Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Με τον φίλο του Φίλου, του φίλου!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

womanbi

# 21 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 332
'Aρεσαν+: 0%
Αγαπητέ φίλε Σταύρο .Από την στιγμή που κάποιος εκφράζετε θέτοντας ένα άρθρο λογικό είναι ότι θα πρέπει να δέχεται την κρίση οποιουδήποτε απαντάει!!!
Εγώ προσωπικά προσπαθώ στην ζωή μου να ΜΗΝ είμαι απόλυτη .Συμφωνώ εν μέρει και μαζί σου .Το θέμα είναι ότι εμείς προσπαθήσαμε να της δείξουμε τα λάθη .Και κακά τα ψέματα τώρα .Απάντησε μου σε κάτι .
Εσύ κατά πόσο θα συγχωρούσες τον φίλο σου αν μάθαινες ότι έπαιξε με την πρώην κοπελιά σου.
Εσύ κατά πόσο θα συνέχιζες το παιχνίδι αν ήσουν στην θέση του παιδιού και άλλα πολλά ερωτήματα !!!
Δεν το παίζουμε οι ηθικοί και οι σωστοί !!Βλέπουμε απλά τα λάθη και τα εκφράζουμε για να προσέξει περισσότερο στην ζωή της .Άλλωστε ουδείς αναμάρτητος όλοι κάνουμε λάθη!!!
Ζω αρα υπαρχω!!!Αλλα αφου εσυ εισαι η πνοη μου...πως αντεχω???

# 22 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Διάβασα για μία κοπέλα που έτυχε της αποδοχής κυρίως ερωτικής από 3 άτομα μέσα στην ίδια παρέα...

Με τον έναν είχε σχέση η οποία και τελείωσε....θέλει κάποιον άλλον...το πρόβλημα δεν είναι της κοπέλας.....

Το πρόβλημα είναι ανάμεσα στους δύο φίλους, κάτα πόσο συνδεδεμένοι είναι και το τι σκέφτεται ο καθένας χωριστά για μια άλλη μελλοντική σχέση της κοπέλας που ενδιαφέρονται με κάποιον άλλον...

Αν κάποιος από όλους δεν δέχεται οφείλουμε νομίζω, να το σεβαστούμε, όσο κι αν εμείς, με τις δικές μας αξίες δεν το καταλαβαίνουμε....

Αν εκείνος νιώθει άσχημα, τότε εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα..
Όταν αποφασίσει ότι η σχέση του με το φίλο του είναι πιο σημαντική από αυτό που ίσως έχεις εσύ να του δώσεις τότε πρέπει να ζήσεις με αυτό....

Τα περί "καθαρής", "αμόλυντης" ή τσου...ας" νομίζω ότι είναι ακραίοι χαρακτηρισμοί , ειδικά σε έναν κόσμο όπου η παρθενία είναι μια λέξη ξεχασμένη σε ένα λεξικό κι όχι πραγματικότητα....

daydreamer21

# 23 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Απαντήσεις: 17
*****Το κείμενο διαγράφηκε δίοτι δεν ήταν γραμμένο στα Ελληνικά. Παρακαλούνται τα μέλη να γράφουν (σύμφωνα με τους όρους) στην Ελληνική και μητρική μας γλώσσα *****

