πρέπει να πληρώσουν άλλοι για τα σπασμένα! Μάθαιτε επιτέλους απλά να αναγνωρίζετε τα λάθη σας χωρίς να βάζετε πάνω από όλα τον πληγωμένο σας εαυτό! Καταλάβαιτε το επιτέλους δεν σας ανήκει ο κόσμος!
Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..

blossom

# 4 στις 17/2/2004
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766
Ενα ώριμο άτομο δεν διαιωνίζει μια αρρωστημένη κατάσταση. Επειδή το έκαναν σε σένα θα έπρεπε να μην το κάνεις εσύ σε άλλους ακριβώς επειδή ξέρεις πως πονάει. Μην βγάζεις κακία σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε.

sinister

# 5 στις 18/2/2004
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Πρωτον:Ηρεμια μια ερωτηση εκανα!
δευτερον:Αφου εγινε μια φορα μπορει να ξαναγινει,πριν απ'αυτο εγω καταδικαζα τετοιου ειδους συμπεριφορες,αλλα τωρα εχω αρχισει να αναθεωρω τις αξιες μου.
και τριτον:Δεν εχω σκοπο να πληγωσω καμια απλως προσπαθω να μην ξαναπληγωθω εγω.Δεν μπορω να βρω καποιον αλλο τροπο,τουλαχιστον αν ειμαι και με τις 2 θα δεθω δυσκολοτερα μαζι τους,μπορει και καθολου!

Para3eni

# 6 στις 18/2/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
1. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ήρεμη

2. Όχι με 2 με 100 να είσαι και να έχεις σχέση μαζί τους πάλι θα δεθείς

3. Αν δεν θες να πληγωθείς ξανά τότε το θέμα είναι απλό! Δεν κάνεις σχέση δύο σε ένα αλλά κάνεις σεξ με διαφορετική κάθε βράδυ! Δεν πληγώνεσε, περνάς καλά και είσαι και κύριος!

4. Να σου πω το αποτέλεσμα σαν πυθία που είμαι? Όταν βαρεθείς όλη αυτή τη φάση θα τα φτιάξεις με κάποιαν και καλά για την πλάκα σου, θα συνδεθείς μαζί της και πάλι θα πληγωθείς!

Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις σχέσεις στη ζωή σου και να περιμένεις να μην πληγωθείς! Γι 'αυτό άλλωστε ζούμε! Για να πέφτουμε και να ξανασηκωνόμαστε.
Αν δεν έλεγες ζωή είσαι π*υτάνα θα την ένιωθες καθόλου άραγε?

Τελοσπάντων επειδή είπα περισσότερα από αυτά που ήθελα και μάλλον στα' πριξα, θες να μην ξαναπληγωθείς? Παρά να πληγώνεις κόσμο που δεν σου φταίει, καλύτερα μην κάνεις σχέσεις!

Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..

# 7 στις 18/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα!!!

bubble

# 8 στις 18/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11

Χμμ!!

Αγαπητέ sinister
Μιας που ζητάς γυναικεία γνώμη να προσφέρω και εγώ τη δική μου. Το να παίζεις με δυο κοπέλες δεν βλάπτει αν το κάνεις μόνο για φλέρτ και παιχνιδάκια επιπέδου γυμνασίου.Αν όμως κάνεις σεξ και με τις δύο και έχεις παρατηρήσει κάποιο σχετικό δέσιμο από μεριάς τους, τότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις γρήγορα ποια θέλεις πιο πολύ γιατί το πιο πιθανό είναι πάνω στην πράξη να μπερδέψεις κανα όνομα και να φύγεις από τον τόπο του εγκλήματος... ξεβράκωτος!
Ελπίζω να βοήθησα...
φιλικά bubble

# 9 στις 18/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οχι καλε γιατι να ειναι κακο...

Παιξε με μια με δυο με τρεις ανετα.....

Αιντε αιντεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για συνελθε σε παρακαλω.....Μ αρεσει που ρωτας κιολας.
Μα καλα αφου δε σου αρεσε που σου το εκαναν γιατι κανεις κι εσυ το ιδιο????
Ολες σ ενα καζανι τις εβαλες?
Δε βγαινει τιποτα ετσι...

Παρτο αλλιως...

