Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ειναι κακό να παίζεις με δυο κοπέλες;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

mara_

# 21 στις 19/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 59
'Aρεσαν+: 0%
Για μένα δεν είναι καλό...

Γιατί να κάνεις κάτι απλά και μόνο, επειδή κάποια άλλη σ' έχει πληγώσει...ναί πόνεσες, αιστάνθηκες χαζός...αλλά ίσως να πρέπει να κάτσεις και να ηρεμήσεις, να το ξεπεράσεις...όλοι οι άνθρωποι δεν είναι το ίδιο

Επίσης, πρέπει να ξέρεις οτι τα καλά πράγματα στην ζωή, μας συμβαίνουν μιά φορά και ίσως μια απο αυτές τις κοπέλες να αξίζει και να χει αυτό το κάτι που ζητάς...

Απο την άλλη μην ξεχνάς το γνωστό ρητό : μην κάνεις ποτέ αυτό που δεν θές να σου κάνουν, γιατί πολύ απλά το προκαλείς να συμβεί και σένα...

Θέλω να ξέρεις πάντως ότι η "μαγκιά" είναι να έχεις την δύναμη να επιλέγεις και να μην επαναπαύεσαι σε 2 μέτριες σχέσεις, γιατί είναι μέτριες αφού για να περνάς καλά, να σαι καλά, να παίρνεις δύναμη και ζωή απαιτείς 2 κοπέλες...

Σκέψου καλύτερα και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις τώρα που ακόμη είσΙαι φορτισμένος...

Καλή σου επιτυχία....

hip_hop_rap

# 22 στις 22/2/2004
author
Ανδρας / 37 / Ελεύθερος
Ν. Πρέβεζας / Πάργα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 13
κοιταξε φιλαρακο τον να πεζεις με 2 κοπελες δεν ειναι τιποτα!!
τον να π***ς δυο κοπελες ειναι το προβλημα! γιαυτο παρε τα παιχνιδια σου και φωναξε και αλλες δυο!!
τυσ

Para3eni

# 23 στις 22/2/2004
author
Γυναίκα / 39 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 118

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Μην τις ακούς φιλαράκο.
Κι αυτές (εντάξει όχι όλες) λίγο-πολύ τα ίδια κάνουν.
Είναι αρκετά συνηθισμένος πια ο συνδυασμός 1 γυναίκα- 2 άντρες.
Κι ας το παίζουν αθώες περιστέρες.
Να θυμάσαι οτι πόλεμος χωρίς ζημιές και θύματα δεν υπάρχει. Στην αναζήτηση της μιας και ιδανικής θα πειραματιστείς, θα αδικήσεις, θα αδικηθείς και τελικά αν είσαι τυχερός θα την βρεις. Κανείς δεν είναι αρκετά έξυπνος και έμπειρος για να σου υποδείξει τον ασφαλή τρόπο που θα το πετύχεις αυτό. Και φυσικά η απόλυτη αποκλειστικότητα σωματικά και πνευματικά είναι κάτι το σχεδόν ακατόρθωτο. Κι αν δεν απλώσει το άτιμο το χέρι, θα παίξει το μάτι και ακόμα χειρότερα το μυαλό.
Μην νιώθεις άβολα λοιπόν.

Φίλε observer1 άλλο να παίζεις με 2 ανθρώπους και άλλο να τους γ*μας! Και βέβαια θα μας άρεσε να πηγαίναμε με δυο, άλλωστε είναι και αυτό μια εμπειρία έτσι? Δεν το παίζουμε αθώες περιστερές ! Αυτό για να εξηγούμαστε περι πουλιών.

Και με βάση τα λεγομενά σου δεν πρέπει να πληγωνόμαστε όταν παίζουν μαζί μας, δεν πρέπει να γυρίσεις στο κολητό σου να του πεις 'ρε μ*λακα ξέρεις κάτι? όλες οι γυναίκες τελικά είναι π**τάνες' γιατί στο κάτω κάτω αν δεν πειραματιστεί ο άλλος δεν θα βρει το τέλειο! Έτσι?

