Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 29
'Aρεσαν+: 0%
Το αστείο είναι ότι ο μικρός αδελφός του άντρα μου καπνίζει χόρτο και η ίδια του η μάνα τον τραβάει συνέχεια στις αστυνομίες και τον παρουσιάζει από δω κι απο κει σαν ρεμάλι. Και όχι σε ότι να'ναι αστυνομία. Γερμανική παρακαλώ. Raus!!!
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 20.565
Παράθεση:
Originally posted by chaotic
Το αστείο είναι ότι ο μικρός αδελφός του άντρα μου καπνίζει χόρτο και η ίδια του η μάνα τον τραβάει συνέχεια στις αστυνομίες και τον παρουσιάζει από δω κι απο κει σαν ρεμάλι. Και όχι σε ότι να'ναι αστυνομία. Γερμανική παρακαλώ. Raus!!!
Μάλλον δεν θα παίρνει από τον πατέρα της πρώην! Γιαυτό τον τρέχει στις αστυνομίες!

Πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα με την why! Παίξτο κι εσύ λίγο τρελίτσα βρε κορίτσι μου!! Ποιο ξουράφι γυναίκες από τις Ελληνίδες δεν υπάρχουν, το έχουμε μέσα μας!! Εκμεταλλεύσου το και μην τους δίνεις πατήματα για σχόλια! Και στο τηλέφωνο θα μιλάτε και θα πηγαίνεις και σπίτι τους κι απ'όλα!!
Μην ψάχνεις την ευτυχία, είναι πάντα μέσα σου...
# 23
στις 3/2/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
χαχαχα

. Ε βέβαια, έχεις δίκιο 100%. Φορτώνει η μάνα γιατί ο γιός της δεν προτιμά το "πράμα" το καλό από τον πατέρα της πρώην

. Αφού τόσο αγάπη της έχουν της πρώην που η φάτσα της δεσπόζει στα πιο περίοπτα σημεία του σπιτιού. Ακόμη και μετά που παντρεύτηκα, δεν έχουν βάλει πουθενά καμιά φωτογραφία του γάμου. Της πρώην με τον άντρα μου τις έχουν παντού. Ούτε καν του εγγονού τους δεν έχουν!!! Λέτε να προχωρήσω και πιο πολύ ακόμη και να τους κάνω και υποδείξεις για το σημείο που η πρώην θα δένει καλύτερα με το χώρο?
πραγματικά δεν παιζόμαστε σήμερα !!!

Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Αχ, ναι! Θα είχα αυτοκτονήσει άμα τους είχα τόσο κοντά. Θα με τρέχανε στα γκολφ (η μάνα του είχε γραφτεί σε λέσχη γκολφ γιατί το παίζει γαλαζοαίματη)!!!
Ρε παιδια, η κατάσταση δεν είναι λίγο sur-real?
Μα σε ποιον αιώνα πια ζούμε!!!
Ούτε οι παλιές ταινίες με το λεβεντόπαιδο τον Αρίστο δεν ήταν έτσι.(Υψηλή κοινωνία vs παιδιά του λαού κι έτσι)
Αμα ακολουθήσω τη συμβουλή σας να είμαι χαλαρή, πως θα αντιμετωπίζω τις μπηχτές και τις προσβολές? Να το αντιμετωπίζω με χιούμορ? Η να τους βρίζω χαμογελώντας? Και αν μου δείξουν πάλι φωτογραφίες με την πρωην εγω τι να κάνω? Να το αγνοήσω? Δεν πρέπει κάτι να πω κι εγώ η έρμη? Δύσκολα πράγματα για κάποια σαν εμένα. Α, έμαθα ότι θέλουν να έρθουν για πάσχα. Πάντα τελευταία μου τα ανακοινώνουν όλα...
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Παράθεση:
Originally posted by methismeno_troufaki
Μη τους δίνεις σημασία πάντως! Με τόσα χλμ απόσταση μια χαρά είσαι! Για ρώτα κι αυτούς που τους έχουν στο δίπλα σπίτι, στον δίπλα δρόμο, στο δίπλα τετράγωνο να σου πουν ιστορίες από την κρύπτη! 

