Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Οι γονείς μου δεν θέλουν να τον παντρευτώ!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

labrini22

# 21 στις 27/2/2011
author
Γυναίκα / 34 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%
έλενα η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κάνεις ότι λέει κ η καρδία σ το ότι οι γονείς σ εχουν κάνει θυσιες δεν σημαίνει ότι μπορούν να σ πουν και ποιον θα αγαπήσεις η τι θα κάνεις στη ζώη σου, η ζώη ειναι δίκη σου....

# 22 στις 3/3/2011
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
γιατί ποιοί είναι οι γονείς σου; αν είσαι μέσα στις 5 πιο πλούσιες οικογένειες της Ελλάδας, θα συμφωνήσω να μην τον παντρευτείς.
Αν όχι και είσαι από μία μεσοαστή οικογένεια εξήγησε ότι μία φορά θα βρεθείτε πριν το γάμο, μια φορά στο γάμο και μετά να μην γκρινιάζουν ότι σε έχασαν. Έτσι κι αλλιώς εσύ παραβρέθηκες καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου των γονιών σου χωρίς να σε ρωτήσουν.

Mary_Poppins

# 23 στις 4/3/2011
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 866
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by elena_81
χωρίς όμως να μου λένε να χωρίσω μαζί του (παρόλο που τους έχω ρωτήσει).Ως προς αυτά που είπαν οι περισσότεροι περί ενηλικίωσης και αποφάσεων, εγώ ξέρω για τον εαυτό μου ότι, ακόμα και 100 χρονών να φτάσω, πάντα θα με ενδιαφέρει η άποψη των γονιών μου για τη ζωή μου, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι η επιλογή του διά βίου συντρόφου μου, καθώς αυτομάτως θα κάνει το φίλο μου "μέλος" του σογιού μου και αναγκαστικά θα υπάρχει συχνή επικοινωνία μεταξύ των γονιών μου και του άντρα μου. Το να μη θέλουν οι γονείς μου τον άντρα μου έχει πολλές προεκτάσεις: δεν είναι μόνο ότι στενοχωριέμαι να τους στενοχωρώ αλλά και ότι -ακόμα και αν το κρύβουν καλά- πάντα το κλίμα μεταξύ εκείνων και του αγαπημένου μου θα είναι στην καλύτερη περίπτωση άβολο, στη χειρότερη εχθρικό, και θα φέρνει σε δύσκολη θέση και τον άνθρωπό μου.

Ωστόσο, το ότι με ενδιαφέρει η άποψη των γονιών μου εκτείνεται μέχρι του σημείου ότι θα είμαι ευτυχισμένη αν είναι και εκείνοι ευτυχισμένοι με την απόφασή μου και όχι -σε καμία περίπτωση όχι!- στο βαθμό να αλλάξω απόφαση επειδή εκείνοι δυσαρεστούνται.

Επειδή είπες ότι τους ρώτησες αν θέλουν να χωρίσεις (και αν σου έλεγαν ναι, θα τους υπάκουγες...?), εγώ θα πρότεινα να κάνεις μια πιο ξεκάθαρη και σαφή συζήτηση μαζί τους. Να τους κάνεις απολύτως σαφές ότι η απόφασή σου να παντρευτείς το συγκεκριμένο άνθρωπο δεν αλλάζει, να τους πεις ότι θα ήσουν ευτυχισμένη αν ήταν κι εκείνοι ευτυχισμένοι με την απόφασή σου, αλλά, αν δεν μπορούν να είναι, τουλάχιστον να την "ανεχθούν" για το δικό σου καλό και να ξεκαθαρίσεις ότι αυτή η συζήτηση δε θα επαναληφθεί ξανά στο μέλλον (κοινώς να καταλάβουν ότι δε θα ανεχθείς ποτέ να σου κακολογήσουν το γάμο σου στο μέλλον). Επίσης, δείξε τους (όχι μόνο με κουβέντες αλλά και με τις απαραίτητες αγκαλιές ) πόσο σημαντικό είναι να τους έχεις δίπλα σου ακόμα και αν παίρνεις λάθος (για εκείνους) αποφάσεις.
...είπε και χάθηκε στον ουρανό με την ομπρέλα της...

morgoth

# 24 στις 4/3/2011
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
'Aρεσαν+: 0%
κοπέλα μου ΜΗ βιαστείς να παντρευτείς. ΜΕινετε μαζι πρώτα σε κάποιο σπιτι μονοι σας, σα ζευγάρι. Να δειτε πως θα παει το καθημερινο. Οι σχεσεις με τους τριτους, μεταξυ σας. Να δεσετε. Και αμα πετυχει να σαι σιγουρη πως θα γραψεις στα ... του αντρα σου όλους εκεινους που δεν τον θέλουν
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost