Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Με τον φίλο του Φίλου, του φίλου!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

idealist

# 1 στις 27/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Με τον φίλο του Φίλου, του φίλου!

Δεν ειμαι σιγουρη αν αυτη η ερωτηση θα επρεπε να απευθυνθει σε αντρες η σε γυναικες αλλα ολα τα σχολια ευπροσδεκτα. Θα εχει τυχει φανταζομαι σε καποιους απο σας να αποκτησουν ρομαντικα αισθηματα για δυο ατομα μεσα σε μια παρεα. Συνηθως για τους αντρες αυτο θεωρειται πιο αποδεκτο αλλα οταν τυχει σε μια γυναικα να εχει δυνατα συναισθηματα για δυο αντρες οι οποιοι τυχαινει να ειναι φιλοι τα πραγματα ειναι πιο μπερδεμενα. Τον πρωτο φιλο δεν τον πηρα ποτε σοβαρα αλλα περνουσαμε πολυ καλα μαζι για ενα διαστημα. Για μενα προσωπικα η πρωτη σχεση ειχε τελειωσει παντελως οταν ξεκινησα να μπλεκομαι σε μια δευτερη σχεση με τον δευτερο φιλο. Αρχικα ο “2” φεροταν σαν να ηθελε πολυ μια σχεση μαζι μου... και αυτο το ειχα προσεξει απο την πρωτη μερα που γνωριστικαμε...και μαλιστα οταν πρωτογνωρισα αυτα τα ατομα θυμαμαι οτι και οι δυο μου ειχαν αμεσως δωσει αυτη την εντυπωση. Ειχαμε πολλα κοινα, μιλουσαμε καθημερινα σχεδον και ακομα και οταν χωρισα με τον πρωτο ο “2” συνεχισε να κρατα επαφη μαζι μου, φιλικη αρχικα ωσπου μου ειπε καθαρα οτι ενδιαφερεται για μενα. Τελικα, οταν ηρθε η στιγμη που θα μπορουσαμε να ειμαστε μαζι, αρχισε να φερεται περιεργα και να με αποφευγει. Οταν τον ρωτησα ευθεως τι συμβαινει μου ειπε οτι δε θα μπορουσε ποτε να ειναι μαζι μου λογω της σχεσης μου με τον προηγουμενο φιλο....παρ΄ ολα αυτα συνεχισε να μου μιλαει σαν να ειμαστε ακομα φιλοι και μου ζητουσε που και που να βγαινουμε...στις οποιες φορες μου την επεφτε δινοντας μου την εντυπωση οτι το ειχε ξανασκεφτει και οτι ηθελε τελικα να ειναι μαζι μου. Ο λογος που δεν τον εστειλα πολυ νωριτερα ειναι οτι αισθανομουν και ακομα αισθανομαι οτι ταιριαζουμε πολυ και οτι τον αγαπαω κατι που σπανια αισθανομαι για καποιον.
Ολη αυτη η ιστορια τελειωσε πολυ ασχημα, αφου εγω του ζητησα σε ενα γραμμα να μην μου ξαναμιλησει αν δεν αποφασισει τι θελει απο μενα και να σταματησει να με στενοχωρει. Μου απαντησε οτι τα σκεφτηκε ολα και οτι ολα ειναι καλα και οτι θελει να με ξαναδει, εγω ετρεξα αμεσως σαν χαζη πισω γιατι νομιζα οτι ολα θα ηταν καλα απο δω και περα......και φυσικα ολα ΔΕΝ ηταν καλα. Την επομενη μερα μου ειπε παλι οτι δε γινεται ποτε να ειμαστε μαζι και δεν μου ξαναμιλησε. Δε πιστευω πως θα επρεπε να αισθανομαι τυψεις η φτηνη αλλα ετσι με εκανε να αισθανομαι ο τροπος που μου φερθηκε.
Μου εξηγει καποιος τι εγινε γιατι ακομα δεν καταλαβα;
Ειναι τοσο δυσκολο για τους αντρες να ξεπερασουν αυτα τα πρωτογονα κομπλεξ που δημιουργουνται οταν μια γυναικα εχει στο παρελθον μια μικρη ασημαντη σεξουαλικη σχεση με καποιον κολλητο τους;
Τι περναει απο το μυαλο τους;
Γιατι ειναι τοσο σημαντικο η γυναικα να ειναι “καθαρη”;
Και εγω τι πρεπει να κανω που ακομα δεν τον εχω βγαλει απο το μυαλο μου γιατι σκεφτομαι ποσο ωραια θα μπορουσαν να ειναι τα πραγματα;
Σας ευχαριστω που διαβασατε ολες τις σκεψεις μου...και θελω πολυ να ακουσω οτι ιδεες μπορει να εχετε για ολο αυτο το μπερδεμα. Μια τελευταια λεπτομερεια...........αλλα σημαντικη μαλλον.......ο φιλος ο οποιος με συστησε αρχικα σε αυτους τους δυο κολλητους με γουσταρε πολυ...εγω δεν ειχα ποτε αισθηματα για αυτον αλλα αυτος συνεχισε να εχει παρολο που εγω εμπλεξα με τους αλλους δυο φιλους του. Ποσο ρολο μπορει να επεξε αυτο στα αισθηματα του “2” για μενα;
Ααααααααχχχ!:-)

