Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Στο ΜΑΣΚΕ PARTY του SXESEIS

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

evans

# 1 στις 21/2/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%

Στο μασκε PARTY του SXESEIS

.....τι θα "ντυνόσασταν" ;

Ηρεμήστε! ΑΝ λέω ΑΝ γινότανε.
Εγώ ; θέλει και ερώτημα;

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

# 2 στις 21/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μα τι αλλο Εβανς???? ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο λειπει σημερα...ο ανθρωπος απο την ζωη μας.
Καθε μερα μασκαρεμενοι ειμαστε, στη δουλεια μας, στην διασκεδαση μας, στην βολτα μας, οπουδηποτε!!!!!!!

Καλη σαρακοστή σε ολους...

# 3 στις 21/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Χμ........μάλλον ροζ με βούλες......
Τι;;;;;;;;;;; Ελεφαντάκι!!!!!!!!

horseman

# 4 στις 22/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 317
Αν γινόταν?? Τι εδώ και ένα χρόνο τώρα party μασκέ δεν έχουμε εδώ??? Μην με απογοητεύετε και έχω βάλλει τα καλά μου !!!!
Τόσους πολλούς μασκαρεμένους μόνο σε αυτό το party έχω δει!!! Η επιτυχία είναι προδιαγραμμένη και μεγάλη !!
Οπότε ,άποψη μου, δεν τίθεται θέμα μασκαρέματος λόγω εποχής!!!
Για να μην προλάβετε και προτρέξετε ή μη μασκαρεμένοι του party έχουν φάει πόρτα προ πολλού και στέκουν σε μία μικρή γωνίτσα από έξω!!!

Φιλικά
Γιάννης
το σκοταδι μπροστα μας ειναι φωτεινο!!!Και εσεις με ενα φαναρι αναζητατε την ελπιδα?? Μα ποσο αστειο φανταζει?!

split

# 5 στις 22/2/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Originally posted by horseman Για να μην προλάβετε και προτρέξετε ή μη μασκαρεμένοι του party έχουν φάει πόρτα προ πολλού και στέκουν σε μία μικρή γωνίτσα από έξω!!!

Παράθεση:
Originally posted by split
Όπως έχω ξαναπεί έχω αποκτήσει κάποιους εξαιρετικούς φίλους απο το σχέσεις και θέλω κάποια στιγμή να τα πούμε κι απο κοντά.

Δεν αναμένω εκπλήξεις. Άνθρωποι που μου έχουν ανοίξει τη ψυχη τους, όχι μια αλλά πολλές φορές, άνθρωποι που με έχουν στηρίξει, ενθαρρύνει, εμψυχώσει... δεν υπάρχει τρόπος να με απογοητεύσουν.

Και συμπληρώνω... σύντομα κλείνω ένα χρόνο στο σαιτ. Δέθηκα με ανθρώπους χωρίς μάσκες, γιατί αυτούς επεδίωξα να γνωρίσω. Αλλά κυρίως γιατί ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ είμαι χωρίς μάσκα...

Στο θέμα μας τώρα. Θα ντυνόμουν καλή νεράιδα... για να αγγίξω μερικούς με το μαγικό ραβδί μου και να στάξω μέσα τους λίγη αγάπη, λιγη κατανόηση, λίγη καλοσύνη, λίγη ανθρωπιά...
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

spy26

# 6 στις 22/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416

Μεγαλο θεμα μπηκε, λετε να αρχισει...Χαρτοπολεμος ?

Θα συμφωνησω απολυτα με τον γραφοντα Αλογανθρωπο!!!

Θα μπορουσε να ειχε τον τιτλο..."Πως να γινετε μασκαρας " !!!

Γιατι ? Μα ουτως η αλλιως, το virtual ειναι παντοτε μασκε ! Και...αν ποτε τολμησεις, να αποκαλυψεις το προσωπο σου, να ριξεις την μασκα σου και να φανερωθεις, τοτε...ολοι οι υπολοιποι μασκαραδες γυρω σου, θα πεσουν να σε φανε, οπως τα κορακια στην νεκρη σαρκα ! Θα σκισουν με τα νυχια τους, μεχρι να σε αποτελειωσουν, εχοντας ρουφηξει και την τελευταια σταγονα αιματος !

