Παράθεση:
Originally posted by ZOUZOUNELLA
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ Η ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΥΣΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Παράθεση:
Originally posted by Thebestman20
Καλησπέρα.
....σπερααα..
Πριν λίγο έκανα έρωτα με την κοπέλα μουΑξιος!Και στα δικα μας !
και δεν βάλαμε προφυλακτικό.
Αναξιος!!!!Αναξιοι και οι δυο σας μαλλον....
Δεν τελείωσα μέσα της αλλά φοβόμαστε μήπως τα πολλά υγρά που βγάζω από το πέος φέρουν εγκυμοσύνη.
Ενω αμα ειχες βαλει φερετζε Διονυση δεν θα ειχες αγχος ουτε θα μας ζαλιζες τωρα....
Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες
....μη σου πω οτι πρεπει να αρχισεις να ετοιμαζεσαι ψυχολογικα για τον ρολο του πατερα.
και αν πρέπει να προμηθευτούμε το αντισυλληπτικό χάπι της επόμενης ημέρας;
Να αφησετε τις σαχλαμαρες Διονυση. Ακουσες οτι η αλλη γκαστρωθηκε με τον κρινο και σαλταρες.Αυτα μονο στα θρησκευτικα γινονται.
Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Παράθεση:
Καλησπέρα.
....σπερααα..
Πριν λίγο έκανα έρωτα με την κοπέλα μουΑξιος!Και στα δικα μας !
και δεν βάλαμε προφυλακτικό.
Αναξιος!!!!Αναξιοι και οι δυο σας μαλλον....
Δεν τελείωσα μέσα της αλλά φοβόμαστε μήπως τα πολλά υγρά που βγάζω από το πέος φέρουν εγκυμοσύνη.
Ενω αμα ειχες βαλει φερετζε Διονυση δεν θα ειχες αγχος ουτε θα μας ζαλιζες τωρα....
Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες
....μη σου πω οτι πρεπει να αρχισεις να ετοιμαζεσαι ψυχολογικα για τον ρολο του πατερα.
και αν πρέπει να προμηθευτούμε το αντισυλληπτικό χάπι της επόμενης ημέρας;
Να αφησετε τις σαχλαμαρες Διονυση. Ακουσες οτι η αλλη γκαστρωθηκε με τον κρινο και σαλταρες.Αυτα μονο στα θρησκευτικα γινονται.
Παρε κανα κουτι προφυλακτικα καλυτερα και αφηστε τις ταρζανιες.Το χαπι της επομενης ημερας δεν ειναι καραμελιτσα για τον βηχα.
Παράθεση:
Originally posted by sexy_sexy
Nai egw eimai ...ekana to test eimai egkyos telika den phra to xapi ths epomenhs meras agaph moy se ligoys mhnes 8a ginoyme goneis!!!!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by naughtyM
Τα προσπερματικα υγρα περιεχουν μικρη ποσοτητα σπερματος. Υπαρχουν περιπτωσεις εγκυμοσυνης με τετοιο τροπο. Οταν κανεις σεξ χωρις προφυλακτικο εκτος απο τις ασθενειες λοιπον , ρισκαρεις και αυτο..
το χαπι της επομενης μερας δεν θεωρειται "αντισυλληπτικο" και ειναι καλυτερα να το παρεις ειτε ποτε σου...ειτε μια φορα στη ζωη σου. Μεσα σε 3 μερες το πολυ μετα την επαφη η κοπελα πρεπει να το παρει ..οσο αργοτερα τοσο λιγοτερο σιγουρο ειναι το αποτελεσμα.
Την επομενη φορα...χρησιμοποιειστε προφυλακτικο. Το χαπι δεν ειναι μεθοδος αντισυλληψης.
Παράθεση:
Καλησπέρα. Πριν λίγο έκανα έρωτα με την κοπέλα μου και δεν βάλαμε προφυλακτικό. Δεν τελείωσα μέσα της αλλά φοβόμαστε μήπως τα πολλά υγρά που βγάζω από το πέος φέρουν εγκυμοσύνη. Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες και αν πρέπει να προμηθευτούμε το αντισυλληπτικό χάπι της επόμενης ημέρας;
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Παράθεση:
Καλησπέρα. Πριν λίγο έκανα έρωτα με την κοπέλα μου και δεν βάλαμε προφυλακτικό. Δεν τελείωσα μέσα της αλλά φοβόμαστε μήπως τα πολλά υγρά που βγάζω από το πέος φέρουν εγκυμοσύνη. Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες και αν πρέπει να προμηθευτούμε το αντισυλληπτικό χάπι της επόμενης ημέρας;
αναφερεσαι στα λεγομενα προσπερματικά υγρα. ναι, μια χαρα εγκυος μπορει να μεινει και με αυτα. αν και εφοσον ηταν στις γονιμες μερες της...
το δε ''χαπι της επομενης μερας''..λεγεται ετσι γιατι πρεπει να το παρει εντος 36 ωρων απο τη στιγμη της "επιφοβης" επαφης.
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Παράθεση:
αναφερεσαι στα λεγομενα προσπερματικά υγρα. ναι, μια χαρα εγκυος μπορει να μεινει και με αυτα. αν και εφοσον ηταν στις γονιμες μερες της...
το δε ''χαπι της επομενης μερας''..λεγεται ετσι γιατι πρεπει να το παρει εντος 36 ωρων απο τη στιγμη της "επιφοβης" επαφης.
εντος 72
αλλα οσο νωριτερα τοσο κλτρα![]()
Παράθεση:
ΑΝτε βρε
![]()
![]()
Παράθεση:
Originally posted by The-Devils-Advocate
Παράθεση:
ΑΝτε βρε
![]()
![]()
![]()
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
ΑΝτε βρε
![]()
![]()
![]()
![]()
Ααααα μη με καλοπιανεις...ειμαι δυσκολη και απλησιαστη![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
ΑΝτε βρε
![]()
![]()
![]()
![]()
Καμμιά γυναίκα δεν είναι δύσκολη και απλησίαστη,
αρκεί να βρει ο άντρας τα κατάλληλα κουμπιά και
να τα πατήσει την κατάλληλη στιγμή !!
Εν ολίγοις δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο !!![]()
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
ΑΝτε βρε
![]()
![]()
![]()
![]()
Καμμιά γυναίκα δεν είναι δύσκολη και απλησίαστη,
αρκεί να βρει ο άντρας τα κατάλληλα κουμπιά και
να τα πατήσει την κατάλληλη στιγμή !!
Εν ολίγοις δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο !!![]()
![]()
Μμμμ...για να βρεις ομως τον καταλληλο τροπο, θελει κοπο...
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media