Παράθεση:
Και η πρώην του τι ρόλο βαράει? Πως είναι δυνατόν να λέει άσχημα πράγματα για την πεθερά μου στον άντρα μου και από την άλλη να είναι όλη την ώρα στο σπιτι της?
Παράθεση:
Originally posted by chaotic
Εγώ θέλω την άποψή σας σχετικά με αυτό που είπα στην αρχή. Από τη στιγμή που έχουν δικαίωμα να έχουν φιλίες με όποιον θέλουν (δεν είμαι εγώ αυτή που θα το κρίνω) εγώ από την άλλη δεν έχω δικαίωμα να μην θέλω να πάω στο σπίτι τους εφ'όσον βρίσκουν πάντα τρόπο με τη στάση τους και τις μπηχτές τους να με μειώνουν? Ας δούν το μικρό όποτε θέλουν, εγώ όμως δεν θέλω να πάω εκεί. Είναι ψυχολογικό, νιώθω άσχημα.
Παράθεση:
Είσαι φοβερή! Ενδιαφέρουσα στάση μπορώ να πω, θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά...
Δηλαδή θα κάνω την πάπια και όλα χαλαρά.Σίγουρα αυτό έχει σαν κέρδος να κρατήσω εγώ τη θέση μου και ίσως και αυτοί να καταλάβουν με αυτό τον τρόπο ότι όλα αυτά που προσπαθούν να κάνουν είναι γελοία. Με την πρώην δεν ξέρω αν θα ήθελα να βρεθώ γενικά. Πάντως έχω ακούσει αλλά και έχω παρατηρήσει, ότι όσο πιο ήρεμος και χαλαρός είναι κάποιος όταν αντιμετωπίζει μια τέτοιου είδους κατάσταση, τόσο πιο πολύ σκυλιάζουν οι αντίπαλοι.
Εγώ δεν θέλω να τους την πω γενικά γιατί δεν έχω το δικαίωμα. Μήπως θα έπρεπε ο άντρας μου να αναλάβει αυτό το ρόλο, δηλαδή να τους μιλήσει σοβαρά? Και πιστεύεις ότι αξίζει να γνωρίσω αυτό το άτομο από κοντα (την πρώην) ? έχω να κερδίσω κάτι από αυτό? Είμαι σίγουρη για το ποιον της και ας μην την έχω δει.
Ο άντρας μου μου είπε να πάμε να τους δούμε τον άλλο μήνα και άμα κάνουν κάτι για να με προσβάλουν θα με πάρει και θα φύγουμε.
Δεν θα ήθελε να πάει μόνος του γιατί είμαστε οικογένεια, αυτό μου λέει πάντα. Προτιμά να μην πάει ποτέ από το να πάει μόνος του. Και κάτι άλλο. Αυτοί, όπως σου είπα, σπάνια παίρνουν τηλέφωνο, αλλά όταν παίρνουν τελευταία αναρωτιούνται γιατί δεν εμφανίζομαι. Δεν είναι περίεργο και αντιφατικό?![]()
Παράθεση:
Όμως ο αδελφός του ξέρει ότι εγώ έχω πειραχτεί... και ενδεχομένως να το έχει μεταφέρει στην αδελφή του... Και αυτή σίγουρα το έχει πει στην πρώην του γιατί είναι κολλητές και δεν με συμπαθεί καθόλου κι όλας. Η πρώην του λοιπόν θα με θεωρεί αυτή τη στιγμή όπως είπες, τρομαγμένο κουτάβι. Πως μπορούν λοιπόν να αναστραφούν όλα αυτά? Θα με θεωρεί και γελοία από πάνω.
Παράθεση:
Originally posted by helen66
μη σου πω οτι και παρτυ θα τους εβαζα να μου κανουνε..να γνωρισω ολη τη φαμελια![]()
στα social media