Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Με τον φίλο του Φίλου, του φίλου!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

george82

# 41 στις 23/5/2004
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 56
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by oluja
Αναρωτιεμαι σοβαρα αν ζουμε στον 21 αιωνα ή καπου στο μεσαιωνα...

Σφραγιζουμε τις γυναικες που περασαν απ την ζωη μας ετσι ωστε να αποτελουν απαγορευμενο καρπο για τους φιλους μας και τους γνωστους μας;;;

για να καταλαβω δηλαδη..
δεν μπορουμε να κανουμε σχεση με την πρωην κοπελια ενος φιλου μας;;;;
προσβαλουμε τον φιλο μας και διακινδυνευουμε την φιλια;;;;

εμενα παντως για ανασφαλεια μου φερνει...
μαλλον τη συγκριση φοβομαστε και βαζουμε σαλτσες...

;;;
1. Δεν μιλάμε για τους γνωστούς μας, μόνο για τον καλύτερο μας φίλο.
2. Δεν απαγορεύει κανείς σε κανέναν να κάνει κάτι. Όλοι είμαστε ελεύθεροι.
3. Συζητάμε με τον φίλο μας πριν γίνει κάτι, ζητάμε τη γνώμη του, δείχνουμε έτσι ότι σεβόμαστε τη φιλία μας και μετά προχωράμε. Έχει διαφορά από το να προχωρήσουμε εν αγνοία του φίλου μας ή χωρίς να έχουμε τη γνώμη του.
4. Σε κάποιες καταστάσεις εκτός από τις πράξεις μας έχουν τεράστια σημασία και οι προθέσεις μας.

argaard

# 42 στις 23/5/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Φίλε μου oluja

Δέν είναι θέμα ιδιοκτησίας, σήγουρα όταν μία κοπέλα χώρισει απο εμένα θα βρεί κάποιον άλλο όπως και έγω θα βρώ κάποια άλλη κοπέλα άλωστε απλά δέν θέλω να το ξέρω και όπως είπα κόβω επαφές μαζί της όχι λόγο μίσους, εκδικιτικότητας η κάτι τέτοιο απλά επειδή δέν πιστεύω στη φιλία ενός άντρα και μίας γυναίκας χώρις ερώτικο στοιχείο μέσα (πάντα μονόπλευρα συνήθως απο την αντρική πλευρά και το άν θα εκδήλωθεί είναι απλά θέμα προτερεοτήτων ) πόσο μάλλον όταν με αυτήν τη γυναίκα έχεις κάνει και έρωτα πώς είναι δυνατόν να την βλέπεις χωρίς να νιωθεις τίποτα; αυτό δεν θα ήταν ανεντιμότητα πρως τον φίλο σου;
There is no justice, it's just me

malvina

# 43 στις 25/5/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 167

Ο αναμάρτητος ας ρίξει τον λίθο.

Συμβαίνουν αυτά. Καλά έκανε αυτός που δεν το προχώρησε, αν και έχω την αίσθηση ότι το προχώρησε μέχρι εκεί που ήθελε και εσύ, μην αγχώνεσαι για το αν θα θεωρηθείς κάπως. Και μη νιώθεις φτηνή, επειδή μπερδεύτηκες. Τι να κάνουμε τώρα. Εξάλλου, καπνός, χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Γράμματα μην στέλνεις, γιατί αυτά μένουνε και διαβάζονται γενικώς. Είναι τεκμήρια. Μακριά από γράμματα.

Φταίει και αυτός. Αφού τόσο πια την είχε την φιλία κορώνα στο κεφάλι του, γιατί να σου πει ότι του αρέσεις; Γιατί να σε βάλει σε τροχιά να τον σκέφτεσαι; Δεν ήξερε ότι ακόμα και έτσι θα έκανε κακό στο φίλο του;
Παιχνίδια εγωισμού είναι αυτά. Μην τα παίρνεις σοβαρά. Κανείς από τους δυο δεν ήτανε για σένα και δεν θα περνούσες καλά με έναν τύπο που δεν ήξερε που ακριβώς είναι τα όρια της ηθικής του.

Αν ήταν σωστός φίλος, ποτέ δεν θα έδειχνε το ενδιαφέρον του για σένα ανοιχτά. Αυτός, ήθελε απλά μια γεύση από τη γεύση του φίλου του και μάλλον είχε και κάποια ζήλια προς τον φίλο του. Μην του θρέφεις άλλο τον εγωισμό. Ασχολήσου με την κηπουρική.

deerhunter

# 44 στις 25/5/2004
author
Γυναίκα / 54 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 710
Επειδή τυγχάνει να έχω ζήσει από κοντά ένα τέτοιο μπλέξιμο μιας φίλης μου το μόνο που κατάφεραν αυτοί οι τρείς ήταν να πληγώνουν ο ένας τον άλλο.Οι καλές στιγμές ήταν πολύ λίγες και τελικά όλοι βγήκαν ζημιωμένοι.Αλλά κατάλαβα επίσης ότι όλο αυτό το σύμπλεγμα δεν είχε να κάνει με αγάπη ή έρωτα.Είχε κατα κύριο λόγο να κάνει με τη ματαιοδοξία και τον εγωισμό που τρέφουν όλοι αυτοί που μπλέκουν σε μια τέτοια κατάσταση.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.