Τι να πω κι εγω με την Ανδρομαχη καθε μερα ολη μερα στα ποδια μου?
Μονο οποτε παει για λουτρα στην Αιδηψο για καμμια 15 μερες ηρεμω!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
mathilda
# 29
στις 3/2/2011
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Παράθεση:
Μη τους δίνεις σημασία πάντως! Με τόσα χλμ απόσταση μια χαρά είσαι! Για ρώτα κι αυτούς που τους έχουν στο δίπλα σπίτι, στον δίπλα δρόμο, στο δίπλα τετράγωνο να σου πουν ιστορίες από την κρύπτη! 

Ρε συ Αγησιλαε, δεν σε τρομαξε λιγο το αβαταρ;
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Παράθεση:
Originally posted by mathilda
Παράθεση:
Παράθεση:

Αν με τρομαξε λεει?
Ειπα παει μας την πεσανε και δευτε τελευταιον ασπασμον!
Αλλα μετα ειδα .... και ηρεμησα!
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"
Γυναίκα / 56 / Παντρεμένη
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11.032
Παράθεση:
Originally posted by mathilda
Παράθεση:
Παράθεση:

Εμένα να δείς!! Κρίση ταυτότητας έπαθα.
Συγμώμην για την διακοπή παιδιά.
Συνεχίστε
Παρα τριχα...
μαζί σας μένει η Ανδρομάχη? Απ'ότι καταλαβαίνω όχι και πολύ καλές οι σχέσεις

. Βασικά το κατανοώ και οι περισσότεροι αυτό μου λέτε, ότι δηλαδή είναι χάλια και χειρότερα να τους έχω μέσα στα πόδια μου, αλλά εγώ σας λέω ότι τα πεθερικά μου και δη η πεθερά, είναι σιωπηλή δύναμη. Ότι κάνουν το κάνουν μεθοδικά και από απόσταση. Και ναι μεν ο άντρας μου λέει ότι με κατανοεί, τους έχει όμως τέτοια αδυναμία που επηρρεάζεται. Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές. Εδώ είμαστε δύο χρόνια μαζί και δεν τους έχει κάνει ξεκάθαρη κουβέντα. Μία φορά μόνο και αυτό "με το γάντι". Φυσικά και δεν πρέπει να τσακωθεί ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΧΙ, αλλά να είναι σαφής στις διεκδικήσεις του και σοβαρός ο τρόπος που τα λέει.
Μα καλά, δεν βρίσκεις κι εσύ ένα γιατρό να διαγνώσει σοβαρότερο πρόβλημα και τουλάχιστον να τη στέλνεις για τρεις μήνες το καλοκαίρι για λουτρά? Εξηγησέ του ότι είναι μεγάλη ανάγκη. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να έχεις και τύψεις
Ν. Χίου / Χίος
Παράθεση:
μαζί σας μένει η Ανδρομάχη? Απ'ότι καταλαβαίνω όχι και πολύ καλές οι σχέσεις
.

Mισό λεπτό!!
Σκύλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Σε ζητάνε
Παρα τριχα...
Nelli, βασικά είμαι καινούρια στο forum και η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταξα να δω ποιος έχει ποιο avatar. Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί
Ν. Χίου / Χίος
Παράθεση:
Nelli, βασικά είμαι καινούρια στο forum και η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταξα να δω ποιος έχει ποιο avatar. Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί 
Σώπα καλέ. Μην στεναχωριέσαι. Δεν τρέχει τίποτα.
Θα τους μπερδεύουμε κιόλας!!
Παρα τριχα...
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 7.205
Οι κοινωνικές σχέσεις του καθενός είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Ούτε την άδειά μας χρειάζεται. Το πως το βλέπεις τώρα εσύ από ηθικής άποψης είναι δικό σου πρόβλημα. Κι εφ΄όσον ο άνδρας σου δεν σου επιβάλλει να κάνεις κι εσύ παρέα με τη πρώην του δεν νομίζω πως θα πρέπει να σε χαλάει τόσο πολύ ώστε να αποκλείσεις τον εαυτό σου από το ταξείδι στο εξωτερικό.
Μόνο εσύ χαλιέσαι και κάνεις κάτι ασήμαντο σημαντικό. Εκτός κι αν η συμπεριφορά του άνδρα σου απέναντί σου δεν είναι καλή και νοιώθεις ότι σε θίγει ανεπανόρθωτα.
Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε το πρόβλημα είναι ατομικό σου και κινδυνεύεις να κάνεις τη τρίχα τριχιά και να μεγαλώσεις το χάσμα με τα πεθερικά ακόμα παραπάνω με αντίκτυπο και στη δική σου σχέση με τον άνδρα σου μια και είναι γονείς του κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
Νομίζω θα έπρεπε να το χειριστείς πιο έξυπνα και πολιτισμένα ώστε να ξεφουσκώσει το μπαλόνι που λένε με τη δική σου κοινωνικότητα και ανωτερότητα. Αυτή εξυπακούει αδιαφορία ως προς τη κοινωνική αυτή επαφή με τη πρώην και συμμετοχή σου στην οικογένεια σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μάλιστα και να συναντηθείτε κοινωνικά στο σπίτι των πεθερικών με τη γυναίκα αυτή να είσαι υπεράνω , ευγενική και κοινωνική ώστε να δείξεις το πολιτισμό σου και να μην δείξεις τη δυσαρέσκεια ή την ανασφάλεια που ίσως νοιώθεις....
Μόνον έτσι εξολοθρεύεις τις φοβίες και τους εχθρούς σου κι όχι με τη λανθασμένη τακτική που ακολουθείς. Γιατί η τακτική σου είναι μια απόδειξη γι αυτούς ότι ο γυιός τους τελικά έκανε λάθος επιλογή.
Μερικοί άνθρωποι αγνοείτε τη λέξη διπλωματία. Και είναι λάθος.
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Παράθεση:
Παράθεση:

