Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
'Aρεσαν+: 0%
σψαρυ...
Δεν ξερω για σας....εγω παντως ενοιωσα "καπως" οταν το ειδα.....αν μπορεσει καποιος να μοθ εξηγησει ΠΩΣ γινεται......

Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
# 2
στις 24/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παίρνω την πρωτοβουλία να σου εξηγήσω φίλη aisiodoxi, την απάντηση που χρειάζεσαι σε σχέση με το "δήθεν" μαγικό κολπάκι του Copperfield που σε "φόβισε" τόσο...

Ιδού το τι συμβαίνει στο τρυκ λοιπόν: Σου εμφανίζει ο "μάγος" 6 τραπουλόχαρτα με φιγούρες (2 ρηγάδες, 2 ντάμες & 2 βαλέδες...) O.K. ως εδώ ; Στην συνέχεια, σου ζητάει να διαλέξεις ένα τραπουλόχαρτο από αυτά, χωρίς να κάνεις "click" πάνω του ή να το αναφέρεις ή ότι άλλο... απλά να το διαλέξεις & να το θυμάσαι. & πάλι Ο.Κ. ως εδώ ; Αφού λοιπόν -τάχα μου- τα πάρει από μπροστά σου, μετά από λίγο όπως είδαμε, στα ξαναπαρουσιάζει (πάλι 6 τραπουλόχαρτα με τις ίδιες φιγούρες) με την διαφορά ότι αυτό που εσύ είχες επιλέξει δεν συγκαταλέγεται μέσα στην 6άδα που έχεις μπροστά σου... Σωστά ;

Αυτό θα συνεχίσει να γίνεται ξανά & ξανά, όσες φορές & αν το δοκιμάσεις & πάντα θα λείπει το επιλέγμενο σου τραπουλόχαρτο.... & αυτό συμβαίνει γιατί κάθε φορά που σου εμφανίζει τα 6 τραπουλόχαρτα, έχει αλλάξει & τα 6 με άλλα όμοια ως προς την φιγούρα -π.χ. Ρηγάδες,Ντάμες- αλλά ανόμοια στο είδος τους -π.χ. Κούπες, Καρό, Μπαστούνια- (Ως γνωστόν σε μία τράπουλα η κάθε φιγούρα αποτελείται από 4 είδη. Π.χ. Ο Ρήγας υπάρχει σε καρό, κούπα, μπαστούνι ή σπαθί.) Όποιο λοιπόν τραπουλόχαρτο & αν έχεις επιλέξει στο πρώτο στάδιο, σαφώς θα είναι "εξαφανισμένο" στο δεύτερο, γιατί απλά έχει αντικαταστήσει & τα 6, όποτε πάντα "πέφτει" μέσα στη "& καλά" μαντεψιά του...!!!

Tόσο τρομερό είναι το συγκεκριμένο μαγικό καλή μου...!

Παρατήρησε καλά, πως τα φύλλα που σου ανοίγει ΚΑΘΕ φορά στο ΠΡΩΤΟ στάδιο του τρυκ, είναι ΠΑΝΤΑ τα ίδια...!

Ελπίζω να σε κάλυψα & εσένα αλλά & όποιον-α προβληματιστεί για το ίδιο τρυκ...

Α, μην παραλείψω.... ένα sorry στον κατά τα άλλα, μια χαρά showman D.Copperfield, που αποκάλυψα τη λύση του τρύκ...! (Μη φάμε & καμμιά μήνυση...!)

# 3
στις 24/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Φίλε Γκουρού,
καλά που το αποκάλυψες το κόλπο!!!!
Ηταν πανδύσκολο!!!

Καλή μου αισιόδοξη,
μήπως είχες δει καμιά ταινία θρίλερ πιο πριν και ήσουν κάπως επιρρεασμένη???
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
# 5
στις 24/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Χμ...λίγο το πρωινό απότομο ξύπνημα.....λίγο οι ξανθές ανταύγειες....που οι επιπτώσεις τους μένουν αρκετό καιρό μετά την απομάκρυνσή τους......
..........τα ίδια σκέφτηκα κι εγώ με σένα αισιόδοξη......
Ευτυχώς που υπάρχει και ο Γκουρού να μας λογικεύει!!!!!
Αλήθεια μπορεί να το κάνει και σε .....λίγο πιο περίπλοκα ζητήματα ζωής;;;;;;;;;;;;;;;

# 6
στις 25/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Χμ.....λίγο οι ξανθές ανταύγειες....που οι επιπτώσεις τους μένουν αρκετό καιρό μετά την απομάκρυνσή τους......
..........τα ίδια σκέφτηκα κι εγώ με σένα αισιόδοξη......
Ναταλία μου,
άσε σε παρακαλώ τις ξανθές ανταύγειες κατά μέρος!!!!!!!!
Σε λίγο όλες οι ξανθές θα αναγκαστούμε να βαφούμε μελαχροινές μ' αυτά που λέγονται!!!!
# 7
στις 25/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Αλήθεια μπορεί να το κάνει και σε .....λίγο πιο περίπλοκα ζητήματα ζωής;;;;;;;;;;;;;;;

Προφανώς αγαπητή Ναταλία, δεν θα σου έγινε αντιληπτό το χιούμορ που περιείχε η απάντησή μου προς την Αισιόδοξη σε σχέση με το τρύκ, χωρίς καμμία διάθεση για να το "παίξω" έξυπνος... Θα ένοιωθα δυστυχής, εάν το όποιο επίπεδο εξυπνάδας μου, αποδεικνύονταν με κάτι τόσο "πανδύσκολο" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η sun rain... ! Αλλά μάλλον, όποιος- ια έχει την μύγα τελικά, μυγιάζεται..! & σίγουρα δεν την έχω εγώ...