Ξερουν πολυ καλα, οτι αν σε αφησουν, θα τους εχεις καταστρεψει την εικονικη πραγματικοτητα μεσα απο την οποια τρεφονται, ζουν και ονειροβατουν ! Την πραγματικοτητα εκεινη, που δεν καταφεραν ποτε τους να αντικρυσουν καταματα και να παλεψουν, οποτε δημιουργησαν μια παραλληλη ψευτικη, πλασμενη στα μετρα της δειλιας τους !!!

Οχι, οχι, μην νομισετε οτι γραφω για να πεταξω μπηχτες ή οτιδηποτε αλλο, γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου ! Απλα εκφερω την γνωμη μου γενικοτερα για το τι πιστευω οτι επικρατει στο δικτυο !!!

Μασκε λοιπον, ντυμενοι ο καθενας με το ψευδονυμο του...!!!

Καλη Σαρακοστη !!!!!!
;;;

horseman

# 7 στις 22/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Στο θέμα μας τώρα. Θα ντυνόμουν καλή νεράιδα... για να αγγίξω μερικούς με το μαγικό ραβδί μου και να στάξω μέσα τους λίγη αγάπη, λιγη κατανόηση, λίγη καλοσύνη, λίγη ανθρωπιά...

Εγώ πάλι καλή μου θα ήθελα στο συγκεκριμένο party να ντυθώ αντί για νεράιδα ο Κόναν ο Βάρβαρος και αντί για ραβδάκι να είχα ένα ρόπαλο ! Να τους ΄΄αγγίξω΄΄ λίγο έτσι για παραδειγματισμό και συμμόρφωση!!!

Αλλά εδώ ισχύει η έκφραση Βαράτε με και ας κλαιω!!!!
το σκοταδι μπροστα μας ειναι φωτεινο!!!Και εσεις με ενα φαναρι αναζητατε την ελπιδα?? Μα ποσο αστειο φανταζει?!

split

# 8 στις 22/2/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Παράθεση:
Originally posted by spy26
Και...αν ποτε τολμησεις, να αποκαλυψεις το προσωπο σου, να ριξεις την μασκα σου και να φανερωθεις, τοτε...ολοι οι υπολοιποι μασκαραδες γυρω σου, θα πεσουν να σε φανε, οπως τα κορακια στην νεκρη σαρκα !

Tώρα καταλαβαίνω... Γι αυτό έγραφες πάντα στα επαγγελματικά θέματα!!!!! Ένοιωθες προστατευμένος εκεί; Κρυβόσουν, όπως κρύβονται οι εργασιομανείς από την ζωή;

Γρήγορα το μαγικό μου ραβδί!!! Μια σταγόνα θάρρους για το φίλο μου τον spy26!!!
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

horseman

# 9 στις 22/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Θα συμφωνησω απολυτα με τον γραφοντα Αλογανθρωπο!!!

Θα μπορουσε να ειχε τον τιτλο..."Πως να γινετε μασκαρας " !!!

Γιατι ? Μα ουτως η αλλιως, το virtual ειναι παντοτε μασκε ! Και...αν ποτε τολμησεις, να αποκαλυψεις το προσωπο σου, να ριξεις την μασκα σου και να φανερωθεις, τοτε...ολοι οι υπολοιποι μασκαραδες γυρω σου, θα πεσουν να σε φανε, οπως τα κορακια στην νεκρη σαρκα ! Θα σκισουν με τα νυχια τους, μεχρι να σε αποτελειωσουν, εχοντας ρουφηξει και την τελευταια σταγονα αιματος !

Ξερουν πολυ καλα, οτι αν σε αφησουν, θα τους εχεις καταστρεψει την εικονικη πραγματικοτητα μεσα απο την οποια τρεφονται, ζουν και ονειροβατουν ! Την πραγματικοτητα εκεινη, που δεν καταφεραν ποτε τους να αντικρυσουν καταματα και να παλεψουν, οποτε δημιουργησαν μια παραλληλη ψευτικη, πλασμενη στα μετρα της δειλιας τους !!!

