Παράθεση:
Originally posted by xaroulaaa
Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Παράθεση:
Originally posted by xaroulaaa
Παράθεση:
Κι εγώ αυτό πιστεύω ... αλλά για έναν άλλο λόγο.
Γιατί οι σωστές γυναίκες ξέρουν να κρατάνε το τιμόνι στην τρικυμία...
Ωραία κάλυψη ........
Ευτυχώς που δεν έχω κορίτσια !
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αυτός ο κόσμος είναι πλασμένος για άντρες ... η μάλλον για αρσενικά ... πάντως η ευτυχία της γυναίκας ξεκινάει από την αποδοχή αυτής της αρχής ...
Mάλλον δεν σου τα είπανε καλά !!!!!!!!
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by Pianist_
Δίκιο έχει φίλη μου θεματοθέτρια ο Χrysaetos...σαν ΣΩΣΤΗ γυναίκα πρέπει να δείξεις αμέριστη κατανόηση στα κέρατα που θα σου φοράει ο άντρας σου κατά καιρούς(μιάς και είναι στην φύση του να απατά και αυτό το κάνουν ΟΛΟΙ κατά την γνώμη του).
Τσιμουδιά να μην βγάλεις γιατί <<ωιμέ>>!!!Τι θα απογίνεις στα 50 σου, που δενθα σε θέλει κανείς με παιδιά και θα καταλήξεις μια κακιασμένη??(Είναι βλέ πεις προτιμότερο πάλι κατά την γνώμη του να είσαι με κάποιον που δεν σε σέβεται,σε εξαπατά,και κατ επέκταση για μένα δεν σε αγαπά και δεν σε εκτιμά, αν μη τι άλλο σαν άνθρωπο και σύντροφο του επί 20 χρόνια,απο το να διεκδικείς και να ΑΠΑΙΤΕΙΣ την ειλικρίνεια,τον σεβασμό και την ΑΛΗΘΕΙΑ,που ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑι ο αντρας αου απέναντι σου).
Κάνε την "πάπια "θεματοθέτρια για να μην μείνεις μόνη,λές και έχοντας δίπλα σου έναν άντρα που σε κοροιδεύει,κάνει έρωτα με άλλη και σκέφτεται άλλη δεν είσαι μόνη!(Αμ τότε είναι που είσαι περισσότερο μόνη ..γιαί η μοναξιά είναι στην ΟΥΣΙΑ και όχι στην σωματική παρουσία ενός άντρα).
Εγώ ένα ξέρω....
Ο άντρας που τα έχει καλά με τον εαυτό του ,που δεν είναι ανασφαλής ώστε να θέλει να επιβεβαιώνει το πουλί του απο δω κι απο κεί,που αγαπά εκτιμά και σέβεται την γυναίκα που έχει δίπλα του, δεν την εξαπατά ούτε την απατά. Πρώτα απ όλα γιατί σέβεται τον εαυτό του.Ακόμα κι αν κάτι έχει αλλάξει μέσα του ώς πρός τα συναισθήματα του για εκείνη,να έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να το πεί,να βάλει όλες τις παραμέτρους κάτω και αν δεν μπορεί να είναι μαζί της να χωρίσει και μετά ας έχει άλλες 100.
Αν είναι να πορεύόμαστε με το σκεπτικό του φίλτατου Xrysaetoy ,δεν θα έπρεπε να παντρεύεται κανένας και καμία εφόσον ξέρει ότι εκ των πραγμάτων ο άντρας της κάποια στιγμή θα την απατήσει.
Όποιος θέλει να είναι ελεύθερος σκοπευτής καλά θα κάνει να μην δεσμεύεται ούτε με γάμο ούτε σε σχέση.
Ήθελα να ξερα την ίδια ανοχή και κατανόηση που ζητάει να έχουν οι γυναίκες απέναντι στους άπιστους άντρες τους,θα την έδειχνε ο αγαπητός XRYSAETOS αν η γυναίκα ή η συντρόφός του ,του τα "φορούσε"???
θα σε χαλάσω αλλά ναι, την ίδια ανοχή θα έδειχνα. Γιατί βλέπεις εγώ αναγνωρίζω την (πιθανή) ανάγκη μιας γυναίκας να πάει και με κάποιον άλλο, και δεν το βλέπω σαν κάνενόε είδους "φόρεμα" ... κατάλαβες τώρα τη διαφορά μας ?
Παράθεση:
Originally posted by morgoth
το ζητημα ειναι πολυ λεπτο...
