Παράθεση:
Originally posted by idealist
Ειναι τοσο δυσκολο για τους αντρες να ξεπερασουν αυτα τα πρωτογονα κομπλεξ που δημιουργουνται οταν μια γυναικα εχει στο παρελθον μια μικρη ασημαντη σεξουαλικη σχεση με καποιον κολλητο τους;
Τι περναει απο το μυαλο τους;
Γιατι ειναι τοσο σημαντικο η γυναικα να ειναι “καθαρη”;
Και εγω τι πρεπει να κανω που ακομα δεν τον εχω βγαλει απο το μυαλο μου γιατι σκεφτομαι ποσο ωραια θα μπορουσαν να ειναι τα πραγματα;
Σας ευχαριστω που διαβασατε ολες τις σκεψεις μου...και θελω πολυ να ακουσω οτι ιδεες μπορει να εχετε για ολο αυτο το μπερδεμα. Μια τελευταια λεπτομερεια...........αλλα σημαντικη μαλλον.......ο φιλος ο οποιος με συστησε αρχικα σε αυτους τους δυο κολλητους με γουσταρε πολυ...εγω δεν ειχα ποτε αισθηματα για αυτον αλλα αυτος συνεχισε να εχει παρολο που εγω εμπλεξα με τους αλλους δυο φιλους του. Ποσο ρολο μπορει να επεξε αυτο στα αισθηματα του “2” για μενα;
Ααααααααχχχ!:-)
Παράθεση:
Τον πρωτο φιλο δεν τον πηρα ποτε σοβαρα αλλα περνουσαμε πολυ καλα μαζι για ενα διαστημα. Για μενα προσωπικα η πρωτη σχεση ειχε τελειωσει παντελως οταν ξεκινησα να μπλεκομαι σε μια δευτερη σχεση με τον δευτερο φιλο.
Παράθεση:
Originally posted by kostaras28
Το θεμα ομως ειναι και το ποιος και κατα ποσο δινει τα δικαιωματα για τετοια παιχνιδια..
Αν δεν ηθελε να παιξουν η μαλλον αν το ειχε καταλαβει θα το εκοβε στην αρχη!!!
Παντως στο οτι ηταν ανωριμοι οσοι συμετειχαν σε αυτη την ιστορια συμφωνω,και μεσα ειναι και η κοπελα!!!!!
Να πω και κατι τελευταιο?πιστευεις πως φιλη womanbi και η κοπελα δεν εκμεταλευτηκε καποιες καταστασεις για να περναει καλα???????
Εγω πιστευω πως ναι!!!!!!!!
Ετσι ειναι η αγαπη??Περναω καλα??
Μηπως να της αλαξουμε το ονομα????
Παράθεση:
Δεν ειμαι σιγουρη αν αυτη η ερωτηση θα επρεπε να απευθυνθει σε αντρες η σε γυναικες αλλα ολα τα σχολια ευπροσδεκτα. Θα εχει τυχει φανταζομαι σε καποιους απο σας να αποκτησουν ρομαντικα αισθηματα για δυο ατομα μεσα σε μια παρεα. Συνηθως για τους αντρες αυτο θεωρειται πιο αποδεκτο αλλα οταν τυχει σε μια γυναικα να εχει δυνατα συναισθηματα για δυο αντρες οι οποιοι τυχαινει να ειναι φιλοι τα πραγματα ειναι πιο μπερδεμενα. Τον πρωτο φιλο δεν τον πηρα ποτε σοβαρα αλλα περνουσαμε πολυ καλα μαζι για ενα διαστημα. Για μενα προσωπικα η πρωτη σχεση ειχε τελειωσει παντελως οταν ξεκινησα να μπλεκομαι σε μια δευτερη σχεση με τον δευτερο φιλο. Αρχικα ο “2” φεροταν σαν να ηθελε πολυ μια σχεση μαζι μου... και αυτο το ειχα προσεξει απο την πρωτη μερα που γνωριστικαμε...και μαλιστα οταν πρωτογνωρισα αυτα τα ατομα θυμαμαι οτι και οι δυο μου ειχαν αμεσως δωσει αυτη την εντυπωση. Ειχαμε πολλα κοινα, μιλουσαμε καθημερινα σχεδον και ακομα και οταν χωρισα με τον πρωτο ο “2” συνεχισε να κρατα επαφη μαζι μου, φιλικη αρχικα ωσπου μου ειπε καθαρα οτι ενδιαφερεται για μενα. Τελικα, οταν ηρθε η στιγμη που θα μπορουσαμε να ειμαστε μαζι, αρχισε να φερεται περιεργα και να με αποφευγει. Οταν τον ρωτησα ευθεως τι συμβαινει μου ειπε οτι δε θα μπορουσε ποτε να ειναι μαζι μου λογω της σχεσης μου με τον προηγουμενο φιλο....παρ΄ ολα αυτα συνεχισε να μου μιλαει σαν να ειμαστε ακομα φιλοι και μου ζητουσε που και που να βγαινουμε...στις οποιες φορες μου την επεφτε δινοντας μου την εντυπωση οτι το ειχε ξανασκεφτει και οτι ηθελε τελικα να ειναι μαζι μου. Ο λογος που δεν τον εστειλα πολυ νωριτερα ειναι οτι αισθανομουν και ακομα αισθανομαι οτι ταιριαζουμε πολυ και οτι τον αγαπαω κατι που σπανια αισθανομαι για καποιον.