lorna

# 2 στις 27/2/2004
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 446
Αγαπητή μου φίλη,
Δυστηχώς έχεις μπερδευτεί πολύ άσχημα...
Το γράμμα σου δείχνει οτι δεν ξέρεις καθόλου τους άντρες!
Οι άντρες δεν μοιάζουν καθόλου με μας...
Ξέρεις μόνο οι γυναίκες λειτουργούν έτσι, κοιτάζοντας και το φίλο του φίλου. Και αυτό δε μας τιμά καθόλου ξέρεις γιατί γράφουμε τη φιλία στα παλιά μας τα παπούτσια. Οι άντρες αντιθέτως σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται (απο τον πιό μικρό ως το πιό μεγάλο) έχουν μια διαφορετική ηθική μεταξύ τους. Θεωρούν πολύ "δεύτερο" να πάρουν γυναίκα που ήταν με φίλο τους. Γι αυτό θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις το θέμα. Δεν γίνεται τίποτα. Δείξε λίγη σοβαρότητα έστω και τώρα και ξέχασε την ιστορία. Καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλα μην "πέφτεις" άλλο. Το πιό πιθανό ειναι να τα λένε μεταξύ τους και να γελάνε...
Φιλικά
Λόρνα

# 3 στις 27/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by idealist
Ειναι τοσο δυσκολο για τους αντρες να ξεπερασουν αυτα τα πρωτογονα κομπλεξ που δημιουργουνται οταν μια γυναικα εχει στο παρελθον μια μικρη ασημαντη σεξουαλικη σχεση με καποιον κολλητο τους;
Και εγω τι πρεπει να κανω που ακομα δεν τον εχω βγαλει απο το μυαλο μου γιατι σκεφτομαι ποσο ωραια θα μπορουσαν να ειναι τα πραγματα;
Σας ευχαριστω που διαβασατε ολες τις σκεψεις μου...και θελω πολυ να ακουσω οτι ιδεες μπορει να εχετε για ολο αυτο το μπερδεμα. Μια τελευταια λεπτομερεια...........αλλα σημαντικη μαλλον.......ο φιλος ο οποιος με συστησε αρχικα σε αυτους τους δυο κολλητους με γουσταρε πολυ...εγω δεν ειχα ποτε αισθηματα για αυτον αλλα αυτος συνεχισε να εχει παρολο που εγω εμπλεξα με τους αλλους δυο φιλους του. Ποσο ρολο μπορει να επεξε αυτο στα αισθηματα του “2” για μενα;

Πρωτόγονα κόμπλεξ ε? Τς τς τς τς.... Σα δε ντρεπόμαστε ρε λιγάκι εμεις οι κομπλεξικοίι άντρες.... Η κοπέλα είχε 2... "φίλους", απο τους οποίους με τον έναν κοιμόταν μαζί του απλώς "φιλικά" και για τον άλλον αποδείχτηκε ότι έτρεφε συναισθήματα... Οπότε εδώ κάπου να διορθώσω και να πω κοπέλα μου, που την είδες την φιλία? 2 γνωστούς είχες που σου άρεσαν απλά.

Ο "φίλος" Νο 2, απλά σκέφτηκε ότι δεν αξίζει τον κόπο για να είναι με μια κοπέλα να χάσει την φιλία ενός φίλου του, και να σου πω την αλήθεια κι εγώ το ίδιο θα έκανα, λες και χάθηκαν οι γυναίκες και θα πάω με αυτήν που ήταν πριν ο κολητός μου... Αλλά υπάρχουν και μερικοί ξεφτίλες που τα κάνουν στα μουλωχτά, δεν έχει να κάνει...