Οχι, οχι, μην νομισετε οτι γραφω για να πεταξω μπηχτες ή οτιδηποτε αλλο, γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου ! Απλα εκφερω την γνωμη μου γενικοτερα για το τι πιστευω οτι επικρατει στο δικτυο !!!

Μασκε λοιπον, ντυμενοι ο καθενας με το ψευδονυμο του...!!!

Καλη Σαρακοστη !!!!!!

Ρε κατάσκοπε πάλι σε περασμένες εποχές ξεχάστηκες!!! Τότε που τα κοράκια σε περίμεναν να σε ξεσκίσουν ως κοράκια και όχι ως δήθεν περήφανοι, μασκαρεμένοι αετοί !!!

Ναι ναι καλά άκουσες !Εχεις δει κοράκι μεταμφιεσμένο σε αετό??Όχι??? Ε να η μεγάλη σου ευκαιρία! Ο αετός από την φύση του επιλέγει προσεκτικά το θήραμα, το σημαδεύει και του επιτίθεται με δυναμισμό και αποφασιστικότητα! Δεν επιλέγει ψοφίμια ούτε ύπουλους τρόπους για να ξεσκίσει τον ΄΄αντίπαλο΄΄ όπως κάνει , στην προκειμένη περίπτωση, το κοράκι! Και εκεί είναι η διαφορά και το ξεσκέπασμα της αλήθειας !

Τα μεταμφιεσμένα κοράκια δεν αντέχουν για πολύ την φύση του αετού , δεν μπορούν για πολύ να κοροϊδέψουν τον ίδιο τους τον εαυτό, κάτι που προσπαθούν απεγνωσμένα! Γίνονται πάλι ύπουλα και σιχαμερά όντα που , όπως λες, παραμονεύουν για την κατάλληλη στιγμή !!

Φίλε Εβανς τελικά το face control του party που έκανες δεν πρέπει να ήταν και τόσο καλό !!Άφησε ταραξίες , χωρίς μάσκες να μπουν μέσα και ποιος ξέρει ???Εκτός από χαρτοπόλεμο ίσως έχουν διάθεση για....πετροπόλεμο...γμτ έσπασε και αυτό το ρόπαλο, σκέτη απάτη και μου το είχαν δώσει για αυθεντικό !!!
Λοιπον spy είπαμε να προσέχεις τους imitation αετούς....ξέρεις εσύ από μαιμούδες του εμπορίου

spy26

# 10 στις 22/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416

Παράθεση:
[
Tώρα καταλαβαίνω... Γι αυτό έγραφες πάντα στα επαγγελματικά θέματα!!!!! Ένοιωθες προστατευμένος εκεί; Κρυβόσουν, όπως κρύβονται οι εργασιομανείς από την ζωή;

Γρήγορα το μαγικό μου ραβδί!!! Μια σταγόνα θάρρους για το φίλο μου τον spy26!!!

Καταρχην, χαιρετω την εξαιρετη γυναικα, συγκατοικο μου ( στην τρελα ) και φιλη split !!!

Θελοντας να σου απαντησω στο παραπανω, σε ενημερωνω οτι ακομα δεν εχεις καταλαβει, αν και ειχα την εντυπωση πως δεν αναρωτιωσουν . Αλλα αφου ειναι ετσι...θα σου εξηγησω !

Καποτε...εγραφα, και εγραφα παντου αν και ομολογω οτι περισσοτερο το εκανα στα επαγγελματικα...που για αυτα θα αναλυσω παρακατω ! Το θεμα ειναι...οτι τοτε ημουν ο Σπυρος, ο αληθινος !!! Δυστηχως ομως, οπως πολυ καλα φανταζομαι θα θυμασε, αυτο δεν αρεσε σχεδον σε κανεναν , με αποτελεσμα να πεσουν τα κορακια να με "φανε" (μια φορα ησουν και εσυ μαζι τους, αλλα δεν τρεχει και τιποτα ) με τον τον ιδιο τροπο που περιγραφω σε άλλο σχολιο μου στο παρον αρθρο !