# 10 στις 18/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν και η σημερινή νεολαία έχει πολύ ώριμες και σωστές αντιλήψεις ,μόνο και μόνο για το νεαρό της ηλικίας σου και σαν μια εξαίρεση ,θα σου έδινα κάποιο ελαφρυντικό..
εχεις πολλά να μάθεις...

Υ.Γ Ελαφρυντικό για την ερώτηση ,εξηγούμαι !!

spy26

# 11 στις 18/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
Διαβαζοντας τουτο αρθρο, μου δημιουργηθηκε το αισθημα υπερασπισης, του "εκδοτη" sinister !!!

Μην τις ακους (με πολυ σεβασμο και συμπαθεια στις παραπανω κυριες ) , αγορι μου, προχωρα ακαθεκτος, και κανε οτι λαχταραει η ορεξη σου !!! Στο τελος δεν θα θυμασε πολλες λεπτομερειες, παρα μονο το αισθημα οτι εκανες αυτο που ηθελες, γιατι ετσι εσυ γουσταρες και ηθελες ! Αυτο ειναι που μετραει !!! Και δεν οφειλεις σε κανεναν εξηγησεις !!!

Μην αφηνεις τους συμβουλατορες, να σου κοβουν την ρεντα !!!

Σε επικροτω λοιπον, οχι γιατι εχεις 1..2...3....4....5...10...100... ( αυτο αφορα μοναχα εσενα ) , αλλα γιατι κανεις αυτο που σου κανει κεφι !!!

Πολλα φιλακια στις αγαπητες κυριες που εγραψαν την γνωμη τους στο αρθρο, ελπιζοντας να μην θυμωσουν ....πολυ !!!

;;;

horseman

# 12 στις 18/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 317

Παράθεση:
Originally posted by spy26
Διαβαζοντας τουτο αρθρο, μου δημιουργηθηκε το αισθημα υπερασπισης, του "εκδοτη" sinister !!!

Μην τις ακους (με πολυ σεβασμο και συμπαθεια στις παραπανω κυριες ) , αγορι μου, προχωρα ακαθεκτος, και κανε οτι λαχταραει η ορεξη σου !!! Στο τελος δεν θα θυμασε πολλες λεπτομερειες, παρα μονο το αισθημα οτι εκανες αυτο που ηθελες, γιατι ετσι εσυ γουσταρες και ηθελες ! Αυτο ειναι που μετραει !!! Και δεν οφειλεις σε κανεναν εξηγησεις !!!

Μην αφηνεις τους συμβουλατορες, να σου κοβουν την ρεντα !!!

Σε επικροτω λοιπον, οχι γιατι εχεις 1..2...3....4....5...10...100... ( αυτο αφορα μοναχα εσενα ) , αλλα γιατι κανεις αυτο που σου κανει κεφι !!!

Πολλα φιλακια στις αγαπητες κυριες που εγραψαν την γνωμη τους στο αρθρο, ελπιζοντας να μην θυμωσουν ....πολυ !!!

Πειράζει παλιόφιλε να θυμώσω εγώ λίγο μαζί σου???
Κάτι τέτοια ΄΄παιχνίδια ΄΄ και θέλω μας , μας έχουν αλλάξει σκοπό και προορισμό .
Μετά λέμε ότι το καινούριο μας ταίρι έχει ανασφάλειες και ζήλιες ???
Ξέρεις που είναι το κακό ? Oχι ότι ρωτάει ,αλλά με την αφέλεια που το κάνει! Θέμα τα σαν και αυτό και άλλα τόσα σοβαρά που εμείς οι ίδιοι με το φτωχό μας μυαλό ισοπεδώσαμε!
Δικαιολογείσαι εν μέρει, ως ενός σημείου για το νεαρό της ηλικίας σου αλλά πάντα υπάρχει και μια Α λογική που μάλλον την έχεις αποβάλλει , sinister!
Κουβέντα να γίνεται μάλλον και τίποτα άλλο. Τα θέλουμε όλα και όχι τίποτα!!
Κακό είναι να παίζω με άλλες δέκα ???ΟΧΙ και αφού δεν είναι κακό ας παίζει και το ταίρι μου με άλλους 80 έτσι για να το διασκεδάζουμε λιγάκι!!!
Spy εσύ και το humor σου, παλιόφιλε
Keep Walking
το σκοταδι μπροστα μας ειναι φωτεινο!!!Και εσεις με ενα φαναρι αναζητατε την ελπιδα?? Μα ποσο αστειο φανταζει?!

sinister

# 13 στις 18/2/2004
author
Ανδρας / 38 / Ελεύθερος
Απο ποτε απαγορευεται να σκεφτομαστε?Αυτη την Α λογικη δεν την απεβαλα απλως κατελληξα σε μια αλλη...που με βολευει περισσοτερο.Οσο για το νεαρο τις ηλικιας μου(ειμαι 19) ισως δικαιολογει την συμπεριφορα μου λογο ελειψης των απαιτουμενων εμπειριων,παντως οι ως τωρα εμπειριες μου(και οχι μονο οι δικες μου!) με οδηγησαν εδω που ειμαι.Δεν τα λεω για να δικαιολογηθω απλως αυτος ειναι ο τροπος σκεψης μου.Και οσο για την αντιδραση του γυναικιου πληθησμου(γενικα,οχι μονο του sxeseis) την θεωρω λιγο υποκριτικη...χωρις παρεξηγηση!

anima_sp

# 14 στις 18/2/2004
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 153
Δεν ειναι κακο να εχεις δυο κοπελες ,ειδικα στην ηλικια σου θα ελεγα οτι ειναι χρησιμο ,μαζευεις εμπειριες.
Μυριζομαι ομως εκδικηση στον αερα...Αυτο ειναι που δεν μου αρεσε.......
Το να εισαι με δυο κοπελες και αν σου αρεσει ειναι δικαιωμα σου...Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι ,το ΓΙΑΤΙ το κανεις ........
Αναμεσα σε δυο πικρες στιγμες δεν εχεις καιρο μητε να ανασανεις. αναμεσα στο προσωπο σου και στο προσωπο σου μια τρυφερη μορφη παιδιου γραφεται και σβηνει.

just a girl

# 15 στις 18/2/2004
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 154
αγαπητε sinister.....
αφου οτι και να σου πουμε εμεις, εσυ ουτες η αλλως θα κανεις αυτο που θελεις.....
μια ερωτηση θα ηθελα να κανω ομως:
Οταν συμπεριφερθηκαν ετσι σε εσενα, εσενα σου φανηκε κακο?

Luminosa

# 16 στις 18/2/2004
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 110
Ναι, ναι.. Έχεις δίκιο, Sinister. Εμείς οι γυναίκες είμαστε υποκρίτριες και φθονερά όντα. Βρίσκουμε ένα αγοράκι και το βασανίζουμε συναισθηματικά και ψυχολογικά, του λέμε ότι είναι ο μοναδικός στη ζωή μας - και στο κρεβάτι μας, φυσικά - και πριν κρυώσουν τα σεντόνια φέρνουμε τον επόμενο. Έχεις απόλυτο δίκιο να φέρεσαι έτσι, θα σου έλεγα, λοιπόν, για να βγάλεις το άχτι σου, να βρεις και άλλα δύο κοριτσάκια για να έχει μεγαλύτερη ποικιλία η εβδομάδα. Κρίμα δεν είναι ένα παιδί σαν τα κρύα τα νερά να μένει μόνο με δύο; Τί κατάντια... Πρέπει να παίζεις με τα αισθήματα και τα όνειρα των ανθρώπων, μόνο έτσι θα επιβεβαιωθείς ότι γίνεσαι αντράκι και ότι έχεις εγωισμό και τσαμπουκά. Εσύ τις γυναίκες τις κάνεις ό,τι θες, σωστά; Μην αφήσεις ποτέ ξανά μια γυναίκα να σε πιάσει ¨κορόϊδο¨, εσύ χτυπάς το ντέφι και οι άλλες χορεύουν στο ρυθμό του. Απορώ που σε μία κρίση συνείδησης και αυτοκριτικής, θέλησες και τη γνώμη των μελών του sxeseis.gr. Γιατί, χρυσέ μου; Δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία εδώ μέσα είμαστε όλες "υποκρίτριες" γυναίκες;
Δεν με χωράει ο τόπος