Όσο για τα "πιό σοβαρά ζητήματα ζωής" που ανέφερες, τα αντιμετωπίζω καθημερινά στην ίδια μου την ζωή & δεν "τσιμπάω" σ'αυτού του είδους τις προκλήσεις... δεν έχω το "βίτσιο" να νουθετώ ανθρώπους μέσα στο site & ειδικά με δόσεις ειρωνίας...! Πόσο μάλλον να αποδείξω τι & σε ποιόν ; & τελίκα ίσως & αυτή η απάντηση που σου γράφω, να είναι περιττή... Who cares?!? Να είσαι καλά όπως & νά'χει & ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου έστω & αν με προσβάλλει....
# 8
στις 25/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by -Guru-
Παράθεση:

Προφανώς αγαπητή Ναταλία, δεν θα σου έγινε αντιληπτό το χιούμορ που περιείχε η απάντησή μου προς την Αισιόδοξη σε σχέση με το τρύκ, χωρίς καμμία διάθεση για να το "παίξω" έξυπνος... Θα ένοιωθα δυστυχής, εάν το όποιο επίπεδο εξυπνάδας μου, αποδεικνύονταν με κάτι τόσο "πανδύσκολο" όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η sun rain... ! Αλλά μάλλον, όποιος- ια έχει την μύγα τελικά, μυγιάζεται..! & σίγουρα δεν την έχω εγώ...
Όσο για τα "πιό σοβαρά ζητήματα ζωής" που ανέφερες, τα αντιμετωπίζω καθημερινά στην ίδια μου την ζωή & δεν "τσιμπάω" σ'αυτού του είδους τις προκλήσεις... δεν έχω το "βίτσιο" να νουθετώ ανθρώπους μέσα στο site & ειδικά με δόσεις ειρωνίας...! Πόσο μάλλον να αποδείξω τι & σε ποιόν ; & τελίκα ίσως & αυτή η απάντηση που σου γράφω, να είναι περιττή... Who cares?!? Να είσαι καλά όπως & νά'χει & ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου έστω & αν με προσβάλλει....
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ με παρεξήγησες!!!!!!!

Η πρώτη μου σκέψη όταν είδα το τρυκ αυτό ήταν να σκεφτώ σίγουρα ό,τι σκέφτηκε και η αισιόδοξη!!!!
Πίστεψα ότι με κάποιο τρόπο όντως.... "έβλεπε" ποιο χαρτί διάλεγα!!!
Όταν έγραψες από κάτω τόσο απλά την απάντησή σου γέλαγα με τη δική μου ηλιθιότητα και καμία νύξη δεν έκανα για την δική σου εξυπνάδα!!!!!!
Έδωσες μια πολύ απλή λογική εξήγηση σε κάτι που εγώ και να χτυπιόμουν δεν θα τα κατάφερνα με τίποτα!!!! Νάσαι σίγουρος για αυτό!!
Καμία ειρωνία, καμία διάθεση για προσβολή δεν είχα....και λυπάμαι που το πήρες έτσι....
Ό,τι έγραψα ήταν καθαρά και ειλικρινά ό,τι απλά αισθάνθηκα για τη δική μου χαζομάρα...
Όσο για τα προβλήματα ζωής....μιλούσα για τα δικά μου...
Ίσως τελικά μια τρίτη ματιά, έξω από συναισθηματισμούς μπορεί να μας δώσει μια λύση που μπορεί να είναι μπροστά στα μάτια μας, αλλά είμαστε εντελώς χαζοί για να την δούμε.....
Ελπίζω να το ξεκαθάρισα μα αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είχα τη διάθεση να σε προσβάλλω θα ζητήσω απλά να διαγραφεί η απάντησή μου.....
# 9
στις 25/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Παιδια-παιδια...
Αφηστε κατα μερους τις ξανθες ανταυγεις γιατι εχω κι εγω...

Αφηστε τις αντιπαραθεσεις, ολα λεγονται σε φαση πλακας....χαιρομαι που διευθετησατε το θεμα μην εχω και τυψεις οτι προκαλεσα ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!
Οσο για σενα φιλε guru...ποιος σου ειπε να ΜΗΝ ξαναεξηγησεις τρυκ???

Απο δω και περα μετονομαζεσαι....σε guru - συμβουλατορα του site σε τετοια ζητηματα...

Ελπιζω να αποδεχτεις τον τιτλο τιμης...πολυ θα ηθελα σε μελλοντικο μου ερωτημα να υπαρξει παλι καποιος που θα ξερει τι να απαντησει....και που (ελπιζω) ΔΕΝ εχει ξανθες ανταυγειες...
(Κοριτσια.....μη βαρατε ντεεεεε

)
# 11
στις 25/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
στα social media