Κατοπιν...μεσολαβησε ενα διαστημα αποχης-απουσιας μου, και ολοι νομιζαν πως τα καταφεραν ! Ελα ντε ομως...που εγω ενα πραγμα δεν αντεχω στην ζωη μου ! Ξερεις ποιο ειναι αυτο ? ....Να μην καταφερνω να επιβιωσω ! Δεν μπορω να αντικριζω τον εαυτο μου τα πρωινα στον καθρεφτη, και να ξερω οτι καπου...καποιος...καταφερε να με "φαει" ! Δεν το μπορω !!!

Οποτε...επανηλθα, εχοντας φυσικα την καλυτερη διαθεση μεσα απο την καρδια μου, αλλα αυτη την φορα, δεν εμφανιστηκα ως Σπυρος, αλλα ως ....spy26 !!! Ολοι μας οφειλουμε στην ζωη μας, να παιζουμε με τους ορους που παιζετε το παιχνιδι, γιατι αλλιως δεν μπορουμε να παιξουμε ! Και αν δεν παιζεις, εισαι σε χειροτερη κατασταση και απο τους χαμενους !!! ( τα εχουμε ξαναπει αυτα και σε προσφατο αρθρο, που γνωριζω πολυ καλα οτι σου χρωσταω μια απαντηση στην γραμματοθυριδα σου )

Αυτος ειναι λοιπον και ο λογος που λεω ....μασκε ντυμενοι, ο καθενας με το ψευδονυμο του...!!! Ετσι θα ερχομουν στην συναντηση μασκε, σαν spy26 και οχι σαν Σπυρος !!! Γιατι αλλιως....θα επρεπε να εφερνα μαζι μου και τοννους χαρτοπολεμο !!!

Κατι πρεπει να εχεις αρχισει να καταλαβαινεις τωρα νομιζω.... !!! Και συνεχιζω....

Οσο για τα γραφομενα μου στα επαγγελματικα, ΟΧΙ δεν προσπαθουσα να κρυφτω απο τιποτα, απλα αυτο ηταν ενα θεμα που με απασχολουσε περισσοτερο και αυτος ηταν ο λογος που του εδινα μεγαλυτερη προσοχη. Εξαλλου...εσυ ειδικα, απο μεταξυ μας μηνυματα, θα επρεπε να εχεις καταλαβει και να κατανοουσες το γεγονος αυτο, αλλα και τον λογο του !!!

Ποτε μου δεν εκρυψα την εργασιομανεια μου, αντιθετως .... μιας και εισαι απο τις παλαιοτερες εδω μεσα επρεπε να εχεις αντιληφθει...οτι καμαρωνα επιπλεον !!! Αυτο παρα ταυτα, δεν με εχει εμποδισει ως τουτη την στιγμη να γευτω την ζωη μου, με ολα τα καλα που εχω κανει και ολες τις μαλακιες μου μαζι !!! Δεν προχωρω σε αναλυτικοτερες λεπτομερεις γιατι δεν αφορα κανεναν, αλλα πιστεψε με...εκανα πραγματα που θα επρεπε να μου δωσουν Νομπελ, και εκανα επισης πραγματα που θα επρεπε να με στειλουν στα αδυτα της κολασης !!! Τα γουσταρα, τα ευχαριστηθηκα, και που να δεις...τι εχω για το μετα !!! Η ουσια ειναι , πως απο την ζωη δεν κρυφτηκα, γιατι μαζι της λατρευω το παιχνιδι ! Ειναι ο πινακας μου, που επανω του πεταω αλλωτε ατσαλα αλλωτε με χαρη τις πινελιες μου !!!

