Παράθεση:
Originally posted by Xrusaetos
Παράθεση:
Originally posted by xaroulaaa
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Κι εγώ αυτό πιστεύω ... αλλά για έναν άλλο λόγο.
Γιατί οι σωστές γυναίκες ξέρουν να κρατάνε το τιμόνι στην τρικυμία...
Ωραία κάλυψη ........
Ευτυχώς που δεν έχω κορίτσια !
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αυτός ο κόσμος είναι πλασμένος για άντρες ... η μάλλον για αρσενικά ... πάντως η ευτυχία της γυναίκας ξεκινάει από την αποδοχή αυτής της αρχής ...
Mάλλον δεν σου τα είπανε καλά !!!!!!!!
![]()
Μπορεί ... εσύ στ'αλήθεια πιστεύεις στην ισότητα ? τι συμβουλές δίνεις στα αγόρια σου ?
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ωραία κάλυψη ........
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αυτός ο κόσμος είναι πλασμένος για άντρες ... η μάλλον για αρσενικά ... πάντως η ευτυχία της γυναίκας ξεκινάει από την αποδοχή αυτής της αρχής ...
Mάλλον δεν σου τα είπανε καλά !!!!!!!!
![]()
Μπορεί ... εσύ στ'αλήθεια πιστεύεις στην ισότητα ? τι συμβουλές δίνεις στα αγόρια σου ?
Να σε ρωτήσω πρώτα : Οι άντρες , συγνώμη τα αρσενικά ήθελα να πω ,
με δεδομένη την κατάσταση έτσι όπως εσύ την παρουσιάζεις ..........
είναι ανώτεροι ή κατώτεροι από τις γυναίκες ;
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ωραία κάλυψη ........
Δεν είναι θέμα ισότητας .......
είναι συναισθηματικό θέμα και ποιότητας σχέσεων για να μην πω και ανθρώπων και παρεξηγηθούμε .........
Στα αγόρια μου ρητή και κατηγορηματική συμβουλή :
Να αγαπάνε , να σέβονται και να εκτιμούν τις συντρόφους τους ..........
Αν για κάποιο λόγο , δεν τους αρέσει κάτι .......
να ξεκαθαρίζουν τη θέση τους με οποιοδήποτε κόστος ........
να αναγνωρίζουν τα λάθη τους και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους .......
Να είναι άντρες πραγματικά ..........
Γιατί οι ξεκάθαρες κουβέντες μπορεί να μην είναι αρεστές ή να πονάνε προσωρινά αλλά κερδίζουν τον άλλο μακροπρόθεσμα ..........
Και εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε κανέναν .......... γιατί όλοι είναι πολύτιμοι ...
όχι ανώτεροι ή κατώτεροι .......
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ .ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΜΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ
Παράθεση:
Μα οι γυναίκες είναι ανώτερες καλή μου .. θέλει και ρώτημα ? ψάξε κι εδώ μέσα και θα βρεις πολλές ανώτερες ...
Παράθεση:
Originally posted by pilates
τωρα το ειδα αυτο....
να σου απαντησω καλη μου pianist.....
Μπορω να μην μπω καν σε αυτην την διαδικασια , την ψυχοφθορα οπως πολυ σωστα ειπες..ομως εχω απαιτηση να σταθει σαν ισος απεναντι μου...θα ξερει πως ηταν η πρωτη μα και η τελευταια φορα που δεχομαι κατι τετοιο..δεν κολαω στην ηλικια μας/μου...και στα 30 να συνεβαινε νομιζω πως τον ιδιο δρομο θα ακολουθουσα..μα επειδη πιστευω στην δευτερη ευκαιρια και στο οτι κανεις δεν ειναι αλαθητος θελω να του δωσω την ευκαιρια να επανορθωσει/σβησει/διαγραψει αυτο το γεγονος...και αναλογα απο το πως θα το κανει η οχι θα κρινω κατα ποσο ειμαι η ημουν σημαντικη για αυτον..
Ευτυχως τα παιδια μας ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να κατανοησουν ενα πιθανο διαζυγιο και τους λογους αυτου,δεν χρειαζομαι ουτε την οικονομικη του ενισχυση κι ουτε φοβαμαι την μοναξια γιατι δεν θα μαι μονη...επισης εχω σφαλει κι εγω με τον τροπο μου με την ενοια οτι καλιεργουσα την συμπεριφορα της δεδομενης...λαθος μεγα τελικα!!!
Τωρα λοιπον θα του πεταξω το μπαλακι..( χωρις τερτιπια, ναζια, εγωισμους και κλαματα) "εδω ειμαι, αν με θες ελα! ..εσυ εβαλες την αποσταση τωρα τρεξε να την καλυψεις" αλλοιως αμε στο καλο και η παναγια μαζι σου !!!