# 24 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ωωωωωπα!!!Φιλεναδα καπως .....μπερδεμενα μας τα λες!!
Αν καταλαβα καλα...
Ο φιλος Α που σε γουσταρει αλλα δεν βρισκει ανταποκριση σε γνωριζει στους φιλους του Β και Γ. Εσυ για ενα μικρο διαστημα κανεις μια ολοκληρωμενη σχεση με τον Β αν και "δεν τον πηρες ποτε στα σοβαρα" (ενα το κρατουμενο!)
Τα χαλας μαζι του γιατι γουσταρεις το φιλο Γ ο οποιος αρχικα ανταποκρινεται αλλα στην πορεια "την κανει" με ελαφρα πηδηματακια!(δυο τα κρατουμενα)!
Λοιπον θελεις να σου πω τι πραγματικα πιστευω οτι συνεβη? (οπως τα βλεπω απο την αντρικη πλευρα με το βρωμικο ,κακο,διεστραμμενο,αντρικο μυαλο.)Θα πονεσεις!!!Αν δεν νομιζεις οτι δεν θα το αντεξεις μη διαβασεις παρακατω!
Τι ηθελες με τον Β αφου δεν τον "πηρες ποτε στα σοβαρα"? Να γραψεις ενα ακομα ονομα στη λιστα τον αντρων που πη****ξες και μετα εδιωξες?
Αλλα τι ρωταω? Ετσι δειχνει να ειναι!Και τους 2 ταυτοχρονα τους γνωρισες.Ας εκανες λιγακι υπομονη να ξεκαθαρισεις μεσα σου τι αισθανεσαι και για ποιον!Τοσο αναγκη ειχες να κανης σχεση που δεν μπορουσες να κρατηθεις σε ενα σταδιο γνωριμιας?
Συνεχιζω ομως...τα φτειαχνεις με τον Γ (μην εισαι τοσο σιγουρη γι αυτο..... μαλλον εκεινος τα εφτειαξε μαζι σου και θα καταλαβεις παρακατω το γιατι) ο οποιος σε καποια στιγμη προφασιζεται διαφορα για να "την κανει" (Αυτα τα περι σκαρτης εξηγησης του απεναντι στο φιλο του κλπ ειναι του κ**ου!)
Σε "παιζει" για ενα διαστημα. Ερχεται φευγει κι εσυ πιστευεις οτι παλευει με τον εαυτο του και τις αναστολες του! Του κ***ου τα εννιαμερα!Οποτε σε ξαναπλησιαζει απλα θελει να "ριξει" αλλο ενα!Ολα ειναι προμελετημενα και σχεδιασμενα απο τον Β και Γ!
Και ο Γ περναει καλα και εκδικηση παιρνει για τον κολλητο του που του την "εκανες" και γινεσαι και το αντικειμενο "πιπερατων" σχολιων οπως εγραψε μια φιλη παραπανω.
Αυτα για να σου λυσω την απορια του "τι συνεβη".Ωμα και απο τη θεση του αρσενικου!Πονεσες? Σε προειδοποιησα!!
Ισως ημουν λιγο σκληρος αλλα πιστευω οτι και η αληθεια ειναι σκληρη τις περισσοτερες φορες αλλα πρεπει να λεγεται.
Την επομενη φορα που θα μπλεξεις σε τετοια κατασταση σου ευχομαι να εισαι πιο τυχερη γιατι απλα θεμα τυχης θα ειναι να αποφυγεις παρομοια μεταχειριση!(Αν και αμφιβαλλω αν θα το επιχειρησης ξανα μετα απο τετοιο στραπατσο.)
Και κατι σαν υστερογραφο....Η φιλια μεταξυ ανδρων ειναι απειρως ισχυροτερη απο οποιαδηποτε αλλη φιλια!Καταλαβες πιστεω.......