Para3eni

# 17 στις 19/2/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος

Παράθεση:
Originally posted by Luminosa
Ναι, ναι.. Έχεις δίκιο, Sinister. Εμείς οι γυναίκες είμαστε υποκρίτριες και φθονερά όντα. Βρίσκουμε ένα αγοράκι και το βασανίζουμε συναισθηματικά και ψυχολογικά, του λέμε ότι είναι ο μοναδικός στη ζωή μας - και στο κρεβάτι μας, φυσικά - και πριν κρυώσουν τα σεντόνια φέρνουμε τον επόμενο. Έχεις απόλυτο δίκιο να φέρεσαι έτσι, θα σου έλεγα, λοιπόν, για να βγάλεις το άχτι σου, να βρεις και άλλα δύο κοριτσάκια για να έχει μεγαλύτερη ποικιλία η εβδομάδα. Κρίμα δεν είναι ένα παιδί σαν τα κρύα τα νερά να μένει μόνο με δύο; Τί κατάντια... Πρέπει να παίζεις με τα αισθήματα και τα όνειρα των ανθρώπων, μόνο έτσι θα επιβεβαιωθείς ότι γίνεσαι αντράκι και ότι έχεις εγωισμό και τσαμπουκά. Εσύ τις γυναίκες τις κάνεις ό,τι θες, σωστά; Μην αφήσεις ποτέ ξανά μια γυναίκα να σε πιάσει ¨κορόϊδο¨, εσύ χτυπάς το ντέφι και οι άλλες χορεύουν στο ρυθμό του. Απορώ που σε μία κρίση συνείδησης και αυτοκριτικής, θέλησες και τη γνώμη των μελών του sxeseis.gr. Γιατί, χρυσέ μου; Δεν ξέρεις ότι η πλειοψηφία εδώ μέσα είμαστε όλες "υποκρίτριες" γυναίκες;

Δεν έχω τίποτα να προσθέσω, η φίλη Luminosa συμπλήρωσε όλες τις σκέψεις μου σε ότι αφορά την υποκριτικότητά μας. Να πω όμως πως η αντιδρασή μας δεν ήταν υποκριτική αλλά ειρωνική!
Είσαι ακόμα 19 έχεις δικαίωμα να παίξεις σύμφνωνα με τον αντρικό πληθυσμό και τα δεδομένα της κοινωνίας μας!
Μην ακούς λοιπόν καμία υποκριτή - είρωνα γυναίκα αλλά μην ζητήσεις τα ρέστα στο τέλος παρά μόνο από τον εαυτό σου. Εσύ είσαι υπεύθυνος τον πραξεών σου!
Αλλά να σου θυμίσω πως υπάρχει και μια λέξη κάπου μέσα στο Α του ελληνικού λεξικού που λέγεται αξιοπρέπεια.. μην την γ*μας και αυτή, δεν αξίζει!

Αυτά..

# 18 στις 19/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
... ειναι κακο να παιζεις με τους ανθρωπους ... και ο νοων νοειτω .........

# 19 στις 19/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μα και βέβαια δεν είναι κακό!!!!!
Εξάλλου στο έχουν κάνει όπως λες, έκρινες τότε ότι ήταν λάθος και τώρα άλλαξες τις απόψεις σου.....

Κανένα πρόβλημα φυσικά..

Με μια μικρή λεπτομέρεια.....:
Να είχε την ΜΑΓΚΙΑ για να μην πω την άλλη έκφραση.....να το έχει ανακοινώσει φυσικά και στις δύο κοπέλες.....

Να υποθέσω ότι το .....έχεις κάνει;
Αν ναι......τότε αγόρι μου εγώ είμαι μαζί σου με χίλιαααααααααααααααααα!

observer1

# 20 στις 19/2/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Μην τις ακούς φιλαράκο.
Κι αυτές (εντάξει όχι όλες) λίγο-πολύ τα ίδια κάνουν.
Είναι αρκετά συνηθισμένος πια ο συνδυασμός 1 γυναίκα- 2 άντρες.
Κι ας το παίζουν αθώες περιστέρες.
Να θυμάσαι οτι πόλεμος χωρίς ζημιές και θύματα δεν υπάρχει. Στην αναζήτηση της μιας και ιδανικής θα πειραματιστείς, θα αδικήσεις, θα αδικηθείς και τελικά αν είσαι τυχερός θα την βρεις. Κανείς δεν είναι αρκετά έξυπνος και έμπειρος για να σου υποδείξει τον ασφαλή τρόπο που θα το πετύχεις αυτό. Και φυσικά η απόλυτη αποκλειστικότητα σωματικά και πνευματικά είναι κάτι το σχεδόν ακατόρθωτο. Κι αν δεν απλώσει το άτιμο το χέρι, θα παίξει το μάτι και ακόμα χειρότερα το μυαλό.
Μην νιώθεις άβολα λοιπόν.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.