Όσο για τα... "πρωτόγονα κόμπλεξ", μου εξηγείς λιγάκι τι εννοείς? Δηλ. καταργούμε ηθικούς κανόνες, τα ισοπεδώνουμε όλα, φίλους και γκόμενους τους ανακατεύουμε και τους κάνουμε ένα αχταρμά και αυτό εσύ το λές.. μη κομπλεξικό ας πούμε?? Κοριτσάκι μου δηλ. κάποιον που κοιμόσασταν μαζί, μετά τον παρουσιάζεις σαν... φίλο (πίσω)κολητό??? Εσείς οι γυναίκες στις φιλίες σας με άντρες ψάχνετε κάτι ενδιάμεσα σε φίλο και εραστή ας πούμε για ώρα ανάγκης και για φλού καταστάσεις? Αυτό δεν είναι απελευθέρωση αλλά ελευθεριότητα... Τέτοιες συμπεριφορές μου θυμίζουν ανώριμα και ιδιαίτερα ανασφαλή άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν τελικά..

Ρε παιδάκια, άλλο πράγμα ο γκόμενος, άλλο ο φίλος, άλλο ο εραστής... Δηλ. πόσο δύσκολο είναι να είναι αυτά διαχωρισμένα??

Και να με συγχωρείς για τον τρόπο που γράφω, απλά ήρθαν στο μυαλό μου και κάτι χαζά που άκουγα για πολύ καιρό και απορίας άξιον πως δεν έδειρα κανέναν/καμία

# 4 στις 27/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κοπέλλα μου εισαι πολυ μπερδεμενη με τους δυο "φίλους"
Καλο θα ηταν να ξεφυγεις και απο τους δυο και να κοιταξεις καπου αλλου γιατι οι αντρες (και καλα κανουν για μενα) κρατουν καποια στανταρ με τους φιλους τους.
Κοιτα να ξεφυγεις και να βρεις κατι αλλο που πιστευω θα σου ταιριαζει περισσοτερο.
Φιλικα.

# 5 στις 27/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ποσα θες να μας τρελανεις???

Κοριτσι μου με μπερδεψες μα τον θεο!
Ο φιλος, του φιλου,....... ω φιλε!
Τωρα εσενα ο προβληματισμος σου για να καταλαβω που ειναι?

Στο οτι δεν μπορει να σε παρει στα σοβαρα ενας αντρας που ξερει οτι "παιζεις "
με ολη την αντρικη παρεα?
Που για ολους τρεφεις "δυνατα συναισθηματα"?

Εχεις ιδεα κοπελα μου τι σημαινει "Αγαπη" και "δυνατο συναισθμα"?
Προφανως δεν εχεις για να αναρωτιεσαι οσα αναρωτιεσαι.

Ο ανθρωπος ουτε κομπλεξικος ουτε οπισθοδρομικος ειναι....μια χαρα τον βρισκω.....για ελα λιγο στη θεση του...τι θα εκανες εσυ αν "επαιζε" με ολες τις γυναικες τις παρεας ?
Θα προχωραγες μαζι του?
Τι απο την συμπεριφορα του θα σου εξασφαλιζε οτι μετα απο λιγο καιρο δεν θα ετρεφε δυνατα συναισθηματα και για μια ακομη εκτος απο σενα και ολες τις αλλες της παρεας?

Ναι οι σχεσεις ετσι και αλλιως εχουν ρισκο παντα και κανεις δεν ειναι ποτε και για τιποτα και για κανεναν σιγουρος αλλα.....αλλο αυτο και αλλο να πηγαινει κανεις μονος του στο "στομα του λυκου",
αυτο δειχνει ανωριμοτητα και οτι δεν σεβομαστε ως οφειλουμε τον εαυτο μας και τον υποβαλουμε σε ταλαιπωριες.
Ο ανθρωπος μαλλον και τον εαυτο του σεβεται και εσενα γιατι θα μπορουσε να βρεθει 2-3 φορες μαζι σου σε ενα κρεβατι και μετα ολη η παρεα να πινει καφεδακι και να ανταλλασουν πιπερατες λεπτομερειες μεταξυ τους.....

Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε αλλο πραγμα ειναι η ελευθερια και η εξελιξη κι αλλο η ελευθεριοτητα.
Ας μην τα κανουμε ολα ισωμα.

Η συμπεριφορα του απεναντι σου ειναι το αποτελεσμα των επιλογων σου και της εικονας που δινεις.....αν δεν σου αρεσει στο χερι σου ειναι να την αλλαξεις......χωρις να ριχνεις ευθυνες στους αλλους.....

σε στεναχωρω αλλα.....

daydreamer21

# 6 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 17

Το νομισμα εχει παντα 2 οψεις!

Εγω εχω να κανω μια ερωτηση σε ολους εσας που δωσατε τις απαντησεις σας! Η κοπελα δηλαδη είναι μια τσου*αρα?? Δεν καταλαβα! Γιατι δηλαδη δεν είναι οι αντρες οι πα*αρες?? Όταν δηλαδη της την πεφτανε και προσπαθουσαν να την ριξουν στο κρεβατι δεν ειχαν την ΦΟΒΕΡΗ αυτή ηθικη…αλλα ξαφνικα μολις ηρθε το θεμα στο πιο σοβαρο θυμηθηκαν πως μεταξυ τους πρεπει να είναι σωστοι? Και η κοπελα ενταξυ, ισως δεν ηταν σωστο να παιζει με 2 στην ιδια παρεα.. αλλα όταν νιωθεις καποια πραγματα (και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να σου πει που με ποιον και πως θα τα νιωσεις, αυτά ερχονται) δεν μπορεις παντα να κοιταξεις κατι με λογικη! Αυτοι γιατι ξεκινησαν παιχνιδι αφου είναι τοοοοσο καλοι και τοοοοσο σωστοι? Εγω προσωπικα ριχνω το φτεξιμο για την ολη τη κατασταση κ στους δυο. Σους μεν γιατι αποφασησαν πως δεν είναι «σωστο» όταν πλεον ειχαν κανει το παιχνιδακι τους, και στην δε γιατι ισως επρεπε να αποφυγει να μπλεξει σε μια τετοια κατασταση!
Αυτά το ολιγα…

# 7 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα γινω και εγω λιγο σκληρος και συγνωμη αλλα κραταω ακομα καποιους ηθικους κανονες και υπολογιζω την φιλια παραπανω απο καθε τι!!
Μπραβο στο παιδι που δεν αφησε καμια γυναικα να καταστρεψει μια φιλια!!!
Τελικα μαλλον ειμαστε λαθος οι αντρες που υπολογιζουμε τις φιλιες μας πρωτα!!!
Ξερεις φιλη μου πως με την αναποφασιστικοτητα σου μπορει να χαλαγες μια φιλια?
Και τι ηθελες δηλαδη να δοκιμασεις πρωτα και μετα να ψωνισεις?
Οσο για την ερωτηση σου daydreamer θα σου προτεινα να ξαναδιαβασεις το αρθρο γιατι δεν εχει νοημα!!!
Το καλυτερο που εχεις να κανεις φιλη μου ειναι να τους αφησεις ησυχους και να παρεις ενα καλο μαθημα!!!!
Ποτε μην προχωρας σε σχεση με καποιον αν δεν εισαι σιγουρη και αν το κανεις και χωριζεις ποτε ξανα με μελος παρεας!!!
Το λιγοτερο που θα κερδισεις με αυτο ειναι να φανεις φτηνη!!!!
Και επειδη μου εχει τυχει και εμενα κατι τετοιο με ενα φιλο ειμαι αδιαλακτος γιατι ακολουθησα την τακτικη των παιδιων και κρατησα την φιλια μου χωρις να το μετανοιωσω στιγμη???
Ημουν λαθος και εγω?δεν το νομιζω!!!
Φιλικα
Κωστας!!!!

womanbi

# 8 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Απαντήσεις: 332
Άντρες της παρέας και του θέματος αυτού θα είχα μία ερώτηση να κάνω!!!
Όπως διαβάσατε το άρθρο σε εσάς φάνηκε ότι μόνο η κοπέλα έπαιξε ?Εμένα πάλι μου φάνηκε ότι έπαιξαν και οι δυο !!!Και αν έπαιξαν και οι δύο γιατί κατηγορείται μόνο την κοπέλα ?Γιατί ευθύνεται μόνο η κοπέλα ?Επειδή είχε δεσμό με τον άλλο φίλο ?Και αφού είναι έτσι καλά συμφωνώ .Ο φίλος όμως που κατά την γνώμη σας σεβάστηκε τον φίλο του και δεν έκανε τίποτα μαζί της γιατί αρχικά έπαιξε και αυτός?