idealist

# 25 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3

Επεξηγηση

Ευχαριστω ολους σας για τις γνωμες σας και ευχαριστω που εισασταν τοσο ειλικρινεις. Θελω ομως να προσθεσω καποια πραγματα, οχι σαν ελαφρυντικα στοιχεια αλλα ως διευκρυνισεις γιατι ΝΑΙ ΝΑΙ και εγω εφταιξα ισαξια και δεν φερθηκα πιο αξιοπρεπως. Κυριως ειμαι απογοητευμενη με τον εαυτο μου και οχι με αυτους.
Την πρωτη σχεση δεν την τελειωσα εγω, λεγοντας “ΟΚ αρκετα με σενα…..ΕΠΟΜΕΝΟΣ!”
Tην τελειωσε ο αντρας διοτι δεν ηταν σε θεση να κανει σοβαρη σχεση οχι μονο με εμενα…αλλα με οποιαδηποτε κοπελα. Δεν επαιξα μαζι του, αλλα οταν ειδα οτι δεν ειναι το ειδος του ατομου που θελει και μπορει να ειναι σε μια σχεση, δε το πιεσα αλλο το θεμα και οχι δεν στενοχωρεθηκα ιδιαιτερα, λυπαμαι. Επισης, σε αυτη τη φαση ειχα παρει αποφαση, αν και ηλπιζα οτι θα μπορουσα να παραμεινω φιλη με τον δευτερο φιλο που συμπαθουσα πολυ, οτι αυτο δε προκειται να γινει. Μετα απο ενα μηνα περιπου αρχισα να παιρνω μθνηματα απο τον δευτερο,ρωτοντας με τι κανω,κτλ.ΦΙΛΙΚΑ!Απεφυγα για ενα μηνα να απαντησω η να του στειλω εγω μυνημα, γιατι μου φανηκε και εμενα καπως αβολη και περιεργη η ολη φαση.
Τρεις μηνες ολη μας η επικοινωνια ειχε περιοριστει σε chat και τετοια, οπου πραγματικα μιλαγαμε παντα για γενικα θεματα παντα....κανεις μας δεν συζητησε ποτε αν συμβαινει κατι μεταξυ μας, απλα συζηταγαμε πολυ πολυ φιλικα, και εγω απο κει αρχισα να νιωθω οτι ταιριαζουμε πολυ σαν χαρακτηρες, νομιζω το ιδιο και αυτος. Εγω ηθελα να τον συναντησω αλλα δεν ειπα ποτε τιποτα λογω αυτων που ειχαν συμβει προηγουμενως. Αυτος τελικα μου το προτεινε, και οταν τελικα τον ειδα αισθανθηκα οτι μου ειχε λειψει πολυ να τον εχω κοντα μου. Απο αυτο το σημειο και μετα εγιναν ολα αυτα που σας ειπα στο πρωτο αρθρο. Βασικα μαλλον δεν ηθελα να δω καποια πραγματα ρεαλιστικα, αλλα δεν νομιζω οτι επαιξα μαζι τους η οτι τους πηρα ολους σβαρνα. Βλεποντας την ολη κατασταση απο καποια αποσταση τωρα, επρεπε να τα ειχα παρατησει και να απομακρυνθω μαλλον απο την πρωτη φορα που μου αρχισε τα περιεργα, αλλα τα αισθηματα μου ηταν αρκετα δυνατα, και επισης για καποιο λογο ειχα την αισθηση οτι θα σεβαστει και θα ενδιαφερθει και για τα δικα μου συναισθηματα, λογω της “φιλιας” μας.
Τελευταια θελω να αναφερω παλι,γιατι κανεις σας δεν το ελαβε υπ¨οψιν οτι του ζητησα γραπτωσ να με παρατησει ησυχη αν δεν ξερει τι θελει και οτι αν αποφασισει οτι δε γινεται το δεχομαι, γιατι το τραβηξε αρκετα και οτι ολο αυτο το περα δωθε με ειχε τρελλανει και με ειχε πληγωσει. Αυτα ηθελα να σας αναφερω και ελπιζω να ειναι πιο λογικα τα πραγματα τωρα....

# 26 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Διευκρινιζω κατ'αρχας πως δεν ειμαστε ουτε δικαστες ουτε τελοιοι!!!

Οτι αναφερουμε ειναι η αποψη μας και τιποτα παραπανω!!!

Διαβασα τις διευκρινισεις που μας εδωσες αλλα δεν αλλαξα αποψη.

Καταλαβα μονο κατι που ειχα απο την αρχη στο μυαλο μου!!!

Επεσες σε καποια οπως την λεμε πασα και δυστηχως δεν το γνωριζες εσυ!!

Δεν σε κατηγορω για αυτο και δεν θα ηθελα ποτε να το κανω!!!!

Ενα μονο σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!

Ευχομαι να πηρες καποια μαθηματα της ζωης και την επομενη φορα να εισαι πιο επιφυλακτικη και προσεχτικη στις κινησεις σου!!

Ζουμε σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο αλλα δεν ειμαστε αγγελοι!!!

Να σαι παντα καλα και να θυμασαι,πως οσες φορες και αν σκονταφτουμε στην ζωη καλο ειναι να περνουμε καποια μαθηματα και να σηκωνομαστε παλι με μεγαλυτερη δυναμη και γνωση!!!!

womanbi

# 27 στις 29/2/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα
Εγώ θα εξακολουθήσω να έχω μία απορεία!!!Μήπως απλά τα μηνύματα που λάβαινες ήταν για τον άλλο φίλο ο οποίος ενδιαφερόταν για σένα ακόμη και στην τελική βγήκε κάτι "άλλο" και έγινε το σκηνικό που μας αφηγήθηκες?
Πόσες φορές έχω ακόυσει άραγε ότι ο πρώην βάζει τον φίλο/η για να ξανα πλησιάσει το άτομο που ακόμα τον ενδιαφέρει ή για να παίξει ακόμη μαζί του?