Το σημαντικοτερο ειναι να ξερει πως σοβαρολογω....και το εννοω...η στεκεσαι σωστα διπλα μου η καντην απο τωρα!!!
Παράθεση:
Originally posted by pilates
![]()
Παράθεση:
...
Παράθεση:
Originally posted by Breaker
Παράθεση:
...
Συγνώμη αλλά το παραπάνω δεν δείχνει έναν πραγματικό άντρα. Απλά δείχνει μία μορφή ανθρώπινου χαρακτήρα η οποία έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία...
Το αντρικό φύλο, καλώς ή κακώς, έχει και άλλα πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία αν επιχειρηθεί να του αφαιρεθούν ίσως να του προκαλέσουν και "ευνουχισμό".
Παράθεση:
Εγά πάλι θυμάμαι τη μάνα μου σε νεαρή ηλικία (δική μου) να μου λέει ... 'κι αν σου τύχει και κανένα κελεπούρι, βάρα το..." ... ακόμα θυμάμαι τις συμβουλές της
Διαφορές στις αντιλήψεις ...
Παράθεση:
(για να πω κάτι πιο σοβαρό) δεν πιστεύω στη λογική της "συμβουλής" του γονιού προς παιδί ... ο γονιός είναι για να λύνει απορίες και να μεταδίδει την όποια γνώση του και βέβαια να προσέχει το παιδί μην μπλέξει .... αλλά συμβουλή τύπου "να είσαι πιστός" η "να μην είσαι πιστός", η "να είσαι άντρας" μου μοιάζει σαν "να πιστεύεις στο Θεό" ... άσε το παιδί να κάνει το ταξίδι του και να ανακαλύψει μόνο του την αξίας της πίστης η του αντρισμού και το πως πρέπει να φέρεται.
Παράθεση:
Εγά πάλι θυμάμαι τη μάνα μου σε νεαρή ηλικία (δική μου) να μου λέει ... 'κι αν σου τύχει και κανένα κελεπούρι, βάρα το..." ... ακόμα θυμάμαι τις συμβουλές της
Παράθεση:
Απλά τα λόγια των γονιών μπαίνουν πολύ βαθιά στο υποσυνείδητο του
και ίσως σε καιρούς κρίσεων και διλημμάτων να αναδυθούν βοηθώντας το .......
να κάνει επιλογές που θα του ταιριάζουν .........
Παράθεση:
Originally posted by Pianist_
Παράθεση:
Ελπίζω αυτές τις αντιλήψεις να τις υποστήριζε και για τον εαυτό της η μητέρα σου, και όταν ο μπαμπάς σου (σαν άντρας που ήταν)πετύχεναι κανένα κελεπόύρι και το <βάραγε>>να μην την πείραζε και να το θεωρούσε φυσιολογικό , εφόσον σε παρότρυνε κι εσένα να κάνεις το ίδιο!
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by Breaker
Παράθεση:
...
Συγνώμη αλλά το παραπάνω δεν δείχνει έναν πραγματικό άντρα. Απλά δείχνει μία μορφή ανθρώπινου χαρακτήρα η οποία έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία...
Το αντρικό φύλο, καλώς ή κακώς, έχει και άλλα πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία αν επιχειρηθεί να του αφαιρεθούν ίσως να του προκαλέσουν και "ευνουχισμό".
Εύστοχη παρατήρηση Breaker ........
Η δουλειά μου όμως σαν μητέρα είναι να πλάσω (όσο μπορώ ) ''σωστούς'' ανθρώπους .......
Εφόσον αποδειχτεί ή συνειδητοποιήσω πως θα έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο (ακόμα και διαφορετικό ) πάνω σε αυτό το κομμάτι ....... να είσαι σίγουρος πως θα το κάνω ......
Στο άλλο κομμάτι δεν επεμβαίνω ...... είναι δουλειά του πατέρα τους ...... ή δική τους που θα πρέπει μέσω εμπειριών να αποκτήσουν ......
Η μοναδική νύξη που έχω κάνει αφορά την πρόληψη ''ατυχήματος ''
όχι για τα όσα πιθανόν επακολουθήσουν και αφορούν τους ίδιους
αλλά για την κοπέλα ...........
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by Pianist_
Παράθεση:
Ελπίζω αυτές τις αντιλήψεις να τις υποστήριζε και για τον εαυτό της η μητέρα σου, και όταν ο μπαμπάς σου (σαν άντρας που ήταν)πετύχεναι κανένα κελεπόύρι και το <βάραγε>>να μην την πείραζε και να το θεωρούσε φυσιολογικό , εφόσον σε παρότρυνε κι εσένα να κάνεις το ίδιο!
Σε παρακαλώ ... λειτούργησε όπώς θέλεις και άσε τους άλλους να κάνουν το ίδιο, χωρίς σχόλια κακεντρέχειας, ΟΚ ?![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media