Θέλετε την γνώμη μου ?Ήσασταν και οι δύο λάθος !Από την μία εσύ γιατί δεν μπορείς να παίρνεις σβάρνα όλους τους άντρες της παρέας,και από την άλλη αυτός γιατί σωστός φάνηκε μόνο στα μάτια του φίλου,και αυτό μόνο στην τελική ευθεία πριν κάνετε δεσμό έρωτα η ξέρω εγώ τι ,ενώ στους λοιπούς που έβλεπαν τι συνέβη ήταν και αυτός σκάρτος!

Και η συμβουλή μου ?βρες έναν άλλο γιατί δεν έχεις ελπίδα καμία !!!Μπήκες σε κλίκα ανώριμων αντρών που το πιο πιθανών είναι να σε συζητάνε και να γελάνε…
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

# 9 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το θεμα ομως ειναι και το ποιος και κατα ποσο δινει τα δικαιωματα για τετοια παιχνιδια..

Αν δεν ηθελε να παιξουν η μαλλον αν το ειχε καταλαβει θα το εκοβε στην αρχη!!!

Παντως στο οτι ηταν ανωριμοι οσοι συμετειχαν σε αυτη την ιστορια συμφωνω,και μεσα ειναι και η κοπελα!!!!!

Να πω και κατι τελευταιο?πιστευεις πως φιλη womanbi και η κοπελα δεν εκμεταλευτηκε καποιες καταστασεις για να περναει καλα???????
Εγω πιστευω πως ναι!!!!!!!!
Ετσι ειναι η αγαπη??Περναω καλα??
Μηπως να της αλαξουμε το ονομα????

# 10 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Τον πρωτο φιλο δεν τον πηρα ποτε σοβαρα αλλα περνουσαμε πολυ καλα μαζι για ενα διαστημα. Για μενα προσωπικα η πρωτη σχεση ειχε τελειωσει παντελως οταν ξεκινησα να μπλεκομαι σε μια δευτερη σχεση με τον δευτερο φιλο.

Για τον πρώτο φίλο δηλαδή πως είχε τελειώσει η σχέση? Τοποθέτησες μόνη σου τον εαυτό σου στην κατηγορία των γυναικών που αναζητούν την περιστασιακή ηδονή και θέλεις ο κολλητός του να σε αντιμετωπίσει με περίσσιο συναίσθημα?

Προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο για όλους είναι να φύγεις από την παρέα και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

womanbi

# 11 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα

Παράθεση:
Originally posted by kostaras28
Το θεμα ομως ειναι και το ποιος και κατα ποσο δινει τα δικαιωματα για τετοια παιχνιδια..

Αν δεν ηθελε να παιξουν η μαλλον αν το ειχε καταλαβει θα το εκοβε στην αρχη!!!

Παντως στο οτι ηταν ανωριμοι οσοι συμετειχαν σε αυτη την ιστορια συμφωνω,και μεσα ειναι και η κοπελα!!!!!

Να πω και κατι τελευταιο?πιστευεις πως φιλη womanbi και η κοπελα δεν εκμεταλευτηκε καποιες καταστασεις για να περναει καλα???????
Εγω πιστευω πως ναι!!!!!!!!
Ετσι ειναι η αγαπη??Περναω καλα??
Μηπως να της αλαξουμε το ονομα????

Φίλε κοσταρα όπως πρόσεξες είπα ότι και οι δύο είχαν λάθος !!!Απλά δεν δέχτηκα τις απαντήσεις σας οι οποίες έμμεσα και άμεσα έλεγαν ότι μόνο η κοπέλα έφταιγε.Κατά την δική μου γνώμη δεν είναι έτσι γιατί πολύ απλά έπαιξαν και οι δυο !!!Άρα αδικαιολόγητοι και οι δυο!!!
Η διαφωνία υπήρξε στο ότι την γιουχάρατε χωρίς να δείτε ότι δεν ήταν η μόνη που έπαιξε !!!Το ποιός το ξεκίνησε δεν έχει πολύ σημασία από την στιγμή που υπήρξε ανταπόκριση !!!Αν δεν υπήρχε θα έλεγα ότι η κοπέλα είναι αδικαιολόγητη και μπράβο στο παλικάρι και θα συμφωνούσα με όλους τους άντρες που απάντησαν στο άρθρο!!!