Εμ δεν τα ξέρεις τα κόλπα γι'αυτό! Κάτσε να σου πω εγώ! Τον Ιούνιο Αιδηψό, τον Ιούλιο Γιάλτρα, τον Αύγουστο στις Κρινήδες και τον Σεπτέμβριο στην Απολλωνία!!
Θα δώσεις κάτι παραπάνω βέβαια αλλά θα έχεις το κεφάλι ήσυχο τόσο καιρό!

Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 269
ναι, μου φαινεται και μενα οτι πρεπει να το παιξεις τρελη! αν εξυμνουν το χασις, εσυ να εξυμνεις το εκσταση
παντως σε ρωτησα να μιλαει ακομα με τον αντρα σου, γιατι σε περιπτωση που το εκανε, δεν θα τον τιμουσε να ασχολειται μαζι της, αλλα θα μπορουσε τουλαχιστον να την ηχογραφησει να βριζει τα πεθερικα σου
αν και παλι αν την γουσταρουν για το χρημα, ουτε αυτο θα τους ξυπνουσε
cerise, οπως ανέφερα παραπάνω, ο άντρας μου επηρρεάζεται αρνητικά με αυτά που του λένε για μένα και πολλές φορές τσακωνόμαστε. Αλλά και όταν παίρνει το μέρος μου κάποιες φορές, στενοχωριέται γιατί του δημιουργούν πρόβλημα. Δεν ξέρω εσύ τι αντοχές θα είχες αν σε έπαιρναν οι γονείς του τηλέφωνο κάθε τόσο για να σου μεταφέρουν νέα της πρώην και να σου πουν πόσο άχρηστη είσαι αφενός και αφετέρου αν έπαιρναν τον άντρα σου για να του υπενθυμίζουν πόσο άχρηστη γυναίκα παντρεύτηκε. Εμαθα ότι η αδελφή του έρχεται ταξίδι εδώ με την πρώην γιατί ως στόχο έχει να μας χωρίσει γιατί δεν αντέχει να μην έχει την κολλητή της στην οικογένεια, κάτι που ίσχυε για καιρό αφού είχαν 6 χρόνια σχέση. Μας τα λέει όλα ο αδελφός του. Εμένα προσωπικά με ενοχλούν αυτα. Εσύ, όπως λες είσαι διπλωμάτισσα και πολιτισμένη, εγώ δεν είμαι μάλλον...
methismeno_troufaki, έχεις απόλυτο δίκιο! Είναι τόσες πολλές οι Ιαματικές πηγές που θα μπορούσαν να απασχολούν μια πεθερά all year round ! Βασικά, ξέχασες και της ... avene στη Γαλλία! Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία

october, αυτή τον έπαιρνε και της το ξέκοψε, αλλά συνεχίζει με mail και sms και καλά φιλικά. Δεν το καταλαβαίνω από τη στιγμή που της είπε να μην παει σπίτι του και ότι δεν έχουν τίποτε άλλο να πουν
στα social media