Και σε ρωτάω τώρα γιατί τα έχω μπερδέψει λίγο..μήπως είσαι μαζοχιστής?

Υ.Γ. δεν σε κατηγορώ γι'αυτά που είπες, συζήτηση κάνω.
Καπνιστή πολέμα σου πίνουνε το αίμα! Σε λίγα χρόνια θα καπνίζουμε μόνο σε γιάφκες..

horseman

# 24 στις 22/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 317
Συνεχίστε κάποιο εδώ το χαλαρό και ξένοιαστο υφάκι , σας πάει! Είσαστε μοδάτοι !!
Και αντράκια μάλλον !Συνεχίστε αυτήν την όμορφη υποκρισία που πουλάει στις μέρες μας!! Το έχω ξαναπεί στην πράξη κολλάτε όλοι εσείς! Τα λόγια εύκολα ξεστομίζονται, οι πράξεις είναι αυτές που πονάνε και αφήνουν σημάδια!

Αλλά ξέχασα !Μάλλον εγώ είμαι ο κακός στην προκειμένη περίπτωση! Εγώ είμαι ο μπανάλ με τις αντιλήψεις παλαιότερου αιώνα ! Ξέχασα λοιπόν ότι ζούμε στον αιώνα του γ****** γιατί χανόμαστε!!! Και αν δεν είσαι ο επιβήτορας έχασες από χέρι!!!

Με ρώτησες αν απαγορεύεται να σκέφτεσαι!Θα στο ξαναπώ κουβέντα να κάνουμε πάλι!!! Νεαρό ηλικίας και τέτοιες δικαιολογίες τις έχω πετάξει στα σκουπίδια των αχρήστων προ πολλού! Όλοι περάσαμε από την δική σου ηλικία αλλά είναι αντικειμενικά αποδεκτό ότι , και ευχαριστώ το θεό , δεν ενεργούμε και δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο! Δικές σου είναι οι σκέψεις, οι αποφάσεις και ότι άλλο σου έρθει στο μυαλό! Όμως μην ξεχνάς ότι εξωτερίκευσες την ιδέα σου και ζήτησες την γνώμη μας , αν δεν κάνω λάθος!Οπότε είσαι υποχρεωμένος να ακούσεις ότι και αν σου πουν ακόμα και αν διαφωνείς! Ελπίζω να έχεις κρίση και να επιλέξεις αυτό που εσύ γουστάρεις!

Για σεβασμό του εαυτού σας και έπειτα των συνανθρώπων σας , σας έχει πει κανένας? Έτσι απλά ρωτάω κάποιους με τις πιο ανοιχτόμυαλες ιδέες τους!
Μάλλον είμαστε εδώ απλά για να λέμε κουβέντες μαγκιάς και γούστου!
το σκοταδι μπροστα μας ειναι φωτεινο!!!Και εσεις με ενα φαναρι αναζητατε την ελπιδα?? Μα ποσο αστειο φανταζει?!

# 25 στις 22/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Πες μου κατι;η δικη σου ηθικη ως ανθρωπος πρωτα απο ολα τι λεει;πιστευεις πως με το να παιζεις με τα συναισθηματα των αλλων ειναι σωστο;και αν υποθετικα μιλωντας παντα καποια απο τις κοπελες σε εχει ερωτευτει και εχει δεθει μαζι σου ειναι σωστο κατα την γνωμη σου να την εμπαιζεις;;;;;

Μην ξεχνας πως οπως ο,τι κανεις καποια στιγμη θα το λουστεις !και σε μια στιγμη ησουν εσυ θυμα καποιας μπορεις να καταλαβεις ποσο ποναει η κοροιδια!!!!!

Κατα την ταπεινη μου γνωμη μου καλο θα ηταν να εισαι ξεχωριστος και να μην αντιγραφεις τους αλλους και ιδιαιτερα κακες συμπεριφορες!!!!!!!

spy26

# 26 στις 22/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416

Παράθεση:
Originally posted by horseman
Για σεβασμό του εαυτού σας και έπειτα των συνανθρώπων σας , σας έχει πει κανένας? Έτσι απλά ρωτάω κάποιους με τις πιο ανοιχτόμυαλες ιδέες τους!

