Παράθεση:
Originally posted by womanbi
.Και κακά τα ψέματα τώρα .Απάντησε μου σε κάτι .
Εσύ κατά πόσο θα συγχωρούσες τον φίλο σου αν μάθαινες ότι έπαιξε με την πρώην κοπελιά σου.
Εσύ κατά πόσο θα συνέχιζες το παιχνίδι αν ήσουν στην θέση του παιδιού και άλλα πολλά ερωτήματα !!!
Παράθεση:
Υπαρχει ομως και το εξης ερωτημα: Να μετανοιωνουμε γι'αυτα που καναμε, ή γι'αυτα που δεν καναμε;
Παράθεση:
Originally posted by arsinoi
Ο ανθρωπος ουτε κομπλεξικος ουτε οπισθοδρομικος ειναι....μια χαρα τον βρισκω.....για ελα λιγο στη θεση του...τι θα εκανες εσυ αν "επαιζε" με ολες τις γυναικες τις παρεας ?
Θα προχωραγες μαζι του?
Τι απο την συμπεριφορα του θα σου εξασφαλιζε οτι μετα απο λιγο καιρο δεν θα ετρεφε δυνατα συναισθηματα και για μια ακομη εκτος απο σενα και ολες τις αλλες της παρεας?
Παράθεση:
Originally posted by argaard
Παράθεση:
Originally posted by arsinoi
Ο ανθρωπος ουτε κομπλεξικος ουτε οπισθοδρομικος ειναι....μια χαρα τον βρισκω.....για ελα λιγο στη θεση του...τι θα εκανες εσυ αν "επαιζε" με ολες τις γυναικες τις παρεας ?
Θα προχωραγες μαζι του?
Τι απο την συμπεριφορα του θα σου εξασφαλιζε οτι μετα απο λιγο καιρο δεν θα ετρεφε δυνατα συναισθηματα και για μια ακομη εκτος απο σενα και ολες τις αλλες της παρεας?
arsinoi θα διαφωνίσω μαζί σου... σαν πολλά δεν ζητάμε τελικά στην πρώτη προσέγγιση;
οκ καλή η αποκλειστικότιτα και είμαι κάθετος οτι πρέπει στην σχέση μέσα να υπάρχει αυτή αλλά πριν τη σχέση συγνώμη αλλά δεν υπάρχει καμία δέσμευση και αν θέλεις να κρατίσεις τον άλλον προσηλομένο πάνω σου στην πρώτη συνάντιση η σε μία παρέα να του δίξεις ανάλογο ενδιαφέρον. το βρίσκω το ίδιο υποτιμιτικό να είσαι προσηλομένος σε ένα άτομο που σε φτίνει κανονικά και αδιαφορεί για το προσωπό σου. Και ναί όταν είμαι μόνος θα ψάξω να καλύψω τη μοναξιά μου γιατί έχω ανάγκη την επαφή, επιλέκτικά πάντα αλλά ναι θα ψάχνομαι σε κάθε ευκαιρία χώρις αυτό να σημαίνει πως δέν θα είμαι πιστός στην σχέση μου η οτι δέν θα θεοποιήσω την γυναίκα που θα με διαλέξει η θα την διαλέξω εγώ... και ναί δεν θα με πείραζε να ερχόμουν δεύτερος... (τώρα αν πρόκειτε για φίλο ίσως είχα κάποιους ενδιασμούς αλλά και πάλι ανάλογα τον φίλο και αν θα τόν πείραζε κάτι τέτοιο) βέβαια θα έπρεπε να μου αρέσει υπερβολικά μια κοπέλα για να δεχτώ οτι είμαι δεύτερος ... θα μου πείς οτι στην σχέση μάζι της θα απογοητευόμουν δεν πιστεύω πως είναι 100% σίγουρο και σηνήθως δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους στο πρώτο στάδιο και περιμένω πολλά περισότερα μέσα στην σχέση που πραγματικά πιστεύω πως είναι και το ποιό σωστό... φτάνει να ξέρεις πότε να φεύγεις...
αυτά λοιπόν ίσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια μου σε κάτι τέτοια που πιστεύω εχουν φέρει τις σχέσεις των δύο φύλων στην σήμερινή κατάσταση... take no offence arsinoi το παραλήρημα μου δέν απευθήνετε σε έσενα ο περισότερος κόσμος σκέφτεται σαν και εσένα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media