Όσο για το τι είναι αγάπη ?Μπαίνουμε σε άλλο άρθρο πάντως σίγουρα δεν είναι αυτό που ανέφερες δηλαδή να περνάμε καλά !!!Ίσως κάποιοι να έχουν χάσει το νόημα της λέξης ίσως η κοπέλα να μην έχει αγαπήσει ακόμη πραγματικά !Πολλά «ίσως» που δεν είμαστε οι αρμόδιοι για να της απαντήσουμε παρά μόνο η ίδια της η καρδιά!

# 12 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καταδικασαμε περισσοτερο την πραξη παρα το προσωπο..

Καταδικασαμε περισσοτερο αυτο το παιχνιδι που καποιες φορες συνανταμε και μπροστα μας..

Δεν θελουμε να ισοπεδωθουν αλλο καποια πραγματα.

Αυτο ειναι ολο....

Οποτε καλο ειναι να φυγουμε απο τα ονοματα και να παραμεινουμε στα γεγονοτα!!!
Θα ηθελα να ακουσω ομως και την γνωμη της φιλης που συνεταξε το αρθρο και αν εχει να μας παραθεσει καποιες παραμετρους!!!

sula-sula

# 13 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 56 / Ελεύθερη
Ν. Κοζάνης / Κοζάνη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 37

Παράθεση:
Δεν ειμαι σιγουρη αν αυτη η ερωτηση θα επρεπε να απευθυνθει σε αντρες η σε γυναικες αλλα ολα τα σχολια ευπροσδεκτα. Θα εχει τυχει φανταζομαι σε καποιους απο σας να αποκτησουν ρομαντικα αισθηματα για δυο ατομα μεσα σε μια παρεα. Συνηθως για τους αντρες αυτο θεωρειται πιο αποδεκτο αλλα οταν τυχει σε μια γυναικα να εχει δυνατα συναισθηματα για δυο αντρες οι οποιοι τυχαινει να ειναι φιλοι τα πραγματα ειναι πιο μπερδεμενα. Τον πρωτο φιλο δεν τον πηρα ποτε σοβαρα αλλα περνουσαμε πολυ καλα μαζι για ενα διαστημα. Για μενα προσωπικα η πρωτη σχεση ειχε τελειωσει παντελως οταν ξεκινησα να μπλεκομαι σε μια δευτερη σχεση με τον δευτερο φιλο. Αρχικα ο “2” φεροταν σαν να ηθελε πολυ μια σχεση μαζι μου... και αυτο το ειχα προσεξει απο την πρωτη μερα που γνωριστικαμε...και μαλιστα οταν πρωτογνωρισα αυτα τα ατομα θυμαμαι οτι και οι δυο μου ειχαν αμεσως δωσει αυτη την εντυπωση. Ειχαμε πολλα κοινα, μιλουσαμε καθημερινα σχεδον και ακομα και οταν χωρισα με τον πρωτο ο “2” συνεχισε να κρατα επαφη μαζι μου, φιλικη αρχικα ωσπου μου ειπε καθαρα οτι ενδιαφερεται για μενα. Τελικα, οταν ηρθε η στιγμη που θα μπορουσαμε να ειμαστε μαζι, αρχισε να φερεται περιεργα και να με αποφευγει. Οταν τον ρωτησα ευθεως τι συμβαινει μου ειπε οτι δε θα μπορουσε ποτε να ειναι μαζι μου λογω της σχεσης μου με τον προηγουμενο φιλο....παρ΄ ολα αυτα συνεχισε να μου μιλαει σαν να ειμαστε ακομα φιλοι και μου ζητουσε που και που να βγαινουμε...στις οποιες φορες μου την επεφτε δινοντας μου την εντυπωση οτι το ειχε ξανασκεφτει και οτι ηθελε τελικα να ειναι μαζι μου. Ο λογος που δεν τον εστειλα πολυ νωριτερα ειναι οτι αισθανομουν και ακομα αισθανομαι οτι ταιριαζουμε πολυ και οτι τον αγαπαω κατι που σπανια αισθανομαι για καποιον.
Ολη αυτη η ιστορια τελειωσε πολυ ασχημα, αφου εγω του ζητησα σε ενα γραμμα να μην μου ξαναμιλησει αν δεν αποφασισει τι θελει απο μενα και να σταματησει να με στενοχωρει. Μου απαντησε οτι τα σκεφτηκε ολα και οτι ολα ειναι καλα και οτι θελει να με ξαναδει, εγω ετρεξα αμεσως σαν χαζη πισω γιατι νομιζα οτι ολα θα ηταν καλα απο δω και περα......και φυσικα ολα ΔΕΝ ηταν καλα. Την επομενη μερα μου ειπε παλι οτι δε γινεται ποτε να ειμαστε μαζι και δεν μου ξαναμιλησε. Δε πιστευω πως θα επρεπε να αισθανομαι τυψεις η φτηνη αλλα ετσι με εκανε να αισθανομαι ο τροπος που μου φερθηκε.
Μου εξηγει καποιος τι εγινε γιατι ακομα δεν καταλαβα;