Λετε .... να εννοει και εμενα ?

Επαναλαμβανω.....Συνεχισε, και μην τους αφηνεις να σου χαλανε την ρεντα !!!

Ολοι οι κριτες σου φιλε μου, που με ευκολια σε κραζουν παραπανω, καποια στιγμη τα εχουν κανει και αυτοι ολα αυτα, αλλα....μαλλον τα εχουν ξεχασει ή θελουν να δειχνουν οτι τα ξεχασαν !!! Ετσι δεν ειναι παιδακια ή μηπως θα μου πειτε οτι κανω και εγω λαθος ?

Αντε...γιατι πολυ κυριλε μου το παιζετε , και θα με ξενερωσετε πρωινιατικα !!! Ειμαι και χωρις καφε ο ερμος μετα απο ξενυχτι...και δεν κανει

Καλημερα σας !
;;;

womanbi

# 27 στις 23/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
Ax Αχ Αχ...Εχω φτασει στην ηλικια των 24 και κατι!!!Εχω περασει απο αρκετα σταδια Εχω παιξει και με δυο αντρες εχει τυχει ομως να ειμαι και η "τριτη"!!!
Βρε παιδια καλες οι συμβουλες αλλα καποιες που ισως ειναι μεγαλυτερες δεν θα επρεπε να μιλανε με τετοια επιθετικοτητα!!!Και κυριος για ενα παλικαρι που εχει μονο 19 χρονων!!!Ειναι στην ηλικια που θα κανει τις εμπειριες του...ειναι στην ηλικια που θα φαει τις σφαλιαρες του και θα στρωσει με τον καιρο....Αν δεν του τυχουν ολα αυτα πως θα ωριμασει?Πως θα του φυγει η οργη απο μεσα του?Θετετε λοιπον το ερωτημα "αν ειναι σωστο"!!!Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι και δεν ειναι....Τι θελω να πω?Αν δεν υπαρχουν αισθηματα απο την πλευρα των κοριτσιων και απλα τον βλεπουν οπως τις βλεπει και αυτος κανει παρα πολυ καλα!!!
Τωρα αν οι κοπελες επιδιωκουν κατι περισσοτερο εδω μπαινει στην μεση ο συναισθηματισμος που συνεπαγεται οτι δεν πρεπει να τις κοροιδευει!!!
Η γνωμη η δικη μου λοιπον ειναι οτι πρεπει να εισαι απολυτα ειλικρινης και να τους πεις τι ακριβως θελεις απο αυτες.Αν σου πουν οχι ειναι απλα τα πραγματα μπορεις να βρεις αλλες!!!!Η ειλικρινια αγαπητε μου φιλε....τουλαχιστον απο την μια θα εισαι σωστος γιατι θα τους πεις ακριβως τι ψαχνεις....που αυτονοητο ειναι οτι δεν ψαχνεις σχεση!!!Την καρδια σου μπορεις να την δωσεις σε μια οχι σε 100!!!Κατι "αλλο" ομως μπορεις να το χαρησεις απλοχερα οπου το θελουν!!!
Αυτα...και αν καποιος διαφωνει ειναι δικο του θεμα!!!Δεν θελω να μιλησω για υποκρισια αλλα ολοι μας εχουμε περασει απο καποια σταδια για να φτασουμε εκει που ειμαστε!!!Μην το παιζουμε αθωες περιστερες και κατακρινουμε αλλους ενω ηδη μπορει να τα εχουμε κανει και εμεις!!!Αν ειμασταν ολοι σωστοι θα υπηρχε και ο τελειος κοσμος....

