Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Originally posted by inioxos52
Vlepeis agapiti mou, edw stin Saloniki, einai oi magazatores perissotero xouvarntades se sxesi me tous A8inaious, tin mizeria twn opoiwn akomi kai stin posotita tou potou, viwsa para polles fores, kai se sxedon oles tis perioxes tou lekanopediou.
Δεν εχεις δει τους αντιστοιχους χιωτες μαγαζατορες.
Μπροστα τους οι Αθηναιοι που λες, ειναι οι πιο ανοιχτοχερηδες του πλανητη!
Παράθεση:
Vre kaptanie, ta mona pou kserw gia tous Xiwtes einai pws pigainoun duo-duo, kai auto pou mou eipe filos palios nautikos: "O 8eos na se fulaei apo Xiwti kapetanio".
Ti ennoouse vre kapta-Ran me toutes tis kouventes o filos mou?
![]()
Παράθεση:
Originally posted by mathilda
Ενα μαγαζι στην Θεσσαλονικη, στην διαγωνιο, οταν παραγγελνεις ποτο, σου φερνει πατατακια. Μετα φυστικακια. Μετα καροτακια με ελιτσες. Μετα τυροπιτακια. Μετα κριτσινακια με μια σως τυριου. Μετα φλογερες με τυρι. Μετα μικρα τοστακια. Μετα...
Εχω χασει τον λογαριασμο! Η ιδεα ειναι λοιπον οτι ανα ενα τεταρτο σου φερνει και απο ενα μικρο πιατακι με διαφορα μπινελικακια, χωρις να στα χρεωνει, με αποτελεσμα να μασουλας συνεχεια, να πινεις γρηγορα το ποτο σου και να παραγγελνεις και δευτερο στη μιση ωρα (και οχι να το παλευεις κανα δυωρο οπως γινεται συνηθως σε αλλα μαγαζια).
Το μαγαζι ειναι συνεχεια γεματο απο φοιτητες, νεαροκοσμο, ζευγαρια, αντρες, γυναικες, ολων των ηλικιων.
Οποτε και αν ειχαμε παει, μετα απο προσπαθεια βρισκαμε τραπεζι. Σαββατα, καθημερινες, εξι το απογευμα, μια τη νυχτα, ηταν παντα γεματο!
Οταν δε ανεβαινε κανενας φιλος αθηναιος, τον πηγαινα εκει και παθαινε πλακα! Ειναι το ανεκδοτο μεταξυ μας πλεον, οταν παμε για ποτο εξω στην ΑΘηνα, οτι παρακαλαμε για δυο παλιοφυστικια σε μπωλακι δαχτυληθρα.
Παράθεση:
Pantws Mat, na ksereis pws uparxei stin poli mas, klassiko mparaki-steki, pros Kalamaria merea,
Παράθεση:
Vlepeis agapiti mou, edw stin Saloniki, einai oi magazatores perissotero xouvarntades se sxesi me tous A8inaious, tin mizeria twn opoiwn akomi kai stin posotita tou potou, viwsa para polles fores, kai se sxedon oles tis perioxes tou lekanopediou.
Παράθεση:
Originally posted by fwtia_sto_limani
1. Ωραία μουσική
2. Ωραίες γκαρσόνες
3. Ωραίες τιμές
Παράθεση:
Ασε, μη μου το θυμιζεις... Και το αλλο;;;; Πουθενα σε ταβερνα δε σε φερνουν γλυκο μετα το φαγητο χωρις να σε χρεωσουν.
Ενω στη Θεσσαλονικη, ερχοταν τα γλυκακια, ή κλασσικα, γιαουρτι με γλυκο κουταλιου, χωρις να σε ρωτησουν, και χωρις να σε χρεωσουν.
Παράθεση:
Originally posted by Jack_Skellington
Για καφετέρια μιλάμε η για ζαχαροπλαστείο ρε παιδιά... είμαι και στην δίαιτα του ανανά τελευταία![]()
Παράθεση:
Originally posted by AlwaysHaveCrabi
Παράθεση:
Για καφετέρια μιλάμε η για ζαχαροπλαστείο ρε παιδιά... είμαι και στην δίαιτα του ανανά τελευταία![]()
Οχι της μπυρας?![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by AlwaysHaveCrabi
Παράθεση:
Οχι της μπυρας?![]()
τσουκ... του ανανά είναι καλύτερη... τρως τα πάντα εκτός από ανανά![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Pantws Mat, na ksereis pws uparxei stin poli mas, klassiko mparaki-steki, pros Kalamaria merea,
Στην Καλαμαρια; Δεν πρεπει να το ξερω.
Παράθεση:
Ασε, μη μου το θυμιζεις... Και το αλλο;;;; Πουθενα σε ταβερνα δε σε φερνουν γλυκο μετα το φαγητο χωρις να σε χρεωσουν.
Ενω στη Θεσσαλονικη, ερχοταν τα γλυκακια, ή κλασσικα, γιαουρτι με γλυκο κουταλιου, χωρις να σε ρωτησουν, και χωρις να σε χρεωσουν.
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by valerie
Παράθεση:
Παράθεση:
Στην Καλαμαρια; Δεν πρεπει να το ξερω.
Παράθεση:
Εδώ μου έχει τύχει σε ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη να φέρνουν μια τεράααααααστια κρέπα γλυκιά με μερέντα μέσα, και σιρόπι σοκολάτας από πάνω... Ινι κατάλαβα ποιό καφέ λες... Ήμουν και εγώ παρούσα σε μια τέτοια μάζωξη, αλλά νομίζω μεχρι το κλαμπ σάντουιτς πήγε ι ιστορία...![]()
Παράθεση:
Originally posted by livelusulina
πετε καλε και εμενα ποια καφετερια ειναι αυτη...
οχι οτι θα παω συντομα...αλλα να ξερω![]()
και επειδη ο Ινι δεν θα μου απαντησειπεριμενω απο εσενα val....φφφφφφφφφφανταστικη μου φιλη
![]()
![]()
Παράθεση:
Originally posted by valerie
Παράθεση:
Originally posted by livelusulina
πετε καλε και εμενα ποια καφετερια ειναι αυτη...
οχι οτι θα παω συντομα...αλλα να ξερω![]()
και επειδη ο Ινι δεν θα μου απαντησειπεριμενω απο εσενα val....φφφφφφφφφφανταστικη μου φιλη
![]()
![]()
Γιατί καλέ να μην σου απαντήσει ο Ίνι??
Πάντως εγώ δεν θυμάμαι το όνομα του καφέ.. Έχουν περάσει και 3 χρόνια φαντάζομαι.. Μην σου πω 4...
Παράθεση:
Ενα μαγαζι στην Θεσσαλονικη, στην διαγωνιο, οταν παραγγελνεις ποτο, σου φερνει πατατακια. Μετα φυστικακια. Μετα καροτακια με ελιτσες. Μετα τυροπιτακια. Μετα κριτσινακια με μια σως τυριου. Μετα φλογερες με τυρι. Μετα μικρα τοστακια. Μετα...
στα social media