σε αντιστοιχη περιπτωση ειλικρινους δηλωσης και μεταμελειας, η γυναικα κοιταξε να τον σταυρωνει καθημερινα και να τον εξωθει στο αδιεξοδο. Το αποτελεσμα? Χωρισανε διοτι και το σταυρωμα εχει τα ορια του και συνεχιζει (με την αβαντα του στενου οικογενειακου της περιβαλλοντος) το πολεμο μεσω των παιδιων. Λ
ες και ειναι εγκληματιας αυτος που κανει το λαθος να απιστησει.. Ανθρωποι ειμαστε ολοι και οχι θεοι. Με αδυναμιες, ανησυχιες αλλά και ονειρα.
Δεν ειναι ασπρο μαυρο το πραγμα δυστυχως... Θελει γερα κοτσια η αληθεια..
Παράθεση:
Originally posted by bibi-39
να παιξει ηθελε καλη μου μετα απο 22 χρονια γαμου οπως παιζουν οι περισοτεροι ,αντρες και γυναικες, δεν θελει να το δυαλισετε προφανως αν ηθελε θα το ειχε κανει, τι περιμενες να σου πει?ξερεις αγαπη μου αισθανομαι την αναγκη να παω με καποια αλλη γυναικα?
Παράθεση:
Originally posted by pilates
Παράθεση:
να παιξει ηθελε καλη μου μετα απο 22 χρονια γαμου οπως παιζουν οι περισοτεροι ,αντρες και γυναικες, δεν θελει να το δυαλισετε προφανως αν ηθελε θα το ειχε κανει, τι περιμενες να σου πει?ξερεις αγαπη μου αισθανομαι την αναγκη να παω με καποια αλλη γυναικα?
Καλημερα!!
Μπιμπι μου εκει εχω καταληξει κι εγω,ηθελε να παιξει, να τονωσει το εγω του, γιατι αλοιως δεν δικαιολογειται πως στα τοσα χρονια δεν μου ειχε δωσει κανενα δικαιωμα ουτε να σκεφτω κατι τετοιο..
Και βεβαια θα ηθελα να μου πει ποια αναγκη ηταν αυτη που τον οδηγησε να παει με μια αλλη γυναικα..ξερεις την παροιμια "φτηνος στα πιτουρα ακριβος στο αλευρι?" εκει εχω κολλησει...δεν σκεφτομαι την απιστια ως απιστια απλα , τα αιτια ψαχνω....διοτι αυτα ειναι που θα με οδηγησουν στο αν αξιζει να παμε παρακατω...
Πως αλλοιως θα ξερω οτι οντως συνηδητοποιησε πως εκανε βλακεια οπως λεει? θελω να ξορκισω τους λογους που τον οδηγησαν εκει...
Αν μου πει π.χ. οτι ενοιωσε συναισθηματα εκει, για μενα θα ειναι τετελεσμενο γεγονος πια, και θα πρεπει να το τελειωσουμε....
Ετσι το σκεφτομαι εγω τουλαχιστον..
Παράθεση:
για το ερωτικο σας κοματι δεν μας ειπες, μηπως ολο αυτο που εκανε ηταν απλα ενα ορεκτικο για να περασει πιο ανετα στο κυριως πιατο μαζι σου?παιζει και αυτο το ενδεχομενο
Παράθεση:
Εκει δεν ειχε αλλαξει τιποτα μπιμπι μου.δεν ειμασταν δε και απο τους καθημερινους αλλα οσο συχνα και με τον ιδιο τροπο οπως και παλιοτερα..
Απλα οσο περνα ο καιρος ανακαλυπτω περισσοτερα σημαδια..απομονωνονταν αρκετα,απο πραγματα που καναμε συνηθως μαζι, καθημερινα πραγματα, απο δραστηριοτητες, δεν συμμετειχε...την εβγαζε στον καναπε μεχρι αργα..και ο καλυτερος του φιλος ηταν το κινητο του...ακομα και τις φορες που ηταν εξω με φιλους προς διασκεδαση εστελνε μυνηματα και εκανε τηλεφωνα...αυτο μου δινει την εντυπωση της εξαρτησης...δεν ξερω ..το βλεπω λαθος?
Παράθεση:
και γω ετσι πιστευω.
για να διαλυθει ενας γαμος 20 ετων, πρεπει η σχεση να εχει ξεφτυσει προ πολλου.
ολα τα αλλα ειναι τριγμοι, σεισμοι και αν τα θεμελια ειναι γερα δεν καταρρεει το οικοδομημα
Παράθεση:
Παράθεση:
και γω ετσι πιστευω.
ολα τα αλλα ειναι τριγμοι, σεισμοι και αν τα θεμελια ειναι γερα δεν καταρρεει το οικοδομημα
Δημιουργούνται όμως ρωγμές.........που ό,σο και να τις καλύψουμε δεν παύουν να υπάρχουν!!!!(Και ο νοών νοείτω!)
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
και γω ετσι πιστευω.
Δημιουργούνται όμως ρωγμές.........που ό,σο και να τις καλύψουμε δεν παύουν να υπάρχουν!!!!(Και ο νοών νοείτω!)
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου .αντιθετα εχεις απολυτο δικαιο..
Ομως γι αυτο μιλαω για ειλικρινια , πασα αληθεια με το χερι στην καρδια.....οταν εχεις ενα κτιριο π.χ. με ρωγμες ζητας αυτοψια χωρου, μελετη..φτιαχνεται? ναι? οχι? ..το κοστολογιο ποιο ειναι?? αξιζει τον κοπο η το δινεις προς κατεδαφηση και πας να μεινεις αλλου?
Παράθεση:
Βρε pilates μου.ειλικρινά τώρα και αν θές απάντησέ μου
Άς πούμε ότι σου λέει την αλήθεια.
Ας πούμε ότι σου λέει ότι δεν είχε κανένα συναίσθημα προς εκείνη και ότι απλά ήθελε να επιβεβαιωθεί σαν άντρας(τι ηλιθιότητα και τί ανασφάλεια το να θέλει να επιβεβαιωθεί κάποιος πηδώντας ένα μ***ί).
Άς πούμε ότι σου λέει ότι δεν θα το ξανακάνει(Αν και εγώ απο τα όσα μας γράφεις και λέγοντας σου ψέμματα ακόμα και μετά την αποκάλυψη δεν τον βλέπω να μετανοεί)εσύ θα "ησυχάσεις"?
Θα μπορέσουν τα πράγματα μεταξύ σας να ξαναείναι όπως πρίν?Για σκέψου λίγο...κάθε φορά που θα τον βλέπεις να γράφει κάτι στο κινητό δεν θα σκέφτεσαι¨"αμαν..μήπως κάτι τρέχει με καμία άλλη"?
Κάθε φορά που πιθανόν να βγεί βράδυ, ή να αργήσει λίγο, δεν θα σκέφτεσαι¨ωχ!είναι άραγε εκεί που μου είπε?'Αργησε ..και για ποιόν λόγο?Όταν κάνετε έρωτα πώς θα είσαι σίγουρη ότι πιθανόν δεν θα σκέφτεται μια άλλη ??Μετά θα αρχίσουν άλλες σκέψεις..¨¨αφού του έπιασα τα μηνύματα και τις κλησεις στο κινητό..μπας και έχει πάρει τώρα δεύτερο και το έχει κρυφό??κ.ο.κ.
Θέλω να πώ με όλα αυτά ,ότι άπαξ και χαθεί η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι"κλαύτα Χαράλαμπε" που λένε...Άν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλη αυτή την ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ διαδικασία τι να σου πώ....ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!! [/quote
τωρα το ειδα αυτο....
να σου απαντησω καλη μου pianist.....
Μπορω να μην μπω καν σε αυτην την διαδικασια , την ψυχοφθορα οπως πολυ σωστα ειπες..ομως εχω απαιτηση να σταθει σαν ισος απεναντι μου...θα ξερει πως ηταν η πρωτη μα και η τελευταια φορα που δεχομαι κατι τετοιο..δεν κολαω στην ηλικια μας/μου...και στα 30 να συνεβαινε νομιζω πως τον ιδιο δρομο θα ακολουθουσα..μα επειδη πιστευω στην δευτερη ευκαιρια και στο οτι κανεις δεν ειναι αλαθητος θελω να του δωσω την ευκαιρια να επανορθωσει/σβησει/διαγραψει αυτο το γεγονος...και αναλογα απο το πως θα το κανει η οχι θα κρινω κατα ποσο ειμαι η ημουν σημαντικη για αυτον..
Ευτυχως τα παιδια μας ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να κατανοησουν ενα πιθανο διαζυγιο και τους λογους αυτου,δεν χρειαζομαι ουτε την οικονομικη του ενισχυση κι ουτε φοβαμαι την μοναξια γιατι δεν θα μαι μονη...επισης εχω σφαλει κι εγω με τον τροπο μου με την ενοια οτι καλιεργουσα την συμπεριφορα της δεδομενης...λαθος μεγα τελικα!!!
Τωρα λοιπον θα του πεταξω το μπαλακι..( χωρις τερτιπια, ναζια, εγωισμους και κλαματα) "εδω ειμαι, αν με θες ελα! ..εσυ εβαλες την αποσταση τωρα τρεξε να την καλυψεις" αλλοιως αμε στο καλο και η παναγια μαζι σου !!!
Το σημαντικοτερο ειναι να ξερει πως σοβαρολογω....και το εννοω...η στεκεσαι σωστα διπλα μου η καντην απο τωρα!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media