Φιλικα!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

I_will_survive

# 28 στις 23/2/2004
author
Γυναίκα / 35 / Ελεύθερη
Ν. Χανίων / Πυθάρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 41

Παράθεση:
Originally posted by sinister
Πρωτον:Ηρεμια μια ερωτηση εκανα!
δευτερον:Αφου εγινε μια φορα μπορει να ξαναγινει,πριν απ'αυτο εγω καταδικαζα τετοιου ειδους συμπεριφορες,αλλα τωρα εχω αρχισει να αναθεωρω τις αξιες μου.
και τριτον:Δεν εχω σκοπο να πληγωσω καμια απλως προσπαθω να μην ξαναπληγωθω εγω.Δεν μπορω να βρω καποιον αλλο τροπο,τουλαχιστον αν ειμαι και με τις 2 θα δεθω δυσκολοτερα μαζι τους,μπορει και καθολου!

1.Οταν εχεις ζησει τετοια κατασταση και τα συναισθηματα ειναι ακομα νωπα δε συγκρατιεσαι ευκολα!γι αυτο sorry απο τωρα αν παραφερθω...
2,εχω βρεθει και στις 2πλευρες.Και δεν αιστανθηκα καλα ουτε οταν εκεινος με κοροιδευε λεγοντας μου 'αγαπω μονο εσενα!'και αγκαλιαζε την αλλη ουτε οταν το ελεγα εγω!Το οτι εγινε μια φορα δε σημαινει οτι θα επαναληφθει.Δε μπορεις να συνεχισεις κοιτοντας παντα πισω...
3.Μπορει να εκανες μια λαθος επιλογη που σε πληγωσε.Δε σημαινει οτι πρεπει να πληγωνεις κι εσυ αλλους για να νιωσεις οτι 'βγηκες μια φορα απο πανω'!!!Το να μη δεθεις με καποια ειναι στο χερι σου.Ομως δε φταινε εκεινες σε τιποτα να 'παραμυθιαζονται' απο καποιον εγωιστη που για να μη πληγωθει ο εαυτουλης του τις χρεισημοποιει!
Καταλαβαιτε πια οι αντρες (και οι γυναικες βεβαια)οτι δεν μπορειτε να παιζεται με τις καρδιες αλλων για να ικανοποιηστε! λετε ευθεως τι ζητατε ('θελω sex,καμια δεσμευση! Δεχεσαι?????')Απλο ειναι!

τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

quite

# 29 στις 23/2/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Απαντήσεις: 719
Χειροτερο ειναι να πουλας μουρη.

# 30 στις 23/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ΠΑΙΞΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!! ΠΑΙΞΕ!!!
Και με δυο και με τρεις και με οσες μπορεις και αντεχεις!!!!
(Αλλωστε κι εκεινες το ιδιο κανουν!)
Οταν ομως παρεις χαμπαρι οτι κι εσυ ησουν το νουμερο 2 η και 3 στο παιχνιδι καποιας αλλης μη γυρισεις με κλαμματα στη μαμα σου! .....-'Μαμαααααα να σου πω τι μου εκανε η Μαιρουλααααα σνιφ σνιφ"...γιατι θα τις φας κι απο τη μαμα σου!!!!!

horseman

# 31 στις 23/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by spy26
Λετε .... να εννοει και εμενα ?

Επαναλαμβανω.....Συνεχισε, και μην τους αφηνεις να σου χαλανε την ρεντα !!!

Ολοι οι κριτες σου φιλε μου, που με ευκολια σε κραζουν παραπανω, καποια στιγμη τα εχουν κανει και αυτοι ολα αυτα, αλλα....μαλλον τα εχουν ξεχασει ή θελουν να δειχνουν οτι τα ξεχασαν !!! Ετσι δεν ειναι παιδακια ή μηπως θα μου πειτε οτι κανω και εγω λαθος ?

Αντε...γιατι πολυ κυριλε μου το παιζετε , και θα με ξενερωσετε πρωινιατικα !!! Ειμαι και χωρις καφε ο ερμος μετα απο ξενυχτι...και δεν κανει

Καλημερα σας !

Αυτή την μύγα την ....θα την πιάσει κανένας τελικά για να ησυχάσουν και οι υπόλοιποι???