Ολη αυτη η ιστορια τελειωσε πολυ ασχημα, αφου εγω του ζητησα σε ενα γραμμα να μην μου ξαναμιλησει αν δεν αποφασισει τι θελει απο μενα και να σταματησει να με στενοχωρει. Μου απαντησε οτι τα σκεφτηκε ολα και οτι ολα ειναι καλα και οτι θελει να με ξαναδει, εγω ετρεξα αμεσως σαν χαζη πισω γιατι νομιζα οτι ολα θα ηταν καλα απο δω και περα......και φυσικα ολα ΔΕΝ ηταν καλα. Την επομενη μερα μου ειπε παλι οτι δε γινεται ποτε να ειμαστε μαζι και δεν μου ξαναμιλησε. Δε πιστευω πως θα επρεπε να αισθανομαι τυψεις η φτηνη αλλα ετσι με εκανε να αισθανομαι ο τροπος που μου φερθηκε.
Μου εξηγει καποιος τι εγινε γιατι ακομα δεν καταλαβα;
Ειναι τοσο δυσκολο για τους αντρες να ξεπερασουν αυτα τα πρωτογονα κομπλεξ που δημιουργουνται οταν μια γυναικα εχει στο παρελθον μια μικρη ασημαντη σεξουαλικη σχεση με καποιον κολλητο τους;
Τι περναει απο το μυαλο τους;
Γιατι ειναι τοσο σημαντικο η γυναικα να ειναι “καθαρη”;
Και εγω τι πρεπει να κανω που ακομα δεν τον εχω βγαλει απο το μυαλο μου γιατι σκεφτομαι ποσο ωραια θα μπορουσαν να ειναι τα πραγματα;
Σας ευχαριστω που διαβασατε ολες τις σκεψεις μου...και θελω πολυ να ακουσω οτι ιδεες μπορει να εχετε για ολο αυτο το μπερδεμα. Μια τελευταια λεπτομερεια...........αλλα σημαντικη μαλλον.......ο φιλος ο οποιος με συστησε αρχικα σε αυτους τους δυο κολλητους με γουσταρε πολυ...εγω δεν ειχα ποτε αισθηματα για αυτον αλλα αυτος συνεχισε να εχει παρολο που εγω εμπλεξα με τους αλλους δυο φιλους του. Ποσο ρολο μπορει να επεξε αυτο στα αισθηματα του “2” για μενα;
Ααααααααχχχ!:-)
Παράθεση:
Originally posted by kostaras28
Καταδικασαμε περισσοτερο την πραξη παρα το προσωπο..
Καταδικασαμε περισσοτερο αυτο το παιχνιδι που καποιες φορες συνανταμε και μπροστα μας..
Δεν θελουμε να ισοπεδωθουν αλλο καποια πραγματα.
Αυτο ειναι ολο....
Οποτε καλο ειναι να φυγουμε απο τα ονοματα και να παραμεινουμε στα γεγονοτα!!!
Θα ηθελα να ακουσω ομως και την γνωμη της φιλης που συνεταξε το αρθρο και αν εχει να μας παραθεσει καποιες παραμετρους!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media