Φίλε κοσταρα μιας και το συζητούσαμε εχθές θα ήθελα να ακούσω την αποψή σου στο γιατί δεν άλλαξες γνώμη αν δεν σε πειράζει!!!

idealist

# 28 στις 29/2/2004
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Απαντήσεις: 3

Συνεχεια...

Οχι ειλικρινα δε νομιζω οτι τα μηνυματα του ειχαν σχεση με τον αλλο φιλο. Γιατι δε συζητησαμε ποτε για τον φιλο, δε συζητησαμε ποτε γιατι τα χαλασαμε, δε συζητησαμε ποτε τιποτα για αυτο το θεμα. Μιλαγαμε απλα. Οπως μιλαγαμε και οταν τα ειχα με τον αλλον ετσι και μετα......γελαγαμε αρκετα και συμφωνουσαμε σε πολλα βασικα. Αν ηταν πασα, που μαλλον ηταν, τοτε ηταν λιγο δυσκολο για μενα να το αντιληφθω γιατι δεν φανηκε τετοιο ατομο απο τις συζητησεις μας, δηλαδη δεν μου την επεσε, αν αυτο ειχε στο μυαλο του δεν το εδειξε. Δεν θεωρω τον εαυτο μου ευκολοπιστο, γιαυτο και δεν καταλαβαινω πως δεν το πηρα χαμπαρι.

# 29 στις 29/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Tο εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται φιλη μας idealist και οσο και να μην ειμαστε ευκολοπιστοι ολοι μας εχουμε το μαγικο κουμπι μας που αμα το βρουν το πατανε για να καταφερουν οσα θελουν!!!

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο φιλη womanbi.Οι λογοι που γραφω οσον αφορα το οτι δεν αλλαζω γνωμη ειναι οι απαντησεις που εχω δωσει πιο πριν, και με τις διευκρινισεις της φιλης μας επιβεβαιωνονται!!!

Αλλωστε πιστευω πως αν διαβασει και καταλαβει ολα οσα ειπαμε θα βγαλει τα συμπερασματα που πρεπει και θα συνεχισει την ζωη της αναλογα!!

Ισως τραβαει πολυ το θεμα!!!

stavros61

# 30 στις 5/3/2004
author
Ανδρας / 62 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 16

Παράθεση:
Originally posted by womanbi
.Και κακά τα ψέματα τώρα .Απάντησε μου σε κάτι .
Εσύ κατά πόσο θα συγχωρούσες τον φίλο σου αν μάθαινες ότι έπαιξε με την πρώην κοπελιά σου.
Εσύ κατά πόσο θα συνέχιζες το παιχνίδι αν ήσουν στην θέση του παιδιού και άλλα πολλά ερωτήματα !!!

Προς την αγαπητη φιλη womanbi
Απαντω, οσον αφορα το πρωτο. Δεν νομιζω τελικα οτι τιθεται θεμα συγχωρεσης. Οπωσδηποτε ομως θα ενοιωθα αβολα, σε σημειο που να σκεφτομουν υποσυνειδητα, αλλα και οχι μονο, να απομακρυνθω και απο τους δυο. Μια φιλια, μαλλον θα χαλουσε.
Οσον αφορα το δευτερο. Μου εχει τυχει στο παρελθον. Παρ'ολο που πολλες φορες μου ηρθε η επιθυμια "να ενδωσω", παρ'ολο που μου ηρθε να πω "ελα μωρε και τι εγινε" παρ'ολο που σαν αντρας (με καταλαβαινουν οι ομοφυλοι μου) γουσταρα, εν τουτοις το πραγμα δεν ειχε το τελος που θα ειχε αν δεν ηταν καποτε η κοπελα του φιλου μου. Σκεφτομουν ολα αυτα τα προλεγομενα απο τους αλλους φιλους.
Υπαρχει ομως και το εξης ερωτημα: Να μετανοιωνουμε γι'αυτα που καναμε, ή γι'αυτα που δεν καναμε;
Σταυρος

womanbi

# 31 στις 5/3/2004
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ελλάδα

Παράθεση:
Υπαρχει ομως και το εξης ερωτημα: Να μετανοιωνουμε γι'αυτα που καναμε, ή γι'αυτα που δεν καναμε;

Και αυτό ακριβώς είναι που προσπαθήσαμε να δείξουμε στην φίλη σταυρο μου!!!Τα λαθη της ετσι ώστε να κρίνει μόνη τις επόμενες κινήσεις της!!