Πιες, αγόρι μου, το καφεδάκι σου και μη χαλιέσαι με εμάς τους ξενέρωτους με παθήσεις αμνησίας!!!
Τι να κάνουμε ξεχνάμε και εμείς τις αμαρτίες μας με την πάροδο του χρόνου!!! Η μάλλον θέλουμε να τις ξεχάσουμε γιατί προσποιούμαστε ότι μεγαλώσαμε και ωριμάσαμε!!! Ναι κάποιοι από εμάς κοροϊδέψαμε , γελάσαμε και νιώσαμε ευχαρίστηση παίζοντας με άτομα και αισθήματα! Αλλά δεν βαριέσαι , αμνησία τώρα και επίθεση στις παλιές μας συνήθειες!!! Τι πως θα γίνουμε και εμείς cool και αντιδραστικά στοιχεία ???

Τώρα ότι κάνεις λάθος δεν θα στο πω για να μην σε πικράνω και στραβοκαταπιεί την φραπεδιά !!
Μετά με ποιον θα έχω να τα βάζω????

Μη ξεχνάς ότι η ρέντα κάποια στιγμή τελειώνει και μετά όπως προαναφέρεται αρχίζει η κλάψα!
Άντε και καληνύχτα μας!!
το σκοταδι μπροστα μας ειναι φωτεινο!!!Και εσεις με ενα φαναρι αναζητατε την ελπιδα?? Μα ποσο αστειο φανταζει?!

orfeas45

# 32 στις 23/2/2004
author
Ανδρας / 65 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Παιανία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 20
Εδω μεσα μου φαινεται , ειναι ο Παραδεισος... των προβολων.

Με αφορμη μια περιεργη κατασταση, ολοι προβαλλουν τα αποθημενα τους και φυσικα τα πιο πολλα με υποκριτικο τροπο.

Εσεις που παριστανετε τισ δασκαλες της ηθικης , να κοιττατε τθι κανατε στην πολυκυμαντη και πολυταραχη ζωη σας αντι να συμβουλευετε τα παιδακια.

Κι'εσειςε που λετε ΟΡΜΑ ΜΙΚΡΕ μαλλον θαθελατε να το λεγατε στους εαυτους σας πριν κατι χρονια και δεν προφτασατε λογω συνθηκων.

Δεν νομιζω πως στην εποχη μας ολα επιτρεπονται λογω...βιασυνης. Μαλλον η βλακεια περισσευει αρα καθε σχεση εξαρταται απο το ποσο ειλικρινεια η κουταμαρα υπαρχει εκατεροθεν. Υπαρχουν πολλα γκομενακια που θαθελαν να κανουν τα παντα με διαφορετικουσ αντρες την ιδια μερα αλλα δεν μπορουν, ομως δεν θελουν το αναπποδο λογω εγωισμου. Αρα, αν δεν υπαρχει ειλικρινεια και εμπιστοσυνη, κανει ο καθενας ο,τι θελει, ελευθεροι δεν ειμαστε ?

Αν ομως υπαρχει αποκλειστικο αισθημα, τοτε χρειαζεται προσοχη, αλλοιως οποιος κοροιδευει τον αλλο, απλα αναπτυσσει μια εξουσια του ισχυροτερου, πραγμα που θα του βγει καποτε ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ

Αυτα και εις υγειαν

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΤΕΥΟΝΤΕΣ
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ..ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

-blond-amazona-

# 33 στις 23/2/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 1.385
Mπορεις να παιζεις με οσες θελεις.....αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να....μην παιζεις ΠΟΤΕ με τα συναισθηματα των ανθρωπων....κατανοητο?
Το σπίτι μου το χτίσαν άλλοι για να κοιμάμαι ξέγνοιαστη τα βράδυα, τον εαυτό μου τον έχτισα εγώ για να μην μπορώ να ησυχάσω...

bilacos

# 34 στις 23/2/2004
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 114
Απαντήσεις: 313

βαστατε τουρκοι τ'αρματααα

συρμα παιδια μας την πεσανε!!!!!!

χαλαρωστε λιγακι και σκεφτειτε αυτο....