Αχ!μου θύμισες μια ιστορία.Όχι προσωπική ,αλλά αφορά έναν πολύ δικό μου άνθρωπο!
Δεν πίστευα στα αυτιά μου,όταν άκουσα τί συναίβει μεταξύ δύο πολυαγαπημένων φίλων και μιας κοπέλας!Είναι εύκολο να λέμε φτηνή και τέτοια.Αλλά πολλές φορές είμαστε άδικοι.Αυτό που νομίζω οτι συμβαίνει είναι οτι παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις,σε στιγμές αδυναμίας.Πρόσεξέ το και τις επιλογές σου.Μη βιάζεσαι να κάνεις σχέση.Και πολύ περισσότερο όταν είσαι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ευάλωτη.
Η παρόμοια ιστορία που άκουσα έφτασε ως την απόπειρα αυτοκτονίας από την κοπέλα και πιστεύω οτι αν ήταν επιτυχής θα λειτουργούσε ως ντόμινο για τους άλλους δύο.....Ευτυχώς,όλα καλά....αν και το καλά είναι σχετικό.....θα φανεί από την έκβαση της ζωής τους,τώρα φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο...
Πρόσεχε στις επιλογές σου.Σου μιλάει κάποια που έκανε επιπολαιότητες...και εισπράττει τις συνέπειες....
φιλικά

womanbi

# 14 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα

Παράθεση:
Originally posted by kostaras28
Καταδικασαμε περισσοτερο την πραξη παρα το προσωπο..

Καταδικασαμε περισσοτερο αυτο το παιχνιδι που καποιες φορες συνανταμε και μπροστα μας..

Δεν θελουμε να ισοπεδωθουν αλλο καποια πραγματα.

Αυτο ειναι ολο....

Οποτε καλο ειναι να φυγουμε απο τα ονοματα και να παραμεινουμε στα γεγονοτα!!!
Θα ηθελα να ακουσω ομως και την γνωμη της φιλης που συνεταξε το αρθρο και αν εχει να μας παραθεσει καποιες παραμετρους!!!

Ας φύγουμε λοιπόν από τα ονόματα και ας παραμείνουμε στα γεγονότα και ερωτώ.Απο την στιγμή που υπήρξε ανταπόκριση γιατί φταίει μόνο ο ένας και όχι και οι δυο.Άσε που το λεγόμενο παιχνίδι πιστεύω ότι ξεκινάει πάντα και από τα δυό φύλλα.Ξέρεις δεν θέλει πολύ.Μια σπόντα ένα κοίταγμα μια χειρονομία και τσουπ έγινε!
Τελικά πιστεύω ότι μόνο το άτομο που έγραψε το άρθρο μπορεί να μας διαφωτίσει για κάποιες λεπτομέρειες και εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου!

# 15 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απλα θα επρεπε κατα την αποψη μου καποιο ατομο που σεβεται καποιες καταστασεις και ιδιως τον εαυτο του να ζυγιζει καποια πραγματα και μετα να προχωρει ,και ποτε επιπολαια οπως πιστευω πως εγινε !!!

Αυτο το ατομο που γνωριζαμε απο εδω ειναι η φιλη μας και οχι οι αλλοι 2!!!

Παντως με βρισκεις συμφωνο σε πολλα απο οσα λες womanbi και αυτο δειχνει πως σου αρεσει να σκεφτεσαι και ειναι καλο αυτο!!!