# 32 στις 9/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δε νομίζω να έκανε κανένα λάθος η κοπέλα. Ο φίλος της φαίνεται να της κρύβει πολλά και αυτό είναι λάθος. Δεν είναι μάντης η κοπέλα να ξέπει τί παίζει στη παρέα των άλλων. Ελπίζω μέχρι τωρα να έχει βρεί κάτι πιο σοβαρό

argaard

# 33 στις 22/5/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283

Παράθεση:
Originally posted by arsinoi
Ο ανθρωπος ουτε κομπλεξικος ουτε οπισθοδρομικος ειναι....μια χαρα τον βρισκω.....για ελα λιγο στη θεση του...τι θα εκανες εσυ αν "επαιζε" με ολες τις γυναικες τις παρεας ?
Θα προχωραγες μαζι του?
Τι απο την συμπεριφορα του θα σου εξασφαλιζε οτι μετα απο λιγο καιρο δεν θα ετρεφε δυνατα συναισθηματα και για μια ακομη εκτος απο σενα και ολες τις αλλες της παρεας?

arsinoi θα διαφωνίσω μαζί σου... σαν πολλά δεν ζητάμε τελικά στην πρώτη προσέγγιση;
οκ καλή η αποκλειστικότιτα και είμαι κάθετος οτι πρέπει στην σχέση μέσα να υπάρχει αυτή αλλά πριν τη σχέση συγνώμη αλλά δεν υπάρχει καμία δέσμευση και αν θέλεις να κρατίσεις τον άλλον προσηλομένο πάνω σου στην πρώτη συνάντιση η σε μία παρέα να του δίξεις ανάλογο ενδιαφέρον. το βρίσκω το ίδιο υποτιμιτικό να είσαι προσηλομένος σε ένα άτομο που σε φτίνει κανονικά και αδιαφορεί για το προσωπό σου. Και ναί όταν είμαι μόνος θα ψάξω να καλύψω τη μοναξιά μου γιατί έχω ανάγκη την επαφή, επιλέκτικά πάντα αλλά ναι θα ψάχνομαι σε κάθε ευκαιρία χώρις αυτό να σημαίνει πως δέν θα είμαι πιστός στην σχέση μου η οτι δέν θα θεοποιήσω την γυναίκα που θα με διαλέξει η θα την διαλέξω εγώ... και ναί δεν θα με πείραζε να ερχόμουν δεύτερος... (τώρα αν πρόκειτε για φίλο ίσως είχα κάποιους ενδιασμούς αλλά και πάλι ανάλογα τον φίλο και αν θα τόν πείραζε κάτι τέτοιο) βέβαια θα έπρεπε να μου αρέσει υπερβολικά μια κοπέλα για να δεχτώ οτι είμαι δεύτερος ... θα μου πείς οτι στην σχέση μάζι της θα απογοητευόμουν δεν πιστεύω πως είναι 100% σίγουρο και σηνήθως δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους στο πρώτο στάδιο και περιμένω πολλά περισότερα μέσα στην σχέση που πραγματικά πιστεύω πως είναι και το ποιό σωστό... φτάνει να ξέρεις πότε να φεύγεις...
αυτά λοιπόν ίσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια μου σε κάτι τέτοια που πιστεύω εχουν φέρει τις σχέσεις των δύο φύλων στην σήμερινή κατάσταση... take no offence arsinoi το παραλήρημα μου δέν απευθήνετε σε έσενα ο περισότερος κόσμος σκέφτεται σαν και εσένα
There is no justice, it's just me