αν η εμπειρια ηταν κατι σε μορφη ενεσης θα εμβολιαζομασταν ολοι και θα ηταν ο κοσμος καλυτερος(?) δυστυχως ομως η εμπειρια ερχεται μεσα απο καταστασεις, λαθος κινησεις και επιλογες και απο την επικοινωνια μας με τους υπολοιπους ανθρωπους!

δε λεω οτι συμφωνω με αυτα που λεει ο φιλαρακος μας αλλα για σκεφτειτε λιγο.....

αν σε καθε βλακεια που ειχαμε κανει στη ζωη μας μας πιανανε απο τα μουτρα και μας την πεφτανε με τετοιο τροπο θα ειμασταν ετσι οπως ειμαστε τωρα?
μαλον οχι....

χαλαρωστε λοιπον και προσπαθειστε αν θελετε να εξηγησετε στον ανθρωπο που ειναι το λαθος του με βαση τις εμπειριες σας και μην του την πεφτετε να τον φατε!

διεκρινα εδω μεσα πολλες απαντησεις που μου φερνουν καπως σε απελπισμενες προσπαθειες αυτοπροβολης στο αντιθετο φυλλο....

δεν γινεται ετσι φιλοι και φιλες μου....
πειτε οτι εχετε να πειτε χωρις καυγαδες και τσαμπουκαδες....
και αν μη τι αλλο δωστε σε ολο τον κοσμο την ευκαιρια να μεγαλωσει και να εξελιχτει μεσα απο τις εμπειριες του βοηθωντας τον αν θελετε με τις δικες σας εμειριες και οχι με την κατακραυγη σας!

αυτα τα ολιγα...
ξερω οτι σιγουρα τσαντισα αρκετουςες απο εσας αλλα δεν αντεξα
συχωρηστε με λοιπον η ριχτε μου κι εμενα κανενα μπινελικι!
φιλικα, Βασιλης!
περιπλανωμενος στην αιωνιοτητα...

horseman

# 35 στις 23/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by bilacos
συρμα παιδια μας την πεσανε!!!!!!

χαλαρωστε λιγακι και σκεφτειτε αυτο....

αν η εμπειρια ηταν κατι σε μορφη ενεσης θα εμβολιαζομασταν ολοι και θα ηταν ο κοσμος καλυτερος(?) δυστυχως ομως η εμπειρια ερχεται μεσα απο καταστασεις, λαθος κινησεις και επιλογες και απο την επικοινωνια μας με τους υπολοιπους ανθρωπους!

δε λεω οτι συμφωνω με αυτα που λεει ο φιλαρακος μας αλλα για σκεφτειτε λιγο.....

αν σε καθε βλακεια που ειχαμε κανει στη ζωη μας μας πιανανε απο τα μουτρα και μας την πεφτανε με τετοιο τροπο θα ειμασταν ετσι οπως ειμαστε τωρα?
μαλον οχι....

χαλαρωστε λοιπον και προσπαθειστε αν θελετε να εξηγησετε στον ανθρωπο που ειναι το λαθος του με βαση τις εμπειριες σας και μην του την πεφτετε να τον φατε!

διεκρινα εδω μεσα πολλες απαντησεις που μου φερνουν καπως σε απελπισμενες προσπαθειες αυτοπροβολης στο αντιθετο φυλλο....

δεν γινεται ετσι φιλοι και φιλες μου....
πειτε οτι εχετε να πειτε χωρις καυγαδες και τσαμπουκαδες....
και αν μη τι αλλο δωστε σε ολο τον κοσμο την ευκαιρια να μεγαλωσει και να εξελιχτει μεσα απο τις εμπειριες του βοηθωντας τον αν θελετε με τις δικες σας εμειριες και οχι με την κατακραυγη σας!

αυτα τα ολιγα...
ξερω οτι σιγουρα τσαντισα αρκετουςες απο εσας αλλα δεν αντεξα
συχωρηστε με λοιπον η ριχτε μου κι εμενα κανενα μπινελικι!
φιλικα, Βασιλης!

Θα σου επαναλάβω κάτι πάλι φίλε Βασίλη!