Θα περιμενουμε λοιπον τις αποψεις της φιλης μας που ελπιζω να την βοηθησαμε να ξεμπερδευτει λιγο.Γιατι αυτο της συμβαινει και δεν την κατηγορω!!!
Απλα προσπαθησα και ακομα προσπαθω να την βοηθησω!!!!
Φιλικα
Κωστας!!!

womanbi

# 16 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Αγαπητέ μου φίλε κοσταρα(ελπίζω να μην ενοχλεί η λέξη φίλος αλλά συζητάμε τόσην ώρα)τελικά η μεγάλη απορεία που μου δημιουργήθηκε ξέρεις ποιά είναι?Για το ποιός το ξεκίνησε.Όχι βέβαια ότι θα αλλάξει την αποψή μου από την στιγμή που ανταποκρίθηκαν και οι δυό αλλά έτσι από περιέργεια!Σίγουρα αυτός που το ξεκίνησε ήταν ο "ανήθικος" εντός εισαγωγικών αλλά και αυτός που ενέδωσε "δυό φορές ανήθικος"!!!

Σκέψου το και νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου...

# 17 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Βεβαιως και δεν με ενοχλει η λεξη φιλος!!
Ισως αυτος που φταιει να ειναι και ο τριτος της παρεας,ελπιζω να καταλαβαινεις..
Τελος παντων θα περιμενουμε την απαντηση της φιλης μας!!!

womanbi

# 18 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο τρίτος της υπόθεσης εκεί που φτάσαν τα πράγματα δεν παίζει κανέναν ρόλο γιατί ούτε ο ένας τον σεβάστηκε αλλά ούτε και ο άλλος.Εγώ αν ήμουν στην θέση του τρίτου θα τους έκανα πέρα και τους δυό!!!
Αλλά επειδή το μακρυγορήσαμε ήδη αρκετά στο forum προτειμώ να περιμένω τις απαντήσεις της φίλης που έγραψε το άρθρο γιατί πραγματικά με ενδιαφέρουν πολύ!

# 19 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμφωνω με αυτα που ειπες οποτε περιμενουμε!!!!

stavros61

# 20 στις 28/2/2004
author
Ανδρας / 62 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 16
Αγαπητοι φιλοι
Δεν προσεξα αν ειμαι ο μεγαλιτερος της παρεας. Δεν θελω λοιπον να κανω τον πιο εξυπνο. Ουτε να δωσω συμβουλες.
Απλως στην ηλικια που ειμαι και λογω εργασιας, δεν μπορειτε να φανταστητε τι εχω "δει και ακουσει", πολλες φορες κυριολεκτικα.
Ολοι εχουμε καποιες ηθικες αρχες, αλλος πιο δογματικες, αλλος λιγοτερο. Κανεις δεν θελει να κανει κακο στον αλλο, απλως και μονο για να του κανει κακο. Αλλωστε πολλες φορες το καλο και το κακο, ειναι εννοιες σχετικες, αναλογως με την αντιληψη και την αξιολογηση των δεδομενων που εχει ο καθενας. Προσπαθω να κανω κατι με προθεση καλη, αλλα εν τελει βγαινει λάθος και ο αλλος το εκλαμβανει για κακία. Ο Σωκρατης ειπε "ουδεις εκων αμαρτανει".
Ο Χριστος ειπε " ο αναμαρτητος, πρωτος τον λιθο βαλλετω".
Με λιγα λογια, ας μην ειμαστε απολυτοι στις κρισεις μας. Απλως, στην συγκεκριμενη περιπτωση, το πραγμα μπερδευτηκε στο δρομο. Εχει τοση σημασια αν φταιει ο πρωτος, ο δευτερος, ή ο τριτος; Καλο ειταν να μην συμβει. Αφου εγινε ας συμμαζευτει με τις λιγοτερες απωλειες. Άλλωστε ξερει κανεις για τον εαυτο του να απαντησει, με σιγουρια, απολυτα, τι θα εκανε στη θεση της κοπελας ή των αντρων; Δεν το νομιζω. Ολοι ξερουμε καλα, σ' ολους εχει τυχει, πολλα πραγματα, ειναι της στιγμης, ενα "κλικ", και ή κερδιζουμε ή χασαμε.
Το συμπερασμα: μην βιαζομαστε να καταδικασουμε. Δεν, επαναλαμβανω, δεν ειμαστε στην θεση της. Μονο υποθετικα.
Ευχαριστω
Σταυρος
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.