observer1

# 34 στις 23/5/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Είναι γνωστό (όσο άσχημο κι αν είναι) οτι εμείς οι άντρες δεν κλείνουμε "πόρτες" και κρατάμε τις επαφές μας για τις "δύσκολες" στιγμές.
Στην προκειμένη περίπτωση και από αυτά που διάβασα, μου δίνεται η εντύπωση οτι ο τύπος δεν θέλει πραγματικά σχέση. Καβάτζα θέλει. Δεν το απορρίπτει τελείως (κάτι σαν "άστη να βρίσκεται") αλλά ούτε προχωράει, προφανώς γιατί δεν θέλει να χαλάσει την φιλία του με τον πρώτο.
Βρίσκω την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα απολύτως φυσιολογική (κι ας είναι κατακριτέα), αντιθέτως δεν βρίσκω φυσιολογική την επιμονή της φίλης.
Από τόσους άντρες τον κολλητό του πρώην πήγε και βρήκε;
Δεν καταλαβαίνει οτι όταν κάνει "παιχνίδι" με 2 άντρες από την ίδια παρέα κανείς δεν θα την πάρει στα σοβαρά; Είμαι σίγουρος οτι ήδη αυτοί στις συζητήσεις τους την αποκαλούν με διάφορα επίθετα.

Η δική μου συμβουλή;
Αλλη φορά με έναν από κάθε παρέα.Εντάξει;
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

george82

# 35 στις 23/5/2004
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 56
Να το γενικεύσω λίγο. Είναι δυο κολλητοί φίλοι σε μια παρέα. Κάποια στιγμή εμφανίζεται μια γυναίκα σε αυτήν την παρέα. Αυτή αρέσει και στους δυο φίλους και την φλερτάρουν. Μέχρι εδώ όλα είναι καλά.

Όταν η κοπέλα καταλάβει ότι αρέσει και στους δυο θα πρέπει να επιλέξει κάποιον. Αυτό είναι το μόνο κρίσιμο σημείο στην όλη υπόθεση. Αν η επιλογή της είναι λανθασμένη, και το μετανιώσει αργότερα, δυστυχώς για αυτήν μετά δε θα έχει δεύτερη ευκαιρία ώστε να δοκιμάσει και την άλλη επιλογή. Από τη στιγμή που η επιλογή (ανάμεσα στους δυο) είναι της γυναίκας, αποκλειστικά δική της είναι και η ευθύνη.

Αν μετά από λίγο καιρό ανακαλύψει η κοπέλα ότι έκανε λάθος θα είναι αργά. Η λύση είναι πιο προσεκτικές επιλογές. Αυτό σημαίνει και περισσότερο χρόνο γνωριμίας.

Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε οι άντρες είμαστε πολύ διαφορετικοί σε σχέση με τις γυναίκες στο θέμα της φιλίας. Άλλο φίλος, άλλο γνωστός, άλλο εραστής κλπ.

Παλιότερα είχε συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό με πρωταγωνιστές εμένα και τον καλύτερο μου φίλο. Μετά από μια ουσιαστική συζήτηση καταλήξαμε στο διαχρονικό πλέον συμπέρασμα ότι :

"δε γεννήθηκε ακόμα η γυναίκα που θα χαλάσει τη φιλία μας"

Έχουν περάσει χρόνια από τότε αλλά αυτό ισχύει πάντα και για τους δυο. Ακόμα και με...top model να είχε σχέση ο ένας και ξαφνικά αυτή να ζητούσε τον άλλο δεν θα γινόταν τίποτα, βάζω το χέρι μου στη φωτιά για αυτό. Ξεκάθαρα πράγματα. Φεγγάρια υπάρχουν πολλά..

# 36 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Mε συγχωρεις παληκαρι μου αλλα...

Παράθεση:
Originally posted by argaard

Παράθεση:
Originally posted by arsinoi
Ο ανθρωπος ουτε κομπλεξικος ουτε οπισθοδρομικος ειναι....μια χαρα τον βρισκω.....για ελα λιγο στη θεση του...τι θα εκανες εσυ αν "επαιζε" με ολες τις γυναικες τις παρεας ?
Θα προχωραγες μαζι του?
Τι απο την συμπεριφορα του θα σου εξασφαλιζε οτι μετα απο λιγο καιρο δεν θα ετρεφε δυνατα συναισθηματα και για μια ακομη εκτος απο σενα και ολες τις αλλες της παρεας?