Δεν κατακρίνω την συμπεριφορά του νεαρού και του κάθε νεαρού! Κατακρίνω την ανευθυνότητα, την αφέλεια και την ψευτιά που πουλάει στις μέρες μας! Πιστεύεις ότι και ο ίδιος δεν ξέρει τι είναι το σωστό και το λάθος? Πιστεύεις ότι δεν ήξερε τι θα επακολουθήσει??? Χαχαχα!!! Η ερώτηση έγινε με τέτοια επιπολαιότητα που μόνο για χαβαλέ αξίζει!Μην ξεχνάς είμαστε σε εποχή εντυπώσεων!! Μην μου το στρέφετε λοιπόν στην ηλικία! Στην Μ.......που μας δέρνει ίσως!!!! ????
Απλά να είχαμε να λέγαμε....κουβέντα να κάνουμε ή τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!

Βασίλη καλά που τα λέμε και από εδώ!!!!

Τα μπινελίκια από κοντά !!!

kandinsky

# 36 στις 24/2/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Απαντήσεις: 22
Γιατί όλα στη ζωή να κινούνται σαν αλυσιδωτή αντίδραση???

Με πλήγωσαν? Άρα θα πληγώσω και ούτω καθ εξής.........

Έχουμε καταντήσει σα ζόμπι χωρίς αισθήματα, που περιφέρονται στον κόσμο της ματαιότητας και της αποξένωσης, ρουφώντας με φιληδονία το αίμα των ανυπεράσπιστων θυμάτων, στο όνομα της απόκτησης εμπειριών.

Έχουμε κλειστεί στον εαυτό μας, έχουμε στερέψει από αγάπη, δε έχουμε να δώσουμε τίποτα στους άλλους, τα κρατάμε όλα για τον εαυτό μας. Και αυτό... επειδή κάποτε την χαρίσαμε απλόχερα και μας την επέστρεψαν πίσω!

Αγαπητέ sinister νομίζεις ότι θα νιώσεις καλύτερα, αν εφαρμόσεις τις μύχιες αυτές σου σκέψεις? Νομίζεις ότι θα νιώσεις άρχοντας ενός παιχνιδιού χωρίς κανόνες? Δε λέω ίσως αποκτήσεις κάποια αποθέματα αυτοπεποίθησης, ίσως και κάποιες εμπειρίες και ιστοριούλες για να διηγείσαι στους φίλους σου.

Το μόνο όμως που ουσιαστικά θα αποκομίσεις για τον εαυτό σου, είναι να νιώσεις κενός, να χάσεις τον στόχο σου, τον αυτοσεβασμό σου, να γίνεις υποκριτής, κακόβουλος, νάρκισσος και υπέρμετρα ατομιστής.

Κάνε λοιπόν έναν απολογισμό.
Είσαι εσύ πραγματικά αυτός?
Οι καταστάσεις, οι σκληρές και άδικες όψεις της ζωής μας αλλάζουν. Αλλά καλό είναι όλα τα μαθήματα της ζωής, να μας αλλάζουν προς τα εμπρός και όχι προς τα πίσω... Να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και όχι να μας μεταμορφώνουν στα ανθρώπινα τέρατα, πλάσματα που μισούμε περισσότερο από κάθε τι, μόνο και μόνο από αντίδραση...

Την επόμενη φορά, μετά από μια σχέση που σε πλήγωσε, θα είσαι πιο ρεαλιστής, πιο προσεχτικός και προσγειωμένος, θα μάθεις να «μετράς» τους ανθρώπους, να αναγνωρίζεις ποιοι αξίζουν, ποιοι σου ταιριάζουν και τι αποσκοπούν από εσένα. Το να φορέσεις τη χειρότερη και ασχημότερη πανοπλία δεν είναι η λύση για να μην πληγωθείς, αλλά το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει σε λανθασμένες οδούς, θα σε αποπροσανατολίσει και στο τέλος θα είσαι ΜΟΝΟΣ ανάμεσα όχι σε δυο αλλά σε χίλιους δυο ανθρώπους...!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.