Οσο για το θαρρος που λες, αλλα και το θρασος συμπληρωνω εγω, εεε....νομιζω οτι αστειευεσαι, αφου αναμεσα στις χιλιαδες συγκατοικων, και στις δεκαδες κατακριτεων μελων για τις αντιρησεις τους, ειμασταν ελαχιστοι οσοι μιλησαμε και διαφωνησαμε σε μερικα πραγματα εχοντας ανειδιοτελη ( αληθεια πως γραφετε? ) σκοπο, χωρις δολο και σκοτεινα κινητρα !!! Μην μου μιλας εμενα λοιπον για θαρρος, γιατι θα βαλω τα γελια... !!!!!!!

Ελπιζω οτι τωρα ισως καταλαβες πολλα περισσοτερα, απο αυτα που αγνοουσες για μενα!!!.......

Φιλακια πολλα πολλα καλη μου split, και μην μου θυμωσεις !!! Να χαμογελας....δινει ζωη και σκοτωνει τα κακα πνευματα !!!

;;;

PROBLEM

# 11 στις 22/2/2004
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Οποτε...επανηλθα, εχοντας φυσικα την καλυτερη διαθεση μεσα απο την καρδια μου, αλλα αυτη την φορα, δεν εμφανιστηκα ως Σπυρος, αλλα ως ....spy26 !!!

Καλώς τον να και άς άργησε........

Αυτος ειναι λοιπον και ο λογος που λεω ....μασκε ντυμενοι, ο καθενας με το ψευδονυμο του...!!!

Και λόγο του γεγονότος ότι στην ζωή μας πολλές φορές, κάποιοι αποφασίζουν για μάς χωρίς εμάς, ακολουθώ την απόφαση σου. Θα εμφανιστώ λοιπόν στο πάρτυ, με το ψευδόνυμο μου.
PROBLEM.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα

# 12 στις 24/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ρε παιδια εγω προτιμω να ντυθω κατι πολυ πρωτοτυπο.!!!!

Προτιμω να μην ντυθω καθολου...

Τοσοι μασκαραδες θα ειναι σε αυτο το παρτυ!!!!!

Ας ερθει και καποιος χωρις στολη!!!

# 13 στις 24/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by horseman
Αν γινόταν?? Τι εδώ και ένα χρόνο τώρα party μασκέ δεν έχουμε εδώ??? Μην με απογοητεύετε και έχω βάλλει τα καλά μου !!!!
Τόσους πολλούς μασκαρεμένους μόνο σε αυτό το party έχω δει!!! Η επιτυχία είναι προδιαγραμμένη και μεγάλη !!
Για να μην προλάβετε και προτρέξετε ή μη μασκαρεμένοι του party έχουν φάει πόρτα προ πολλού και στέκουν σε μία μικρή γωνίτσα από έξω!!!

Φιλικά
Γιάννης

Επειδή δεν ......."τόπιασα"......να ζητήσω διευκρινήσεις ή να το αφήσω να ......πάει......;

# 14 στις 24/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στο μασκέ πάρτυ του Σχέσεις θα ντυνόμουν όπως και στο μασκέ πάρτυ που πήγα: Πειρατής αλά Τζώνυ Ντεπ!!!

Κι όλες αυτές τις θεωρίες σχετικά με το μασκάρεμα, με το ότι μια φορά ας ντυθούμε άνθρωποι κλπ. τις βρίσκω τρομερά πεσσιμιστικές και είμαι τελείως αντίθετη.

Λίγο γέλιο, λίγη χαρά, λίγο παραμύθι, λίγη τρελλίτσα, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!

Ας μην τα πέρνουμε κι όλα τόσο σοβαρά πια!!! Λίγη ελαφρότητα κάπου κάπου κάνει καλό!!! Ολοι ζηλεύουμε κατά βάθος τα παιδιά για την ξεγνοιασιά τους και την ευκολία με την οποία γελάνε.