arsinoi θα διαφωνίσω μαζί σου... σαν πολλά δεν ζητάμε τελικά στην πρώτη προσέγγιση;
οκ καλή η αποκλειστικότιτα και είμαι κάθετος οτι πρέπει στην σχέση μέσα να υπάρχει αυτή αλλά πριν τη σχέση συγνώμη αλλά δεν υπάρχει καμία δέσμευση και αν θέλεις να κρατίσεις τον άλλον προσηλομένο πάνω σου στην πρώτη συνάντιση η σε μία παρέα να του δίξεις ανάλογο ενδιαφέρον. το βρίσκω το ίδιο υποτιμιτικό να είσαι προσηλομένος σε ένα άτομο που σε φτίνει κανονικά και αδιαφορεί για το προσωπό σου. Και ναί όταν είμαι μόνος θα ψάξω να καλύψω τη μοναξιά μου γιατί έχω ανάγκη την επαφή, επιλέκτικά πάντα αλλά ναι θα ψάχνομαι σε κάθε ευκαιρία χώρις αυτό να σημαίνει πως δέν θα είμαι πιστός στην σχέση μου η οτι δέν θα θεοποιήσω την γυναίκα που θα με διαλέξει η θα την διαλέξω εγώ... και ναί δεν θα με πείραζε να ερχόμουν δεύτερος... (τώρα αν πρόκειτε για φίλο ίσως είχα κάποιους ενδιασμούς αλλά και πάλι ανάλογα τον φίλο και αν θα τόν πείραζε κάτι τέτοιο) βέβαια θα έπρεπε να μου αρέσει υπερβολικά μια κοπέλα για να δεχτώ οτι είμαι δεύτερος ... θα μου πείς οτι στην σχέση μάζι της θα απογοητευόμουν δεν πιστεύω πως είναι 100% σίγουρο και σηνήθως δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους στο πρώτο στάδιο και περιμένω πολλά περισότερα μέσα στην σχέση που πραγματικά πιστεύω πως είναι και το ποιό σωστό... φτάνει να ξέρεις πότε να φεύγεις...
αυτά λοιπόν ίσως είμαι λίγο εκτός θέματος αλλά δεν μπορώ να κλείνω τα μάτια μου σε κάτι τέτοια που πιστεύω εχουν φέρει τις σχέσεις των δύο φύλων στην σήμερινή κατάσταση... take no offence arsinoi το παραλήρημα μου δέν απευθήνετε σε έσενα ο περισότερος κόσμος σκέφτεται σαν και εσένα

για ποια "πρωτη προσεγγιση" μιλας?

Αν δεν κανω λαθος, εχει περασει και καιρος, η ιστορια μιλουσε για 3 ανδρες κ μια γυναικα, ο ενας που την ηθελε και εξακολουθει να την θελει της γνωρισε τους δυο αλλους με τον ενα εκανε σχεση που ναι μεν περναγε καλα αλλα δεν της ελεγε και τιποτα(???????) και μετα τα εφτιαξε με τον αλλο αλλα......για ποια πρωτη προσεγγιση μου μιλας λοιπον?
Που μιλησα για προσηλωση σε ατομο που σε φτυνει?
Που εγραψα οτι δεν εχουμε το δικαιωμα του "ψαξιματος" του σωστου ατομου που θα βρεθουμε μαζι του και των επιλογων?

Που εγραψα οτι πρεπει να υπαρχει ο "πρωτος" ενας" και "μοναδικος"

Απλα ειπα οτι οταν εισαι σε μια παρεα 3η 4 η 5 ανδρων και την μια κανεις σχεση με τον ενα την αλλη παιζεις με τον δευτερο την επομενη με τον τριτο και παει λεγοντας το σιιγουρο ειναι οτι μονο σαν παιχνιδι μπορουν να σε δουν ολοι.....ασε την πιθανοτητα του να ειναι συνενοημενοι μεταξυ τους για μια ξεπετα εν αγνοια σου....

Αλλωστε περα απο την ελξη της πρωτης ματιας, την χημεια κλπ αυτο που ζηταμε σε μια σχεση ειναι η αξιοπιστια του αλλου....εδω δεν υπηρχε αυτο το στοιχειο και ναι μεν ολοι μπορει στη ζωη μας να εχουμε να θυμηθουμε περιοδους που ειμαστε ετσι πιο....χυμα και ειναι δικαιωμα μας αλλα αν δινουμε αυτη την εικονα μεσα σε ενα στενο περιβαλον απ οπου προσδοκουμε ανταποκριση απο καποιο ατομο θα εχουμε αποριψη.