Ας τα μιμηθούμε έστω στις Απόκριες!!!!
Και πραγματικά βοηθάει μια στολή μασκαρά, χωρίς να εμβαθύνουμε παραπάνω..

horseman

# 15 στις 25/2/2004
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by Natalia

Παράθεση:
Originally posted by horseman

Φιλικά
Γιάννης

Επειδή δεν ......."τόπιασα"......να ζητήσω διευκρινήσεις ή να το αφήσω να ......πάει......;

Ρε Ναταλία, πάλι θυμήθηκες την ξανθιά σου φύση????
Αφού σου είπα κατά βάθος δεν σου ταιριάζει!!!
Βλέπεις ότι κάποιοι εδώ δεν έχουν προτίμηση σε κάτι διαφορετικό ή αντίθετο!
Δεν τους πάει γενικά οπότε μάλλον άστο να πάει άστο, άστο πονάει άστο!
Πέρασε ο χαρτοπόλεμος , μην πιάσουμε τις πέτρες!!!
Και όπως λέει και ένας καλός φίλος....Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε!!!!

morelli

# 16 στις 25/2/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Παράθεση:
Originally posted by sun-rain
Στο μασκέ πάρτυ του Σχέσεις θα ντυνόμουν όπως και στο μασκέ πάρτυ που πήγα: Πειρατής αλά Τζώνυ Ντεπ!!!

Κι όλες αυτές τις θεωρίες σχετικά με το μασκάρεμα, με το ότι μια φορά ας ντυθούμε άνθρωποι κλπ. τις βρίσκω τρομερά πεσσιμιστικές και είμαι τελείως αντίθετη.

Λίγο γέλιο, λίγη χαρά, λίγο παραμύθι, λίγη τρελλίτσα, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!

Ας μην τα πέρνουμε κι όλα τόσο σοβαρά πια!!! Λίγη ελαφρότητα κάπου κάπου κάνει καλό!!! Ολοι ζηλεύουμε κατά βάθος τα παιδιά για την ξεγνοιασιά τους και την ευκολία με την οποία γελάνε.

Φιλεναδα για να ντυθεις μονοφθαλμος πειρατης θα πρεπει να εχεις παρει -τουλαχιστον- αδεια απο τον koyrsaros.

Υ.Γ

Οχι τιποτα αλλο ,αλλα για να μην εχουμε νομικες προστριβες ,και αγωγες με παλαβες απαιτησεις (λογω κατωχυρωσης του ονοματος).
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

# 17 στις 25/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by morelli

Παράθεση:
Originally posted by sun-rain

Φιλεναδα για να ντυθεις μονοφθαλμος πειρατης θα πρεπει να εχεις παρει -τουλαχιστον- αδεια απο τον koyrsaros.

Υ.Γ

Οχι τιποτα αλλο ,αλλα για να μην εχουμε νομικες προστριβες ,και αγωγες με παλαβες απαιτησεις (λογω κατωχυρωσης του ονοματος).

Ωχχχχχ!!!!

Μορέλι, αυτό μου ξέφυγε, το ξέχασα!!!

Σσσσσ, μη με πάρει χαμπαρι...

evans

# 18 στις 27/2/2005
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Παντα τετοιες μερες αρχιζει να αλλαζει η διαθεση μας, προετοιμαζομαστε για την Ανοιξη που χτυπησε την πορτα μας και αυτο φαινεται και στις αναλογες εκδηλωσεις μας που την ριζα τους εχουν πολλα χρονια πριν (κατι ηξεραν και οι Αρχαιοι ημων κλπ ... )
Σε πολλους μενει συνηθεια και φορουν μασκα ολο το χρονο η ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΙ περιφερονται εκλιπαρωντας , ζητιανευοντας την προσοχη μας στην παγερη μοναξια της κενης ψυχης τους που καλυπτεται με πολυχρωμα και αστραφτερα αξεσσουαρ.....
Στο παρτυ μας δεν θελουμε τετοια ατομα , αν και καλοδεχουμενοι ολοι αρκει να μη ξεχναμε το ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ.....

Δεν ειναι προαγγελος κανενος Παρτυ αυτο, ειναι ενα θεμα που μεσα του ας γινουμε λιγο παιδια και να εκδηλωσουμε την διαθεση μας .
Καλες Αποκριες σε ολους!

# 19 στις 27/2/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by kostaras28

ΚΑΘΟΟΟΛΟΥ ???

# 20 στις 27/2/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by kostaras28

ΚΑΘΟΟΟΛΟΥ ???

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.