Φιλικα

Αρσινοη

argaard

# 37 στις 23/5/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
καλή μου arsinoi όπως είπα και στο τέλος του μηνύματος μου βγήκα απο το θέμα και το πείρα εντελός γενικά και μόνο πάνω στο σήμειο του κειμένου σου που έκανα παράθεση, σήγουρα δεν είπες όλα όσα ανέφερα απλά απο αυτό το απλό σημείο του κειμένου σου βρήκα πάτημα για να εκθέσω απόψεις που εχω σηζητήσει πολλές φορές και εχω ακούσει πολλές απόψεις.
Βέβαια αν μπω στο θέμα αν και δεν ξέρω κατα πόσο έχει νόημα τοσο καιρό μετα, δέν θεωρώ την κοπέλα αναξιώπιστη σε αυτή την περίπτωση το μόνο πρόβλημα που θα είχα να κάνω σχέση μαζί της θα ήταν η τυχόν αντίδραση του φίλου μου αλλά ακόμα και αν έφτανε εκεί θα τα ζύγηζα και πάλι πρίν πω το όχι, βέβαια θα φρόντιζα να ξεκαθαρίσω την θέση μου γρήγορα και όχι όπως ο τυπάς που ήταν μία κρύο μία ζέστη... έτσι και αλιώς αν δέν υπήρχε κίνηση απο το μέρος του εκείνη δεν θα πρωχορούσε έτσι κατάλαβα τουλάχιστον....

# 38 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αναρωτιεμαι σοβαρα αν ζουμε στον 21 αιωνα ή καπου στο μεσαιωνα...

Σφραγιζουμε τις γυναικες που περασαν απ την ζωη μας ετσι ωστε να αποτελουν απαγορευμενο καρπο για τους φιλους μας και τους γνωστους μας;;;

για να καταλαβω δηλαδη..
δεν μπορουμε να κανουμε σχεση με την πρωην κοπελια ενος φιλου μας;;;;
προσβαλουμε τον φιλο μας και διακινδυνευουμε την φιλια;;;;

εμενα παντως για ανασφαλεια μου φερνει...
μαλλον τη συγκριση φοβομαστε και βαζουμε σαλτσες...

argaard

# 39 στις 23/5/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
φίλε oluja το θέμα είναι λίγο ποιό πολύπλοκο δεν είναι θέμα απλά αρχών... παράδειγμα άν εγώ είχα μια κοπέλα άν χώριζα μαζί της δέν θα ήθελα πρώτα απο όλα να έχω επαφές μαζί της και φυσικά δεν θα ήθελα να την δώ με άλλον είτε ήταν φίλος μου είτε όχι και θα το σεβόμουν αν μου το ζήταγε ένας καλός μου φίλος μάλλον δέν θα προχωρούσα για να μήν τον χάσο και οτι δεν μου αρέσει να μου κάνουν δεν το κάνω σε άλλους... οπότε δεν είναι απλά θέμα κάποιου κανόνα της κοινωνίας αλλά απλά θέμα συναισθημάτων... εγωιστικών μέν αλλά συναισθημάτων

# 40 στις 23/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
φιλε argaard
εξακολουθω να μην καταλαβαινω τον τροπο σκεψης και το γιατι...
τι ειναι αυτο που αποτρεπει καποιον να κανει μια τετοια σχεση;;

εγω προσωπικα θα θεωρουσα οτι προσβαλω τον φιλο μου αν του ζητουσα κατι τετοιο..
θεωρω οτι οι γυναικες δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος παρα μονο του εαυτου τους..
το ιδιο και οι φιλοι..

ειναι εγωιστικο,οπως σωστα αναφερεις, να ζηταμε ο ανθρωπος που ηταν μαζι μας να σταματησει να υπαρχει μετα απο μας..
προσωπικα δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα αν συνεβαινε κατι τετοιο, ουτε θα ενοιωθα πικραμενος,μειωμενος ή οτιδηποτε αλλο και φυσικα δεν θα κινδυνευε επ ουδενι η φιλια..

αυτα, και συγνωμη που ξεφυγαμε λιγακι απ το θεμα...

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.